merhaba arkadaşlar
ayy ben çok yoruluyorum çok zormuş yaaa hem çalışmak hem ev hem çocuk.irem de kucağa alıştı babaannesinden dolayı hiç kendi kendine oyalanmak istemiyor.okulda çok karışık ders programlarımızı bile vermediler.pazartesi herkes ilk ders dersi varmış gibi gidecekmiş((
kadifegül çok üzüldüm canım yaa en kısa zamanda iyileşsin inşallah hepsi üst üste geldi
Allah kolaylık versin canım bütün çalışan annelere. Ders programın bari istediğin gibi olsa..
selam canım benim 1hafta gecikti bu ay. 28günde bir olurum genelde bu sefer 35.günde oldu. korkudan kaç tane test yaptım
Haticecaniyi bari oyle kabul etmis memeni cnm bnmki nadir yapiyor cadi ya.sorma kuzum annem gitti die aglamadim belki o gun pek yemedi doldum o an birde yerinde durmayinca tuz biber oldu:) Elemsuihiii ben gibisin:)) hadi goaun aydin mi desem yksa yandin mi desem bilemedimm
Burda hava aksam serin olmaya basladi biz artik disari uzun tayt ve ceketle cikiyoruz sizlerde durum nedir,nasilsiniz Funda kizmis ohh olsun valla kimseler kalmadi
Yesimmoff aynennn ,gelmesin ama kis yaaaa((
Haticecanyazmamisim ben bnmki hic sasmaz 40 gunluktum o zmn geldi reglim ztn hep duzenlidir kendisi:)) keske bnmkide birkac ay gelmeseydi diyorum ,unutmusum ya zor geldi hemen :) valla ben de korkutmak istemem bi test yapsan sen de
Haticecan
Şimdiki tickeri kendin yaptın değil mi? Tekrar baştan yapmayı dene, yaparken şeklini gösteriyor bi uzun bi kısa seçeneğiyle, bu sefer uzunu seçerek devam et canım.
Ben de bu ay ilk defa adet oldum, önümüzdeki ay anlayacağım düzenli mi düzensiz mi. Önceden hep düzenli olurdum da..
merhaba arkadaşlar
ayy ben çok yoruluyorum çok zormuş yaaa hem çalışmak hem ev hem çocuk.irem de kucağa alıştı babaannesinden dolayı hiç kendi kendine oyalanmak istemiyor.okulda çok karışık ders programlarımızı bile vermediler.pazartesi herkes ilk ders dersi varmış gibi gidecekmiş((
kadifegül çok üzüldüm canım yaa en kısa zamanda iyileşsin inşallah hepsi üst üste geldi
merhaba arkadaşlar,
kızımın hastalığı ile ilgili yorumlarınızı okudum çok sağolun hatta bi kaç defa cevap yazacakken kızım mızırdandı yazamadım aklımda kaldığınca sorularınıza cevap vereyim geçmişe bakim alıntı yapim dersem zaman alacak kız uyanacak.
şükür kızım dün sabah saat 4.00de ateşlendi sonra düşürdüm dahada ateşlenmedi ama sanırım ateşini düşürim derken üşüttüm kızı sesi hırıltılı, ağlamasıda bi garip kısıldı galiba sesi. içim rahat değil tekrar bi göstersem mi bu sesi aslında sanki boğazında balgam var da atamamış yada genzine akan sümükten nefes aldıkça hırıltılı ses gelir gibi ama ciğerlerinde bişi vardır diye çok korkuyorum bende aslım bronşit var çok fena bişi kızımında bronşite çevirir diye korkuyorum. bi baktırsam ciğerlerine içim rahat eder ne dersiniz acile gidelim mi???
birde mujj demişti galiba kilosu iyi beslenmeyle ilgili sıkıntı var diyodun diye.canım bende şaşıyorum nasıl bişi milletin ondan büyük bebeği benimkinin üstüne 2kez emiyo en az 10dakka, benimki 3dakkayı geçmez gündüz emmesi ama geçen doktorda baktı 9,5kg. doktora söyledim 4-5saat hatta vermeyip istemesini bekledim 6saat emmedi diye doktor bunun hiç aç kalmış gibi bi hali yok dedi.bende anlam veremiyorum.maalesef kilo=sağlık değil oof of bol bol nazar değiyo anca...
