Merhaba canım, teşekkür ediyoruz kızımla. Mikail'i görmedik dimi, yoksa gözden mi kaçırdım ben?
Listeyi hazırlamayı üstlenecek biri lazım, ben anlasam yapardım ama malesef.. Bebişlerimizi beklerken de vardı bi listemiz, heeey gidi heyy :)
Oğluşuna geçmiş olsun. Bu hafta antibiyotiğin etkisinden olsa gerek benim miniğimin de uyku düzeni falan kalmadı, babacık işe gidince yanıma alıyorum ben de, delikli delikli uyumaya çalışıyoruz. Gece uykusu da hiç bölünmezdi ne güzel, gece nöbetlerimiz de başladı malesef :)
canımcım hoşgeldin.mikailin ateşlenmesinin geçmesine sevindim inşallah bir daha olmaz. benim oğluş da iyileşti çok şükür 1hatfa antibiyotik içti ama. diş konusunda benimki sürekli ağzına birşeyler götürmek istiyor. elinin en az 3parmağı, ayak parmakları, benim parmaklarım, çıngırağı, emziği ne bulsa ağzına götürüyor. ağız suları şelale misali. sürekli üst değiştiriyoruz.herhangi bir huzursuzluk yok şimdiye kadar inşallah olmaz. minik mikailinde huysuzluğu çabuk geçer inşallah.
bu arada topikte böyle güzel kızları görünce dayanamıyor insan. erkek anesi olarak alıcı gözüyle sende bir bak istersen
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum.
bizde yarın ailecek pikniğe gideceğiz. biraz temiz hava dolduralım ciğerlerimize... istanbul çok rüzgarlı ama işallah yarın hava güzel olurda oğlum üşütmez.
slm baya süredir yoktum benim memleketim eşimin memleketi gezip durduk esilam 5 aylık oldu 7 kilo ve 64cm boyunda hala ek besine geçmedim nasıl yapacam onu da bilmiyorum siz neler yaptınız kızlar ek besinle ilgili bana yardımcı olun lütfen kızımla sizi öpüyoruz
tatılımız bıttı yenıden evdeyız:))
tatılde beren bıberona fena alıstı canımı sıkıyo yıne sıpaabugun kasıkla verdım mamasını agzını kılıtlıyo acmıo mememı verdım almadı en son care her zamankı gıbı beren galıp geldı ve bıberon verdım cuk cuk nasılda cekıyo..
bu hafta tekrar bıberonu bıraktırmam gerek..ama nasıl yınee off offf..
berenımın boyu uzadı tatılde dahada toplandı bu ay ıns kontrolumuzde sonuclar ıyı cıkar..
su kusu oldu yawrum denızden cıkınca basladı aglamaya cok komık hahahahaa:))
dunde dugunegıttık kızım cok oynadı 2 dak durmadı:)) sımdıde uyuyo ee o kadar yorgunkı aksama kadar kalkmaz sanırım:)
selam kızlarr,
bu gün ilk defa kızımsız okula gittim sınav kurulu vardı. sabah nasıl zor geldi anlatamam ağlayacaktım neredeyse. öyle garip saf oldum bi parçam eksik kaldı sanki. şükür çok ağlamamış yalnız sorun kızım biberon almıyo.alıştırma yapıyoduk alıyodu önceden zaten iştahsızya şimdi biberonda almıyo bakıcı biberondan ağzına sağarak içirmiş sağolsun tabi 50ml anca içirebilmiş. kahvaltıda peynir patates falan yedirmiş.ama gelince öyle acıkmışki nasıl emdi bırakmak istemedi beni aşkım beniim....
okula başlayacak olanlar durumlar nasıl?
herkese iyi aksamlar kizlar,
bugün ancak bu vakitte firsat bulup girebiliyorum... bu sabah yine fizik tedavim vardi, erken saatte, annem geldi sagolsun oglusuma o bakti... bugün ki son tedaviydi, bundan sonra biraz ara verip, yeni yilda yada sonbaharda tekrar gidebilirsem gitmeyi düsünüyorum... Omuzlarimdan masaj, ultrason ve elektrik iyi geliyor... ha bu arada neyin vardi diyenleri duyar gibiyim, sol elimde karpal tünel sendromu olmustu, parmaklarimi hissetmemeye baslamistim.. ama sükürler olsun geciyor yavas yavasta olsa...
