Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teşekkür ederiz canım.arada benim de takasım geliyor ya kendi taçlarımla idare ediyorum:))) ben de değiştirmedim henüz.ama geçenlerde suluk olarak kullanmak için bir biberon aldım onda 2 yazıyor ama ay falan vermemiş.

sağol canım evet öyle değişmez herhalde artık epey belirgin gözleri

gozlerını yesın teyzesıı..
ayy cnm bende cok sevdım ama karar veremedımkı alsammı:) dr uma sorayımda alayım ındırımdeyken..
emekleme topundan bende ıstıyorum v-tech ı dıosun dımı..benımkı bırazcık gerı emeklıo sadee o kadar bazısı emeklemeden dırek yurur dıolarya bakalım emeklemeye basladıgı an hemen alcam zaten kuzum kacırmam:)

tatlım 6 ayda bır degıstırmek gerek tabı..
2 numaraya gec sen akıs farkı var aralarında 6 aydan sonra 2 ye gecılıyor bence gec sen tatlım

Goruyormusun bak :)) eskimeden gecicez ben de bgn yedekleri yikamistim o zmn yedegi geri kaldirip kullandiklarimi da atayim mi cok da kullanmadik aslinda Golgemcunku Ada su iciyor suya da biliyorsun 6 ya dogru basladim ben Hyrmaslinda almasak da olurmus ben de suluklara alistirmaya da calisiyorum onlara da alissin artik Adacik

merhaba canim,
cok tatli kizin canim ya, Allah nazarlardan saklasin...masallah...
=============================================

diger arkadaslar hepinize merhabalar,
umarim güzel bir hafta sonu geciririz.... bu arada dün ki ekledigim hipp´in ek gidalarina kimse bir yorum yapmamis.. TR de ayni cesitlilik var mi???

Bu arada oglusumun poposunda ki mantar gecti sükür, doktorun verdigi krem iyi geldi.... umarim hasta olanlarimizda iyilesmistir... öpüyorum sevgiler...

hımm sadece su alıyosa bısı olmaz tatlım ama 6 ay kullandıktan sonra degısmek gerekıyor sımdı gerek yok bence 6 ay sonrasındada ada emzık almaz zatı:)

Sağol canım amin inşallah.
O ek gıdalardan ben hiç görmedim ama yok da diyemem çünkü hiç bakmadım canım. Ne kadar çok çeşit varmış çok şaşırdım :)
Oğluşuna geçmiş olsun, çok sevindim. Bi daha da olmaz inş.
Biz de öptüüükk..

merhaba canım geçmiş olsun oğluna bidaha olmaz inşallah.hipp in ben de aldım geçenlerde birkaç kavanoz mamasını dışarı çıktığımda yanıma alırım diye ama bukadar çeşit yoktu.

evet canım onu diyorum.o da 5 TL ucuzlamış.ben de önümüzdeki ay falan alabilirim.irem de poposunu kaldırıp kendini ittirmeye çalışıyor ama daha çok dönmeyi tercih ediyor

canım teşekkür ederim merak ettiğin için.mesaj attım sana..

bu arada 3 numara biberon emziği 3 ay ve üzeri demektir canım eğer aventse..
mesela ben dr browns kullanıyorum bizde 3 numara 6 ay ve üzeri anlamına geliyor...

hepimiz icin güzel ve saglikli bir hafta olur insallah hanimlar!!!!

Hepinizi öpüyoruz oglusumla...sevgiler

herkese günaydın hanmlar,
yeni iş haftası güzel geçer inşallahhh...

dün kızım altı ayına girdi yarım yaşını kutladık ve altı ay kınası yaktık. bindallı almadım gelinliğini giydirdim ve benim kına takımını çıkardım çok hoş oldu. aile içinde yaptık küçük aile içinde yani eşim ve ben sadece ikimiz yaptık ama yinede güzeldi:))

Son düzenleme:
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Bende bugün işe başladım. Sabah kayınvalideme bıraktım ve işin yolunu tuttum.
Şimdiden minik kuşumu çook özledim yaa...
Akşam olsun bir an önce.

