Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Fundaahosgeldin cnmm,giremiyorsun hic yoruyormu oglusun demek basliyorsun bu hafta,hadi hayirlisi olsun cnm bnm.kilosu evet guzl maasallahTum bebislerimize

Çok yaşa emi :)) Ay bilmem ki ne desem ıhh mıhhhh.. Kız eviiii naz eviiii tatlım :) Öyle yakışıklılığına kanamayız biz, okusun da gelsin bakalım :82:

Huhuuuu coook dadluuuuu.ayy bayiliyorum boyle toplandiginda cok sirin oluyorlar.maasallah

Sağol canım, sadece tepeyi toplayamıyoruz bizim yanlar havada kalıyor malum :)

Bu arada ben de spiral taktırmaya karar vermiştim ama sonra içim almadı canım ya korktum :/
Hamile kalma korkusu sardı valla ya mart annelerinde okudum ben de, Allah yardımcısı olsun inşallah.
Allah'ım olmayanlara ver, amin.

Çok yaşa emi :)) Ay bilmem ki ne desem ıhh mıhhhh.. Kız eviiii naz eviiii tatlım :) Öyle yakışıklılığına kanamayız biz, okusun da gelsin bakalım :82:

tamam biz bekleriz... allahın izniyle okuyup güzel meslek sahibi olunca çalarız kapınızı

Taktir cnm korkma bence en kolay en rahati o.
Yaa 1 yasinda olsa bebisler sorun yok da suan erken tabi sezeryanlar icin falan ozellikle bence.Adaya anneannesi meyve yediriyor suan,kendisi emeklemeye gecti:))) 2 dk. Baska odaya gitmek mumkun dgl vlla

tamam biz bekleriz... allahın izniyle okuyup güzel meslek sahibi olunca çalarız kapınızı

Gelirseniz hayır demeyiz tabi ağırdan satalım kendimizi :))
Ayyyyy okuyup meslek sahibi de olacaklar dimi Allah'ın izniyle inşallah o günleri de görürüz hayırlısıyla.

Artık çok zor taktırırım canım ya bildiğin fobi gibi oldu :/ Memeden ayırınca hapla devam edeyim diyorum.
Oy emekleyen yerlerini yesinler onun, maşallah maşallah. Aynen artık 2 dk ayrılamazsın yanından, tam tatlı telaşlar başladı sana :)

Aynen cnm:)
Iyiki hap dedin,dusunen vrsa yazayim.bnm babam rahatsizken gitmedigimiz dr prof kalmamisti.Izmirde Ahmet coker e gtmistik.ameliyati da kendisi ypmisti htta neyse sunu diyeyim.Ahmet bey demistiki dogum kontrol hapi da dna bozuklugu yapiyormus.kesinlikle kullanmamali diyordum hep.hapi da unutu cozum baska arayacaksin cnm o zmn.buarada kiloda yapiyor kiminde ayni zmnda

Puffff ne zor işlermiş

evet canım ben 8ay kullndım hap 5kilo almıştım. ben saanırım bu ay içinde taktıracağım. bir kontrole gideyim uygunsa tabi..

merhaba kizlar,

bugün nasiliz, bebisler nasil??? Baktimda kiz istemeler falan olmus, ay aya ayyyyyy - bende mi baksam oglusuma hemen bir kiz acaba? Ya arkadaslar aklima geldi, acaba bir listemi yapsak, anne adi - bebis adi vs... nasil olur sizce??

Bu arada oglusumun sükür atesi falan gecti, asilardan dolayi cok ateslenmisti...ama simdide dis cikarttigi icin huysuzlugu üzerinde, benimle uyumak istiyor gece... böyle olan varmi aranizda???

Birde spiralden falan konusulmus, yaa insan her an hamile kalirim korkusu ile cok tedirgin oluyor... ben doktora sormadim aslinda spiral icin, o ana direkt olarak hap verdi... )

Mart annesi kardesimizede Allah yardim etsin, aslinda aldirmasa daha iyi olur bence, nasil olsa doguncaya kadar aradan 9 ay gececek, simdiki bebisi de baya büyümüs olacak.. ama yinede kendisi bilir, Allah yardimcisi olsun...

Güzel bir hafta sonu diliyorum kizlar...

Eki Görüntüle 500579 3.5 aylık selvi boylum alyazmalım :)
Eki Görüntüle 500581 Bayram şekeriiii :))
Eki Görüntüle 500582

Sarem kardeşlerini öpüyor çok çok..

masallah hem anneye hem kizina... cok tatlisiniz

Fundacim hosgeldin,

hamd olsun iyyiz, seni sormali - nerelerdesin???? Masallah bebisine, iyi bakmissin canim.. mama takviyesi yapiyormusun, yoksa sirf anne sütümü...

Demir damlasi konusunda yazilanlari okumussundur insallah... dikkatli ol canim sende..

kendine ve bebise iyi bak, öpüyoruz seni ve bebisi...

Merhaba canım, teşekkür ediyoruz kızımla. Mikail'i görmedik dimi, yoksa gözden mi kaçırdım ben?
Listeyi hazırlamayı üstlenecek biri lazım, ben anlasam yapardım ama malesef.. Bebişlerimizi beklerken de vardı bi listemiz, heeey gidi heyy :)
Oğluşuna geçmiş olsun. Bu hafta antibiyotiğin etkisinden olsa gerek benim miniğimin de uyku düzeni falan kalmadı, babacık işe gidince yanıma alıyorum ben de, delikli delikli uyumaya çalışıyoruz. Gece uykusu da hiç bölünmezdi ne güzel, gece nöbetlerimiz de başladı malesef :)

canımcım hoşgeldin.mikailin ateşlenmesinin geçmesine sevindim inşallah bir daha olmaz. benim oğluş da iyileşti çok şükür 1hatfa antibiyotik içti ama. diş konusunda benimki sürekli ağzına birşeyler götürmek istiyor. elinin en az 3parmağı, ayak parmakları, benim parmaklarım, çıngırağı, emziği ne bulsa ağzına götürüyor. ağız suları şelale misali. sürekli üst değiştiriyoruz.herhangi bir huzursuzluk yok şimdiye kadar inşallah olmaz. minik mikailinde huysuzluğu çabuk geçer inşallah.

bu arada topikte böyle güzel kızları görünce dayanamıyor insan. erkek anesi olarak alıcı gözüyle sende bir bak istersen
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum.

bizde yarın ailecek pikniğe gideceğiz. biraz temiz hava dolduralım ciğerlerimize... istanbul çok rüzgarlı ama işallah yarın hava güzel olurda oğlum üşütmez.

ayyy canım benim çok çokkkkk güzel maşallah ona nazar değmesin inşallah

Teşekkür ederiz canım amin inşallah. Ya sen bilirsin belki, kocaman süslü bandanalar aradım Sareme, hani senin İrem için yaptığın gibi, bulamadım. Var mı Bursa'da bulabileceğim bi yer ?

slm baya süredir yoktum benim memleketim eşimin memleketi gezip durduk esilam 5 aylık oldu 7 kilo ve 64cm boyunda hala ek besine geçmedim nasıl yapacam onu da bilmiyorum siz neler yaptınız kızlar ek besinle ilgili bana yardımcı olun lütfen kızımla sizi öpüyoruz

canım öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. ben henüz ek gıdaya başlamadım o yüzden yorum yapamıyorum. şu an sadece ek olarak meyveleri püre yapıp veriyorum. ben de tam 5aylık olsun başlıcam artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…