gecmıs olsun cnm..hemencık ıyılessın ınsallah denız bebek..
demek 1 numara buyuk kullanmalıyız olemı bezı..
ben 4 kullanıorum bıraz byuk oluo zaten 3 te bacaklarını sıkıo..ama 4 kullanmama ragmen vajınal bolgeye hala kaka bulasıo bu cozum degılkı
görkemli
geçmiş olsun canım çok tez zamanda atsın o mikrobu deniz bebek inşallah.nekadar dikkat etsek de olabiliyor malesef
deniz bebek çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsin. bu arada izmitte de benim arkadaşların çocuklarından elikoli olan vardı. fakülte doktorları hastalığın bulaşıcı olduğunu söylemişler, aynı anda bi kaç çocuk olmuştu beraber oynayan. havadan da bulaşabilir demişlerdi. acaba denizde de aynı durum mu oldu. sonuçta bez ne kadar büyük olsa da kaka bulaşıyor bizde. 4 numara kullanıyoruz.
bu arada yarın da yeni öğretim yılının ilk günü, ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR bu eğitim yılının başarılı geçmesini diliyoruz...
meleklerinize ve kendinize iyi bakın...
denizin uyku arkadaşı nihayet geldi ,sıkı sıkısarıldık uyurken çok beğendik
Eki Görüntüle 507312
Nattou Rigolos Uykucu Peluş Fil ( 27cm ) / Mavi
mrb lar ben 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum ve 3 ay önce bıraktım bende anne olmak istiyorum ne zaman hamile kalırım acaba doğum kontrol hapını uzun süre kullanmam hamile kalma sürecini etkilermi ki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
bendim canım bendiim.süt izniiiii
arkadaşlar süt izninizi kullanıyormusunuz bunla ilgili bir düzenleme yapıldımı.bir arkadaş kullanacaktı sanırım kadifegül senmiydin canım yanlış hatırlamıyorsam.bizim müdür lütfedip sormadı bile pazartesi gidip güzellikle söyleyeceğim olmadı dilekçemi yazıp veririm.20 saat dersim var ama boş gün ayarlayamazmış ozaman paşa paşa süt iznimi verecek.idaremiz değişti yaa bu sene işimiz zor gibi((
denizin uyku arkadaşı nihayet geldi ,sıkı sıkısarıldık uyurken çok beğendik
Eki Görüntüle 507312
Nattou Rigolos Uykucu Peluş Fil ( 27cm ) / Mavi
kimi etkiler diyo kimi etkilemez hatta bırakır bırakmaz hamile kalmamak bir kaç ay ilacn etkisinin vucuttan atılmasını beklemek lazım ikize neden olabiliyo deniliyo.hatta bu rivayeti bana soran acaba beklesem mi diyen arkadaş hapın ertesi ay ikize hamile kaldı. bende 3sene doğum kontrol hapı kullandım eşim askere gitti bıraktım 5ay sonra ikinci ayımızda hamile kaldım.
bendim canım bendiim.
müdürle konuştum 3saat süt iznin var dedi öğlen gidip gelir misin dedi ev uzak gidip gelemem erken çıkim dedim tamam dedi hiiç sorun olmadı çook şükür.yasa yönetmelik belli sorun çıkarmamaları lazım.haa bide ekdersten kesilmesin iznin dikkat et maaş karşılığından alıyoruz bu izni ek ders ayrı mesele...
müzikli değil canım bizimki uyuycağı zaman sıfır ses istiyor.bunu eliyle tutuyor yüzüne yanağına değince mutlu oluyor.yurtdışında bu tarz oyuncaklara güven oyuncağı diyolarmış.kendini uykuda güvende hissediyormuş:))
sen nasılsın mikail nasıl pürelere devammı?sütler artık gerçekten yetmemeye başladı verdikçe istiyo fıstıklar.bu 6.ayda ek gıda verilme muhabbetini insan şimdi daha iyi anlıyor.ben yoğurdu iki kaşıkla başlamıştım şimdi 100ml veriyorum yinede ağzını açıyor daha ver diye:))
yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi nasıl başardı ya çok iyi valla,senmi teşvik ettin .ben çok sıkıntı yaşıyorum ağlıyor öyle yüzüstü dönünce geri gelemiyo belim ağrıyor sürekli onu geri döndürmekten
tatlım çok doğru söyledin ,galiba bizmkide kendi ne zaman isterse o zaman dönecek bizim yardımımızla olmayacak gibitekrar merhaba canim,
burda bu tarz oyuncaklar cok var, genelde her cocuk kullaniyor bunlardan.. ama Mikail uyuyacagi zaman ben yataginda ki müzigi acinca, yavas yavas daliyordu uykuya, o yüzden ayni melodiden olan bu köpekcigi aldim, bazen bu müzigi kendim mirildaniyorum yine taniyor - hemen sakinlesiyor). Simdi uyuturkende aciyorum onu, benim ki uyuduktan sonra ses istemiyor .
