Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah kolaylık versin canım bütün çalışan annelere. Ders programın bari istediğin gibi olsa..

selam canım benim 1hafta gecikti bu ay. 28günde bir olurum genelde bu sefer 35.günde oldu. korkudan kaç tane test yaptım

sorma canim ya, bende test yaptim halbu ki 1-2 gün gecikmisti, ne bilim korktum ya... oglusum daha cok kücük...birde dogumum sezeryan, daha cok erken... Allaha sükür bugün geldi de rahatladim )

bugün sagolsun hic isirmadi oglusum, ama kizdigi yada cok aciktigi zaman yapiyor... havalari sormussun, canim ben mont bile giymeye basladim desem yeridir, 3 gündür hava yagmurlu soguk...kis geldi buraya - zaten gec bile kalmisti

kizzz öyle deme, gelmedi mi insan endise ediyor acabaaa mi diye ), test yaptim negatif ve sükür bugün geldi

tickeri kendim yaptim canim da, yaparken sormuyor ki uzun mu kisa mi diye - hem oradakilerden seciyorum.. sen benim icin yapabilirmisin acaba??

Dogum tarihi oglumun 26. Mart 2012 - Minigim, bal küpüm hosgeldin!! yazabilirsin.

canim Allah kolaylik versin, sende baslamissin ise... ev hanimi, is kadini ve anne olmak cok zor... sen nasilsin iyimisin bu arada, Irem demek kucaga alisti.. kim bakacak sen calisirken canm ona...

Selam topigimizin tatlı anneleri

Gecmise bı göz atayım dedim, hastalıklar olmuş bebislerimize cok üzüldüm denize ve gülce ye .. İnsallah gecer hemen.
Biz de okul başlayınca hiç vaktim kalmaz oldu. Ama su gercek ki Annem yanımda azıcık nefes aldım inanın. Mujj seni anlıyorum canım.

Okulumuz allak bulmak love honey bizim de. Hakkımızda hayırlısı valla. Bizim öğretim seklimiz bile muallakta. Sen duşun artık.

Yeşim,hyrm, haticecan insallah sizler de iyisinizdir.

Elemcim benim gelinime iyi bak evden kaçmasın bı de masallah prensesime emeklemeye başlamış. Ona emeklemeye topu alabilirsin muzikli. biz aldık ama tık yok

Vee funda kuzummm ilk göz ağrımız topigimiz, oyle olmasin, sen de gitme. hadi kızlar isleri yoluna koyup daha aktif olalım artık.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
kızımın hastalığı ile ilgili yorumlarınızı okudum çok sağolun hatta bi kaç defa cevap yazacakken kızım mızırdandı yazamadım aklımda kaldığınca sorularınıza cevap vereyim geçmişe bakim alıntı yapim dersem zaman alacak kız uyanacak.
şükür kızım dün sabah saat 4.00de ateşlendi sonra düşürdüm dahada ateşlenmedi ama sanırım ateşini düşürim derken üşüttüm kızı sesi hırıltılı, ağlamasıda bi garip kısıldı galiba sesi. içim rahat değil tekrar bi göstersem mi bu sesi aslında sanki boğazında balgam var da atamamış yada genzine akan sümükten nefes aldıkça hırıltılı ses gelir gibi ama ciğerlerinde bişi vardır diye çok korkuyorum bende aslım bronşit var çok fena bişi kızımında bronşite çevirir diye korkuyorum. bi baktırsam ciğerlerine içim rahat eder ne dersiniz acile gidelim mi???
birde mujj demişti galiba kilosu iyi beslenmeyle ilgili sıkıntı var diyodun diye.canım bende şaşıyorum nasıl bişi milletin ondan büyük bebeği benimkinin üstüne 2kez emiyo en az 10dakka, benimki 3dakkayı geçmez gündüz emmesi ama geçen doktorda baktı 9,5kg. doktora söyledim 4-5saat hatta vermeyip istemesini bekledim 6saat emmedi diye doktor bunun hiç aç kalmış gibi bi hali yok dedi.bende anlam veremiyorum.maalesef kilo=sağlık değil oof of bol bol nazar değiyo anca...

bide burnunu temizliyorum hatta bu sabah görünürde hiç bişi yok ama ağzı açık duruyodu burun aspiratörü vardı wee nin sokup çektim taa yukarısı doluymuş meğer görünüşe aldanmamak lazımmış. buhar makinem yok ama doktor buğu mentol verdi odada ondan yapıyorum hatta şimdi uyurken yapıp başımızada çarşaf geçircem...

tavsiyeleriniz için çok sağolun insan böyle zamanda arıyo ihtiyaç duyuyo tavsiyeye üzüntüden insan bildiğinide unutuyo...

