cuma gecesi deniz aynı öyle gece üçte katıla katıla ağlayarak uyandı.elim ayağıma dolandı,besledim almıyor,ateş yok,biyerini tutmuyor ,eşimde yoktu,aldım çocuk acile götürdüm sabahta idrar tahlil yapılmıştı temiz çıkmıştı...meğer ağzının içnde taa derinlerde aft oluşmuş hani şu beyaz yaralar olurya,,,ilaç verdiler damla şeklinde onu verdim,ertesi gün öğleye kadar bişey yemedi sonra düzeldi..kontrol et bakalım canım öyle bişey varmı ağızda...
canım çok geçmiş olsun evham yapma boşuna lenf falan diye allah korusun bişşey sokmuştur kuzucuğu,kıyamam ben ona,yakarca öyle kızartıyor tenini insanın..inşalah geçer gitmenize gerek kalmadan
sağol canım inşallah.canim gecmis olsun, insallah biseyi yoktur... büyüdükce bebislerimiz huy degistiriyorlar sanirim.
mujjcum gecmis olsun ada ya canim.. insallah sadece sinek isirigidir ve hemencecik düzelir
kontrole çok var daha 1ay sonra ama ağlarsa yine gidecem.dediğin gibi belkide kulak saçınıda yandan yandan çok çekiyo zaten..Kadifegulcnm dr . Kontrolu ne zmn? Kulagi agriyor olabilir mi? Yanagibi dglde belkide kulagini surtmeye calisiyordur.
Gorkemliacaba disler mi sikinti olmaya basladi ikinizde de ayy cocuk buyutmek ne zorrr.onlar aglamasin ben kiyamammm yaa
Isiyyyymaa anneyiiiii yoks sut vermez sanaaaa :)) gecmisis yeni yeni okuyordum gorunce hemen yazmak iatedimmmm.hadi gozun aydinnn cnmm.buarada 3 gundur Adanin kaka daha sivi ve gunde 4 kere cikiyor boyle olursa oglun korkma ben korkmadim hatta yazmamisim bile dr. Da dedi gecici bir surec cnm.havuc ver eline sen de nede olsa koparamiyor ama yine de dikkat et.sipalar maasallah kuvvetli
haticecan mikailin yeni dişi hayırlı uğurlu olsun. inşallah diğerlerinide ağrısız sızısız çıkarır. benim oğluşu uyuttum bende bizimki de huysuz sanırım dişten dolayı.
geçmiş olsun canım, hastanelerde ben de öyleyim. ben hep o beyaz örtüyü yeniletirim gözümle görmem gerek..en son gittiğimde beyaz örtü bitmiş de çocuğu o pis sedyeye yatıracakmışım. olduu.. alt açmayı serdim, sonra kullanırsınız bugün bari deyip bıraktım utanır belki diye. tık yoktu. zaten ben umumi wc lerde törenle girer törenle çıkarım. neyse gelmiş geçmiş olsun canım..
ek gıdada neyle başlamıştnız bu arada.. tekrar yazar mısın. mart annelerine de sordum. sen daha çabuk yazarsın. kararsızım sebzeyle mi muhallebiyle mi meyve suyuyla mı falan fian. hafif kabızlık var. muhallebiye cesaret edemedik..
maşallahh mikaile yaaa.. sağlıklı dişleri olsu n hep. ama anneyi üzmesinnn :) pırt pırt çıksın kolayca cümlemizi..
meb kızlar ısbası yapanlar olmus hayırlı olsun allah sabır versın dıyorumm ve hemen konuma donuyorum.)
denızde esımın sulu sakalarından dolayı kulagıma su kacmıstı tatılde dr a gıttı ama bısı anlamadı damla verdı gonerdı 2 gundurde agrı yapınca hemen dr a gıttım..ılhıhap cıktı off off cok agrı yapıyo ve duymuyorum nerdeyseemzırdıgım ıcınde zor guc dıger dr ları arayarak bır damla verdı baska bırsey yapamam dedı..kullanıp haftaya kont gıtcem ıns gecer..
kizlar ya bisey soracagim, su ticker´lar varya, hani bebislerimizin kac aylik oldugunu gösteren, onlar sizinkilerde baya uzun görünüyor yani resmi... benim ticker ise cok kisa duruyor, acaba ne ile alakasi var??
meb kızlar ısbası yapanlar olmus hayırlı olsun allah sabır versın dıyorumm ve hemen konuma donuyorum.)
denızde esımın sulu sakalarından dolayı kulagıma su kacmıstı tatılde dr a gıttı ama bısı anlamadı damla verdı gonerdı 2 gundurde agrı yapınca hemen dr a gıttım..ılhıhap cıktı off off cok agrı yapıyo ve duymuyorum nerdeyseemzırdıgım ıcınde zor guc dıger dr ları arayarak bır damla verdı baska bırsey yapamam dedı..kullanıp haftaya kont gıtcem ıns gecer..
ınsanın arastırdıkca kafası karısıyor arastırmadanda duramıyor..bugun ınek sutunun 1 yasına kadar verılmemesı gerektıgıyle ılgılı uzun bır metın okudum sebeplerı falan acıklanmıs..nerdeyse ben bıle ıcmıcem o derece yanı
sımdı kızım ıcın yogurt yapcam 5 ayını doldurunca sımdıden arastırmalardayım..
oncelıkle yogurdu pastörize sutten mayalasam olmaz katkı mad var ve ınek sutu
acık sutten mayalasam yıne ınek sutu
bıberon mamasından mayalayın dıye cok önerı var fakat onunda bozuldugunu soleyen ınsanlarda var..
ınek sutunden yogurt yapınca sut ozellıgını tamamen kaybedıomus bısı olmaz dıyenler var kı bence cok sacma bu..
eee sımdı ben neyle mayalıcamm su en ıyısı su sanırımDDDDDDDDDDDDDDDDD
ayyyyyyy ANNE OLMAK ZOR ZANAATTTT vallaaa
GorkemliiiiiiDenizimmmm cook tatli olmus maasallah diyeyim,sarii sekerrr o sariiii seker,annesi de bir guzel suslemis oyy kuzum bnmmm
Yrmtsk ederm cnm bnm,sormayin Ada ishal bgn daha bi fena ...kolu yrn duzelir givi bakalim ne olcak.ayyy dunnn lazimligimiz geldiiii harikaaaa fisher price cok eglenceli ,su dokuyoruz cis gelmeyince muzik caliyorr:))) dicenizz yuhh simdi lazimlik mi alinir,annem dedi alacagim alissin diye diye tutundu isemesede otursun dedi mantikli sevsin alissinmdiyorum simdi .tavaiye ederim snra alcaginizda bu modeli
Simdi Ada kaka yapti hemen altini temizleyip,uyutup ark.a gidicem kurtaj oldu( bebegi gelismediginden maalesef
lazımlığınız hayırlı olsun inşallah kolaycacık öğrensin çişini kakasını.arkadaşına geçmiş olsun çok zor.geçen bende arkadaşı gördüm şaştım hamile olması laımdı en son 4aylık görmüştüm.meğer ikizleri enfeksiyondan erken doğmuş 6aylıkken ve yaşayamamışlar. kendimi düşündüm kızımın çoğu şeyi vardı 6aylıkken. Allah bebeğini kaybeden herkese sabır versin yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?