bana kalsa ben 2 seneye kalmaz bakıcı bulur calısırım ama benımkı nıyetı fena bozdu 2 sene sonra da kardes yaparız dıyor
Doktorların fikir birliği yaptığı nadir şeylerden biri sanırım domates :) Alerjiye neden olabiliyormuş bu yüzden henüz verilmiyormuş.
Artık her mevsimde her yiyecek olduğundan hangisi sezon sebzesi hangisi değil anlayamıyoruz malesef.
Ah yoğuuurrrttt!
Başımın belası. Biraz yumuşak olması normal canım ama benim yaptıklarım sünüyor yaa deli olcam. Her gün bir çay bardağı kadar mayalıyorum, her seferinde başka yöntem deniyorum ama yine olmuyor. Döküveriyorum yazık oluyor. henüz kendi mayaladığımı yediremedim kuzuma.
naber fisstikkkk, Ada'cik nasil?
[SUP][/SUP]
Adacikkk tammm bir cadicikkkkkiyiyiz cnm sen de iyisin umarim oglusunka beraber.cadim guzel uyudu smdi yogurt zmnii bnde takvimine bkiyrdum amanet dgl cnm
Yesimmcnm yaa alisirsin zmn gecince napcan mecbur.bizimkiler 5-10 dk. Bir yere gidiyor cabuk geldiniz yaa diyorum:)))) yrm saat daha oyanabilirdiniz gibisinden esim de dio .Ada dioki benn annemi cook ozledim:)) ben de ozledim ama azcik dinleyeydim kafami:)))
Golgemohh iyi maasallah valla,ben hiic rejim yapmadim sanirim hala dogum oncesi kiloma 9 var.yapsam hemen atar vucudum ama yapamiyorumkiii(
Yesim buarada gorkems nerde girmediki nete? Adini yazmissin anlamadim cnm ben
HaticeCan canim merhaba, hakikaten bayadir mesajlasamadik seninle dimi? ama firtina ogluma Allah omur versin hic firsat vermiyor ki :) Biz iyiyiz canim, insallah sen ve Mikail de iyisinizdir. Sanirim burada hipp marka yok canim, bulamadik, kendim yapiyorum corbasini. Dun farkettim ki oglum hafif sulu degil tamamen pure halinde olunca gayet guzel yiyor sebzelerini. Bu arada sebze takvimi buldum netten, birazdan ekleyecegim canim 2 tane resim, bir bak istersen. Seni ve oglusunu kocamaannnn oputoruz.
Dunden beri sebze puresini su sekilde yapiyorum, severek yiyor:
Patates, havuc, kabak, maydanoz, pirinc, bulgur ve bir tatli kasigi zeytinyagi.
Sebzesini yemeyen bebislere anneleri siz de az sulu, tamamen pure olarak ya da tam corba kivaminda seklinde cesitli sekillerde denerseniz, eminim bebisinizin sevecegi bir tane cikacaktir.
bugun yıne dr daydık.bu defa dr umuzu degıstırdık bunak adam bırseyden anlamıyordu onu soruorum cık bunu soruyorum bılmıyorum vs vs.. kendımıze ıyı bır dr bulana kadar deneme yanılma yoluyla arayıslardayız bugun baska bır ozel hast.dr a gıttım onu da pek begnmedım adam medıtasyon hocası gıbı eheueheueeh berenı yatırdı ee benım kız yatmayı sevmedıgı ıcın bagırıo buda kalbını dınlıo guyaa gozlerı kapalı kızıma suss ısaretı bır baktım adam kendınde gectı esımle ısaret edıp gulustuk:))) hahahaha komık adam yaa bebek ne anlar:))
bakalım kaka tahlılı vercez tekrar orda yapmadı eve getırdım yapınca yarım saat ıcınde dogu hast.goturcek esım..gecmedı bılıyorum cunku kakası hala yemyesıl(
brde bırazcık oksuruo yawrumm..
amannnnn ne kadar dıkkat edersen okadar cok hastalanıyorlar ben bunu anladım..sakınan goze cop batıyor resmen(
yokk elmanın sapı armutun copu yok su organık olsun yok ıyı beslensın aman usutmesın aman o zararlı onu vermeyın aman bu olmaz cek onu derken yawrum hasta oldu( bıraz rahat ol sen bu cocugu nasıl buyutceksınn boyle cok pınpırıklısın dıyolarr ee napayım elımde dııl..her anne gıbı..
masallah oglusa:) tatlım moralmayla oturtmanın alakası yoktur bence sebebı baska bırsey olabılır dr una sor ve bızede haber ver kı bılelım olurmu sekerımselam annecikler :)
valla kaç gündür giremedim nete. bi ara geçmişe bakarım yine. hemencik haber vereyim. çok şükür kontrol iyi geçti. ek gıda yaramış oğluşa ama teyzeleri kabız oldu yafrum. 3 gün yapmadı ve macun gibi azıcık yaptı 4. gün o da zeytinyağı verince tabii. anca bugün içi temizlendi kuzumun tam 3 kez yaptı. bu durumda zeytinyağı aç karnına bi kaşık süper ilaç valla. bu arada dr. otutun artık alışsın dedi, biz de sanırım abartık dün , kuyruk sokumu morarmış gibi.acaba gerçkten ondan mıdır ki? dr a sorsam mı? neyse umarım herkesler iyidir, soğuk algınlığı grip salgını var dikkatli olun. öpüldünz..
canım, çocuk doktorları gerçekten enteresan. bende şimdiye kadar iyisine denk gelmedim. her soruma hepsinin cevabı " olabilir " ... bir açıklama yapana bilgilendirene denk gelmedim.