bide burnunu temizliyorum hatta bu sabah görünürde hiç bişi yok ama ağzı açık duruyodu burun aspiratörü vardı wee nin sokup çektim taa yukarısı doluymuş meğer görünüşe aldanmamak lazımmış. buhar makinem yok ama doktor buğu mentol verdi odada ondan yapıyorum hatta şimdi uyurken yapıp başımızada çarşaf geçircem...
tavsiyeleriniz için çok sağolun insan böyle zamanda arıyo ihtiyaç duyuyo tavsiyeye üzüntüden insan bildiğinide unutuyo...
Selam topigimizin tatlı anneleri
Gecmise bı göz atayım dedim, hastalıklar olmuş bebislerimizecok üzüldüm denize ve gülce ye .. İnsallah gecer hemen.
Biz de okul başlayınca hiç vaktim kalmaz oldu. Ama su gercek ki Annem yanımda azıcık nefes aldım inanın. Mujj seni anlıyorum canım.
Okulumuz allak bulmak love honey bizim de. Hakkımızda hayırlısı valla. Bizim öğretim seklimiz bile muallakta. Sen duşun artık.
Yeşim,hyrm, haticecan insallah sizler de iyisinizdir.
Elemcim benim gelinime iyi bak evden kaçmasın bı demasallah prensesime emeklemeye başlamış. Ona emeklemeye topu alabilirsin muzikli. biz aldık ama tık yok
Vee funda kuzummm ilk göz ağrımız topigimiz, oyle olmasin, sen de gitme. hadi kızlar isleri yoluna koyup daha aktif olalım artık.
sorma canim ya, bende test yaptim halbu ki 1-2 gün gecikmisti, ne bilim korktum ya... oglusum daha cok kücük...birde dogumum sezeryan, daha cok erken... Allaha sükür bugün geldi de rahatladim)
bugün sagolsun hic isirmadi oglusum, ama kizdigi yada cok aciktigi zaman yapiyor... havalari sormussun, canim ben mont bile giymeye basladim desem yeridir, 3 gündür hava yagmurlu soguk...kis geldi buraya - zaten gec bile kalmisti
kizzz öyle deme, gelmedi mi insan endise ediyor acabaaa mi diye), test yaptim negatif ve sükür bugün geldi
tickeri kendim yaptim canim da, yaparken sormuyor ki uzun mu kisa mi diye - hem oradakilerden seciyorum.. sen benim icin yapabilirmisin acaba??
Dogum tarihi oglumun 26. Mart 2012 - Minigim, bal küpüm hosgeldin!! yazabilirsin.
canim Allah kolaylik versin, sende baslamissin ise... ev hanimi, is kadini ve anne olmak cok zor... sen nasilsin iyimisin bu arada, Irem demek kucaga alisti.. kim bakacak sen calisirken canm ona...
Selam topigimizin tatlı anneleri
Gecmise bı göz atayım dedim, hastalıklar olmuş bebislerimizecok üzüldüm denize ve gülce ye .. İnsallah gecer hemen.
Biz de okul başlayınca hiç vaktim kalmaz oldu. Ama su gercek ki Annem yanımda azıcık nefes aldım inanın. Mujj seni anlıyorum canım.
Okulumuz allak bulmak love honey bizim de. Hakkımızda hayırlısı valla. Bizim öğretim seklimiz bile muallakta. Sen duşun artık.
Yeşim,hyrm, haticecan insallah sizler de iyisinizdir.
Elemcim benim gelinime iyi bak evden kaçmasın bı demasallah prensesime emeklemeye başlamış. Ona emeklemeye topu alabilirsin muzikli. biz aldık ama tık yok
Vee funda kuzummm ilk göz ağrımız topigimiz, oyle olmasin, sen de gitme. hadi kızlar isleri yoluna koyup daha aktif olalım artık.
merhaba arkadaşlar,
kızımın hastalığı ile ilgili yorumlarınızı okudum çok sağolun hatta bi kaç defa cevap yazacakken kızım mızırdandı yazamadım aklımda kaldığınca sorularınıza cevap vereyim geçmişe bakim alıntı yapim dersem zaman alacak kız uyanacak.
