Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Doktor listeyi açıklarken tuzu okudu. Tuz verilmiyor sanıyordum dedim. Yok vereceksin dedi. Ama çok az. Sen tadına baktığında hiç yok diyeceksin ama olacak dedi. Ben de şaşırdım ama.. Zaten o kadar az koyuyorum ki koymuyorum sayılır yani. Madem onu da koymamayım canım.

Cnm bilmiyorum brz arastir olmadi.bzm dr. Da azcik koyabilirsn dedi bn yok koymayacagim dedim:) hepsinin tadini kendi tadiyla alsin .tabi 1 yastn snra vermek lazim sonucda ona da ihtiyaclari olacak cnm

Yazcaktim unuttum yedikleri meyve ilk tattiklari seyler cok tatli olanlar olmamaliymis snra mesela daha tatsizlari sevemezlermis .Adacik artik baktim kasikla yemiyor kucuk kucuk veriyorum biz yerken.uzum,seftali falan.seftali gecmeden yesin bari guzelce

Ohh afiyet olsun Mikail pasaya
Egecik de guzel hbrlerle gelsinnn bakalim

mujj oğluma yarım yaş pastası alıcam seninkine çok özenmiştimbi türlü bulamıorum ben pastamı üfler gibi yapayım uyumadan önce demiştinn nasıldı o aynısını kullanabiliirm demi :)

bu arada geçmişi değilde sşimdiyi takipedebilsem çok sevincemm ya bu hafta çok yoğundu işyerinde beni beklemiş sanki işler bugunde pilim bitti artık 1 saati ektim... geceleri 2 saate 1.30 saate bir uyanıoz die sölendimya bu hafta hiç uyuyamadımm yarım saate bir pozisyon değiştitirdi bebişim bana dokunmasam zırlıoo uykusu uzaması gerekirken iyice tuhaflaştı tembelmi acaba kendisi dönmüo sağa sola gece uyurken bana döndürtüo kendini artık hortlaklığıda geçtim gündüz uyumayı deniyemiorum bile..
haftaya umarım okuyamadığım her sayfayı okumayı hedefliyorum :) umarım bebişler ve annecikler iidir..artık ek gıdalara geçiosunuzdur yavaş yavaş..benim oğlana yoğurdu sevdiremiorum umarım meyveyle sever doctor günlük mayalayın demişti 1 aydır sevdiremedikya evde ekşimiş yoğurt vardı bizimki de ekşiyi sevioo acaba yermiki dedimm yiyecek bellikii hiç hayır demedii ama bende çekindim vermeye ama geçende tv de doctorun biri ekşi yoğurdun ne kadar antioksidan olduğundan filan bahsetti...
mujjdediğine katılıorum bebişleri çok tatlıya alıştırmamalı ama meyveler çok tatlı zaten nasıl olcak avakadonun çok iyi olduğunu duydum aldım verdin tatlı değil hiç öle meyveleri bulmalı...

bu arad tuz konusunda benim doctor da tuzsuz demişti ama verdiği listede çok az tuz vardı..tuz varla yok arasında olmalı heralde hangisi doğru bidaha sorayım bende

mujj oğluma yarım yaş pastası alıcam seninkine çok özenmiştimbi türlü bulamıorum ben pastamı üfler gibi yapayım uyumadan önce demiştinn nasıldı o aynısını kullanabiliirm demi :)

Ask olsun ne olcak .ayy kuzum yrm yasina geliyor buarada pastayimi bulamadin? Sen hangi sehirdeydin ? ist.de arternatif cok ama ozsutten yaptir istersen gayet iyiler valla.buarada o yazi pasta degil davetiyemin yazisiydi.pastamiz albumde var bak kina duruyor hala.buarada aynennn avakado artik serbest Adaya migros kipa marketleri gezdim neden bulamadim anlamadim.normalde cok duskun olsamda aliyorum .bzm ulkedekinler hem pek guzel degil hem pahali sen avakado deyince zumde gulumseme oldu neden diyeceksin biz Ingiltereden gelirken 2 tanede atmistik valize:))) burda biraz bekletip oyle yemistik hamileydim:))

Saçlar uzadıkça öne düşmeye başladı teyzeleri papaz bebekten selamlar :)

Bi de sinirli uyur kiii..

