Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ttlım benım kızım en son 6 kg ıdı ve ben kanguru kullanmayı bıraktım cunku bel arısı yaptı bana şimdi zor da gelse bebek arabası kullanıyorum. sana da bebek arabasını tavsıye ederım.

bana sebze puresı cıktı ttlım ama henuz yedırmedım. ek gıdada da seker yok onun ıcın kullanıyorum ben. her pakete farklı utun koyuyor olabılırler.

playskool şirin kanatlarımı dıyosun tatlımm..
cok guzel ben bılıyorum..bulursam bende kızıma alcam ama genelde sıtelerde yok dha once baktımda ben bulursan benımde haberım olsun..
yada fısher prıce salyangoz alcam aynalı.oda guzel..
toptan bahsetmıssınız hangı top? v-tech ın emekleme topumu?

kızlar meraba çok ara vermek zorunda kaldım işede başladım ben işe konsantre olayım derken nete giremedim tabiki hergün aklımdaydınız ne kaçırdım bugun die..hem sizleri hızlı bi şekilde değil rahat rahat okumak istedim aslında..geçmişi okuyamadım rotavirus aşısından sonra telaş olmuştum sonra interent koptu işe başladık falan filan...önce slm vermek istedim yavaş yavaş geçmişi tek tek okuyacağımm biraz zaman alıcak merak ettiğim çok şey var en son bi arkadaşımız katılmıştı ikizleri vardı hatunun baştan okuyunca hatırlayacağımm kalpten hoşgeldin diorum geçte olsa çok duygulanmıştım sonra elemsu kaldı aklımda kızımız kilo almaya başlamıştır umarım...şimdilik hoşçakaalın umarım kopmalar olmamıştır...

herkese iyibir hafta diliyorum.biraz burukum.12 yıllık meslek hayatımda ilk defa işe gitmiyorum.sabah okula giden çocukları görünce dedim bende şimdi bakıcıya bırakıp koştur koştur okula gidiyodum eğer çalışsaydım tabi aklım onda kalacaktı ve tabi kokusu da burnumda.

kuzum idrar yolu enf hala devam ediyor.galiba yeni bir antibiotik deniycez çarşamba günkü kültürden sonra belli olacak.eğer o da işe yaramazsa ultrason çekilecek kaçakmı var mesaneye diye...aslında ultrasaon istediğim bişeydi bahane arıyodum doktora gitmek için.nedenmi??siZe daha önce bahsettiğim arkadaşımın bebeği vardıya hiç yemek yemeyen meğer onun tek böbreği yokmuş bakarmısın tüm sorunların kaynağı buymuş ve bu 10 aylıkken farkedildi((

bu arada tüm bu enfeksiyona rağmen geçen hafta almadığı kiloyu bu haftaya eklemiş ve 7900 olmuş baloşşum.gölgem bisküviden vazgeçtim zaten dün elma rendesiyle verdim sevdi bugün yine elma ile vercem bakalım umarım yer...mama yerine sütlaç aldım bugün eğer yoğurdu yemezse onu vereceğim

dün arkadaşlarla konuşurken bana sunu tembihlediler.herşeyin tadından bir çay kaşığıda olsa verrr...sonra bizimki gibi yemek seçer...o yüzden dru beklemeden ayına uygun şeylerden az az vermeye başlıyorum.dün gittim bi ton karışım aldım o kavanozda satılan malzemelerden hipp ve milupa karışık aldım.bu arada bişey duydum doğrumu hipp türkiyeye kaliteli göndermiyormuş ürünlerini organik diye alınması tamamen milupa markasını karalamak içinmiş..

top demişken bende dün denize chicconun müzikal topunu aldım tabi eline verir vermez doğru ağıza:))))

allah yardımcımız olsun ttlım bızler ıyıyız cok sukur kopmalar olmadı ıns. hepımız fırsat buldukca gırmeye calısıyoruz işte.tekrar hoşgeldın

golgemm
Beren'imize de maşallah top gibi yuvarlanıyor hı :) Ah Sarem ahh sen anca yerinde tepin küt küt ayak vur.

yagmurabt
Hoşgeldiinnn.. Yavaş yavaş okursun geçmişi artık. Bebişin nasıl ? İyisinizdir umarım.

gorkemli
Selam canım sonuçlarınız güzel çıkar inşallah. Ayyy o bebişin bi böbreği yokmuş demeeekkk kıyamamm yaaa.. Allah sağlık versin hepsine inşallah.

