Martimmmcnmm darisi sizlere insallah sorunsuz atlatin hepinizeveeet cook hevesleniyorum.annem dedi durr bakalim biz yapalim dis seklinde pasta ,bgn yapacagiz bakalim becerebiliriz umarim.kalip ariyorum heryerde cildirdim simdi migrosu aradim umudum gitti kurabiye icinde netten esime mail atacagim o da cikti alcak snra kalibi sert birseyde kesecegiz ins. Onu da beceririrz:))))
Haticecancnmm ben yazayim,leblebi sekeri,kayisi,ceviz,kus uzumu,sari uzum,pasta susu sekeri toptop renkli,findik,badem
Aslinda 7 cesit derlermis neyse aklimiza geleni koyduk daha dgrusu koyacagiz .hurc kiyafet saklamak icin bulursun sen de rahat.buarada omrumuzzzz neden utuleyip kaldirdin cnm ugrasmasana o kdr .ztn cikardiginda birdaha yikama zorunda kalacaksin yazik ugrasiyorsun bosuna.
KIzlae buarada bnm is olayim yatti.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun zaten.aslinda dgr tarafi ben pek tanimadigimdn icim rahat dgl diyordum.gerizekali adam acmaya 1 ay kala eczaneyi eskiden de acmis birara kapatmis bu dukkan ve ecz. Deposuna borcu varmis esime daha yeni anlatiyor saka gibi...neyseee iyiki hbr vermis sagolsun yanii!
adamlar basimiza musallat olacak onun yuzunden yksa.
ev hanimi Mujjjjjden sevgilerrrr:)))))))
KIzlae buarada bnm is olayim yatti.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun zaten.aslinda dgr tarafi ben pek tanimadigimdn icim rahat dgl diyordum.gerizekali adam acmaya 1 ay kala eczaneyi eskiden de acmis birara kapatmis bu dukkan ve ecz. Deposuna borcu varmis esime daha yeni anlatiyor saka gibi...neyseee iyiki hbr vermis sagolsun yanii!
adamlar basimiza musallat olacak onun yuzunden yksa.
ev hanimi Mujjjjjden sevgilerrrr:)))))))
her işte bir hayır vardır derler.. bir yandan başlamadan bitmesi de hayırlı olmuş. ben de kara kara düünüyorum ekim 1 işbaşı yapacağım. sabah 08:00 akşam 18:00 çıkış. eve geliş 19:00 benim minnoşum da 22:00 de uyuyor ben 2-3saat ancak beraber olacağım. :-((
ben kesin işyerinde bir köşede oturur ağlarım... birde cumartesi de tam gün yapmışlar çalışmayı. artık bende süt izin saatlerimi birleştirip cumaartesi günü işe gitmeyeceğim.
denizin sabah altını açtığımda azcık pembe leke gördüm sizce neden olmuş olabilşir??canımı sıktı
denizin sabah altını açtığımda azcık pembe leke gördüm sizce neden olmuş olabilşir??canımı sıktı
bir fıesatını bulup yapamadım
bende onu soracaktım weewell kitapçıkta sütü kaynatıp yapın diyor,eşim günlük süt almış onu da kaynatmak lazımmı???
evet tatlım bn kaynattım..pastörizede olsa kaynat yoksa yogurdun ıyı olmaz..her ıslemı yapıyorsun sıcaklıgı ayarlamasını mak.bırakıyorsun tatlım
hemen ekleyeyım dedım kızlarr mınık kelebegımın keyfıne dıyecek yok:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?