Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ben de kaynattım çok az güzel oldu bu defa.sen günlük sütten mayaladın demi.

evet canım eşim sek'in günlük sütünden almış cam şişede olan onunla mayaladım

mujj hadi hyırlı olsun canım diş buğdayı da bitti sırada ne var:))magnet olayı güzel oluyor hatıra olarak ben doğuma gelenler için yaptırmıştım biliyosun sonradan hepsinin evinde kontrolettim dolapalrına asmışlarmı diye:))

selam tatlım, bizim paşa da mikaille aynı ebatlarda 7800 68 cm çıktı bu ay.maşallah ikisine de.. dr kilosu için gayet iyi dedi. 75 lik dilimdeymiş. normal ve üstü gruptalar yani. ben sadece anne sütü vermiştim ve yaklaşık 400 gr almış bu ay ve pazartesi çalışmaya başlayacağım için ek gıdaya da başlıyoruz artık. ayy hadi hayırlsı

demir damlasını dr. 6 . ay başlayacağız dedi. şimdilik erken, gerek yok dedi. ben de ok. dedim. sağlık ocağınınkinden başka vereceğim dedi ayrıca.

sünnetti 1.5 YAŞTAN ÖNCE YAPTIRIN. sünnet işinde uzman bi ürolog ya da çocuk cerrahı tercih edin dedi.

kalça çıkığı için röntgeni sordum. usg temiz çıkmıştı. o yüzden hiiiiiçççç gerek yok boşuna röntgen ışınına maruz bırakma bu kadar küçük bi çocuğu dedi. evhama gerek yokmuş

ARTIK orturtun ki omurgası da gelişsin dedi. ama ben hala kucağımda destekli oturtuyorum sadece. 1-2 kez denedik hacıyatmaz misali devriliyor

bizi düşünenlere bizden haberler şimdilik bu kadar.

mujj diş bugdayı da bitti , sen deki bu performansla bakalaım ilk yaş da nasıl bir organizasyon olacak çok merak ediyorum. hayırlı uğurlu olsun ilk dişi adişkonun...

görkemlicim geçmiş olsun, ben de görmüştüm bi kaç kez. özellikle az emdiği günlerde. artık su vermek lazım sanırım..

yeşimcim sağol canım.. sünneti sordum ve kontrol yorumlarımı yazdım. bakarsın sen de.. senin oğuş nasıl keyifler yerinde mi..

Gunaydin kizlarrr
Gorkemli,martimtsk ederim kizlar.bitti yook yok artik sirada birsey,kayinpederim de diyor yurume icin varmi bir organizasyonun:))) artik dogum gunune hersey ahaha gorkemli sende mi baktin dolaplara ben deeeee ayni sen gibi hem dugun icin olanim o magnet dgl evde arandim hemde dolaba asila Adaninkini tavsanla yumurtayi:)))) desene herkes boyleymis:) buarada martim yazinca gecmise dondum,gecmis olsun cnm.simdi nsl Deniz?? Ilk bnm sormam lazimmmm kuzumu derken sona kalmisim telastan.ben acayip su ictigimden aklima geldikce elimde biberon su uzatiyorum,istemezse iktiriyor zaten cadim:)
Yesimmcimcnm haklisin herseyin hayirlisiii ama ltfennn kendini sikma,bebegin icin birseyler yapip caba sarf etmek gibisi yok .isin ne bilmiyorum yada unuttum mu yanina gun icinde getirebilirler mi bebegi soyle dinlenme molanda belki yrm saat oynar seversin

Martimcnmmm hadi hayirlisi olsun,basliyorsun ise.zaten ek gida zamanin geldi sorun yok.oturtma olayina gelince Ada tam 6 oldu o zmn oturtun dedim herkese:)) ben sikinti xektim biri aliyordu 4 aylik patt oturma pozisyonu hatta kayinvalidemih ark.i oyle yapmisti annem merak etme 3 xocuk buyuttu demisti gun de.ben dedim ay kusura bakmayin isterse 5 olsun bu ayda bebek henuz oturmuyor lutfen dik tutun demistim:) kim bozulursa bozulsn bana da sikinti basiyordu her seferinde daha oturmuyor demekten,o ztn oturcagi zmn kendi o pozisyonu istiyor vlla

Kizlarr ne sorcam size umarim bileniniz vardir.icinizde tampon kullanan memnun olaan olmayanann????

Yaa arkadasim geldi evveli gun ,pazar gunu donecek kiza bgn soz verdim denize gidelim diyenben de kullanayim tampon dedim simdi.yada girmeyecegim ama dayanamamki ben.buarada yillar once bu zmnda regl olmustum ilk:)))))

Selam kızlar. Sıkı takipteyim ama yazmaya üşeniyorum resmen.
Güzel haberlerinize de her zamanki gibi seviniyoruz miniğimle.

