Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlarrr bu sefer sizzz yardimci olun bakiyiiim bana:)) ben yumurtayi hep yrm veriyorum ve genelde hergunde vermiyorum haftada 3-4 gun yiyor.simdi ben yumurtayi butune cikarayim mi yksa yrm da mi devam etsem??? Kimi sayfalarda 8. Ayda tum diyor ama ne bileyim agir gelir vs. Diye korkuyorum ama cok seviyor versem yer gibi maasallah

canım taziye okuldan öğrtmen arkadaşın annesi vefat etmiş gelirmisin dediler ok dedim.zaten tekken araba kullanmam için bir yerden başlamam lazımdı vesile oldu

yumurta konusunda bence ver bütün dokunursa yarım verrirsin.doktor bana yoğpurdu 2 kaşıkla başla isterse arttır demişti .seninkide istiyomuş ne güzel

Son düzenleme:

Anladim cnm ,Allah sabir versin...
Dur bakalim deneyim birgun dedigin gibi ya cok cesitli gorus var,mesela kimi 8 e kdr vermiyor .bana vwr dedi ben de hazir seviyor die veriyorum dokunamadi sukur.peyniri tek basina verirsem sevmiyor ama anca karistirmam gerekiyor.

Selam kızlar.
Bu sefer başka bir arkadaşım vardı, yine giremedim buraya, özledim sizleri :)
Biz iyiyiz çok şükür. Cimcimemle keyifli günler yaşıyoruz.
Sütüm de eski haline döndü, o ara kötü beslenmeden dolayı azalmıştı sanırım. Bir de Yeşimin dediği gibi adet etkiliyor mu acaba? Tam regl dönemime denk geldi de.. Önceki aylarda lekelenmem olmuştu ama gerçek adetimi bu ay gördüm. Adetli günlere merhaba dedim ben de yani.

kadifegül kıyamam kuzuya yaa çok üzüldümm hemencik iyileşsin inşallah. Allah kolaylık versin sana da.

merhabalar kızlar...
nasılsınız umarım hasta olan bebişlerimiz iyileşmişlerdir.. herkese çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz Azra'mla..
ben kangurular hakkında fikirlerinizi alcaktım.
benim bebek arabam var travel setlerden. ama yeri geliyorki kızımla bi yerlere gitmemiz gerekiyor ve bebek arabasını indirip kaldırmak zor geliyor bana.. kanguru daha kullanışlı gibi geliyor ama emin değilim. mesela metroya binerken ya da kısa mesafe gidip gelecekken koca arabayı almaktansa kanguru mu acaba diyorum. bu arada kızım yakında 9 kg olacak. kilo aralığına göre kanguru fiyatları da değişiyor tabi..
sizce sağlık ve kullanım açısından nasıl bir seçenek?...
cevaplar için şimdiden teşekkürler...
iyi geceler...

merhaba canim,
sorma ben careyi meme ucu takmakta buldum, yani bugün ilk defa denedim. Meme ucu takinca fazla acimiyor gibi geldi bana, bakalim denemeye devam, yoksa gercekten cok can yakici..
Canim annen gitmis sanirim, üzülme aglama, yine gelir nasilsaa... benim annem günü birlik gelir gider, bazen 3 gün falan gelmez öyle iste.. Sagolsun bugün geldi, yemek falan yaptik iyi oldu...
Demek adisko seni ittirdi ha, benim findikta bugün bana o iki minik dislerini gösteriyor, ellerini sIKIYOR..bana dis bilegliyo ,sonrada siritiyo..
Ne bileyim günde simdilik 2 kere veriyorum, ama 3e cikariyorum - ögleyin, ikindi üstü yada aksam, birde gece yatmadan veriyorum... Aralarda emziriyorum, sütüm gitmesin diye... Corba hic vermedim..

tatlım çok doğru söyledin ,galiba bizmkide kendi ne zaman isterse o zaman dönecek bizim yardımımızla olmayacak gibi

canım merhaba ilk 6 ay hergün en az 500 ml diyor uzmanlar

nasil dönmeye basladi mi senin kuzu canim? oy oy oy... masallah barekallah...

