Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Haticecan. Hemen kolayindn at firina tavuk ve patates ohh miss

tekrar selam bayanlar,
geeçen gün e bebek e gittik. kızıma yürüteç alıp almama konusunda kararsızım orada görünce koyup baktım ne yapacak diye çok hoşuna gitti çok sevindi ama bi taraftanda olumsuzluklarıda varmış ya bilemedim ben şimdi napsak ki?
aranızda alan var mı? acaba alsam hani abartmadan sıkılınca koysam olur mu ki?

bu arada fotolarımız:))

Maasallah kinalar da yakilmis.bi de verdik Adayi torun bekliyozz:)))))

Cnmcim saglik acisindan iyi dgl hiiic alma yuruteci bak prof.lar bile sayfalarinda yaziyor iyi dgl diye ztn heryeri talan da eder biim ark.in kiz tepetaklak dusmus:/ neyseki birsey olmamis.

Saglik icin ne sorun onu yazmamisim,parmak ucu basiyor ve kalca hareket etmiyor oturuyor ya ordaki kas calismiyor yani yurumesini erkene falan aldigi yok ben suan Adayi koysam eminim sikilir biryere tutunup kalkmak cok zevkli onun icin buaralar koltuk da yavas yavas ilerliyor siraliyor

Kadifegul bak cnm yazi gostereyim.mete akisunun sayfaya gir orda merak ettikleriniz var oraya bak cnm

Kadifegul bak cnm yazi gostereyim.mete akisunun sayfaya gir orda merak ettikleriniz var oraya bak cnm

ya bilemedim ki bende araştırdım nette ergonomik olanlar kısa süreli kullanılabilir diyenler var hani 20dakkadan fazla oturmayacak içinde... sürekli kucakta çok zor yerdede durmuyo artık oturmak istiyo ama henüz beceremiyo ancak kucağımda oturacak. yürütecide sevince acaba demiştim ama neyse portatif mama oturakları var hem uygun hemde kullanıışlı görünüyo ama bizimkızı içine koydum sığmadı dar geldi. bakalım büyüğünü bulursam ondan düşünim barii...

bizi begenen tum teyzelere tesekkuru bır borc bılırız:))
mujj cnm valla bılemedımkı sımdı hangı sıtelerde guzellerı var vede uygun fıyatları ara sıra unnado butıkbebe mınımoy gıbı sıtelere ındırımlerı gırıyor guzel dekorlarıda var dekorjınal mıydı neydı..hatırlayamadım sımdı..
ben boyle degılde ayrı ayrı aldım pooh ve arkadasları var kocaman.. pamuk prenses var.. bırde jeu dede bebe dekorasyonun mor ınek kuzu kelebek vs var mobılya ıcın bırd lambasını alcam onun bu markayı cok begenıyorum ben cok kalıtelı ve kanserojen hıcbır madde boya ıcermıyor

Son düzenleme:

ahh tatlım uyku duzenı mı:))
canı ıstedıgınde uyuyor canı ıstedıgınde kalkıyor aglıyor mırıldanıyor hatta bazende bana kufur edıyor:))
uyku egıtımı veremıyorum her yontemı denedım ama yok:))

bugun yıne dr daydık.bu defa dr umuzu degıstırdık bunak adam bırseyden anlamıyordu onu soruorum cık bunu soruyorum bılmıyorum vs vs.. kendımıze ıyı bır dr bulana kadar deneme yanılma yoluyla arayıslardayız bugun baska bır ozel hast.dr a gıttım onu da pek begnmedım adam medıtasyon hocası gıbı eheueheueeh berenı yatırdı ee benım kız yatmayı sevmedıgı ıcın bagırıo buda kalbını dınlıo guyaa gozlerı kapalı kızıma suss ısaretı bır baktım adam kendınde gectı esımle ısaret edıp gulustuk:))) hahahaha komık adam yaa bebek ne anlar:))
bakalım kaka tahlılı vercez tekrar orda yapmadı eve getırdım yapınca yarım saat ıcınde dogu hast.goturcek esım..gecmedı bılıyorum cunku kakası hala yemyesıl(
brde bırazcık oksuruo yawrumm..
amannnnn ne kadar dıkkat edersen okadar cok hastalanıyorlar ben bunu anladım..sakınan goze cop batıyor resmen(
yokk elmanın sapı armutun copu yok su organık olsun yok ıyı beslensın aman usutmesın aman o zararlı onu vermeyın aman bu olmaz cek onu derken yawrum hasta oldu( bıraz rahat ol sen bu cocugu nasıl buyutceksınn boyle cok pınpırıklısın dıyolarr ee napayım elımde dııl..her anne gıbı..