Bu arada herkes nasil iyimi, bebisler falan?? Yeni okul yilinda tekrar ise baslayan annelerimiz var - onlarada hayirli olsun diyelim.. Biberonla süt iciremeyen arkadaslar, benim oglusumda pek icmiyor yani mamanin tadini sevmedigi icin icmiyor... kasikla iyi kötü vermeyi denesin bakanlar... yada bebisin tam acikmasini beklesinler, o zaman cuk cuk diye iciyorlar.
Kizlarrr oglusumun Mikailimin ilk disinin nerdeyse yarisi cikti, dün annesine bir güzel ciglik attirdi, bal küpüm tam emzirirken sol gögsümü bir isirmadi mi)), bir anda ciglik attim, bir canim yandi ki sormayin - sanki biri bicakla etime cizik atti... ondan sonra diyorum ona "oglum sen anneyi korkutuyorsun, seni nasil emziricem bundan sonra" - bana bakiyor habire gülüyo, kahkaha atiyo findigim.. zannediyo ona oyun yapiyorum... iste böyle bisey geldi basima, dün korka korka verdim gögsümü...ama sükür bir daha isirmadi, yani simdilik )))
neyse simdilik haberler bu kadar, öpüyorummmm hepinizi...
Mikaili görmediniz canim, resmini koymadim oglusumun - aslinda bir albüm eklesem olacak..., belki bir gelin adayi falan cikar.. listeyi bende anlamiyorum ki - anlasam yapmaya calisirim...
Oglum cok daha iyi canim, gecti sükür, disinin yarisi cikinca rahatladi sanirim...asinin ekisinide atlattik.. Uyku düzenine gelince canim, gece artik oglum 23:30 ile 00:30 arasi uyuyor... gündüz ise 12 gibi falan uyuyor, yani sabah kalkmasina bagli...
Canim senin miniiginde huysuzlugu gecer insallah bir an önce...
merhaba Yessimcim,
haklisin canim gelin adaylarina bakmak gerek, zaman cok cabuk geciyor. senin oglusun da iyi olmasina sevindim canim.. Benim ki de sürekli agzini yirtacak gibi kasiyordu, parmaklari vs ne bulursa agzina götürüyordu, sonunda disinin yarisi cikti, rahatladi.. canim suna dikkat et, elini agzina götürdügünde sanki orayi kaziyacakmis gibi sürtmeye calisiyorsa bilki disi geliyor..
Insallah senin findikta fazla huzursuzlanmaz dis cikarirken.. pikniginiz nasil gecti, hava güzeldi umarim??
canim hosgeldin yeniden, nerelerdesin?? Tatiliniz ne kadar uzun sürdü ki böyle ya..iyice dinlenmissinizdir degil mi?? Biz gidemedik bu yil, bebisim kücük diye istemedim, TR ye gelmek...yolculuga ve o sicaklara dayanamaz diye..bizim burasi TR kadar sicak degil ya, ondan - hava degisimi carpar diye korktum..
Ek besine ben basladim canim, ögleyin emzirmeden önce havuc püresi verdim 2 gün, allerji falan yaparmi diye takip etim.. ondan sonra ki gün kabak püresi verdim, sonra tavuk eti püresi, hindi eti püresi, elma püresi, armut püresi falan.. günde iki kere veriyorum.. geri kalan ögünlerdede emziriyorum... mamayi pek icmiyoruz - tadini begenmedigimizden... ama kasikla olursa icebiliyoruz.
Bugünde mesela kabakli pataes püresi yedirdim...ben hazir pürelerden aliyorum canim HIPP marka.. baska almiyorum... iste böyle canim...
hosgeldiniz canim evinize,
biberon konusunda canim, israrci ol - cok aciksin o zaman alacak kesin..biberonu neden almiyor bana sorarsan, mama veriyorsan onun tadini bildigi icin istemiyor... Mikail öyle yapiyor..
masallah su kusuna), su cocugu büyütür der annem, her gün yika der... - hmm oyunuda seviyoruz ha... seni gidi findik seni de.
Hayirli olsun canim,
zor olmaz mi hemde nasil zor olur.. ben bile fizik tedavi icin 1 saat ancak gidiyorum - o zaman bile aklim evde kaliyor, annem baktigi halde. Bakiciya söyle canim kasikla versin sütü, o zaman icer kesin..kasigi seviyor cünkü bebisler..merak ediyorlar.
hatice cancigim cok gecmis olsun.hic haberim yoktu tedavi oldugundan.uamrim tez zamanda iyi olursun.