Canim ya, su ticker ile ilgili, nasil uzatacagim ben bulamadim onu, yardimci olurmusun???

canim cokkkk gecmis olsun, insallah simdi daha iyidir kuzun..atesi falan gribi falan kalmamistir... Rabbim yavrularimiza saglik versin..

aglama canim lütfen...gelir annen yine... esinin söyledigine güldüm bende...

==============================

ya kizlar adeti düzenli gelipte, sonra geciken oldumu aranizda, kac gün geciktigi oldu???

arkadaşlar günaydın.....

forum iki üç kişi arasında yazışılan bir formata dönüşmüş. Bu şekilde hepinize sağlıklı günler diliyorum...

Hoşçakalın....

merhaba arkadşlar
umarım sizde bebişlerde iyisiniz
ben yaramaz kızımla uğrasmaktan giremiyorum pek foruma
Armin emeklemeye başladı bütün gün yerlerdeyiz zaten çok az uyumaya başladı uyuyuncada bütün zamanım gezindiği yerleri silmekle temizlemekle geçiyo.dizlerinin üzerinde emekleye emekleye dolaşıyo bütün evi,çok şişkoydu ya fazlalıklarını atıyo kızım

bana da geldi canım benı en cok çikolata ve o şirin kutusu hoşuma gitti.meyve pürelerini döktüm armın e yoğurt mayalıyorum o küçük kavanozlarda. kaşık mamasının içeriğinde şeker var o yüzden vermeyihiç düşünmedim.

arkadaşlar günaydın.....

forum iki üç kişi arasında yazışılan bir formata dönüşmüş. Bu şekilde hepinize sağlıklı günler diliyorum...

Hoşçakalın....

merhaba FUndacim,

böyle düsünme lütfen... ve gitme! Burada bu zamana kadar cok sey paylastik hepimiz...

anne olmak gercekten güzel bir duygu, bazen bende öyle havali havali bebek arabamizi ittiriyorum ) - insan kendisiyle gurur duyuyor sanki, bakin buda benim yavrum der gibi...

Mavi boncuk mu taksak bizde ne?? )

elemsu canim,
masallah kizina, demek emeklemeye basladi.... benim oglus daha tembel , keyfini bozmuyor, simdilik sadece dönmeyi biliyoruz.. vallah ben simdiden düsünmeye basladim, eger emeklerse evin icini nasil temiz tutacagim diye... laminat üstü iki güne bir toz oluyor sanki... offf offff - birde benim sac dökülmesi var falan...ondan endiseliyim....

istah durumu nasil bebisinin, yemesi düzeldimi biraz daha?? emziriyormusun halen - ek gidaya gectin mi???

fundacım sende katıl 4 olalım dermişimm:))şaka bi yana senin tecrubelerine ihtiyacımız var canım arada bir uğra mutlaka

elemsu maşallah armine birde zayıf diyosun hep düşündüğüm gibi zayıf olsun ama sağlıklı olsun.ben bazen görüyorum bazı bebekler var tombik tombik kollar bacaklar ama baygın balık gibi yatıyor pusetinde:)))

haticecanım ticker olayının uzatılamsını bilmiyorum ama anasayfad sorun çözme başlıklarında belki bulabilirsin cevabını,kusura bakma tatlım..ben şimdiden temizlik konusunda çok yoruluyorum çünkü en ufak tozlu ortamda hapsuruyor umarım ilerde toz alerjisi çıkmaz denizde

kızlar deniz artık yoğrudu ekşi olmadığı halde yemiyor ne katsamda yese fikriniz varmı???

