Golgemokumustum da cvp vermeyi unuttum.kuzum sen 1 yasinda ayircam odayi demistin cnmcim bu cok zor olmaz mi hatta 2 mi demistin yksa ayy unuttum:)) Ada 3,5 aylikti yan odamda ayy hic zorlanmadim.bebek buyuyup anladikca isiniz cok zorlasir.ayrica karikoca konularinda birde gorurse falan cok dikkatliler herseyi kapiyorlar gozlerini kapamak lazim:)) buarada ben esimi optugumde falan Ada oyuncaginla oynuyor aslinda ama hemenn emekleyerek yanimiza gelip o da bende burdayim der gibi atiyor cigliklar:)))
Golgemokumustum da cvp vermeyi unuttum.kuzum sen 1 yasinda ayircam odayi demistin cnmcim bu cok zor olmaz mi hatta 2 mi demistin yksa ayy unuttum:)) Ada 3,5 aylikti yan odamda ayy hic zorlanmadim.bebek buyuyup anladikca isiniz cok zorlasir.ayrica karikoca konularinda birde gorurse falan cok dikkatliler herseyi kapiyorlar gozlerini kapamak lazim:)) buarada ben esimi optugumde falan Ada oyuncaginla oynuyor aslinda ama hemenn emekleyerek yanimiza gelip o da bende burdayim der gibi atiyor cigliklar:)))
bana göre cok uzun gelen bir aradan sonra yeniden merhaba kizlar,
sormayin ya pazartesi gece´den beri oglusumla ikimiz gribe yakalandik, cok feci oldu, oglum dogru düzgün uyumuyor, sürekli ayakta sallanarak yatmak istiyor, yere koyunca hemen uyaniyor ve agliyor...ama sükür bugün daha iyiyiz, ikimizde... hafif öksürügümüz var ama o da gececek insallah. Sagolsun bu grip zamaninda esim cok yardimci oldu, benim her yerim agriyor falan cocuguma da bakamadim, kendimi kaldiramiyorken ogluma nasil bakacaktim..atesim cikti 38,2 ye falan onu düsürdümm... pazartesi gece nöbetlese uyuduk esimle, bir o bir ben baktim yavruma iyi kötü...
gecmiside okudum kizlar, aslinda cevap yazacaktim cogunuza ama yetistiremedim dün aksam... hasta olanlarada gecmis olsun tekrardan...Insallah yavrum kisin grip olmaz, zor oluyor gercekten... Aslinda grip olmayacakti da, pazartesi babamlara gittik, abimin oglu gripmis, söylemediler bilseydim gitmezdik...ondan gecti bize... siz siz olun dikkat edin...
Öpüyorum hepinizi, gripsiz yerinden)
canim seni cok iyi anliyorum bizde grip olduk ve sükür atlatiyoruz yavas yavas... oglum emmek istemedi pek, sende nasildi durum... yani uykulu uykulu emzirebildim...
martimmm canim,
sen nasil verdin o kilolari yafff, göbüsün nasil gitti??? Kac kilo ile hamile kalmistin sen ve kac kilo aldin?? Ben su an 58 kg dayim, göbüsüm bir gidiyo bir geliyo).
canim sen kac kilo idin hamile kaldiginda, ne kadar daha vermen gerek??
gölgemm,
canim saglikli olsun bebisin yeter, insallah tahliller temiz cikar. Sagol canim verdigin bilgi icin, idrar yolu enfeksiyonu ile iligili...
evet canım benimki ilk iki ay rekor kırdı galiba benimki sarılık oldu geçmek bilmediya aşırı besledim ondan oldu yarımsaatte saatte emzirdim uykudan uyandırdım emzirdim hatta emmekten yorulup emmeyince sağıp kaşıkla verdim e doğal olarak şişti ama şükür 6aya kadar uzayabilirdi ama ikinci ay sarılığı geçti...rica derim cnm ne demek..
toplamda 21 kılo aldım..83 le doguma gırdım dogumdan 10 gun sonra 73 tum suan ıse 72:)
kızımın dogum gununde eskı fıt halıme doncem ahtım var:))
evet haklısın bu ay masallah kılo alımı ıyı ama en baslarda az kılo aldıgı ıcın suan dusuk gelıyor saglıgı yerınde olsunda varsın zayıf olsun ek gıdaya gecınce alır ıns. senın kızına da masallah..ılk ayda cok toplanmıs olede gıtmıs..
hee kuzum yaa haklısında ıste toplam kılo 6.5 olunca az gelıyo:)
tahlıllerımız cok sukurkı tertemız cıkmıs..
mamadan oldu kesın kaldırdım cope attım stoklarımıda erıttım ıade ettım gıttı:))
rica ederim cnm benım..
bu ay ıyı aldı kuzum ıshal oldugu halde:)) hep su kaybettı e dogal olarak buda kıloya vurdu:))
saglıklı olsunlar ınsallah
yok cnm sukurkı bırsey cıkmadı..ıns denızımızde hemen toplar kendını..hemencık ıyılesır annesı...
genelde bebeklerde gorulen durumlar bunlar Allah buyuk dert vermesın ınsallah
al esını kızını kac valla ıyı gelır cnm..
sanada cokkkk gecmıs olsun..dert geldımmı hepsı bırden gelıyor sabret tatlım hepsı geccek ınsallah..
