Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mrb lar ben 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum ve 3 ay önce bıraktım bende anne olmak istiyorum ne zaman hamile kalırım acaba doğum kontrol hapını uzun süre kullanmam hamile kalma sürecini etkilermi ki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

elikoli aslında tüm inanların kakasında olabilen zararsız bir bakteriymiş,fakat idrar yollarına giderse problem oluyormuş.evet amoklavin diye bir ilaç kullanıyoruz.7 gün kullanıp tekrar kültür yapılacak...
kızlar hepınıze merabayın benım sorum olacaktı. Kızım buayın 17sınde 5 aylık olacak fakat bıngıldagı duzenlı olarak d vıtamını kullanmama ragmen hala kapanmadı. Sızde durumlar nedır.

canım eğer üsttekini diyosan 18 aya kadar yolu var kapanması için endişelenme ama arkadakinin kapanmış olması gerekir şimdiye kadar

süt izniiiii
arkadaşlar süt izninizi kullanıyormusunuz bunla ilgili bir düzenleme yapıldımı.bir arkadaş kullanacaktı sanırım kadifegül senmiydin canım yanlış hatırlamıyorsam.bizim müdür lütfedip sormadı bile pazartesi gidip güzellikle söyleyeceğim olmadı dilekçemi yazıp veririm.20 saat dersim var ama boş gün ayarlayamazmış ozaman paşa paşa süt iznimi verecek.idaremiz değişti yaa bu sene işimiz zor gibi((

Son düzenleme:
Gorkemli sarı şekere ilacı şifa olsun inşallah. Kız bebeklerde popo temizliği çok hassas, ne kadar dikkat etsen de oluyor işte. Pamukçuğu da elikolisi de tez zamanda geçer umarım.

Kızlar ya 2 gündür sütüm çok az, süt sıkıntısı çekenleri asıl şimdi anladım (
Kesilivermese bari! Hiç iyi beslenmemiştim son zamanlarda, ondan sanırım.
Herkese bol sütlü günler..

kızlar hepınıze merabayın benım sorum olacaktı. Kızım buayın 17sınde 5 aylık olacak fakat bıngıldagı duzenlı olarak d vıtamını kullanmama ragmen hala kapanmadı. Sızde durumlar nedır.

canım 1 yasında falan kapanıyo dıye bılıyorum 9 aylıktan sonra kapanmaya baslaması hızlanıyor.daha var yanıı

canım eğer üsttekini diyosan 18 aya kadar yolu var kapanması için endişelenme ama arkadakinin kapanmış olması gerekir şimdiye kadar

arkadakı kapandı ttlım usttekı kapanmadı aıle saglıgı merkezındekı hemsıre de sımdıye kapanması lazımdı falan dıyınce canım sıkıldı bıraz

Gorkemli sarı şekere ilacı şifa olsun inşallah. Kız bebeklerde popo temizliği çok hassas, ne kadar dikkat etsen de oluyor işte. Pamukçuğu da elikolisi de tez zamanda geçer umarım.

sağol canım benim...sağmayı denedinmi çoğaltıyor ve su su su

arkadakı kapandı ttlım usttekı kapanmadı aıle saglıgı merkezındekı hemsıre de sımdıye kapanması lazımdı falan dıyınce canım sıkıldı bıraz

yok canım sıkılma boşuna saçmalamış hemşire biizimkide tam kapanmadı...

Gorkemliiiiiikuzummm yaaaa Denizime gecmis olsun.hayy Allahim ne diyeyim aynennnn bizimkiler de senin dedigini der banaa rahat birak cok sakinma diye Cookngecmis olsun cnm bnm.kiloya gelince ztn cok cok azalck artik cnmno konuda sikinti yapma
Omrumuzz
Yaa o hemsireye gittt sacini yol yada arastir da bir bak de bunlar nsl okuyor anlamadim.tmm Adanin kapanmisti ama 1 yasa kdrdir bu sure ..
Hyrmmumarimmm bgn iyidir sutun cnm .Allah sutumuzu bol etsin ins.