bu arada mikailcigim ilk disi cikmis.okuyunca sasirdim ve gözlerim doldu.Hayirli olsun diyim.insallah sag salim sorunsuz hepsi cikar.benim yavrucugumunda eli agzinda bazen benimn elimi yakalarsa hep ayni yere götürüp isirmaya calisiyor.uzerine örttügüm örtüyü isiriyor falan.dis kasiyici oynasin diye veriyorum ama dusuyuryor.yardim etmem lazim daha cok minik.ay bu aylarda dis cikarmi demek ben anca belirtileri baslars anyiordum.
canım öncelikle geçmiş olsun bir an önce tedavın sonuclanır inş.
ek gıdaya başlamışsınız dr mu başlattı sen mı başladın,ama bıraz acelecı davranmıssın gıbıme geldı ek gıda değil ek yemek olmus sankı,tavuk püresi felan 8.aydan sonra veriliyo diye biliyorum ama :26::26::26:
selam kızlar,
benim kız bu gece yine yıktı ortalığıı ağzını yandan yere süre süre ağlıyo meme veriyorum daha çok kıyamet koparıyo nasıl katıla katıla ağlıyo anlatamam.ne istediğini bi anlamadım hatta bi ara açtım ışığı soyup baktım bi tarafında bişi mi var diye.benim kız gittikçe dahada uslanıp uyuyacağına iyice cozuttu ay yoksa yine mi idrar yolu enfeksiyonu oldu ki acaba hey Allah ım ya...
Selammm arkadaslar nasilsiniz? Ilk gununuz nsl gecti? Dun giremedim soramadim.martim buarada anneni tembihle su kaynama derecesine getirmesin cnmmcim
Bnm cnm sikkin Adanin kolu 1 lira kdr kirmizi sis,dun ilk kirmiziydi snra da sisti yaaa bgn dr.u aradim ben normalde sinek isirdiginda surdugum jeli surmustum simdi hipokart kortizonlu sur dedi gecmezse gel ddi yaa o bolge sis cnm sikildi cok.lenf bezlerinde enf .olabiliyormus bazi isiriklarda.esim de berbat durumda sabah kalkar kalmaz kosarak koluna bakti.ben de salak kafam adama oyle seyler anlattimki korktu kiyamam:/ kotu olursa bgn gidecegiz umarim iner.acaba sivrisinek dgl de baska birsey mi yapti bunu.hic boyle olmamiati yada o bolge cok etkilendi off bilmiyorum aptal gibiyim yazamiyorum
selam kızlar,
benim kız bu gece yine yıktı ortalığıı ağzını yandan yere süre süre ağlıyo meme veriyorum daha çok kıyamet koparıyo nasıl katıla katıla ağlıyo anlatamam.ne istediğini bi anlamadım hatta bi ara açtım ışığı soyup baktım bi tarafında bişi mi var diye.benim kız gittikçe dahada uslanıp uyuyacağına iyice cozuttu ay yoksa yine mi idrar yolu enfeksiyonu oldu ki acaba hey Allah ım ya...
Selammm arkadaslar nasilsiniz? Ilk gununuz nsl gecti? Dun giremedim soramadim.martim buarada anneni tembihle su kaynama derecesine getirmesin cnmmcim
Bnm cnm sikkin Adanin kolu 1 lira kdr kirmizi sis,dun ilk kirmiziydi snra da sisti yaaa bgn dr.u aradim ben normalde sinek isirdiginda surdugum jeli surmustum simdi hipokart kortizonlu sur dedi gecmezse gel ddi yaa o bolge sis cnm sikildi cok.lenf bezlerinde enf .olabiliyormus bazi isiriklarda.esim de berbat durumda sabah kalkar kalmaz kosarak koluna bakti.ben de salak kafam adama oyle seyler anlattimki korktu kiyamam:/ kotu olursa bgn gidecegiz umarim iner.acaba sivrisinek dgl de baska birsey mi yapti bunu.hic boyle olmamiati yada o bolge cok etkilendi off bilmiyorum aptal gibiyim yazamiyorum
geçmiş olsun canım, hastanelerde ben de öyleyim. ben hep o beyaz örtüyü yeniletirim gözümle görmem gerek..en son gittiğimde beyaz örtü bitmiş de çocuğu o pis sedyeye yatıracakmışım. olduu.. alt açmayı serdim, sonra kullanırsınız bugün bari deyip bıraktım utanır belki diye. tık yoktu. zaten ben umumi wc lerde törenle girer törenle çıkarım. neyse gelmiş geçmiş olsun canım..
ek gıdada neyle başlamıştnız bu arada.. tekrar yazar mısın. mart annelerine de sordum. sen daha çabuk yazarsın. kararsızım sebzeyle mi muhallebiyle mi meyve suyuyla mı falan fian. hafif kabızlık var. muhallebiye cesaret edemedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?