arkadaşlar benim oğluşum son 3gündür emekleme modunda. egzersizlere başladı. yalnız bir tek sorun var ileri değil geri emekliyoryere örtüyü seriyorum bir bakıyorum geri geri gitmiş örtünün dışına çıkıyor. ilerleyen zamanlarda ileri de gitmeyi öğrenir artık )
SARE'nin 5.ayı kutlu olsun...
şimdi yeni gördüm
kızlar hepinize merabayın;
kızımla ılgılı dedıkodu yapayım bırazcık
devam sutu takvıyesı yogurt ve meyve puresı verıyorum kızıma . Her gun baska bırsey vermeye de gayret edıyorum. anlamadığım ne verırsem vereyım karnı tıka basa dolu da olsa muhakkak arkasından emmek ıstıyor. sizde de durumlar boyle mı.ıyı kı ıstıfamı vermısım dıyorum yoksa ısım zor olurdu. kızım memeye cok duskun.
1 ay once kızımın odasını ayırdık. bir kac gece onun odasındakı baska bır yatakta yattım alışsın dıye sımdı yalnız uyuyor sızde durumlar nedır?baska odasını ayıran var mı???
arkadaşlar benim oğluşum son 3gündür emekleme modunda. egzersizlere başladı. yalnız bir tek sorun var ileri değil geri emekliyoryere örtüyü seriyorum bir bakıyorum geri geri gitmiş örtünün dışına çıkıyor. ilerleyen zamanlarda ileri de gitmeyi öğrenir artık )
ben burdayım hu huu:))
Ahhh birde yazabilsem:))))) Adanin yanina kivrilayim bari diyordum
:))
berende kucagımda uyuyo yıne herzamankı gıbı..tek elle pc yle cebelesıyorumm..
berene oyuncaklar alcamda sıtelere bakınıyorum..
herseyden alasım var hehe:)
kızlar bebelerinizi oyalamak için ne gibi etkinlikler yapıyosunuz ,ne tür oyuncaklar alıyosunuz ...dönenecede durmuyo,oyun halısında durmuyo,anakucağında durmuyo...bu aralar herşeyden sıkılıyor sürekli kucağımda olmak istiyor.tv açınca susuyor onuda ben istemiyorum....bugün kanguruya arkama alıp koydum öyle yemek yaptım...sinirlerim bozuluyor bazen ağlıyorummm ona belli etmeden...
Kendimi çok şapşal hissediyorum. Ek gıdalara geçiş yapıyoruz artık ve ben nedense heyecanlandım, neyi ne kadar vercem diye de kafam karıştı.
Meyve suları-püreleri, yoğurt, sebze çorbası yazıyor hem doktorun verdiği kağıtta hem nette.
1-2 tatlı kaşığı kadar vercem başlarda dimi kızlar ??
Bebişimi oturtmuyordum hiç, doktor artık 5 aylık olmuş oturtabilirsin dedi. 'Eyvah kızım büyüdü' moduna geçtim ben şimdiden.
Kontrolümüz güzel geçti bu arada. Tahlil sonuçlarımız 2 gün sonra.
Yalnız reflü olabilirmiş kızımda, inşallah yoktur da..
ya ne güzel emeklio benimki emeklemicek heralde bi ayağını kaldırmaya çalıştı arada şimdi ona da uraşmıoo :) elimizde yürütmeye çalışıoruz çılık çılığa :)arkadaşlar benim oğluşum son 3gündür emekleme modunda. egzersizlere başladı. yalnız bir tek sorun var ileri değil geri emekliyoryere örtüyü seriyorum bir bakıyorum geri geri gitmiş örtünün dışına çıkıyor. ilerleyen zamanlarda ileri de gitmeyi öğrenir artık )
benım sıpam bıberona alıstıgı ıcın memeyı zorla tıkıyorum agzına 6 ayı atlatsak kendı yalvarcakta bana :)) degerını bılmıyor kuzum:) sol mememı hıc almıyor nerdeyse sagı emıyorda sebebını cozemedımuzuluyorum dr a sorcam belkı fıkır yurutur
kızımın odasını henuz ayırmayı dusunmuyorum 1 yasına kadarda ayırmıcam ben cnmm
benım kızımda gerı gerı emeklıyor cokk komık oluyo:))
gerı gerı gıden bır emekleme oyuncagı bulmam gerek hehe:)
Selam hanımlar uzun bir ara oldu nasılsınız bakalım bebişler nasıl? Biz iyiyiz çok şükür şu memeden kan gelme olayı bitti son doktor kontrolünde doktorun memeyi sıkması ve elle muayenesi sonucu doktor birşey yok dedi neyse çok şükür onu atlattık yalnız diş çıkarıcak sanırım oğlan hep elleri ağzında kaşıyor sinirleniyor falan filan neyseki ben normale döndüm kitap okuyorum o uyuyunca artık daha rahatım yemek yapıyorum oğlanı sıksık dışarı çıkarıyoruz hatta geçen gün denize sokyuk hiç ağlamadı ayaklarını bile çırptı meğer benim bebeğim denizi çok sevecekmiş koca yaz hasta olur diye götürmedim deniz burnumuzun dibinde olmasına rağmen :)
kızlar bebelerinizi oyalamak için ne gibi etkinlikler yapıyosunuz ,ne tür oyuncaklar alıyosunuz ...dönenecede durmuyo,oyun halısında durmuyo,anakucağında durmuyo...bu aralar herşeyden sıkılıyor sürekli kucağımda olmak istiyor.tv açınca susuyor onuda ben istemiyorum....bugün kanguruya arkama alıp koydum öyle yemek yaptım...sinirlerim bozuluyor bazen ağlıyorummm ona belli etmeden...
