selam kızlar nasılsınız diyemeden hastalık haberleri aldım ve üzüldüm hyrm ve gölgemmm geçmiş olsun fıstıklara ...o lökosit yokmu o lökosit ömrümü yedi kaç haftadır...neyse biz kurtulduk şimdilik ama..sizde atlatırsınız bol su içirin ve her alt değişmede yıukayın mutlaka...
gölgem senin dr da bizimkinin kafadan sadece yogurtt demiş..bencede mama vereceğine yogurt ver kiloda aldırıyor hem...
mujjj noldunuz ana kız nazaramı geldiniz kuzum...sizede geçmiş olsun ..antibiotik kullanmadan geçer umarım.. ama kulanamıyoz dimi...zencefil bal karışımı boğaza çok iyi geliyor biliyosundur mutlaka..zencefil doğal antibiotik
süt kokusu bayağı azaldı sirke işe yaradı :)))domestostan sonra sirke mantıklofff napcaz bunlar emekleyince artık süpürge bez elimizden düşmeyecek...sana hak veriyorum...şimdi bile saç kıl agzına girmesin diye aklım çıkıyor..
bez konusunda bana cevap vermediniz küstüm...niye merak ettiğimide söyleyeyim.4 no bezler bacak arasında iz yapıyor acaba 4+ mı kullansam diyorum
ben 4 + ları görmedim aha da senden duydum şimdi :44: prima p.cre 4 kullanıyorum ben, ege de max. 8.300 olmuştur. azıcık iz var ama 5 no var zannedip allmayı düşünmemiştim. hangi markada canım ?
martim maşallah yakışıklıma demek arabasında oturmaya başladı..çok tatlı oluyolar öyle...biz daha o aşamalara gelemedik..evet 6 aydan itibaren yazıyor bizim arabadada...
canım ben prima aktif bebek kullanıyorum ama diğerlerinde de var bildiğim kadarıyla 4+, üzerinde 9-22 kilomu mi ne yazıyor..
KizlarrrrYaaa yine ateslendi bnmki 37 Ada 37,6 azcik dustu.ciplak ev ici 31 derece ama klima acmaya korkuyorum surekli buzlu su sirke icinde cocuk acaba fazla mi olur kafayi yicem agladm br once esimi aramak da istemiyorum.annem de Istanbul daa( evett zencefil alayim iciyordum daha once simdi kafam durdu yok sanirim evde.gorkemli bezi bilmiyorum dicektim unutmusum cnm ya
canım yaaacalpol verdin mi, çok soğuk da yapmasan iyi sanki sonuçta nezle oldu adacık. hele klimayı hiç açma. elki faydası olur bak ne bulmuştum.
ATEŞ: Artık hastalıklar kendini ateş olarak göstermeye başlar maalesef... Koltuk altı ateş 37 derecenin üstündeyse (Kulak=Koltukaltı +0,5 derece) bebeği soyun. Koltuk altı ateş 37,5-38 derece ise yarım ölçek calpo.l, ve buna rağmen ateş 38,5 derece ise salonun ortasına sıcağa yakın ılık su dolu leğende 15 dakika bebeği oturtuyoruz. Çıkarıp ölçtükten sonra hala ateş 38,5 derecenin üstündeyse tekrar yıka çıkar,ölç. Yine 38,5 derecenin üstündeyse fitil koy.
Ateş yükselirken bebek titrer. El, ayak ve bacakları soğuyabilir, morarabilir. Bacaklar mor dantel şeklini alabilir. Ateş düşerken bebek terler. Ateşli bebeğin bodysinin çıtçıtları kapatılmaz, açık bırakılır böylelikle vücut hava alır.
kizlar hepinize iyi aksamlar,
yine uzun bir ara oldu görüsemeyeli, tüm gecmisi okudum, hasta olan arkadaslarimiz ve bebislerimize cok gecmis olsun. Sizleri yine özledim, ama iste hasta oldugumuzdan firsat bulup yazamadim. Birde hafta basi annemlerde kaldik falan, iste... Bizde oglusumla gecen haftadan beri gribiz.. sükür bu hafta daha iyiyiz ama Mikailimin halen hafif hafif burnu akiyor.
Birde oglusumun poposunda hafif hafif pütürcükler vardi, iki yaninda - sali günü öksürügü var diye doktora gittik, onuda sordum ne diye - Doktor mantar olmus dedi.. neden olmustur dedim, islak kaldiysa ondan olabilir dedi ve artik poposunu her bez degistirisimde kuruluyorum ve sIK sIK degistiriyorum...zaten önceden de sIK degistirirdim... neyse bir krem verdi simdi onu kullaniyoruz, sükür iyi gelmeye basladi.. Aman sizde dikkat edin kizlar...
Hasta oldugu zaman oglum pek emmek istemedi, ama sükür simdi yine emiyor. Doktora sordum günde kac kere emer diye, cünkü ek gida da verdigim icin - o da 2-3 kere yeterli dedi...Bizim doktor TR deki doktorlardan farkli sanirim kizlar))
Neyse oglus mizirdaniyor yine, onunla ilgileneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?