Hicbirimiz net birsey bilemeceginden cvp verememis sana sanirim arkadasim.umarim kisa zmnda olur 1 yil da olmazsa dr.a gorunursun.Allah aratmasin

canım çok geçmiş olsun,maalesef biz kız annelerinin böyle bi sıkıntısı oluyo,bende idrar yolu enf. cıkınca cok sasırmıstım ben pamuk ve suyla temızlıyorum altını çitiliyorum nerdeyse yanı nasıl bulaştı çokşaşırmıştım.ne kadar dikkat etsende olyo işte.kilonuzda gayet iyi merak etme biz daha o kadar olamadık,ama inş iştahsızlık yapmaz sürekli besle daya biberonu ağzına
bu arada Deniz imin resimlerini yeni gördüm ben ya ama nasıl tatlı bi fıstık olmuş o kuzu öyle maşallah annesi,ye benim yerime de

canım arkadaslar söylemıs zaten su an kapanması erken hatta erken kapanması beyin gelişimini olumsuz etkiler o yuzden takma.ben zaten hemsirelerin bebekler konusunda çok bilinçli oldugunu düşünmüyorum en azından bizimki öyle.4. ayda aşı için gittiğimizde bize hazır sütlaçlardan al onlar tatlı çok hoşuna gider demişti

canım öncelikle kötü bi niyetle sormdığımdan emin olabilirsin eminimki mujj de öyledir.
ben naçizane bildiklerimi paylaşayım tabiki hepimizin çocuk yetiştirme tarzı bakış açısı farklı.burda fikir alışverişi yappıyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz.
ek gıdaya başlarken zaten başta sadec 1 tatlı kaşıgı ile başlıyoruz.gün geçtikçe arttırıyoruz tabıkı.dr umdan duydugum ve okudugum kadarıyla yogurdu 6.aydan itibaren vermeyin diyolar.biraz daha meyvelerle idare et bence.bu arada aptamil in pirincli kaşık mamasında seker katkısı var canım hiip inkini al istersen şeker yok onda bende Armin e verdim ondan sevince organık pirinc unu aldım kendım yapıyorum artık muhallebısını.
ben de birinci haftadan itibaren hep yalnız baktım ve gerçekten zor oluyo,hele bi de alışınca daha zor oluyo.bazen düşünüyorum eskıden ne kadar cok bos zamanım varmıs diye
benım sütümde azaldı bayaa sürekli sagmaya calısıyorum kesilmesini hiç istemiyorum,inş hepimiz olabıldıgınce emziiririz kuzuları.
seni ve Eymen i öpüyorum

canım teşekkürler,sende esmer güzeli armini öp benim için.....

yok canım benim aklımdan bile geçmedi ktü bir niyetle sorduğunuz. aynen dediğin gibi hepimiz burada bir paylaşım içerisindeyiz. yaptığımız paylaşımlar sonucunda bazen doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu öğreniyoruz.

bu arada bende oğluşum aptamili niye bu kadar çok sevdi diyorum. tatlı olduğu içinmiş demek. dün küçük parça kabak havuç ve patatesi çok az suda haşlayıp çorba gibi yaptım 2kaşık yedi 3.kaşıkta öğğğ dedi. babası gibi kesin etçi ve tatlıcı olacak benim oğlan. sebzeyi sevmedi hiç. sütümüz en azından 1-2ay daha idare etse. ben işe başlayınca inşallah stresten tamamen kaçmaz... bizde armini ve seni öpüyoruz..

Kızlar ya 2 gündür sütüm çok az, süt sıkıntısı çekenleri asıl şimdi anladım (
Kesilivermese bari! Hiç iyi beslenmemiştim son zamanlarda, ondan sanırım.
Herkese bol sütlü günler..

herkes aynı durumdan yakınıyor canım. sabahları kahvaltıda tahin pekmez yiyordum ben çok iyi geliyor sütü arttırıyor. birde adet zamanı yaklaşınca süt azalır mı? ben sanki biyerde okumuştum. bir alakası varmı bilmem ama...

bu arada gelinime iyi bak annesi bak 25 sene sonra çalıcaz kapını heee ona göre

canım geçmişe yeni yeni bakıyorum. çok geçmiş olsun kızına. kilosunu dert etme hiç maşallah gayet iyi annesi. sağlığı v keyfi yerinde olsun her zaman. allah şifa versin ilaçlarıyla kısa sürede düzelir üzülme...

ege'cik de başlamış ek gıdaya. maşallahh ona. şifa olsun, can olsun kan olsunn inşallah.

kadifegül, kızım emmiyor diyordun aç kaldı diye üzülüyordun. baksana kilosuna maşallah sübhaneallah gayet güzel. birde sürekli emse 10kg geçerdi sanırım.. gülce kızımızın tontiş ellerini ayaklarını yanaklarını öpüyorum..

herkese çoook güzel bir hafta sonu diliyorum. yaz bitti sonbahar geliyor havalar soğuyacak artık, bu güzel günlerin tadını çıkartmak lazım...

Son düzenleme:

kızlar hepinize teşekkür ederim,gerçekten kız anası olmak şimdiden çok zormuş.:)))))))))
kadifegül kızına kırkbir kere maşallah nerdeyse 10 kilo

mujj canım geçmilş olsun adama inşallah geçmiştir pişiği fıstığın

yeşim sanada güzel bir pazar diliyoruz eymene sevgiler.not:başı bağlı ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…