Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy sorma canım okul başladı ya doğru düzgün birşey yapmasak da git gel yoruluyorum.gelince de yemek ev işleri derken akşam oluyor.
20 saat dersim var seviniyorum buna ama boş gün olmayacakmış malesef.5 sınıflar haftada 36 saat ders yapacakmış günde 7-8 saat derse girecekler yani nasıl olacak bu iş bilmem.dersler kaçta başlayıp kaçta bitecek offfff offfff

adayı götürmemekle iyi yapmışsın,moreller zaten bozuktur görseydi daha duygulanırdı.nasıl ağrısı varmı arkdşn

Cnmcim dun oldugunda cikarken agrimis bi,snra bgn flan iyiyim dedi. o asiri istekli dgldi esi istiyordu amaa tabiii yinede etkilendi,simdi rhatladi ben bile rhatladim hep ne olacak sorusu insanin beynini yoruyor vlla... Ins. 2 ay snra tekrardn Allah aratmadn saglikli bir bebek verir.buarada ege uni. Genetige gidp kndine bktircak,sen de gtmismiydin cnm? Ozelde cok pahali demis dr.um ama ne kdrbilmiyorum

allah kolaylık versin şimdiden canım,seminerleri oldu bitti sevmem zaten.boşuna evden çıkıp 3 saat boşboş otur gel,bide üstüne para veriyorlar:)))canım gerçekten 2.3.sınıflara ingilizce koymuşlarmı çok merak ediyorum

canım evet genetikte kromozom analizi yaptırmıştık bişey çıkmamıştı,ama egede deil şifada yaptırdık450 falan tutmuştu hem eşime hem bana.egede niye yaptırmadık çünkü en az 3 düşükten sonra kabul ediyorlardı ama bizim o kadar sabrımız yoktu beklemek için...

canım evet genetikte kromozom analizi yaptırmıştık bişey çıkmamıştı,ama egede deil şifada yaptırdık450 falan tutmuştu hem eşime hem bana.egede niye yaptırmadık çünkü en az 3 düşükten sonra kabul ediyorlardı ama bizim o kadar sabrımız yoktu beklemek için...[/QUOTE]

Ee fiyt hicbirsey dglmiski,bnde dr ona oyle deyince hayy Allah dedim zaten 1100 kurtaj... birde bu 2-3 var sandim htta sasirdim.iyi bri ikinizde bkilmissiniz bak hemde aklinizda brsey klmamis

selam canlar..

herkesler iyidir umarım.. iş başladı malum gün yetmez oldu..

görkemlicim 2-3 lere ing. yok deniliyor bu sene.. ama bizde daha ne olacağı belli değil zaten.. tam gün mü sabahçılık mı kaç saat hiiiç belli değil..hakkımızda hayırlısı..

biz de idare ediyoruz. sağıyordum ilk günler topu topu 50cc çıkınca bıraktım artık. 3 saat idare ediyorlar. okul açılınca öğünler oturur zaten diyorum. aç kalmaz umarım yavrum..

bizden şimdilik bu kadar öptüm herkesi

selam kızlar,
bu sabah kızımla 12ye kadar süper yatak sefası yaptık uyuduk uyuduk uyandık:)) acayip dinlenmişim okul öncesi iyi geldi sabah uykusu.

dün sağlık ocağına gidecem demiştim ya gittik doktor kalbini ciğerini dinledi dinledi boğazına baktı hiiç bişisi yok dedi.ben yinede de haftaya hem idrar testini kontrol etmeye hemde bi uzmana danışma için gidecem hastaneye.
kızımın kilosunada baktık gitmişken
kilomuz 9,300 boy 67cm..top gibi bişi oldu hele oturur pozisyonda çok komik görnüyo:))

masallahh denızımızee...seker ya bal bu bal:))
cıcılerınede bayıldımmm..
benım ıc op annesii:)

valla bende bakıyorum sayfa hiç ilerlemiyo bende yazmıyorum valla kendı kendıne konuşmak gibi oluyo,başak topiklere bakıyorum.
bu haftalık seminerlerimiz bitti ama yoruldum cidden dersler başlayınca naapcaz bılemıyorum.sütümde çok azaldı bu ayı çıkarsam ne ala :2::2::2:
bu arada görkemli 2lieri bilmiyorum ama 3. sınıflara ingilizce var diye biliyorum

Hiiiii... Kimseee yokmuuu:))))
Adanin toto ilk defa kirmizi oldu kuzum surekli civik kaka yapio kiyamambgn 3. Suana kdr daha 2-3 yapar geceye kdr.papates haslamistim evveli pek yemedi,bool su vermeye calisiyorum hos ztn elimde biberon hep su uzatiyorum