Kızlar siz de koyarsınız belki, topiğimiz şenlenir :118:

amaninnn bu ne şirinşey böylee fıstık fıstık yerim seni ayyyyyy canım beimm oğluma sarılasım geldii uyansında banane oğluma istiyorummmm kızınaa senin mide çok yanmıştır.. benimkinin saçı önden azcık uzadı ama oğlan die heralde..

yok muj pastayı değil yazıyı hatırlayamadım bende o yazıyı pastaya yazdırıcaktımm..bahaneyle resimleriniz de gördüm bu arada kınanız harika olmuş analı kızlı maşAllah çok şekersiniz..yazıyı bulamadım ama :) yazarsın artık

Sağol teyzesi bu minikler zorla sevdiriyorlar kendilerini dimi :)
Midem cayır cayır yandı evet gecelerce uyuyamadığımı biliyorum ama tıbben hiç alakası yokmuş mide yanmasıyla bebeğin saçlı olmasının. Ama o kadar çok duydum ki bu miden yanmıştır lafını.
Kızlar hepinize soruyorum
Midesi yanıp bebişi saçsız doğan ya da bebişi saçlı olup hiç midesi yanmayan var mı ? Evet desin biri :))

Hyrmayy Allahim maasallh ya komik cok tatli duruyor sen begenmiyorsun ama ben cidden begeniyorum maasallah.
Kuzum mide yanmasini o eskiler kafalarinca uydurmus.bebis iyice yukari ciktigindn baski yaptiginsn milletin midesi yanmis eskiler de demis aaa bebek sacli olacak hay yarabbim bu insanlar.bana da coook soran oldu miden yandi mi diye:)) ben de dedim midem hiic yanmadi ki reflum var sanirim gecti:) organlarimizin resmen yeri degisiyor gebeyken:)
Agmurben pastami ufler gibi yaayim sizde alkislayin olur mu
Tsk ederiz cnmcim hadi bakalim darisi size cook guzel gecsin yrm kutlamaniz bizzz de yasimizaa dogruu kosuyoruzzzz:))
Martimmne hbr giremedin ?sanirim sabah girersin buarada ben kendimi iyi sandim evde ksoturmaca bi atesim cikti aksamustu hemen dusa grdim azcik uzandim .beynim atliyor suan anladimki henuz iyilesememisim:/

morelim o kadar bozuktuki resimlerine bakınca biraz keyfim yerine geldi,boncuk gözlü bonus seni...annesi saçları zeytin gözlerini gölgelemiş fıstığın....

bu arada benim midem çok yandı ama deniz keltoş biliyosun:)))

Mujj beğeniyorum canım beğenmez miyimmm. Dışarı her çıkışmızda saçlar sayesinde havamız oluyor. Onlarca kişi düzleştirdiniz mi diye soruyor hatta, nasıl düzleştireceksem minicik bebeğin saçlarını :)
Evet canım biliyorum mide yanmasının sebebini ama o kadar çok kişi öyle diyor ki acaba demeye başladım ben de. Senin miden yanmadı mı yani ??

Neden bozuktu moralin canım ?
Bi nebze olsun keyiflendirebildiyse ne mutlu kızıma ve bana :) Bi de bunun için öpeyim şimdi (öpmeye bahane lazım bana da)
Artık tokalıyorum yoksa gözüne giriyor saçlar.
O bilginin aksini kanıtlayan örnek olmana da sevindim valla mevlütte 'saçla midenin alakası yokmuş' demekten gına gelmişti sonra pes etmiştim he he diyordum. Asıl sinir olduğum da kayınvalideme her defasında açıkladığım halde 'bak o da öyle diyor, demek ki öyle' demesiydi :)