Cnmcim gunaydinnnnsana benden baska hayir gelmezzz :))
Cnm biz de dun donenceyi ve cibinligini cikardik cunku asiliyor ama donencenin muzik calan kismini birakalim dedim.cocuga biranda bosluk olmasin diye.cnm senin bebekdeki huzursuzluk disle alakali olmasin,suan en azindan halida durmasi eglenmesi lazim.aynen tw olayina sinir oluyorum gunduz genelde acmiyorum esim gelince actigimizda Adayla kucaginda izlemeye baslayinca deli oluyorum kumandayi saklamaliyim diyorum:)))) kiyamamm sana bende gecen aglayinca dedim yahu neden agliyorsun yasim kucuk mu sorumlulugu kaldiramadim mi dedim biranda sen de agladim deyince,demekki insanin hassas ani oluyormus dedim.ahh be kuzum kiyamamm sana da soyle disari birazcik cikar cok huzursuz olursa cevredeki seyleri anlata anlata gezersen belki sakinler.biz simdi ikimiz gecirdik babamizi hemde disarida kopeklere,ciceklere baktik biraz evi rahat toparlarim en azindn die dusunuyorum
belki haklısın yani mecbur olmadıkça vermek istemem ben..ben çantasına rende ve kaşığını atıveriorum biyere giderken uzun yolculuklarda şimdilik emzirdik,, yarın öbürgünde eğer yemekte filan ayırım yapmasa yine meyvesini de çantaya atıcam nebiliim eskiden bezlerde çamaşır makineside yokmuş biz buyurken düşünemiorum bile ne kadar da zormuş annelikk..Ben o pure kavanozlarindan kullandim ama her markayi degil, organik olanlardan. Konserve oldugu icin icindeki bozulmadan kaliyor. Acildiktan sonra bir gun icinde tuketilmesi gerekiyor. Misafirlikte, yolculukta, gezmede daha bi kolaylik. Doktorum da onermisti zaten.
kızlar ben derdimi anlatamadım heralde.ben bensiz neler yapabilir oyuncak falan onu diyorum.... yoksa bu yazdıklarınızı zaten yapıyorum güzellerim benim.yakında beni de oyun halısının bir parçası sanacak o kadar yaniii:)))
dişten olabilirmi mujj bak bunu bdüşünmemiştim..
yağmurabt canım sen tabi öncesini bilmiyosun kısaca anlatayım biz daha ek gıda geçmedik doktorum biraz titiz bu konularda,bağırsak florasının ancak 6.ayda gelişeceğini söyler durur hep:))ekimde verecek listemizi..bunun yanında en son gittiğimde dr sütüm azaldı napıyım deyince o da en fazla yoğurt verebilirsin dedi,lakin benim sarı keçim 2-3 gün sonra yoğurt istemez oldu bende ne yapsam etsemde bu yoğurdu ona kakalasam derdiyle arayışa girdim biskuvi zaten vermedim ama meyvelerin çoğunu denedim, elma rendeleyip veriyorum ençok onu sevdi bakalım inşallah böyle devam eder.
bu arada milupanın sütlacına bayılıyor versem 125 ml hepsini yiycek.sütlaç dedime bakmayın iğrenç tadı var:))))
evet her yedimizden tattırıyorum bazısını sevşiyor bazısına ağzını ekşitiyor çok komik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?