hemen ekleyeyım dedım kızlarr mınık kelebegımın keyfıne dıyecek yok:=)
denizin sabah altını açtığımda azcık pembe leke gördüm sizce neden olmuş olabilşir??canımı sıktı
denizin sabah altını açtığımda azcık pembe leke gördüm sizce neden olmuş olabilşir??canımı sıktı
bir fıesatını bulup yapamadım
bende onu soracaktım weewell kitapçıkta sütü kaynatıp yapın diyor,eşim günlük süt almış onu da kaynatmak lazımmı???
teyzelerı kızım buyudude sacını baglıyo annesı:)
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek...drumuzu aradık dediğiniz gibi sıvı azlığından oluyormuş,biliyosunuz deniz akşam 6 öğününde yogurt yiyor artık.doktor bize yoğurttan sonra 2-3 kaşık su ver demiş ben tamamen unutmuşum,normalde demir damlasından sonra verirdim ama yetmiyomuş garibime.kızdım kendime çok çok unuttum diye,eğer suya rağmen geçmezse tahlil yapılacak
hemen ekleyeyım dedım kızlarr mınık kelebegımın keyfıne dıyecek yok:=)
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek...drumuzu aradık dediğiniz gibi sıvı azlığından oluyormuş,biliyosunuz deniz akşam 6 öğününde yogurt yiyor artık.doktor bize yoğurttan sonra 2-3 kaşık su ver demiş ben tamamen unutmuşum,normalde demir damlasından sonra verirdim ama yetmiyomuş garibime.kızdım kendime çok çok unuttum diye,eğer suya rağmen geçmezse tahlil yapılacak
veee paşam egem yolunu kimi zaman endişe çokça da heyecanla beklediğim, uyurken özlediğim, kara gözleriyle içimi eriten aşkım, her şeyim dün itibariyle tam 5 aylık oldu.. çok şükür bin şükür rabbime, onu bize sağlıkla emanet ettiği için... dilerim rabbimden aynı şekilde büyütebiliriz biz de ...
dr.a gideceğiz bugün. ek gıdaya başlamamıştık bakalım son durumlar ne?
demir dam. ben de soracağım ve henüz başlamadım..
sünneti soracağım bir de..
güzel haberlerle döneriz inşallahh
Martimmmcnmm darisi sizlere insallah sorunsuz atlatin hepinizeveeet cook hevesleniyorum.annem dedi durr bakalim biz yapalim dis seklinde pasta ,bgn yapacagiz bakalim becerebiliriz umarim.kalip ariyorum heryerde cildirdim simdi migrosu aradim umudum gitti kurabiye icinde netten esime mail atacagim o da cikti alcak snra kalibi sert birseyde kesecegiz ins. Onu da beceririrz:))))
Haticecancnmm ben yazayim,leblebi sekeri,kayisi,ceviz,kus uzumu,sari uzum,pasta susu sekeri toptop renkli,findik,badem
Aslinda 7 cesit derlermis neyse aklimiza geleni koyduk daha dgrusu koyacagiz .hurc kiyafet saklamak icin bulursun sen de rahat.buarada omrumuzzzz neden utuleyip kaldirdin cnm ugrasmasana o kdr .ztn cikardiginda birdaha yikama zorunda kalacaksin yazik ugrasiyorsun bosuna.
KIzlae buarada bnm is olayim yatti.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun zaten.aslinda dgr tarafi ben pek tanimadigimdn icim rahat dgl diyordum.gerizekali adam acmaya 1 ay kala eczaneyi eskiden de acmis birara kapatmis bu dukkan ve ecz. Deposuna borcu varmis esime daha yeni anlatiyor saka gibi...neyseee iyiki hbr vermis sagolsun yanii!
adamlar basimiza musallat olacak onun yuzunden yksa.
ev hanimi Mujjjjjden sevgilerrrr:)))))))
haticecan canım seninde bugün dokor kontrolün vardı sanırım. güzel haberlerini bekliyoruz. bakalım annesinin mikaile tattırdığı püreler lop lop et olmuş mu
selam kızlar nasılsınız???
