canım öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. ben henüz ek gıdaya başlamadım o yüzden yorum yapamıyorum. şu an sadece ek olarak meyveleri püre yapıp veriyorum. ben de tam 5aylık olsun başlıcam artık inşallah.
kızımın boyu kilosu normal mi acaba sağlık ocağında ii dediler ama burda maşallah okuduklarımdan sonra az gibi geldi
selam kızlarr,
bu gün ilk defa kızımsız okula gittim sınav kurulu vardı. sabah nasıl zor geldi anlatamam ağlayacaktım neredeyse. öyle garip saf oldum bi parçam eksik kaldı sanki. şükür çok ağlamamış yalnız sorun kızım biberon almıyo.alıştırma yapıyoduk alıyodu önceden zaten iştahsızya şimdi biberonda almıyo bakıcı biberondan ağzına sağarak içirmiş sağolsun tabi 50ml anca içirebilmiş. kahvaltıda peynir patates falan yedirmiş.ama gelince öyle acıkmışki nasıl emdi bırakmak istemedi beni aşkım beniim....
okula başlayacak olanlar durumlar nasıl?
Beralkuhosgeldin tekrardanmaasallah de annesiiii.yesim dogru diyor her bebek farkli.ciElgenin icindeyse sorun yoktur cnmm
Adaabgn tammm tamina 8 aylik oldu kocaa danammmm:)) ben bgn Dis jeliarastiriyordum aklinizda olsun vazgectim iyi dglmis hep netten oyle okudum vazgectim.ztn huzursuzluk yapmiyor da belki rahatlar iyicene diyordum neyse havuc veriyorum koparamiyorda onu kemiriyor o da iyi gelir
tatılımız bıttı yenıden evdeyız:))
tatılde beren bıberona fena alıstı canımı sıkıyo yıne sıpaabugun kasıkla verdım mamasını agzını kılıtlıyo acmıo mememı verdım almadı en son care her zamankı gıbı beren galıp geldı ve bıberon verdım cuk cuk nasılda cekıyo..
bu hafta tekrar bıberonu bıraktırmam gerek..ama nasıl yınee off offf..
berenımın boyu uzadı tatılde dahada toplandı bu ay ıns kontrolumuzde sonuclar ıyı cıkar..
su kusu oldu yawrum denızden cıkınca basladı aglamaya cok komık hahahahaa:))
dunde dugunegıttık kızım cok oynadı 2 dak durmadı:)) sımdıde uyuyo ee o kadar yorgunkı aksama kadar kalkmaz sanırım:)
Teşekkür ederiz canım amin inşallah. Ya sen bilirsin belki, kocaman süslü bandanalar aradım Sareme, hani senin İrem için yaptığın gibi, bulamadım. Var mı Bursa'da bulabileceğim bi yer ?
selam kızlarr,
bu gün ilk defa kızımsız okula gittim sınav kurulu vardı. sabah nasıl zor geldi anlatamam ağlayacaktım neredeyse. öyle garip saf oldum bi parçam eksik kaldı sanki. şükür çok ağlamamış yalnız sorun kızım biberon almıyo.alıştırma yapıyoduk alıyodu önceden zaten iştahsızya şimdi biberonda almıyo bakıcı biberondan ağzına sağarak içirmiş sağolsun tabi 50ml anca içirebilmiş. kahvaltıda peynir patates falan yedirmiş.ama gelince öyle acıkmışki nasıl emdi bırakmak istemedi beni aşkım beniim....
okula başlayacak olanlar durumlar nasıl?
süt sağmada deneyimli arkidişlerim
sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
bir de derin dondurucu da nsan ayından kalm sütümvar. verebilir miyim?
geçmişi okuyamadım bi ara bakacağım...
sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
ayy canım tam olarak bilmiyorum inan ben daha çok malzeme satan yerleri biliyorum çarşıda bakmak lazım elbet vardır.bir de alışveriş merkezlerindeki aksesuarcılarda olabilir ama pahalı olur herhalde.alışveriş sitelerinde zaman zaman saç bantları da oluyor.hiç bulamazsan ben yaparım sare prensese de:)))
ayy canım sorma dünden beri içim daralıyordu resmen bu sabah çok zor geldi.stresten herhalde okulda sürekli midem bulandı.şükür irem de ağlamamış yoğurt yemiş biraz az da elma suyu içmiş.gelince tek göğsümü emdi ben de diğerini sağdım.sabah giderken emmezse yine sağarım.alışıcaz herhalde ama çok zor aklım hep ondaydı hiçbirşeye konsantre olamadım.bir kere aradım kayınvalidemi tekrar aramaya korktum eğer ağlıyorsa sesini duyarım da stres olurum diye.
vermesen daha iyi olur herhalde canım tam da bilmiyorum ama ben döküyordum öyle olduğunda.bir de derin dondurucuda 3 ay kalabiliyor sanırım
canım 2sinede cevap hayırrrr.dondurucudaki için 3 ay bu arada son vereceğin tarih
herkese ii akşamlar...
canım 2sinede cevap hayırrrr.dondurucudaki için 3 ay bu arada son vereceğin tarih
selam martim,
derin dondurucuda süt en fazla 6ay kalabiliyormuş dahada geciktirme bence kullan...dolaptan alınanı tekrar koyma derim. sağılıyo sıcak dolapta soğuyo sonra tekrar ısınıyo tekrar soğu tekrar ısın bence olmaz gibi...bu gün komşu sütümü ısıtmış kız içmeyince tekrar dolaba koymuş baktım fena bozulmuştu tadı döktüm...
sağol kadifegülcüm, sen de başlamışsın çok zor oluyor değil mi yahayırlı uğurlu olur inşallah.. az önce görkemli 3 ay yazmış ben de bazı yerlerde 6 bazı yerde 3 duydum. öyle sütümde yok. çok kıymetli bi damlası bile.
evet canım çok zor...
süt iznim çok güzel Allah a şükür.sabah 8,30da gidicem 11,30da çıkacam o kadar.yani kızım 8,00-12,00 arası 4saat bensiz kalacak.
benim sütümde eskisi kadar yok dediğin gibi damlası bile önemli. keşke ilk zamanlar bende stok yapsaydım o kadar sütüm heep boşa gitti şimdi bazen biberonla vermeye çalışıyorum içmiyo ziyan oluyo içim yanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?