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. Madem bi götür doktora baştan aşağı baksın bi daha. hırıltısı da geçicidir umarım.
Emme konusunda Sare başından beri öyle, hep kısa sürdü emmesi. Hızlı hızlı emeceklerini emiyorlar merak etme.
Allah sağlık versin inşallah.

canım kapılar kapalı merka etme ama gidip gidip vuruyo kapılara :)) e bebektkı toptan bahsediyosan sipariş verdim haftaiçi ama henüz gelmedi,aslında playskool un kelebgı var mekleyen bebekler ıcın gercı daha ılerı aylar ıcın ama ben gecen yl arkadasıımn kızına almıstım bulamadım bulsaydım bı tane de ondan alacaktım

iyiyim canım sağol.babaannesi bakıyor o yüzden zaten kucağa alıştı durmadan geziyorlar beraber alt kat üst kat olmadı teras olmadı dışarı balkon falan irem in keyfi yerinde tabii gezerken bu defa ben bıraktığımda hemen mızırdanıyor.söylüyorum hep kayınvalideme ama çok da şikayet etmek istemiyorum o da onu üzmemek için yapıyor ama olan bana oluyor bir elimde irem iş yapmaya çalışıyorum bazen.eşimde madem alıştırdı işin varken de götür baksın o zaman diyo:))) sağolsun bana kıyamaz da hiç

ayy canım sorma hiç düşündükçe içim daralıyor herşey bi yrli yerine otursa bir de bizim için uygun olsa rahatlıcam inşallah

götür canım bence de tekrar görsün doktor.inşallah çabucak atlatır tekrar geçmiş olsun

" durmadan geziyorlar beraber alt kat üst kat olmadı teras olmadı dışarı balkon falan irem in keyfi yerinde tabii gezerken bu defa ben bıraktığımda hemen mızırdanıyor.söylüyorum hep kayınvalideme ama çok da şikayet etmek istemiyorum o da onu üzmemek için yapıyor ama olan bana oluyor bir elimde irem iş yapmaya çalışıyorum bazen.eşimde madem alıştırdı işin varken de götür baksın o zaman diyo:))) sağolsun bana kıyamaz da hiç "

love honey Bunları ben yazdım sankiii o kadar aynı kii :)) Bi farkla, bizde babaanne değil dede.. :)

Arkidisssler nasilsinizzzz? Umarim kadifegul ve gorkemli de iyidir kizlari iyise anneler de iyidir ins.
Martimmcok guldum,armin kacmasin evden diosun yaa :))) gecen Ada da sineklik acikti bakalim ne yapcak dedik,cikti balkonaaa:))))) yukaridayken kiyi kapatiyorum Allah korusun merdiven var cok korkuyorum.Kadifegulmaasallah de cnm simdi hareketlenince eriyi veriyor bacaklar falan mesela Ada hep ayina gore buyuk giyiniyordu,simdi ayindaki kiyafetler dar gelmiyor
Haticecanhadiiii gozunnn aydinn,bebis yokmus:)) ohh tabi oralar soguktur ya:/
Permerssssyaa hicc girmez oldunnn:/
Bgn kaynimin dogum gunu var,annemler yoldaa aksam bi kutlama yapicaz,ptsi falan doncekmis gerci annem abimle geldigi icin.simdi Ada uyuyor hemen gidip tirnagini kesicemm cadiii kizimin
Kizzlar buarada ne dicem ben dun kipadan gerci Istanbul da kipa falan yok: S Ada ya badyler aldim acayip ucuz,yenidogcak bebekler var onlara falan uyku tulumlari 18.500 dusmus cok iyi fiyati.annem de diyorr tabii al kizim ordan birde leke cikarcam diye ugrasiyorsun 3 lu setler 15 civarina dusmus,bense mothercare den tanesini okadara alamiyordum gidin arkadaslar alin vlla Gorkemlii bizden baska yok sanirim kipasi olan gerci:))