Puff sabahtn beri bebek arabasi krizi yasiyorum.bizim araba muayeneye gitmis.dgr arabalara bzm bu dana araba sigmiyor,hem cok seviyorum rahat diye ama iste byle sikinti olunca oturup kaliyorum yerimde .yikadim giydirdim birguzel simdi de Ada uyudu zaten.bgn anlasilan cikamayacagim disari
Gorkemlicnm en son Denizle ilgili bir gelisme varmi,yazmadin ama?
merhaba kızlaaaarrrrrrr
aynı martim gibi ben de hiçbirşeye yetişemiyorum.yetişemedikçe de sinir oluyorum.çok yoruluyorum çoookk alışıcam inşallah.okuldan bir çıkışım var sormayın bir elim önümde çocukları itekleyerek yol açıyorum kendime biran önce eve geleyim diye.hoş ben geldiğimde genellikle uyuyor oluyor ama olsun.
çarşamba 5. ay kontrolümüz vardı.rota aşısının ikinci dozunu oldu.3 haftada 500 gr almış.sebze çorbalarına başlayabiliriz dedi doktorumuz.bugün havuç patates debedim ilk kez hiç sevmedi ben de zorlamadım.nasıl alışır bilmem.halbuki yoğurdunu ve meyve pürelerini severek yiyiyor.
hasta olan bebişlerimiz hemen iyileşsin inşallah.
çok öpüyorum hepinizi
hııııııı gölgemmm senden haber bekliyorum canım geldimi kuzucuk alıcam ona göre
kızlar aldınızmı yada hangisini almak istiyosunuz. mujj senin var gerçi dondy başka bildiğiniz varmı katlanabilir az yer kaplayan istiyorum
Golgem çok güzelmiş gerçekten canım ya beni aştı ama o şimdi :)
Muj maşallah maşallah Adişkoya koca kız oldu artık yaa :) Aylık kontrol yok mu artık yani?
Varyaa tam soyleyecegim zmn sormussun cnm sakin dondye alma o besik olarak 10 numara sand olarak da super ama niyese onundeki sehpasi cikio Ada iktirince,acaba bzmkinin sehpa bolumumu sorunlu esim olmadi sabitleyim diyor bilemedim ben de.ben ikeanin en ucuz olanini almistim birde kayinvalideme .oraya gidince rahat otursun die disarda heryerde oluyor bir bak oturt rahatim dersen al gitsin 50 tl gibi birsey valla.senin icin dondy artik gereksiz belkide yatsaydi o zmn guzel olurdu ama gecti artik ama 2 . De dusunmeye basladim dersen al dondy cnmcim
Ic kuzum 2 kadeh sarap yada 1 duble raki yada 2 bardak bira iste sut 2 saat sagma snra ver cnm.ama icsede sorun dgl dr. Bana bunu demedi icebilirsin haftada 2 demisti hamileykende kacamak yapiyordum:))
Gelelim bizeeeeeee
Ada'm 9170 gr. 74,5 cm boy. Dr. Cok begendi artik gelmeyin dedi yasakli yiyecekleri yine tekrarladi onun disi serbest herseyi ver dedi baliga basla dedi ben ztn gecen hfta basladim :) azcik vermistim.kani aldi cok zor aliniyor parmagina igne batirip sika sika aliniyor berbat vlla:/ maalesef sizde 9 da bunu yasayacaksiniz .kan grubu da ogreneyim demjstim ya demez olaydim azcik daha fzla alindi tabi neyse bitti sukur.dedimki dr.a demir ilaci vermiyorum sanirim siz incelemediniz fazla da kirmak istemedim parapen iceriyor bunlar dedim.maalesef Turkiye de hepsi oyle tmm verme eger az olursa kani arastiracagim parapensiz yurtdisindan damla alin dedi.yurume olayi erken olabilir dedi motor gelisimlerini begendi falansabah hicbirsey yemese bile tek yumurta yemis olmasi bile yeter,strees yapmayin zorlama yok dedi:)) artik hergun verebilirsin agir gelmez dedi.yazdiklarimi unutmayin snra siz sorunca ben unutabilirim:)))
Dipnot: bebegim az kilolumu die endise duyann arkidislerrr.dr dediki eger Ada su ayina gore mesela 11 kilo olsaydi eskisi gibi kilo alsaydi ben onu diete sokardim dedi.dietteyim ben derdi artik Adiskom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?