Kizlar sorum olacak biberon ucum eskimedi ama 1 numara hatta yedeklerim bile var bunu ne zmn degistirmem gerek bak ben degistirmedim esim diyor onu degistirmek lazim.fikri olan aventinki 2 ye falan mi gecmeli bilemedim ben hic arastirmadim o tarz seyleri
Oy yavruummm maşallah. Süsüne de bayılıyorum. Demek çakır gözlü he maşallah :)
Canım bizim biberonumuz yok biliyor musun :) Yenidoğduğunda sütüm gelmezse mama vermek zorunda kalırsak diye minik bişey almıştık, onu da kullanmıyoruz tabi. Hiiç bilemiyorum yani ben. Biberonsuz büyücek Sare hanım.
teşekkür ederiz teyzesi:)))evet canım onu aldım.sorma ben pazartesi 130 tl ye aldım 4 gün sonra 30 lira inmiş üzüldüm ama yapacak birşey yok.benim doktor oturmasında bir sakınca yok dedi yürüteci pek önermiyorum dedi o da ev kazaları falan çok sık olabiliyormuş.valla canım irem kucağa alıştığı için aldım ben çok da sevdi uzun süre tutmuyorum zaten ama yine sen bilirsin.buarada ben de uyku eğitimi veremiyorum henüz dediğin gibi çok ağlıyor.beren sevmediyse biraz ortadan kaldır tekrar verirsin.irem sevdi ama şuan ona ağıza götürülecek bir obje gözüyle bakıyor bence:)) dediğin gibi asıl bağlanma 6. aydan sonra oluyormuş.buarada düşünürsen emekleme topu da harika birşey çok beğendim o da 5 lira inmiş.aklımda yani her an gidip alabiliriz:))
buarada teyzeleri bizim gözlerim renkli olacak sanırım.değişmedi çakırız hala:))gerçi babamızın da renkli zatenihtimal vardı
Eki Görüntüle 520028
Saçlar uzadıkça öne düşmeye başladı teyzeleri papaz bebekten selamlar :)
Eki Görüntüle 520029
Bi de sinirli uyur kiii..
Kızlar siz de koyarsınız belki, topiğimiz şenlenir :118:
Goruyormusun bak :)) eskimeden gecicez ben de bgn yedekleri yikamistim o zmn yedegi geri kaldirip kullandiklarimi da atayim mi cok da kullanmadik aslinda Golgemcunku Ada su iciyor suya da biliyorsun 6 ya dogru basladim ben Hyrmaslinda almasak da olurmus ben de suluklara alistirmaya da calisiyorum onlara da alissin artik Adacik
merhaba canim,
cok tatli kizin canim ya, Allah nazarlardan saklasin...masallah...
=============================================
diger arkadaslar hepinize merhabalar,
umarim güzel bir hafta sonu geciririz.... bu arada dün ki ekledigim hipp´in ek gidalarina kimse bir yorum yapmamis.. TR de ayni cesitlilik var mi???
Bu arada oglusumun poposunda ki mantar gecti sükür, doktorun verdigi krem iyi geldi.... umarim hasta olanlarimizda iyilesmistir... öpüyorum sevgiler...
merhaba canim,
cok tatli kizin canim ya, Allah nazarlardan saklasin...masallah...
=============================================
diger arkadaslar hepinize merhabalar,
umarim güzel bir hafta sonu geciririz.... bu arada dün ki ekledigim hipp´in ek gidalarina kimse bir yorum yapmamis.. TR de ayni cesitlilik var mi???
Bu arada oglusumun poposunda ki mantar gecti sükür, doktorun verdigi krem iyi geldi.... umarim hasta olanlarimizda iyilesmistir... öpüyorum sevgiler...
gozlerını yesın teyzesıı..
ayy cnm bende cok sevdım ama karar veremedımkı alsammı:) dr uma sorayımda alayım ındırımdeyken..
emekleme topundan bende ıstıyorum v-tech ı dıosun dımı..benımkı bırazcık gerı emeklıo sadee o kadar bazısı emeklemeden dırek yurur dıolarya bakalım emeklemeye basladıgı an hemen alcam zaten kuzum kacırmam:)
MaSallah Irem bebegedeonun bandanalarini alip ben takicam :)))
Ben de fisher price piyano yada eglence Aktivite masasi var hangiaini alayim bilemedim.piyano daha iyi gibi geldi bana.2 si olursa ilgilenmez biriyle biliyorum
Yaa Gorkemliinete gor cok merak ettom senii:/
minik kuzumdan teyzelerine ..
herkese günaydın hanmlar,
yeni iş haftası güzel geçer inşallahhh...
dün kızım altı ayına girdi yarım yaşını kutladık ve altı ay kınası yaktık. bindallı almadım gelinliğini giydirdim ve benim kına takımını çıkardım çok hoş oldu. aile içinde yaptık küçük aile içinde yani eşim ve ben sadece ikimiz yaptık ama yinede güzeldi:))
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Bende bugün işe başladım. Sabah kayınvalideme bıraktım ve işin yolunu tuttum.
Şimdiden minik kuşumu çook özledim yaa...
Akşam olsun bir an önce.
minik kuzumdan teyzelerine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?