Dometese cvp vereyim.7 aydn snra alerjik daha once de dedim.sizin bebislerin yeme zmni sera olck sanirim ee o da yedirilmez artik.dediginz gibi maalesef ne ne zmn anlamiyorz artik
Hyrmmmkuzumm sen tuz atiyorum demissin 1 yasa kdr tuz atma cnm ztn anne sutu ve dgr yiyecklerde var.8 aylikken dr. Istersn minick at demisti ama ben atmiyorm atmixm da.bobrekleri kaldirmaz bebislern akdiklari yeter.denizde yuttu zaten cok :))
Doktor listeyi açıklarken tuzu okudu. Tuz verilmiyor sanıyordum dedim. Yok vereceksin dedi. Ama çok az. Sen tadına baktığında hiç yok diyeceksin ama olacak dedi. Ben de şaşırdım ama.. Zaten o kadar az koyuyorum ki koymuyorum sayılır yani. Madem onu da koymamayım canım.
mujj oğluma yarım yaş pastası alıcam seninkine çok özenmiştimbi türlü bulamıorum ben pastamı üfler gibi yapayım uyumadan önce demiştinn nasıldı o aynısını kullanabiliirm demi :)
amaninnn bu ne şirinşey böylee fıstık fıstık yerim seni ayyyyyy canım beimm oğluma sarılasım geldii uyansında banane oğluma istiyorummmm kızınaa senin mide çok yanmıştır.. benimkinin saçı önden azcık uzadı ama oğlan die heralde..Eki Görüntüle 520028
Saçlar uzadıkça öne düşmeye başladı teyzeleri papaz bebekten selamlar :)
Eki Görüntüle 520029
Bi de sinirli uyur kiii..
Kızlar siz de koyarsınız belki, topiğimiz şenlenir :118:
Ask olsun ne olcak .ayy kuzum yrm yasina geliyor buarada pastayimi bulamadin? Sen hangi sehirdeydin ? ist.de arternatif cok ama ozsutten yaptir istersen gayet iyiler valla.buarada o yazi pasta degil davetiyemin yazisiydi.pastamiz albumde var bak kina duruyor hala.buarada aynennn avakado artik serbest Adaya migros kipa marketleri gezdim neden bulamadim anlamadim.normalde cok duskun olsamda aliyorum .bzm ulkedekinler hem pek guzel degil hem pahali sen avakado deyince zumde gulumseme oldu neden diyeceksin biz Ingiltereden gelirken 2 tanede atmistik valize:))) burda biraz bekletip oyle yemistik hamileydim:))
amaninnn bu ne şirinşey böylee fıstık fıstık yerim seni ayyyyyy canım beimm oğluma sarılasım geldii uyansında banane oğluma istiyorummmm kızınaa senin mide çok yanmıştır.. benimkinin saçı önden azcık uzadı ama oğlan die heralde..
..
Eki Görüntüle 520028
Eki Görüntüle 520029
morelim o kadar bozuktuki resimlerine bakınca biraz keyfim yerine geldi,boncuk gözlü bonus seni...annesi saçları zeytin gözlerini gölgelemiş fıstığın....
bu arada benim midem çok yandı ama deniz keltoş biliyosun:)))
kuzuyu aldınmı tatlım? naptın
love honey
Merhaba canım. Hep diyorum, çalışan annelere Allah kolaylık versin.
İremin beğenmeyip yemediklerini iki üç gün sonra tekrar denersin, inş yer.
Ben henüz cam rende almadım ya. Havucu çorbada kullandığım için rendelemedim hiç. Meyvenin suyunu sıkmak için plastik rende kullanıyorum ama cam rende alcam, şart.
Muhallebi de hiç almadım da yapmadım da. Ama tatlandırmak için pekmez koyulduğunu okumuştum ben de.
Ete de hiç başlamadım. Doktorun bize verdiği listede 6.ayda kıyma var. Ama aslında 7. hatta 8. ayda başlamak bebeğin sindirimi için daha iyiymiş. Yine bir yerde bu aylarda et suyuna çorba verilir diye okudum.
Eki Görüntüle 520028
Eki Görüntüle 520029
hayyy masallah kara kas kara goz kara sac masallahhh tututututtutu:)Eki Görüntüle 520028
Eki Görüntüle 520029
benımde mıdem cok yandı gecelerı uyandıracak kadar hemde..berende masallah pek saclı dogdu ama bencede onla alakası yok:)Sağol teyzesi bu minikler zorla sevdiriyorlar kendilerini dimi :)
Midem cayır cayır yandı evet gecelerce uyuyamadığımı biliyorum ama tıbben hiç alakası yokmuş mide yanmasıyla bebeğin saçlı olmasının. Ama o kadar çok duydum ki bu miden yanmıştır lafını.
Kızlar hepinize soruyorum
Midesi yanıp bebişi saçsız doğan ya da bebişi saçlı olup hiç midesi yanmayan var mı ? Evet desin biri :))
sorma canım bugün okuldayken aklıma geldi gölgemmm e söyleyecektim diye.aldım e bebekten gittim gördüm.ben de küçüğünden aldım diğeri çok büyük geldi bana buna sarılması falan daha kolay olur.diğerinde kalp atış sesi de var farklı olarak.seninki geldi mi peki canım.bir de kızıma oyun havuzu aldım sana demiştim ya şimdilik çok hoşuna gidiyor ama fazla bırakmıyorum onda.emekleme topu da alacaktık ama 250 tl harcayınca onu erteledik şimdilik:)))
plastik rendeyle zor olur canım camla hemen rendeleniyor ama havuç zor oldu sadece 1 kez verdim o yüzden.
maşallah sareye saçları çok hoş tokalamadan olmaz onları.dedin ya ben de hemen irem i ekliyorum
Eki Görüntüle 520142
hayyy masallah kara kas kara goz kara sac masallahhh tututututtutu:)
benımde mıdem cok yandı gecelerı uyandıracak kadar hemde..berende masallah pek saclı dogdu ama bencede onla alakası yok:)
geldı cnm ama beren sevmedımı nedır bır turlu alısmadı gercı daha yenı kullanıyorum 6.ay gıbı baglanıyorlarmıs ıns.bendede ole olur..ben gormeden almıstım vıdeodan ızledımde dıgerı cok buyuk geldı gozume acaba dıgerınımı alsaydım dıye dusunmeden edemedım..ama sayende dogru karar vermısım dedım sekerım:)uyku egıtımınıde veremıyorum zaten hala cok aglıyor besıgınde dayanamayıp kucagımda uyutuyorum..nolcak benım bu halımD
kocaman bırr masallah ırem tatlısına..pek hanım hanımcık pek tatlı nasılda buyuduler yaaa:))
tatlım bu arada bana soledıgın oyun havuzunumu aldın..e bebekte 259 dan 100 e dusmus umarım fazla para vermemıssındır.benımde hosuma gıttı ama ıste ne bıleyım hoppala tarzıya vajınal baskı olurmukı dıorum:/
...
plastik rendeyle zor olur canım camla hemen rendeleniyor ama havuç zor oldu sadece 1 kez verdim o yüzden.
maşallah sareye saçları çok hoş tokalamadan olmaz onları.dedin ya ben de hemen irem i ekliyorum
Eki Görüntüle 520142
Kizlar sorum olacak biberon ucum eskimedi ama 1 numara hatta yedeklerim bile var bunu ne zmn degistirmem gerek bak ben degistirmedim esim diyor onu degistirmek lazim.fikri olan aventinki 2 ye falan mi gecmeli bilemedim ben hic arastirmadim o tarz seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?