Biz de bugün kontrole gidiyoruz, bakalım nasıl çıkacak idar tahlili, kansızlığı, gelişimi,.. Merak ettiğim çok şey var. Yeme oturma falan sorcam ben de. Mamaları da hiç bilmiyorum henüz hiç almadım da araştırmadım da.

tatlım masallah denızımıze:) tombıs olmus:) bende berenın kılosunu cok merak edıorum cars kontrolumuz var ıns ıyı almıstır..
hıpp ın ole old.sanmıyorum saglık bakanlıgı ve tarım bakanlıgı turk.gercekten ıyı calısıyor eger organık olmasaydı bu organık yazısını yazıp urunu pıyasaya suremezdı dıye dusunuyorum ..herkesler bısı soluo agzı olan konusuo yanı:)
ben 6 aya kadar aptamıl vercem bagısıklık sıstemı ıcın ..sonra hıpp aldım stokladım devam sutu 2 yı ona geccem..bu ay sevıp sevmeyecegını anlamak ıcın bır kutu hıpp 1 aldım sevdı yedı ama cok sık acıkıyor sanırım tam doyurmuor..aptamıl bu kadar sık acıktırmıyor sebebı ıcındekı nısasta oranlarının farklı olması olabılır..
eger hıpp dusunuosan saglıklıveguzel.com da ıyı ındırımlerı var bır bak ıstersen

Son düzenleme:
kızlar hepinize merabayın;

kızımla ılgılı dedıkodu yapayım bırazcık

devam sutu takvıyesı yogurt ve meyve puresı verıyorum kızıma . Her gun baska bırsey vermeye de gayret edıyorum. anlamadığım ne verırsem vereyım karnı tıka basa dolu da olsa muhakkak arkasından emmek ıstıyor. sizde de durumlar boyle mı.ıyı kı ıstıfamı vermısım dıyorum yoksa ısım zor olurdu. kızım memeye cok duskun.
1 ay once kızımın odasını ayırdık. bir kac gece onun odasındakı baska bır yatakta yattım alışsın dıye sımdı yalnız uyuyor sızde durumlar nedır?baska odasını ayıran var mı???

Merhaba canım öncelikle kızlarımızın 5.ayını kutluyorum :))
İstifanı verdiğini bilmiyordum, iyi yapmışsın ohh.
Ben henüz ek gıda vermedim, başlıcam bakalım yine emmek isticek mi. Ama ister diye düşünüyorum çünkü Sare çok memeci.
Odayı ayırmadık biz daha. Bu aralar geceleri mızmızlanmaya başladı. Bir ay içinde tam kıvama gelir de ayırırım inş.

Selam arkadaslar nasilsiniZzz?
Golgemayy ben de o kuzucuga baktim acaba guzel midir faydali olur mu,almak istiyorum bilemedim sen hangi siteden alacaksin fiyatlari 80 gibi genelde??

