Maasallah kinalar da yakilmis.bi de verdik Adayi torun bekliyozz:)))))
Cnmcim saglik acisindan iyi dgl hiiic alma yuruteci bak prof.lar bile sayfalarinda yaziyor iyi dgl diye ztn heryeri talan da eder biim ark.in kiz tepetaklak dusmus:/ neyseki birsey olmamis.
Saglik icin ne sorun onu yazmamisim,parmak ucu basiyor ve kalca hareket etmiyor oturuyor ya ordaki kas calismiyor yani yurumesini erkene falan aldigi yok ben suan Adayi koysam eminim sikilir biryere tutunup kalkmak cok zevkli onun icin buaralar koltuk da yavas yavas ilerliyor siraliyor
Kadifegul bak cnm yazi gostereyim.mete akisunun sayfaya gir orda merak ettikleriniz var oraya bak cnm
tekrar hepinize merhaba kizlar
ev-is-bebek hayat nasil gidiyor?? Hasta olanlarimizda iyilestiler insallah... kizlar uyku düzenlerini tutturabildiniz mi bebislerinizin??? Bu arada aksama ne yemek yapsam diye düsünüyorum...sadece bir corba pisirdim.. fikirlerinize acigim))
öpüyorum hepinizi...
merhaba canim,
yari yasiniz hayirii olsun insallah. Gelinligide mi var findigin?
ilk is günün hayirli olsun canim, insallah bir an önce aksam olur sende bebisine kavusursun..
gölgemm,
cok tatli masallah canim...Allah nazarlardan saklasin...
bizi begenen tum teyzelere tesekkuru bır borc bılırız:))
mujj cnm valla bılemedımkı sımdı hangı sıtelerde guzellerı var vede uygun fıyatları ara sıra unnado butıkbebe mınımoy gıbı sıtelere ındırımlerı gırıyor guzel dekorlarıda var dekorjınal mıydı neydı..hatırlayamadım sımdı..
ben boyle degılde ayrı ayrı aldım pooh ve arkadasları var kocaman.. pamuk prenses var.. bırde jeu dede bebe dekorasyonun mor ınek kuzu kelebek vs var mobılya ıcın bırd lambasını alcam onun bu markayı cok begenıyorum ben cok kalıtelı ve kanseojen hıcbır madde boya ıcermıyor
Dur bakayim bari ben de o markaya bizde de emzikli bebek biberon vs . Var biraz daha yapayim diyorum.sagol cnmcim
Buarada senin cadin ciliz falan dgl yaa maasallah gayet iyi anlamiyorum seni yaww
Hahaha sen tombik ol:))kuzum bu ara bırazcık toplandı kuzum ama yınede zayıf teyzesı fotolarda ole toplu cıkıo:) oyun halısındakı halın baksana zayıf :))
gercı herkes bu aralar ıyı toplandı zayıf dııl ormal dıo ama yok yaa bıraz tombık olsun ıstıom:)
Omrumuzzzniceyillara simdiden bebisinizle cnmcim.sabah baslarsin hemen hazirliklara umarim yetisirsin.
Valla is hayatini ozleyecegin bir kesin hatta bunalcaksin arada dogruya dogru...sonra donemezmisinki 2 yil snra falan
Hahaha sen tombik ol:))
Allah korusun seker ji ciksin,obez mi olsun...saglikli olsun sinirin altinda olmasin tmmdir cnmcim.Ada normal ustuydu hep dr. Cok iyi diyordu mesela bazilari tombis die sevince sinir oluyordum:)) sut iciyor bu cocuk mamayla sismiyor diyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?