Son düzenleme:

Dur bakayim bari ben de o markaya bizde de emzikli bebek biberon vs . Var biraz daha yapayim diyorum.sagol cnmcim
Buarada senin cadin ciliz falan dgl yaa maasallah gayet iyi anlamiyorum seni yaww

Dur bakayim bari ben de o markaya bizde de emzikli bebek biberon vs . Var biraz daha yapayim diyorum.sagol cnmcim
Buarada senin cadin ciliz falan dgl yaa maasallah gayet iyi anlamiyorum seni yaww

kuzum bu ara bırazcık toplandı kuzum ama yınede zayıf teyzesı fotolarda ole toplu cıkıo:) oyun halısındakı halın baksana zayıf :))
gercı herkes bu aralar ıyı toplandı zayıf dııl normal dıo ama yok yaa bıraz tombık olsun ıstıom:)

Son düzenleme:
Omrumuzzzniceyillara simdiden bebisinizle cnmcim.sabah baslarsin hemen hazirliklara umarim yetisirsin.
Valla is hayatini ozleyecegin bir kesin hatta bunalcaksin arada dogruya dogru...sonra donemezmisinki 2 yil snra falan

Hahaha sen tombik ol:))
Allah korusun seker ji ciksin,obez mi olsun...saglikli olsun sinirin altinda olmasin tmmdir cnmcim.Ada normal ustuydu hep dr. Cok iyi diyordu mesela bazilari tombis die sevince sinir oluyordum:)) sut iciyor bu cocuk mamayla sismiyor diyordum:)

Tekrardan selamlar... son yarım saatim kaldı işten çıkmama. artık dakikaları sayar oldum bana çok zor geldi bugün. şuan ağrıdan başım zonkluyor resmen. kayınvalidemi arıyorum durum raporu alıyorum. kadıncağız da bıktı benden. oğluşum gündüzleri güzel uyurdu ama bugün zor uyutmuş. sabahtan sağdığım sütü içmiş meyve yemiş. öğlende sebze çorbası içmiş. ek gıdaya alıştı çok şükür.

Görkemli, gorkems, kadifegül, hyrm topiğimiz sizin güzel kızlarınızla şenlenmiş. hepsi çok tatlı maşallah allahım nazarlardan saklasın.
hyrmama benim gelinim ayrı güzel saçlarına oğlum ve ben hastayız.

kadifegül yürüteç ben aldım oğluşuma çok uzun süre olmasada koyuyorum. kayınvalidemler şehirdışındayken koltukta bırakamadım, yerde durmadı beşikte durmadı mecbur aldım bende. müzikli önünde oyuncakları falan var. onu sevdi acil işim varsa ve durmuyorsa üzerinde duruyor biraz. ama bende üzerinde uzun süre kalsın istemiyorum zaten.

haticecan canımcım sağol inşallah bugünü atlattım yarına ve sonraki günlerde çabuk geçer. uyku düzenini sormuşsun. ben 1haftadır odasında yatırıyorum. yatak geniş olduğu için yayılıyor içinde. gece bir bakıyorum bir uçta bir bakıyorum diğer uçta. şimdilik tek sorun gece dönerken uyanıyor yüz üstü kalkıyor sırt üstüne dönemediği içinde gözü kapalı başlıyor ağlamaya. tekrar çeviriyorum uykuya dalıyor. bende 1-2gündür yatakta dönmesin diye bir tarafına uzun yastık koydum yatağı küçültmüş oldum. yeri dar olunca dönmeye çalışmıyor böylece.

bizden haberler şimdilik bu kadar öpüyoruz sizleri kendinize iyi bakın...

kadifegül yarı yaşınız hayırlı olsun... tombik kızına çok yakışmış gelinlik.

Son düzenleme:
haticecan şimdiye kadar yemek yapmışsındır ama bencede acil can kurtaran yemek mujun da dediği gibi tavuk patates...

Son düzenleme:
Omrumuzzzniceyillara simdiden bebisinizle cnmcim.sabah baslarsin hemen hazirliklara umarim yetisirsin.
Valla is hayatini ozleyecegin bir kesin hatta bunalcaksin arada dogruya dogru...sonra donemezmisinki 2 yil snra falan

bana kalsa ben 2 seneye kalmaz bakıcı bulur calısırım ama benımkı nıyetı fena bozdu 2 sene sonra da kardes yaparız dıyor

rejımdeyım sekerım 10 gundur 2 kılo verdım bu benım rekorum:)) daha onumdeuzun bır maraton var eheueheueh 17 kılo daha var verecegım kızımın dogum gununde tartılcam ve hedefımı gorcem orda cok ıstıkrarlıyım:))
sadece seker ve ekmegı cıkardım sımdılık hayatımdan ek gıdaya tam geceymde bende tam baslayayım dıyete:) benden gıtsın kızıma gelsın:)
yok ıuzum normalın altında dıılız tam normalmısız:) saglıklı olsunda dedıgın gıbı kılo hıccc dımı yaa:)

Son düzenleme:
HaticeCan canim merhaba, hakikaten bayadir mesajlasamadik seninle dimi? ama firtina ogluma Allah omur versin hic firsat vermiyor ki :) Biz iyiyiz canim, insallah sen ve Mikail de iyisinizdir. Sanirim burada hipp marka yok canim, bulamadik, kendim yapiyorum corbasini. Dun farkettim ki oglum hafif sulu degil tamamen pure halinde olunca gayet guzel yiyor sebzelerini. Bu arada sebze takvimi buldum netten, birazdan ekleyecegim canim 2 tane resim, bir bak istersen. Seni ve oglusunu kocamaannnn oputoruz.

Dunden beri sebze puresini su sekilde yapiyorum, severek yiyor:
Patates, havuc, kabak, maydanoz, pirinc, bulgur ve bir tatli kasigi zeytinyagi.

Sebzesini yemeyen bebislere anneleri siz de az sulu, tamamen pure olarak ya da tam corba kivaminda seklinde cesitli sekillerde denerseniz, eminim bebisinizin sevecegi bir tane cikacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…