Bugün idrar kültürü sonucumuzu aldık, temizmiş.
İdardaki piiis mikroplar için kullandığımız antibiyotiği de yarın bırakıyoruz.
Kansızlık devam ediyormuş, bu hafta hiç vermemiştim damla, vercekmişim. Ferro sanal skandalına rağmen devam ediyoruz biz kızlar ya onda sadece bi seride sorun varmışmışmışşş..
Bugün tam 4.5 aylık olarak 7kilo geldi kızım. Bir ay boyunca günde bi ölçek ek mama vermiştim, şimdi iki hafta vermicem bakalım sadece anne sütüyle ne olacak. 5. ay kontrolündeki sonuca göre artık yoğurt mu veririm mama mı bilemiyorum şimdilik.

Her gün değişik bi hareket yaparak büyüdüğünü kanıtlayıp bizi şaşkına çeviren minik serçem Saremden herkese kucak dolusu sevgiler..

sağol canım, hadi bakalım egem bensiz ne yapacak ben onsuz göreceiz... evet artık oturmak istiyor mesela. özellikle yemek masasında çok mutlu oluyor ama tabii destekli.. ayy kendi başına da oturur inşallah.. bu arada tampnu bilemicem canım.
oyyy çok ama çok sevindim canım. gelmiş geçmiş olsun. gitsin ve gelmesin o pis mikroplar.. maşalah kuzuya. biz de sizi öptük sarecik ve annesi

sünnet olayını ben de ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorum. ama eşimin ailesini bir türlü ikna edemedim. kıyamıyorlar oğluma. ama herşeyin başı sağlık. bkalım ileride ne gösterir bilmem. bu arada maşallah minik egeye. gerçi minik değil kilosu falan yerinde koca adam olmuş artık ek gıdaya bende eylül ayında 5aylık olduğu da yavaş yavaş başlayacağım.. kan damlasını ben 2haftadır kullanıyoum sağlık ocağından verileni senin dr 6ay demiş. ben anlamıyorum yaa herkes ayrı birşey diyor.

canım ben mühendislik firmasında satınalma bölümündeyim. inşaat sektörü de bir hayli yoğun bir iş dalı. bebişimin gün içinde yanıma gelmesi zor. getirecek kimse yok. babaanneye emanet artık. bakalım başlarda zor olacak ama sizlerin de dediği gibi onun geleceği için çalışıyorum. ilerde olurda bebişime kardeş gelirse (şu an çoook uzak bir düşünce ama )) işi temelli bırakıp çocuklarımın anası evimin hanımı olurum

minik serçe büyümüş artık annesi maşallah ona.. pis mikroplar da uzak olsun artık hiç uğramasın inşallah. önümüz kış ben kara kara düşünür oldum inşallah hasta olmaz bebişlerimiz... hayırlısı ile ...

mart annelerinden bir hamişmiş aldırmayı düşünüyor riskleri varmış,bir an kendimi koydum yerine doğururmuydum diye sıcak bir fikir gibi geldi,doğururdum ama bu arada ikinciyi düşünmüyorum.

ücretsiz iznimi tüm seneyi kapsayacak şekilde almaya karar verdim,haftaya dilekçemi veriyorum,denizi bırakamıycam ,sizler gibi şanslı deilim anane babane yönünden.haziranda seminerlerde başlarım artık.yani bu sene görkemli okullu olmayacak,yeşim senin dediğin gibi bu sene evimin kadını çocukumun annesi,eşimin hanımı,kayınvalidemin gelini modunda olucağım:)))))

martim ege paşanın kilosu da sağlığıda çok güzel maşallah ona...demir damlası konusundan herkes ayrı telden çalıyor kimimizin dru 6 ayda kimimizinki 4.ay hatta haticecanınki hiiiiç önermemiş .anlamadım gittti....
demek siz de oturmaya başladınız ..ben denizi ilk oturttuğumuzda etrafına yastık koyduk önünede bir yastık,bir an onu okul sırasında yazı yazarken hayal edip çeşmeleri açmıştım....

mujj sen şimdi yazınca yüzümde bir gülümseme belirdi..tampon olayını ilk defa kullanmaya fırsatım olmadı çünkü hamişmişim.nasılmı??geçen yaz tura çıkarken yanıma almıştım nolur nolmaz denizin ortasında hastalanırsam takarım diye.ob diye markası vardı..

hyrm sareye geçmiş olsun 7 kilo olmuş maşallah ona...canım benim, bizde denizi yarın her ihtimale karsı tahlile götüreceğiz idrar yollarından...

kızlar bu arada penti de muhteşem ötesi indirimler var denize çok tatlı 2 bikini aldım kendime de ufak tefek şeyler.gidin derimmm

Son düzenleme:

merhaba martimcim,
masallah findiklarimiza. Benimki de aylik 420 gr falan almis oluyor. Saglikli olsunda yeter bana. HAdi bakalim sizde baslayin ek gidaya...bakalim sevecek mi??

Kim bakacak bebisine canim sen calisirken??

Mujjcum,
sordugun soruya yanit, evet - gercekten rahat oluyor, hele ilk günlerde daha iyi, sonra ki günlerde kücük olanlardan alman gerekiyor - eger özel günlerinde de kullanacaksan..