dün kızımla komşumun köyüne gittik süper stres attık serinde kızımda çok güzel uyudu....
kızımın emmeme problemi devam ediyo beni bırakacak diye çok korkuyorum üzülüyorum.Allahtan geceleri emiyo...elemsuyu çook iyi anlıyorum artık gündüz zorla iki fırt çekip bırakıyo. geçen kafayı yedim 8,30da uyandı saat 13,00hala emmiyo artık sağdım kendimi kızı yatırdım ağzına biberondan sağdırıp zorla içirdim tabi en fazla 50ml. ya zorlama diyolarda içim dayanmıyoki üzülüyorum.
birde kızım ben yemek yerken ağzını açıp kuş gibi bana bakıyo istiyo çok komik oluyo. dün köyden el yapımı peynir aldım kahvaltıda peynir verdim istedikçe nasıl iştahlı yiyo anlatamam parmaklarımı yutacak nerdeyse ağzınıda şıp şıp ettiriyo yerken...
adacığın dişi hayırlı olsuuunnn....
slm kızlar berenımle denızın kumun tadını cıkarıyoruz:=)
sabah aksam denızdeyız valla kuzum cok sevdı burayı:)
veee sunu soleyeyım..tatılde sutum ınanılmaz arttı masallahh... denız suyu ıyı geldı ne yapın edın tatıle gıdınnnn:=)
gecmısı okuyamadım..evıme donunce hepsıne goz atcamm opuyorum sızlerı cookkk
bu arada gorkemlı yogurdu pınar sutten yaptım..senınkı nasıl oldu cnm
teyzelerı kızım buyudude sacını baglıyo annesı:)
geçmiş olsun canım inşallah su ile geçer de tahlile gerek kalmaz... bu arada benim bebiş de su sevmiyor hiç yaa... ben kaşıkla veriyorum o anında geri çıkarıyo..
cok gecmıs olsun tatlım allah sıfa versın kuzucuguma
canlar çok sağolun .amin inşallah.
haticecan maşallah mikaile.7800 çok güzel kilo adına.zaten artık çok çok almıcaklar kiloları.demir damlasına takıldım ben neden vermiyorlar orada yada burada neden veriyorlar????
birde ek gıda 4.ayda başlayabilirdin demişya dr.bak buda farklı türkiyeden.bizde 6.ay başlıyo genelde.sen ek gıda verince üstüne emzircenmi sadece ek gıdaylamı geçicek o öğün???
kızlar bu arada ben ilk yoğurdumu mayaladım:)))Allahım inşallah güzel olur nolur utandırma beni.sabaha yazarım sonucunu....
canlar çok sağolun .amin inşallah.
yeşim benimkide hiç sevmez su içmeyi aynen ne biberon denediysem sevdiremedim.kaşıkla veriyorum mecbur.neyse 6 aylık olunca aventin geçenlerde gördüm suluğu var ondan alıp denicem belki onunla içer
haticecan maşallah mikaile.7800 çok güzel kilo adına.zaten artık çok çok almıcaklar kiloları.demir damlasına takıldım ben neden vermiyorlar orada yada burada neden veriyorlar????
birde ek gıda 4.ayda başlayabilirdin demişya dr.bak buda farklı türkiyeden.bizde 6.ay başlıyo genelde.sen ek gıda verince üstüne emzircenmi sadece ek gıdaylamı geçicek o öğün???
kızlar bu arada ben ilk yoğurdumu mayaladım:)))Allahım inşallah güzel olur nolur utandırma beni.sabaha yazarım sonucunu....
yoğurdum çok güzel oldu biz beğendik denize bir kasşık verdim o da beğendi,devamı saat 6da yiyecek:))
love honey canım ben kaynattım kalıp gibi oldu yoğurdum.makişnamın klavuzunda kaynatın yazıyordu,ama günlüklerde gerke yok dediler.en son dr aradım kaynat deyince kaynattım mecbur.
haticecancım sende ateş düşüren şurup versen calpol,minoset gibi geri çıkma derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?