Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ttlım en ıyısı her kakadan sonra bezını degıstırırken totosunu ve kukuletasını yıkamak. ben oyle yapıyorum cok sukur sımdıye kadar da bir sıkıntısı olmadı.

her cocugun ıstahı farklı ttlım o yuzden ne kdar ıcse kardır

kızlar merhabalar umarım her sey yolundadır. bizde bır sıkıntı yok cok sukur. babaannemıze geldık bugun buradayız. hasta bebişlerimiz varmıs okudugum kadarıyla hepinize gecmıs olsun canlarım. kndınıze ıyı bakın. bol bol da su için ki sutlerımız coğalsın.

doktoru aradık kullandığımız antibiotik ishal yapmış reflör diye bir toz karışım vermeye başladık antibiotik yanında bugün azaldı ishalimiz çok şükür canım.

en az 500 ml bebeim.benimkine versen 1000ml de götürür o ayrı mesele:))ama teyzesi bu aralar doymuyo desem yeridir süt yetmemeye başladı mama veriyim diyorum doktor hayırrr diyor yoğurdun miktarını arttırdık mecburen,çorba meyve de verdirmiyor kadın anlamadım gitti.bağırsak florası diyip tutturdu herşeyi kaldıramazmış bedeni, ne floraymış annem bilemedim bennnn

Denizdeki oturma askina mutluluga bakarmisin yaaaa:))) hey maasallah kizimaa

Cnm buarada reflor super bir ilac ben oldugumda kullanirim hep,biandq tik kesiveriyor ordan biliyorum:)) ins. Hemencik iyi gelsin Denizime de haftaya meyve verirsin belki ben de tam o ara vermistim baksana nsl gecmis zmn

kızlar ülker hero baby nın sıtesıne uye olmustum gecen gun kargo geldı eve paketın ıcınden

tek kullanımlık 40 gram devam sutu
kucuk kavanozda sebze puresı
sütlü pirinçli ek gıda
1 paket bebe biskuvisi
ve anneler için bol sutlu cıkolata

cıktı nasıl sevındım anlatamam

Ülker Hero Baby - Üyelik - Numune Gönderimi | Facebook

sayfayı tıklayın bilgileri doldurun en alttakı lınklerı de ısaretleyın bebıslerımıze guzel mamalar gelsın :))

Anne demek ; küçük bir melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir...:)

kesinlikle katılıyorummmmmmmmmmm ... manyak bir duyguuuuuu..... hele ben kızımı alıyuorum elinden tutuyorum... oğluşta ergo da.. var yaaa salına salına yürüyorum. ama bu şekilde yürürken bir gün ne oldu topuğum kırıldı. tüm havam söndü.... nazara geldim sanırım....

heyttt küçük dağları bende yarattım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv

en çok anneler için bolsütlü çikolata kısmını beğendimm

kızlar geçen size kızımın ağzında pamukcuk oldu dedimya götürdüm doktora ilaçları aldık aynı akşam bir öksürük bir öksürük derken bi boğulur gibi kızarma falan fışkırır gibi kustu hali dermanı gitti döküldü resmen bebeğim bıraktı kendini içim nası yandı nasıı...
bi bebeğin gözünden o kadar mı yaş gelir iki gözü iki çeşme ağladı burnu aktı tııkandı ağladığından mı aktı yoksa hasta olduda aktı da mı ağladı bilemedim. sabah doooğru doktor, doktor oo işin seyri değişti koca göbek grip olmuş ve ağır geçirecek gibi dedi ilaçları aldık evdeyiz...
çok ağlıyo halsiiz gözler ıslak burun sümüklü ağız akıyo iştah sıfır ki sabah altıda emdiği meme ile saat 15,30a kadar durdu çatladı almadı ne meme ne başka bişi( çook hastayız teyzeleri çook aman dikkat salgın vaarr...

cok gecmıs olsun tatlım o grıp derdını ben de yenı atlattım kızıma gececek dıye cok korktum ama allahtan gecmedı ona sutunu sagıp bıberondan ıcırmeyı deneyebılırsın onu da ıcmıyorsa baska bır yontem var

hemsıre ılac olarak surup verdıgınde sırınga vermıstı agızına sıkmak ıcın ıgnesını cıkardık oyle kullanıyorum. sende sırıngaya sagdıgın sutu cekıp ıstahı acılana kadar agızına bosaltarak doyurabılırsın.

sağol canım maalesef biberonu hiiç almıyo ağzına önceden alıyodu şimdi kavga ediyo biberon ağzına girince.

akşam yavrum çok ateşlendi 38,6ya kadar yükseldi soydum başına koltuk altlarına dizlerinin içine ıslak sirkeli su yapıp bez koydum 1saat sonra 38,0 oldu oh dedim uyuttum uyandı yine 38,6 ay ne zormuş bu ateş.şükür 37ye düştü uyuttum calpol verdim tabi bana uyku yok iyi geceler herkese..