Ayy ben buarada dun kafami zor kaldirdim ,ctesi ictim azcik:) herseye dikkat eden ben ictim die kizanlar olur belki aranizda,gebeligimde de arada iciyordum haftada 2 izin var ama ben 2-3 haftada ya iciyorum yada icmiyorum nadir yani
Gorkemlicnmcimm nasil Denizimmmm??? Biskuvi demissin benim simdi duydugum ,bebe ekmekleri daha iyi ilerde obezite yapabiliyormus diye duydum,ben hiic yedirmedim ama gecende hippinkini aldim ee madem neden aldin diyeceksin.elinle tutup kendi basina yesin,yutabilsin diya aldim.henuz vermedim gerci.buarada beyaz ekmek kesinlikle vermeyin,sadece tam bugday yesinler.ztn faydali olan da o.beyaz ekmek iyicene agizda buyuyor yutumu zorlasiyor.buarada biskuvi ile ilgili bilgileri dr.una sorar misin bakalim o ne diyecek cnmcim

Kendimi çok şapşal hissediyorum. Ek gıdalara geçiş yapıyoruz artık ve ben nedense heyecanlandım, neyi ne kadar vercem diye de kafam karıştı.
Meyve suları-püreleri, yoğurt, sebze çorbası yazıyor hem doktorun verdiği kağıtta hem nette.
1-2 tatlı kaşığı kadar vercem başlarda dimi kızlar ??
Bebişimi oturtmuyordum hiç, doktor artık 5 aylık olmuş oturtabilirsin dedi. 'Eyvah kızım büyüdü' moduna geçtim ben şimdiden.
Kontrolümüz güzel geçti bu arada. Tahlil sonuçlarımız 2 gün sonra.
Yalnız reflü olabilirmiş kızımda, inşallah yoktur da..

Gorkemlicnm yazimi oglen senden once yazmistim o an gitmemis sayfada tekrar gorunce ekledim tekrar,sen yazmissin gecmedi hala die,kiyamam kuzuma yaa:/ iyi bari kilo alimi guzel,arkadasinin bebegine uzuldum ama Allah sifa versin tek yasayanda var buyuk insan da ama bebek de nsl olur bilemedim

canım benim oğlumda da aynı durum sözkonusu. ne verirsem veriyim memenin yerini tutmuyor. sürekli arkasından meme keyfi yapıyor beyefendi. bende odasını ayırmak istiyorum 1aydır diyorum ama bir türlü cesaret edemedim. benimki gece en az 3-4kez emmek için kalkıyor. enkısa sürde denicem bende inşallah bende senin gibi başarılı olurum bu konuda.

maşallah benim gelinime )) ek gıdaya da geçmiş anneini de heyecanlandırmış... canım bizim bücürükler büyüdü artık. miniciklerdi şimdi oturuyorlar ek gıdaya geçtiler artık daha çok hayatımızın bir parçası. bir arada sofrada otururacağımız günler gelecek yakıda ) eb ilk oturtuğumda babası bakıp bakıp ay bu oğln büyüdü artık oturuyor mu diyordu )

inşallah reflü olmaz canım. ek gıdayı 1-2tatlı kaşığı ile başlayıp günde 1tek çeşit ver. çeşitli şeyleri aynı günde verirsen alerji hangısinin alerji yaptığını anlamazsın. inşallah hiç biri alerji yapmaz.
seni ve sareciğimi öpüyoruz...

Ah Yeşimcim gelinin aklımı başımdan aldı, bebek aşkıyla sarhoş oldum :))
Çok çabuk büyüyorlar dedikleri doğruymuş.
Sağol canım yaa inşallah inşallah.
Biz de sizi öpüyoruz.

arkadaşlar benim oğluşum son 3gündür emekleme modunda. egzersizlere başladı. yalnız bir tek sorun var ileri değil geri emekliyor yere örtüyü seriyorum bir bakıyorum geri geri gitmiş örtünün dışına çıkıyor. ilerleyen zamanlarda ileri de gitmeyi öğrenir artık )

Mujjj hiç de kızmayız canım seni ve bebişini en çok düşünen yine sensin çünkü. 3-4 aylık hamileyken oturup saçımı boyamıştım, ben de yaramazlık yaptım yani, bi kere de olsa.
Bu arada besin konusunda engin deneyimlerinden faydalanmaya çalıştığımı da yazmadan geçmeyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…