gecmıs olsun cnm..hemencık ıyılessın ınsallah denız bebek..
demek 1 numara buyuk kullanmalıyız olemı bezı..
ben 4 kullanıorum bıraz byuk oluo zaten 3 te bacaklarını sıkıo..ama 4 kullanmama ragmen vajınal bolgeye hala kaka bulasıo bu cozum degılkı
arkadaşlarr naber nasılsınız?
maalesef başladım bende işe. herkes iyidir umarım.
bir sorum olacak. henüz 5 ayını doldurmadı oğlum ama biberonla pek içmek istemiyor. bu ay için normalde ne kadar anne sütü alması gerekiyor oğluş...
Simdi msg atmistim bu yaziyi da yeni grdm cok mu ishal yaa? Kac kere cikiyor gunde cnm? Iste ben patates vermistim birgun.
birde ishal kesici mama varmis ne bilmiyorum oyle okumustum sana yazdim ztn de dgr arkadaslara da bilgi olsun diye yazayim dedim
Ilk 6 ayda 500 ml yeterli mi? Doyar mi enem kuzularrrr ben yeni doganin biliyordum ne kdr ictigini ama dgr aylari unutmusum.gerci kuzum 6 dan snrada gund 500 ml. Sut icilmesi lazim diyorlar ek besinin yaninda
Anne demek ; küçük bir melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir...:)
kızlar ülker hero baby nın sıtesıne uye olmustum gecen gun kargo geldı eve paketın ıcınden
tek kullanımlık 40 gram devam sutu
kucuk kavanozda sebze puresı
sütlü pirinçli ek gıda
1 paket bebe biskuvisi
ve anneler için bol sutlu cıkolata
cıktı nasıl sevındım anlatamam
Ülker Hero Baby - Üyelik - Numune Gönderimi | Facebook
sayfayı tıklayın bilgileri doldurun en alttakı lınklerı de ısaretleyın bebıslerımıze guzel mamalar gelsın :))
kızlar geçen size kızımın ağzında pamukcuk oldu dedimya götürdüm doktora ilaçları aldık aynı akşam bir öksürük bir öksürük derken bi boğulur gibi kızarma falan fışkırır gibi kustu hali dermanı gitti döküldü resmen bebeğim bıraktı kendini içim nası yandı nasıı...
bi bebeğin gözünden o kadar mı yaş gelir iki gözü iki çeşme ağladı burnu aktı tııkandı ağladığından mı aktı yoksa hasta olduda aktı da mı ağladı bilemedim. sabah doooğru doktor, doktor oo işin seyri değişti koca göbek grip olmuş ve ağır geçirecek gibi dedi ilaçları aldık evdeyiz...
çok ağlıyo halsiiz gözler ıslak burun sümüklü ağız akıyo iştah sıfır ki sabah altıda emdiği meme ile saat 15,30a kadar durdu çatladı almadı ne meme ne başka bişi( çook hastayız teyzeleri çook aman dikkat salgın vaarr...
cok gecmıs olsun tatlım o grıp derdını ben de yenı atlattım kızıma gececek dıye cok korktum ama allahtan gecmedı ona sutunu sagıp bıberondan ıcırmeyı deneyebılırsın onu da ıcmıyorsa baska bır yontem var
hemsıre ılac olarak surup verdıgınde sırınga vermıstı agızına sıkmak ıcın ıgnesını cıkardık oyle kullanıyorum. sende sırıngaya sagdıgın sutu cekıp ıstahı acılana kadar agızına bosaltarak doyurabılırsın.
kızlar geçen size kızımın ağzında pamukcuk oldu dedimya götürdüm doktora ilaçları aldık aynı akşam bir öksürük bir öksürük derken bi boğulur gibi kızarma falan fışkırır gibi kustu hali dermanı gitti döküldü resmen bebeğim bıraktı kendini içim nası yandı nasıı...
bi bebeğin gözünden o kadar mı yaş gelir iki gözü iki çeşme ağladı burnu aktı tııkandı ağladığından mı aktı yoksa hasta olduda aktı da mı ağladı bilemedim. sabah doooğru doktor, doktor oo işin seyri değişti koca göbek grip olmuş ve ağır geçirecek gibi dedi ilaçları aldık evdeyiz...
çok ağlıyo halsiiz gözler ıslak burun sümüklü ağız akıyo iştah sıfır ki sabah altıda emdiği meme ile saat 15,30a kadar durdu çatladı almadı ne meme ne başka bişi( çook hastayız teyzeleri çook aman dikkat salgın vaarr...
niye ağlamış benim arkidişim bakiiii,kıyamam ben ona.bizim annemiz seninki kadar bile kalmıyor ....yine gelir,yakınsın ne güzel.adanın maşallahı var yerinde durmuyor ha.eşinin lafına güldüm kardeş şansı kaybederiz diyo demek...mama sandalyesi emniyet kemeri yokmu dönüyor diyosun allah korusun kayıp çıkmasınSelamm arkadaslar iyisiniz umatim.anamm oglen olmus pek giren olmamis.Kadifegulcnm cok gecmis olsun artik tehlikeli mevsimdeyiz eve kimseyi almasak yeridir vlla.ins. Daha iyidir kizin cnm bnm.buarada hepsoylucem unutuyorum sen yeme konusunda hep panik yapiyordun ama maasallah kilosu Adayi gecti yani o ayina gore Ada suan 11 .800 ama muhtemelen yanlis cnku biz olcuyoruz:)) 11 falandir belkide.ztn artik buyudu hepsi cok kilo almalari gerekmez hatta cok alirsa korkardim ben artik Allah korusun obezite bebekliktn baslar diye
Dun ben ilk defa agladim kizlarannemin gittgi 3. Gun sanirim o gune kdr mi dayandim bilmiyorum:) hos 2 gunu ztn evde yktum.Ada 2 dk yerinde degil,oyun parkini tekrar salona indirdik isin olunca burda dursun dedi esim ama cadi orda da bazen sikiliyor,mama sand. Koyayim diyorum bi bakiyorum icinde donuyor arkaya dgru suan hicbiriniz beni anlamiyorsunuz belkide uf vuyutme diyorsunuzdur ama dun en son patatesi soyarkan o aglayinca bende bir basladim aglamayaa komik bi halimiz vardi aslinda,esim geldi anlattim uzme anneyi bak kardes sansini da kaybederiz diye soyluyor Adaya guldurdu beni:))) suan uyuyor brz once disari cikardkm kopeklere bakmaya bayiliyor diye brz bakindk geldik.emekleyince ya terlik pesinde yada cop kovasi dun evi 3 kere sildim ,herkes cok hijyen yetistirme diyor ama inanin ztn her sekilde aliyor mikrobu ne kdr temiz olabiliriz ki surekli yere basiyoruz kendi alanini da asiyor hatta oyun halisi hala neden yerde tutuyorum bilmem:) 2 dk. Durmuyor:)) simdi siz benim yazimi okurken bir ohh ceekip dgr aylari simdidn dusunmeye baslarsiniz artik
selam kızlar,gece düştü ateş sevindim yazdım size sonra 1,5saat falan uyudum kalktım yine cayır cayır ateş 38,7 korktum fitil verdim yine ıslak bezler çığlıklar ağlamalar 37,5e düşürebildim. tabi 5saat sonra ilacın etkisi geçti ateş yine fırladı ilaç ıslak bezleeer şimdi uyuya kaldı...
ay ne olur düşsün artık yükselmesin içim parçalanıyo bebeğim gözler kıpkırmızı gözüme baka baka ağlarken.nlcak böyle ya ilaç alıyo düşüyo az sonra bi daha fırlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?