Selam arkadaslarrr,nasilsiniz? Biz bgn iyiyi sukurGulcekizimiza da maaasallahhh ayyy yeni 6 ydik bizde nee cabuk gectiii:)) foto bekliyoruz .bnm laptop bozuk olmasa bende disli halini aticam olmadi ofise gidp eklerim
Gorkemlutmmdir islem kutumu doldurmussun yineeee nasilsinizz cnmmcim?

minik kuzumdan teyzelerine ..

Eklentiler

• $15082012538.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082012545-001.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC06266.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 23

Ayy amannn cirkiiin kuU siiil kurt bunlar kurtt:))) afacanlar siziii yerim ben emzigini de seni de...o emzikli fotosunda Ada gibi gobusunu cikarmis Ada da bazen bi saliyor diyorumki kizimmm buyusen asla yapmazsin bu hareketi cek gobusu iceriiii:))

Ahh birde yazabilsem yaa:))) kuzu degil bunlarrr demek istedim:)) buarada ben de piyanoyu aldim.esim de diyordu bosuna alma onu da birakck hevesi gecince:) ama simdi olmasa diyorumki hic olmadi 2 yasinda vs. De calar

kızlar hepinize merabayın

hyrm canım kızın cok tatlı masaallah barekallah o saclar da ne oyle cok hosuma gıttıler

yessım umarım hersey yolunda gıder de ev ıs ve bebısın dengesını kolaylıklar koruyabılırsın.allah yardımcın olsun.ben gecen hafta kızımı kayınvalıdeme bırakıp alısverıse gıttım de eve donmek ıcın can attım resmen 10 dk da koca mutfak alısverısını bıtırebıldıgıme hala ınanamıyorum.

kadifegul masallah kızımıza darısı da basımıza ben de 6 ay kınası ıstıyorum ama bakalım esım ve ben kutlarız herhalde.

golgemmm/B] bu nasıl bır seydır yahu ayyy bızım bebısler ne kadar da guzeller yahu

gelelım bızeee

hersey yolunda gorunuyor bugun ben 2 tup kan verdım demır eksıklıgım var mı yok mu ona bakılacak. kızım 6.5 kg olmus boyuna baktırmadım asıya gıdınce ogrenırız artık. benım fıstık ufaktan konusmaya da basladı babasını gorunce hmm hmm ma ma dıye baslayıp baba baba dıyor cok da tatlı oluyor anlatamam gecen gun de aglarken baba dıye agladı kayınvalıdem de sastı kaldı.

kızımın fotosunu yukleyecegım ama kapasıtesı buyuk gorundugu ıcın yukleyemıyorum ayarlar ayarlamaz yukleyecegım ıns.

bu arada ıs hayatımı ozledım yaaa ıse gıdersem de kızımı ozleyecegım hem bırakacak kımse yok onun ıcın ne yapsam bılemedım onun ıcın ıstıfamı verdım umarım ıyı yapmısımdır.

ben yıne aynıyım kılolar ıle basım dertte nasıl verecegım bılmıyorum hıc bır kıyafetım de olmuyor ayın 3 u yanı carsamba gunu evlılık yıldonumum esıme guzel bır sofra hazırlayayım bır de evde pasta yapayım dıyorum ama bakalım sevde gulın hatın musade ederse tabııı

sizde de hersey yolundadır umarım.

Son düzenleme:
tekrar hepinize merhaba kizlar

ev-is-bebek hayat nasil gidiyor?? Hasta olanlarimizda iyilestiler insallah... kizlar uyku düzenlerini tutturabildiniz mi bebislerinizin??? Bu arada aksama ne yemek yapsam diye düsünüyorum...sadece bir corba pisirdim.. fikirlerinize acigim ))

öpüyorum hepinizi...

merhaba canim,
yari yasiniz hayirii olsun insallah. Gelinligide mi var findigin?

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Bende bugün işe başladım. Sabah kayınvalideme bıraktım ve işin yolunu tuttum.
Şimdiden minik kuşumu çook özledim yaa...
Akşam olsun bir an önce.

ilk is günün hayirli olsun canim, insallah bir an önce aksam olur sende bebisine kavusursun..

gölgemm,
cok tatli masallah canim...Allah nazarlardan saklasin...

Oooo bn gezmeye gittim geldim hala kimseler yok burda:)) uyucazz simdiii kizimlaa ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…