sayfa açık kalmış sabahtan beri , ben ebru şallı ile plates yaparken bize geldi özel derse dermişim:)))şaka bi yana denizle spora gitme durumum olmadığından internetten buldum bugün başladım ama bayağı hamlamışım dizim ağrıyor(((

ben denizin tüm bodylerini mothercare kullanıyorum çok memnunum,modagurusucomdan alıyorum daha ucuza geliyor magazaya göre..

sayfa açık kalmış sabahtan beri , ben ebru şallı ile plates yaparken bize geldi özel derse dermişim:)))şaka bi yana denizle spora gitme durumum olmadığından internetten buldum bugün başladım ama bayağı hamlamışım dizim ağrıyor(((

ben denizin tüm bodylerini mothercare kullanıyorum çok memnunum,modagurusucomdan alıyorum daha ucuza geliyor magazaya göre..

Ohh ohh superr,basladin demek naptin sn yogurt olayini?? Cnm aynen ben de memnunum ordan ayy ben hep magazadn aldim dur ordan alalim madem ,domates,seftali hep problem ugrasilmaz valla ciksin diye kahv. Badysi yapicam vlla artik:)))

yoğurt işi fiyasko içine armut rendeleyip verdim onu da sevmedi.acaba bebe biskuvisi koyupmu versem.dru pazartesi arıcam

http://lb1f.lilypie.com/C1ekp3.png

Haticecan Sanırım yaptım canım buyur profiline yapıştır.

canim yaaaa cok sagol, gercekten olmus. Ben niye bulamiyorum bu uzun secenegini anlamiyorum ), galiba bir gözlük daha lazim... heehhe

canim tekrar gecmis olsun..insallah cigerlerindede bisey yoktur.. bu arada su burun temizleyici olayini ben doktorumuza sormustum, adam tavsiye etmiyorum dedi, o daha fazla tahris eder burnunu dedi ve sprey verdi, deniz tuzu suyu...sürekli kullanabilirsin - burnunun icin nemli durar dedi..

evet canım, e bebekten aldık. kendi kendine dönüyor. çocuğa seslenip duruyor , şekilleri söylüyor, hayvan sesleri çıkarıyor, şarkı söylüyor sen düşün artık bi de yemek yapsa şaşırmam hani kelebeği ben de görmedim. eğer bi yerlerde görürsem size de alırım istersen.
bence de sen kapıları sıkı kapa canım, yaa maşallah bizimki anca geriye doğru gidiyor ama o da istemli değil. armin o hareketle kilo milo almaz daha :)

nasılsıız bakalım?
gecmıse goz attım keyıfler yerınde gorunuo:=)
funda kuzumm selamını aldım.benden sinn:=) anladın sen onu haha:) sakın kaybolma bıryere en azından ozelden yaz tatlım

gorkemlı tatlım cıcıbebe ıcın cokkk erken bence yınede sen bılırsın..devam sutu ver eger doymuosa ben ole yapıyorum kuzum 5 aylık oldu daha yenı yenı elma suyu tattırdım bırde kasık mama gunde 30 ml falan..
pureler yogurt falan bıraz daha eklıcem bunlar ıcın

beren napıyoooo varyaa:)) gerı gerı emeklıo bıraz sonra yuzustunden sırt ustu donuo..sırt ustundende yuzustune tekrar..yuvarlanıo kuzum ehuehu
uyku egıtımıne baslıcam bu hafta cloud-b nın kuzu sleep sleep sıparıs verdım umarım ıse yarar
hepınızı optmm

ohhh ohhh maşallah beren e.irem kucakta gezmekten tabii bunlara fırsat kalmıyor:))) nerden sipariş verdin canım özelden yazabilirmisin ben de istiyorum ondan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…