kuzuyu aldınmı tatlım? naptın

sorma canım bugün okuldayken aklıma geldi gölgemmm e söyleyecektim diye.aldım e bebekten gittim gördüm.ben de küçüğünden aldım diğeri çok büyük geldi bana buna sarılması falan daha kolay olur.diğerinde kalp atış sesi de var farklı olarak.seninki geldi mi peki canım.bir de kızıma oyun havuzu aldım sana demiştim ya şimdilik çok hoşuna gidiyor ama fazla bırakmıyorum onda.emekleme topu da alacaktık ama 250 tl harcayınca onu erteledik şimdilik:)))

plastik rendeyle zor olur canım camla hemen rendeleniyor ama havuç zor oldu sadece 1 kez verdim o yüzden.
maşallah sareye saçları çok hoş tokalamadan olmaz onları.dedin ya ben de hemen irem i ekliyorum

hayyy masallah kara kas kara goz kara sac masallahhh tututututtutu:)
benımde mıdem cok yandı gecelerı uyandıracak kadar hemde..berende masallah pek saclı dogdu ama bencede onla alakası yok:)

geldı cnm ama beren sevmedımı nedır bır turlu alısmadı gercı daha yenı kullanıyorum 6.ay gıbı baglanıyorlarmıs ıns.bendede ole olur..ben gormeden almıstım vıdeodan ızledımde dıgerı cok buyuk geldı gozume acaba dıgerınımı alsaydım dıye dusunmeden edemedım..ama sayende dogru karar vermısım dedım sekerım:)uyku egıtımınıde veremıyorum zaten hala cok aglıyor besıgınde dayanamayıp kucagımda uyutuyorum..nolcak benım bu halımD
kocaman bırr masallah ırem tatlısına..pek hanım hanımcık pek tatlı nasılda buyuduler yaaa:))

tatlım bu arada bana soledıgın oyun havuzunumu aldın..e bebekte 259 dan 100 e dusmus umarım fazla para vermemıssındır.benımde hosuma gıttı ama ıste ne bıleyım hoppala tarzıya vajınal baskı olurmukı dıorum:/

teşekkür ederiz teyzesi:)))evet canım onu aldım.sorma ben pazartesi 130 tl ye aldım 4 gün sonra 30 lira inmiş üzüldüm ama yapacak birşey yok.benim doktor oturmasında bir sakınca yok dedi yürüteci pek önermiyorum dedi o da ev kazaları falan çok sık olabiliyormuş.valla canım irem kucağa alıştığı için aldım ben çok da sevdi uzun süre tutmuyorum zaten ama yine sen bilirsin.buarada ben de uyku eğitimi veremiyorum henüz dediğin gibi çok ağlıyor.beren sevmediyse biraz ortadan kaldır tekrar verirsin.irem sevdi ama şuan ona ağıza götürülecek bir obje gözüyle bakıyor bence:)) dediğin gibi asıl bağlanma 6. aydan sonra oluyormuş.buarada düşünürsen emekleme topu da harika birşey çok beğendim o da 5 lira inmiş.aklımda yani her an gidip alabiliriz:))

buarada teyzeleri bizim gözlerim renkli olacak sanırım.değişmedi çakırız hala:))gerçi babamızın da renkli zatenihtimal vardı

Son düzenleme:
MaSallah Irem bebegede onun bandanalarini alip ben takicam :)))

Ben de fisher price piyano yada eglence Aktivite masasi var hangiaini alayim bilemedim.piyano daha iyi gibi geldi bana.2 si olursa ilgilenmez biriyle biliyorum
Yaa Gorkemliinete gor cok merak ettom senii:/

Kizlar sorum olacak biberon ucum eskimedi ama 1 numara hatta yedeklerim bile var bunu ne zmn degistirmem gerek bak ben degistirmedim esim diyor onu degistirmek lazim.fikri olan aventinki 2 ye falan mi gecmeli bilemedim ben hic arastirmadim o tarz seyleri

Oy yavruummm maşallah. Süsüne de bayılıyorum. Demek çakır gözlü he maşallah :)

Canım bizim biberonumuz yok biliyor musun :) Yenidoğduğunda sütüm gelmezse mama vermek zorunda kalırsak diye minik bişey almıştık, onu da kullanmıyoruz tabi. Hiiç bilemiyorum yani ben. Biberonsuz büyücek Sare hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…