Eki Görüntüle 500579 3.5 aylık selvi boylum alyazmalım :)
Eki Görüntüle 500581 Bayram şekeriiii :))
Eki Görüntüle 500582
Sarem kardeşlerini öpüyor çok çok..
canımcım, allahın emri peygamberin kabriyle sizin minik prenses SARE kızımızı oğlum EYMEN'e istiyorum.... oğluma da gösterdim resmini çook beğendi. resmen laptop ekranına yapıştı
siz biraz düşünün 25sene sonra nişan yaparız sonrada allah nasip ederse davullu zurnalı bir düğün...
Huhuuuu coook dadluuuuu.ayy bayiliyorum boyle toplandiginda cok sirin oluyorlar.maasallah
Hyrm kızın çok tatlı maşallah...Allahım sana bağışlasın inşallah...
Çok yaşa emi :)) Ay bilmem ki ne desem ıhh mıhhhh.. Kız eviiii naz eviiii tatlım :) Öyle yakışıklılığına kanamayız biz, okusun da gelsin bakalım :82:
Sağol canım, sadece tepeyi toplayamıyoruz bizim yanlar havada kalıyor malum :)
Bu arada ben de spiral taktırmaya karar vermiştim ama sonra içim almadı canım ya korktum :/
Hamile kalma korkusu sardı valla ya mart annelerinde okudum ben de, Allah yardımcısı olsun inşallah.
Allah'ım olmayanlara ver, amin.
tamam biz bekleriz... allahın izniyle okuyup güzel meslek sahibi olunca çalarız kapınızı
Taktir cnm korkma bence en kolay en rahati o.
Yaa 1 yasinda olsa bebisler sorun yok da suan erken tabi sezeryanlar icin falan ozellikle bence.Adaya anneannesi meyve yediriyor suan,kendisi emeklemeye gecti:))) 2 dk. Baska odaya gitmek mumkun dgl vlla
Artık çok zor taktırırım canım ya bildiğin fobi gibi oldu :/ Memeden ayırınca hapla devam edeyim diyorum.
Oy emekleyen yerlerini yesinler onun, maşallah maşallah. Aynen artık 2 dk ayrılamazsın yanından, tam tatlı telaşlar başladı sana :)
Aynen cnm:)
Iyiki hap dedin,dusunen vrsa yazayim.bnm babam rahatsizken gitmedigimiz dr prof kalmamisti.Izmirde Ahmet coker e gtmistik.ameliyati da kendisi ypmisti htta neyse sunu diyeyim.Ahmet bey demistiki dogum kontrol hapi da dna bozuklugu yapiyormus.kesinlikle kullanmamali diyordum hep.hapi da unutu cozum baska arayacaksin cnm o zmn.buarada kiloda yapiyor kiminde ayni zmnda
Aynen cnm:)
Iyiki hap dedin,dusunen vrsa yazayim.bnm babam rahatsizken gitmedigimiz dr prof kalmamisti.Izmirde Ahmet coker e gtmistik.ameliyati da kendisi ypmisti htta neyse sunu diyeyim.Ahmet bey demistiki dogum kontrol hapi da dna bozuklugu yapiyormus.kesinlikle kullanmamali diyordum hep.hapi da unutu cozum baska arayacaksin cnm o zmn.buarada kiloda yapiyor kiminde ayni zmnda
Eki Görüntüle 500582
kızlar hepinize selam...
nasılsınız okuyabldiğim kadar okudum geçmişi herkes iyi şükür. Bizde iyiyizz oğluşumla... Bizimde 4.ayımız bitti. 8210 oğluşum.... kahkahalar atıyor. oyuncaklara siinirleniyor vs. genel anlamda iyi oğlum... bende işe başlayacak olanlardanım... Bakalım hepimiz için hayırlısı. Biz demir damlasına başladık .. doktorumuzun söylediğine gör ekarın ağrısı yapan bir damlaymış. Alışma evresi için biz ilk gün 1, 2.gün 2, 3.gün 3 damla şeklinde başladık. kilosuna göre yani 8 damlaya ulaşana kadar bu şekilde devam ediyoruz.
Kendinize çok iyi bakın kocaman öptüm sizleri............
merhaba kizlar,
bugün nasiliz, bebisler nasil??? Baktimda kiz istemeler falan olmus, ay aya ayyyyyy - bende mi baksam oglusuma hemen bir kiz acaba? Ya arkadaslar aklima geldi, acaba bir listemi yapsak, anne adi - bebis adi vs... nasil olur sizce??
Bu arada oglusumun sükür atesi falan gecti, asilardan dolayi cok ateslenmisti...ama simdide dis cikarttigi icin huysuzlugu üzerinde, benimle uyumak istiyor gece... böyle olan varmi aranizda???
Birde spiralden falan konusulmus, yaa insan her an hamile kalirim korkusu ile cok tedirgin oluyor... ben doktora sormadim aslinda spiral icin, o ana direkt olarak hap verdi...)
Mart annesi kardesimizede Allah yardim etsin, aslinda aldirmasa daha iyi olur bence, nasil olsa doguncaya kadar aradan 9 ay gececek, simdiki bebisi de baya büyümüs olacak.. ama yinede kendisi bilir, Allah yardimcisi olsun...
Güzel bir hafta sonu diliyorum kizlar...
masallah hem anneye hem kizina... cok tatlisiniz
Fundacim hosgeldin,
hamd olsun iyyiz, seni sormali - nerelerdesin???? Masallah bebisine, iyi bakmissin canim.. mama takviyesi yapiyormusun, yoksa sirf anne sütümü...
Demir damlasi konusunda yazilanlari okumussundur insallah... dikkatli ol canim sende..
kendine ve bebise iyi bak, öpüyoruz seni ve bebisi...
merhaba kizlar,
bugün nasiliz, bebisler nasil??? Baktimda kiz istemeler falan olmus, ay aya ayyyyyy - bende mi baksam oglusuma hemen bir kiz acaba? Ya arkadaslar aklima geldi, acaba bir listemi yapsak, anne adi - bebis adi vs... nasil olur sizce??
Bu arada oglusumun sükür atesi falan gecti, asilardan dolayi cok ateslenmisti...ama simdide dis cikarttigi icin huysuzlugu üzerinde, benimle uyumak istiyor gece... böyle olan varmi aranizda???
Birde spiralden falan konusulmus, yaa insan her an hamile kalirim korkusu ile cok tedirgin oluyor... ben doktora sormadim aslinda spiral icin, o ana direkt olarak hap verdi...)
Mart annesi kardesimizede Allah yardim etsin, aslinda aldirmasa daha iyi olur bence, nasil olsa doguncaya kadar aradan 9 ay gececek, simdiki bebisi de baya büyümüs olacak.. ama yinede kendisi bilir, Allah yardimcisi olsun...
Güzel bir hafta sonu diliyorum kizlar...
Eki Görüntüle 500582
ayyy canım benim çok çokkkkk güzel maşallah ona nazar değmesin inşallah
slm baya süredir yoktum benim memleketim eşimin memleketi gezip durduk esilam 5 aylık oldu 7 kilo ve 64cm boyunda hala ek besine geçmedim nasıl yapacam onu da bilmiyorum siz neler yaptınız kızlar ek besinle ilgili bana yardımcı olun lütfen kızımla sizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?