Ayyy ogretmen ark.lar icinizde sinif ogr. Olan varmiydi ?? Yaa annem soyledi bgn dunca sasirdim dogru mu 1. Siniflar a'dan e ye kdr ogrencekmis sayi da 10 kdr mi ne anasinifi gibi adi 1. Sinif tovbeee bence bu sene denenir vu sistemleri tabi basarili olamazlar sneye duzelir tabiii insallah ne diyeyim bilemedim sasirdim duyunca

geçmiş olsun adaya inşallah hemencik iyi olur...
ben lisede rehber öğretmenim ve bu sene ilk öğretimin hali ne olur hiç fikrim yok ama bi nesili daha sistem değişikliği ile telef edeceklerini düşünüyorum..

geçmiş olsun kıyamam adişkoya... bizim popodaki kızarıklık hiç geçmiyo ki yaaa..

bu arada 3 gün elma suyu ve püresi, bugün de haAVUÇ SUYUNA başladık. sonra da yoğurt vereceğim bakalım... nşallah sever ek gıdaları bakalım

Kadifegul,martimins. Cnm gecsin .nak bgn zeytinyagini ilk kaynattip asiti gitsin die snra totoya surdum mustela pisik icini kullaniyorum ama neden gitmedi dicem gerci sihirli degnek de dgl ya:) vlla zor olck bu yil yazik...martimm annene soyle,uye olsun kafasinda soru isareti olursa bir konuda bizle konussun:))))) teknolojiye bakk anneler de nette :) hatta annelar dgl anneanne babaannler konusur:))

Martimmhadi bakalim Egeme afiyet balll seker olsunnn cnm.ayy havuc da cok faydali vlla ohh miss

şimdi drdan geldik.bir haftada hiç kilo almamışız.7500 de takılıyız.sebep elikoli bakterisi.hiç belirti vermedi desem yeridir.sadece cumartesi gecesi çok ağladı acile götürdüm ağzında yara var dediler,damla verdiler idrar testi yaplıdı temiz çıktı.ondan sonra ne iştahızlık ne bişey,ne huzursuzluk...o zaman bir de idrar külştürü de yapılacağını söylemişlerdi ben almaya dün gittim ve bu sonuçla karşılaştım..kakadan idrara geçiyormuş ve özellikle kız çocuklarını etkiliyor.halbuki hep önden arkaya yıkarım kaka yapınca,sakınan göze çöp misali..birde yine kızları mümkünse ayakta duş yaptırın yada küvetindeki su akıyor olsun dışarı sürekli olarak dedi dr..son bişey daha kızlara bezi bir numara büyük takmalıymışız çünküğ kaka işster istemez vaginaya doğru çıkabiliyormuşşşş.bunu da öğrenmiş olduk...bu arada benimki daha bir yaşına gelmeden süper bi bağışıklık oluyor bu yaşadıklarımızdan dolayı,yok sarılığıydı,yok pamukçuğuydu,yok elikolisiydi...inanın küçümsemek için söylemiyorum bizim pazardaki çingene çocukları ayaklarında çorap yok yerden aldığını yiyor şapur şupur ama kıpkırmızı yanakları,turp gibiler..

elikolide neymiş ya ilk kez duydum geçmiş olsun tedavisi nasıl olacakmış ilaç mı?
. kız çocuğunda ister istemez bulaşıyo yapar yapmaz alsanda bazen kaka tutuş dudaklarının içine bile doluyo bende her kakaya kızın popoyu yıkarım hemen hemen aynı zaman yaptığı için ne zaman yapacağını bilip yapar yapmaz temizlerim ama yinede oldu ve şuan yine şüpheleniyorum pazartesi gidecem. bende salı gün gittim pazara aynen dediğin gibi bi çingene kucağında kızı kızın üstünde kısa bi elbise ne ayakta çorap ayakkabı ne başta şapka nasıl sıcak nasıl... kadın müşteri glince yere bırakıyo yerde kasalardan sızan balık suyu var şap şap onlara basıyo balıkları elliyo...hey Allah ım dedim salmak mı lazım ki:))

kızlar hepınıze merabayın benım sorum olacaktı. Kızım buayın 17sınde 5 aylık olacak fakat bıngıldagı duzenlı olarak d vıtamını kullanmama ragmen hala kapanmadı. Sızde durumlar nedır.

cok gecmıs olsun tatlım rabbım sıfa versın ıns tez zamanda o cocuklar mıkroplara bagısıklık kazanmıslar artık nede olsa dogduklarından berı aynı pıslıgın ıcındeler takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…