Evet pürelere devam canim, emzirmeye de devam. Simdilik günde 2 kere yemek püresi, 1-2 kerede vakit olursa meyve püresi veriyorum.. onun disinda sütüm icinde iyi oluyor bu ek gida... yani gögüslerim doluyor aradan süre gecince... Yogurt daha vermedim - olmazsa mayalayip vereyim bende..
Vallah yüzüstünden sirt üstü kendi basina dönüyor, ben tesvik etmedim...bu simdi ayaklarini kaldirip elleriyle kendine cekiyor ya, sonrada saga sola devriliyor...ben bazen dürtüklüyorum onu... gülüyo oyun yapiyo.. yüzükoyun yerdeyken bir aksam - pat diye kendini döndürdü, kafasi tak dedi önümde - allta battaniye seriliydi.. sonra aaa dedim, sasirdim- sonra geri tekrar eski haline getirdim, hadii yine döndü.. bebisler kendi isteyince oluyor ben zorlamadim hic... sadece sen yüzasagi yatir, o kendi deniyor...
iste böyle canim...öpüyorum sizi...
hastanede denizin bu bakteri olayı çıkıncave kilo almadıpğını öğrenince bu hafta ben başladım ağlamaya.hemşire bana dediki bebekler hasta olmadan büyüyemez bağışıklık kazanmak böyle birşey vücut direnci böyle böyle kazanacak.nerdeyse bi sevin demediği kaldı hasta olduna.sonra hak verdim kadına.mantıklı değilmi??kızlar valla depresyona girecem artık kendime anneliğime güvenim azalıyo... dün işten geldim kızımın gayet keyfi yerinde aldım eve çıktım akşama doğru meme istiyo veriyorum ağlıyo emmiyo, bi baktım heep pamukcuk nasıl canım sıkıldı anlatamam. sebze çorbası vereyim dedim ılıktı aslında tam ağzına bi kaşık koydum ağzını büzdü gözleri yaşardı nasıl içim yandı sıcak verdm sandım baktım ama değildi bende meyve püresi verdim o soğukya onu yedi. geceden beri ne uyuduğu belli ne emdiği hemde bi ağlıyoo gözlerden damla damla yaşlar süzülüyo...saat 7gibi uyanmıştı ondan beridir 45dakka ancak uyumuştu şimdi uyuttum çok bunaldığım için sizi açıp paylaşim dedim. hemen uyurken birşeyler yiyip hazırlanmam lazım şimdi uyanır randevu aldık doktora gidicez...
arkadaşlarr naber nasılsınız?
maalesef başladım bende işe. herkes iyidir umarım.
bir sorum olacak. henüz 5 ayını doldurmadı oğlum ama biberonla pek içmek istemiyor. bu ay için normalde ne kadar anne sütü alması gerekiyor oğluş...
canım demin soırmayı unuttum adişkoya ishalini kesmek için özel bişey veriyomusun,su veriyorum sıvı kaybı oluyo diye onun dışında ne yese alttan çıkarıyor tutmuyor hiç
canım arkadaslar söylemıs zaten su an kapanması erken hatta erken kapanması beyin gelişimini olumsuz etkiler o yuzden takma.ben zaten hemsirelerin bebekler konusunda çok bilinçli oldugunu düşünmüyorum en azından bizimki öyle.4. ayda aşı için gittiğimizde bize hazır sütlaçlardan al onlar tatlı çok hoşuna gider demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?