)

aminn çok şükür Allahıma.. ara sümüksü yapıyorus ama takmıyorum artık. maşallah hepsine ..sorma damlalar muallakta, hakkımızda hayırlısı.. ohh ne güzel en iyisini yaparsın okula ara vermekle, benim de gönlümden geçen o ama işte şartlar.VİRÜS
maşallah canım cümlesine.. benim annem bakacak şimdilik, biz uygun birini bulana kadar. şu an annemden başkasına güvenemem gibi geliyor ilk etapta. inşallah alışırız hemen yeni düzene. oğluşum benim yokluumda ağlamaz inşallah çok..

ben kullandım canım fena değil.ama ben deniz haricinde kullanmam.kimi çok sık kullanabiliyor

kızlar hepinize selam...
nasılsınız okuyabldiğim kadar okudum geçmişi herkes iyi şükür. Bizde iyiyizz oğluşumla... Bizimde 4.ayımız bitti. 8210 oğluşum.... kahkahalar atıyor. oyuncaklara siinirleniyor vs. genel anlamda iyi oğlum... bende işe başlayacak olanlardanım... Bakalım hepimiz için hayırlısı. Biz demir damlasına başladık .. doktorumuzun söylediğine gör ekarın ağrısı yapan bir damlaymış. Alışma evresi için biz ilk gün 1, 2.gün 2, 3.gün 3 damla şeklinde başladık. kilosuna göre yani 8 damlaya ulaşana kadar bu şekilde devam ediyoruz.
Kendinize çok iyi bakın kocaman öptüm sizleri............

Yesimanladim cnm dogru ypgunlukta zor tabi.cnm simdi ayrilmak zor ama emin ol sen 1 sene evde dursan sikilirdin,bakma simdi sana iyi geliyor is temposundn snra dinlenmek.ztn dedigimiz gibi hersey bebegin icin yine de guzel zmnda ise basliyorsunuz hepiniz.bebegi 2 aylikken birakmak durumunda olanda oluyor.sanirim yengem de 3 aylikken birakacak kuzenimin esi
Gorkemli,haticecan lovehoney
Tsk.ler kizlarrr.almadim dun girmedim yattim ben de hic sevmem guneslenmeyi ama bu sefer de yatayim dedim kafam sarili sekilde dayanamiyorum sicaga nefesim kesiliyor resmn gerci cok durmadim,3 saat kdr.gorkemliiii ayyy ben de gulumsedim vlla yazini okuyunca regl gelmedi desene:))))) evet nette hep o markayi gordum sanirim tek mi ne.dogurcak mi buarada mart annesi? Ne diyeyim hakkinda hayirlisi oksun aslinda ikinci bebekse bence de dogursun napcak artik snra daaaa dikkat eder:)). Ben de her ay birsey oldu mu korkusu neden yasiyorum bilmiyorumm ya aslinda korunuyoruz da ben guvenmiyorum kondoma bir de ilk asamada takmak gerekiyor onu oyle biliyorum,dr. A da dedim oyle dimi diye eveet dedi bizimki gec asamalr:) bu ay dr. Bekliyor gel spirale akintin yksa diyor.eee daha oncede yok dedim ama uygun dglsin dedi.simdi anlamadim uyygun muyum dgl miyim

3.5 aylık selvi boylum alyazmalım :)
Bayram şekeriiii :))

Sarem kardeşlerini öpüyor çok çok..

aynen dediğin gibi yoğun bir iş temposundan sonra evde kafa dinledim biraz çok şükür oğluşumda yaramaz değil. ilk aylar bırakmak zorunda olan arkadaşlarım vardı benimde. gerekten onların yerinde olmak istemezdim.

canım bende bu ay spiral taktırmak istiyorum. acaba nasıl tam karar da veremedim henüz? yani bazılarında ara kanama falan yapıyormuş. sonuçta vücuda yabancı bir madde girecek vücudumuz nasıl tepki verir deneyip görmek lazım. ben 2. çocuk olursa diye çok korkuyorum mart annlerindeki arkadaşımızın allah yard. olsun gerçekten zor bir durum. minicik bir can sonuçta ona da nasıl kıyar insan hele anne olduktan sonra bazı şeyleri daha çok önemsiyor insan.

fundacım maşallahh oğluşuna çok güzel kilosu. sende işe başlayacaksın demek allah yardımcımız olsun.

Eki Görüntüle 500579 3.5 aylık selvi boylum alyazmalım :)
Eki Görüntüle 500581 Bayram şekeriiii :))
Eki Görüntüle 500582

Sarem kardeşlerini öpüyor çok çok..

canımcım, allahın emri peygamberin kabriyle sizin minik prenses SARE kızımızı oğlum EYMEN'e istiyorum.... oğluma da gösterdim resmini çook beğendi. resmen laptop ekranına yapıştı

siz biraz düşünün 25sene sonra nişan yaparız sonrada allah nasip ederse davullu zurnalı bir düğün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…