selam kızlar,gece düştü ateş sevindim yazdım size sonra 1,5saat falan uyudum kalktım yine cayır cayır ateş 38,7 korktum fitil verdim yine ıslak bezler çığlıklar ağlamalar 37,5e düşürebildim. tabi 5saat sonra ilacın etkisi geçti ateş yine fırladı ilaç ıslak bezleeer şimdi uyuya kaldı...
ay ne olur düşsün artık yükselmesin içim parçalanıyo bebeğim gözler kıpkırmızı gözüme baka baka ağlarken.nlcak böyle ya ilaç alıyo düşüyo az sonra bi daha fırlıyo.

canım çok geçmiş olsun.... burnunu kesinlikle açman lazım..... çok önemli....emmemesi bunun içinde olabilir. burun tıkalı olursa göğsünede inebilir. burnu içinde serum fizyolojik.... birde biberiye yağı ve okaliptüs yağı sıcak suya koy odasında dursun.... havayı değiştirecek ve iyi gelecektir. birde buhar makinen varsa onuda kullan odanın havası için.... evide havalndırmayı unutma .. çok çok geçmiş olsun...

Selamm arkadaslar iyisiniz umatim.anamm oglen olmus pek giren olmamis.Kadifegulcnm cok gecmis olsun artik tehlikeli mevsimdeyiz eve kimseyi almasak yeridir vlla.ins. Daha iyidir kizin cnm bnm.buarada hepsoylucem unutuyorum sen yeme konusunda hep panik yapiyordun ama maasallah kilosu Adayi gecti yani o ayina gore Ada suan 11 .800 ama muhtemelen yanlis cnku biz olcuyoruz:)) 11 falandir belkide.ztn artik buyudu hepsi cok kilo almalari gerekmez hatta cok alirsa korkardim ben artik Allah korusun obezite bebekliktn baslar diye
Dun ben ilk defa agladim kizlar annemin gittgi 3. Gun sanirim o gune kdr mi dayandim bilmiyorum:) hos 2 gunu ztn evde yktum.Ada 2 dk yerinde degil,oyun parkini tekrar salona indirdik isin olunca burda dursun dedi esim ama cadi orda da bazen sikiliyor,mama sand. Koyayim diyorum bi bakiyorum icinde donuyor arkaya dgru suan hicbiriniz beni anlamiyorsunuz belkide uf vuyutme diyorsunuzdur ama dun en son patatesi soyarkan o aglayinca bende bir basladim aglamayaa komik bi halimiz vardi aslinda,esim geldi anlattim uzme anneyi bak kardes sansini da kaybederiz diye soyluyor Adaya guldurdu beni:))) suan uyuyor brz once disari cikardkm kopeklere bakmaya bayiliyor diye brz bakindk geldik.emekleyince ya terlik pesinde yada cop kovasi dun evi 3 kere sildim ,herkes cok hijyen yetistirme diyor ama inanin ztn her sekilde aliyor mikrobu ne kdr temiz olabiliriz ki surekli yere basiyoruz kendi alanini da asiyor hatta oyun halisi hala neden yerde tutuyorum bilmem:) 2 dk. Durmuyor:)) simdi siz benim yazimi okurken bir ohh ceekip dgr aylari simdidn dusunmeye baslarsiniz artik

niye ağlamış benim arkidişim bakiiii,kıyamam ben ona.bizim annemiz seninki kadar bile kalmıyor ....yine gelir,yakınsın ne güzel.adanın maşallahı var yerinde durmuyor ha.eşinin lafına güldüm kardeş şansı kaybederiz diyo demek...mama sandalyesi emniyet kemeri yokmu dönüyor diyosun allah korusun kayıp çıkmasın

geçmiş olsun canım tahlil yapıldımı,enfeksiyon varsa o kadar yükseliyor yada diş çıkcaksa.bugün arkadaştan öğrendim çok ateş olunca limonlu sirkeli su çok sakıncalı,ılık suyu kasıklarına (en ince deri oradaymı)kompres yapın dedi bezle,ve kol içlerine

gelelim bize bugün ilk defa arabayla bir arkadaşa taziyeye gittik .deniz beni arabada hiç üzmedi otokoltuğuna bağladım arkada rahatı yerindeydi.hatta bir ara ben kıllanıp arabayı durdurdum noldu acaba hiç sesi çıkmıyor diye.bu akşam gidilip bebek için olan dikiz aynası alınacak eksikliğini hissettim çğünkü tek olduğum için.

bir not daha içerde okuldan öğretmen arkadaşlar 23-24 kiş rahat vardı baştan karar almıştım kimseyle öpüşmeyeceğim diye ve uyguladım herkesi öpüyorum dedim... bozulanlar olduysa da banane.24 kişinin mikrobunu kıza geçirdiğimi düşün zaten hasta...

Kuzumm aslinda haklisin sanirim fazla rahata alistim birde hic durmayinca yerinde off varr canim kemer dondy mama sandalyesi ama yine de nsl arkaya dogru donuyor anlamiyorum yakinda ordan ayagini da cikarir hayyy yarabbim.buarada taziyeye gitmissin hayirdir??
Bebekler cok seviyor dimi araba gezmesini maasallah Ada da oyle,hep bakinsin etsin cok seviyor .iyi yaptin opmedin kimseyi vlla ben de kalabalik biryere gidince merhaba diyip el salliyorum annem durtup kizim opsene diyor bazen:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…