şükür kızım dün sabah saat 4.00de ateşlendi sonra düşürdüm dahada ateşlenmedi ama sanırım ateşini düşürim derken üşüttüm kızı sesi hırıltılı, ağlamasıda bi garip kısıldı galiba sesi. içim rahat değil tekrar bi göstersem mi bu sesi aslında sanki boğazında balgam var da atamamış yada genzine akan sümükten nefes aldıkça hırıltılı ses gelir gibi ama ciğerlerinde bişi vardır diye çok korkuyorum bende aslım bronşit var çok fena bişi kızımında bronşite çevirir diye korkuyorum. bi baktırsam ciğerlerine içim rahat eder ne dersiniz acile gidelim mi???
birde mujj demişti galiba kilosu iyi beslenmeyle ilgili sıkıntı var diyodun diye.canım bende şaşıyorum nasıl bişi milletin ondan büyük bebeği benimkinin üstüne 2kez emiyo en az 10dakka, benimki 3dakkayı geçmez gündüz emmesi ama geçen doktorda baktı 9,5kg. doktora söyledim 4-5saat hatta vermeyip istemesini bekledim 6saat emmedi diye doktor bunun hiç aç kalmış gibi bi hali yok dedi.bende anlam veremiyorum.maalesef kilo=sağlık değil oof of bol bol nazar değiyo anca...
bide burnunu temizliyorum hatta bu sabah görünürde hiç bişi yok ama ağzı açık duruyodu burun aspiratörü vardı wee nin sokup çektim taa yukarısı doluymuş meğer görünüşe aldanmamak lazımmış. buhar makinem yok ama doktor buğu mentol verdi odada ondan yapıyorum hatta şimdi uyurken yapıp başımızada çarşaf geçircem...
tavsiyeleriniz için çok sağolun insan böyle zamanda arıyo ihtiyaç duyuyo tavsiyeye üzüntüden insan bildiğinide unutuyo...
sayfa açık kalmış sabahtan beri , ben ebru şallı ile plates yaparken bize geldi özel derse dermişim:)))şaka bi yana denizle spora gitme durumum olmadığından internetten buldum bugün başladım ama bayağı hamlamışım dizim ağrıyor(((
ben denizin tüm bodylerini mothercare kullanıyorum çok memnunum,modagurusucomdan alıyorum daha ucuza geliyor magazaya göre..
Haticecan
Şimdiki tickeri kendin yaptın değil mi? Tekrar baştan yapmayı dene, yaparken şeklini gösteriyor bi uzun bi kısa seçeneğiyle, bu sefer uzunu seçerek devam et canım.
Ben de bu ay ilk defa adet oldum, önümüzdeki ay anlayacağım düzenli mi düzensiz mi. Önceden hep düzenli olurdum da..
merhaba arkadaşlar,
canım kapılar kapalı merka etme ama gidip gidip vuruyo kapılara :)) e bebektkı toptan bahsediyosan sipariş verdim haftaiçi ama henüz gelmedi,aslında playskool un kelebgı var mekleyen bebekler ıcın gercı daha ılerı aylar ıcın ama ben gecen yl arkadasıımn kızına almıstım bulamadım bulsaydım bı tane de ondan alacaktım
nasılsıız bakalım?
gecmıse goz attım keyıfler yerınde gorunuo:=)
funda kuzumm selamını aldım.benden sinn:=) anladın sen onu haha:) sakın kaybolma bıryere en azından ozelden yaz tatlım
gorkemlı tatlım cıcıbebe ıcın cokkk erken bence yınede sen bılırsın..devam sutu ver eger doymuosa ben ole yapıyorum kuzum 5 aylık oldu daha yenı yenı elma suyu tattırdım bırde kasık mama gunde 30 ml falan..
pureler yogurt falan bıraz daha eklıcem bunlar ıcın
beren napıyoooo varyaa:)) gerı gerı emeklıo bıraz sonra yuzustunden sırt ustu donuo..sırt ustundende yuzustune tekrar..yuvarlanıo kuzum ehuehu
uyku egıtımıne baslıcam bu hafta cloud-b nın kuzu sleep sleep sıparıs verdım umarım ıse yarar
hepınızı optmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?