Haticecaniyi bari oyle kabul etmis memeni cnm bnmki nadir yapiyor cadi ya.sorma kuzum annem gitti die aglamadim belki o gun pek yemedi doldum o an birde yerinde durmayinca tuz biber oldu:) Elemsuihiii ben gibisin:)) hadi goaun aydin mi desem yksa yandin mi desem bilemedimm

Burda hava aksam serin olmaya basladi biz artik disari uzun tayt ve ceketle cikiyoruz sizlerde durum nedir,nasilsiniz Funda kizmis ohh olsun valla kimseler kalmadi

herkse selam. nasılsınız? benim oğluş beni ok yoruyor şu sıralar. gece çok uyanıyor sabahın 6.sıda kalkıyor. bütün gün 2dk tek kalmıyor bşlıyor bağırmaya çığlık atmaya. kayınvalidem arken çocuk ağlamayı bilmezdi... yeni yeni öğrendi yalnız kalınca öyle oldu.

kadifegül kızına geçmiş olsun.inşallah şimdi iyidir.

görkemli minik deniz yoğurtan bıktı sanırım. içine armut falan rendele istersen.

muj, istanbulda serin akşamları. artık yavaş yavaş kış geliyor...

elemsu, sni çıtır kızına maşallah. emeklemeye başlamış. allah yard. olsun. evin düzeni de değişir yavaş yavaş.

Yesimmoff aynennn ,gelmesin ama kis yaaaa((
Haticecanyazmamisim ben bnmki hic sasmaz 40 gunluktum o zmn geldi reglim ztn hep duzenlidir kendisi:)) keske bnmkide birkac ay gelmeseydi diyorum ,unutmusum ya zor geldi hemen :) valla ben de korkutmak istemem bi test yapsan sen de

arkadaşlar günaydın.....

Hoşçakalın....

Fundacım hatunlar kayıplarda.. Bebişler müsade etmiyor belli ki. Ben de son zamanlarda pek bakamıyorum.
Hadi kızlaaaarrr topiğimizi kaybetmeyeliiimmm :)

Eleeemm hem gözün aydın hem kolay gelsin, demek emeklemeye başladı, maşallah. Zayıf zayıf deme bak ne güzel hareketliymiş.

Benim cadım sadece dönüyor, o da yüzüstünden sırüstüne. Sırtüstünden döndüğü olmadı hiç daha.

Gorkemliayy Ada da meyveyi severek basladi elmayi snra yemez oldu Hay yarabbim,sen biraz bekle soyle bi 1-2 hfta verme derim unutsun.snra yine yemezse icine meyve kat .ama sen daha meyveye gecmedin henuz karistiramazsin degisik tadlari

Haticecan
Şimdiki tickeri kendin yaptın değil mi? Tekrar baştan yapmayı dene, yaparken şeklini gösteriyor bi uzun bi kısa seçeneğiyle, bu sefer uzunu seçerek devam et canım.

Ben de bu ay ilk defa adet oldum, önümüzdeki ay anlayacağım düzenli mi düzensiz mi. Önceden hep düzenli olurdum da..

yeşim evet canımn sağol şimdi bir blogta okudum meyve püresi katın diyor öyle deniyim bugün artık.mujj canım vermem lazım sütüm azaldı artık ben süt yerine veriyodum yoğurdu.yemezse dr arayacağım artık ne vereyim diye.burdada serinledi ortalık .ince hırka alıyorum akşam biryere çıkacaksak... denize artık gece uzun kollu body giydiriyorum ..

merhaba arkadaşlar
ayy ben çok yoruluyorum çok zormuş yaaa hem çalışmak hem ev hem çocuk.irem de kucağa alıştı babaannesinden dolayı hiç kendi kendine oyalanmak istemiyor.okulda çok karışık ders programlarımızı bile vermediler.pazartesi herkes ilk ders dersi varmış gibi gidecekmiş((

kadifegül çok üzüldüm canım yaa en kısa zamanda iyileşsin inşallah hepsi üst üste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…