çok geçmiş olsun minik yavruna. sana gerçekten hak veriyorum sakınan göze çöp batar ne kadar üzerine titrersek o kadar sorunla karşılaşıyoruz. bizmi herşeyi çok inceliyoruz diyorum. annelerimiz bizi nasıl büyüttü. biraz pinpirikli olmamak lazım ama onu da biz yapamıyoruz işte. allah daha beter dertler hastalıklar vermesin. hepimizin yavrularını korusun...
uzun süre topikten ayrı kalmak yaramıyor bana çeneme vurdu...
bu arada akşam eve bir girişim var görmeliydiniz. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. şirkette taşeron dışarıda şantiyede ama sağolsun akşam geldi şirkete beni aldı. neyse mahalleye geldik ben arabadan indim merdivenleri 3er 5er çıkıyorum. eşime kapıyı açtım sen gir ben üst kata oğluma bakıcam dedim. dedemiz açtı kapıyo oğluşum kucağında beni göründe koskocaman açtı gözlerini. ay bir sarıldım öpmeye doyamadım içime sokasım geldi. sonra çok acıkmış oğlum uzunsüre emdi. hatta uzun zamandır bu kadar uzun süre emmemişti. şu 1hafta geçse o da bende alışsam çok iyi olacak. allahtan gözüm arkada kalmıyor babaannesi gayet güzel bakıyor oğluşuma....
selam annecikler :)
valla kaç gündür giremedim nete. bi ara geçmişe bakarım yine. hemencik haber vereyim. çok şükür kontrol iyi geçti. ek gıda yaramış oğluşa ama teyzeleri kabız oldu yafrum. 3 gün yapmadı ve macun gibi azıcık yaptı 4. gün o da zeytinyağı verince tabii. anca bugün içi temizlendi kuzumun tam 3 kez yaptı. bu durumda zeytinyağı aç karnına bi kaşık süper ilaç valla. bu arada dr. otutun artık alışsın dedi, biz de sanırım abartık dün , kuyruk sokumu morarmış gibi.acaba gerçkten ondan mıdır ki? dr a sorsam mı? neyse umarım herkesler iyidir, soğuk algınlığı grip salgını var dikkatli olun. öpüldünz..
martim benim bebişte kabız olmuş. bende yarın sabah zeytinyağı veriyim. kayınvalidem bakıyor çok ıkındı kızardı zar zor çook azcık yapmış. yarın 4gün olacak. egecik oturmayla kuyruksokumu zarar görmez sanırım. başka birşeydir. sen yinede sor doktora.
hyrm canım ben mühendilsik firmasında satınalma departmanındayım. senin damat büyün babaanneyi yemek konusunda hiç üzmemiş ama uyku uyumamış ok sık uyanmış. artık zamanla o da düzene girer inşallah. bu arada kız evi naz evi derler biz minik gelinimizi komacan öpüyoruz. gerçi oğlum uyuyor şimdi ama onun yerine ben öpüyorum...
..
bu arada akşam eve bir girişim var görmeliydiniz. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. şirkette taşeron dışarıda şantiyede ama sağolsun akşam geldi şirkete beni aldı. neyse mahalleye geldik ben arabadan indim merdivenleri 3er 5er çıkıyorum. eşime kapıyı açtım sen gir ben üst kata oğluma bakıcam dedim. dedemiz açtı kapıyo oğluşum kucağında beni göründe koskocaman açtı gözlerini. ay bir sarıldım öpmeye doyamadım içime sokasım geldi. sonra çok acıkmış oğlum uzunsüre emdi. hatta uzun zamandır bu kadar uzun süre emmemişti. şu 1hafta geçse o da bende alışsam çok iyi olacak. allahtan gözüm arkada kalmıyor babaannesi gayet güzel bakıyor oğluşuma....
martim benim bebişte kabız olmuş. bende yarın sabah zeytinyağı veriyim. kayınvalidem bakıyor çok ıkındı kızardı zar zor çook azcık yapmış. yarın 4gün olacak. egecik oturmayla kuyruksokumu zarar görmez sanırım. başka birşeydir. sen yinede sor doktora.
hyrm canım ben mühendilsik firmasında satınalma departmanındayım. senin damat büyün babaanneyi yemek konusunda hiç üzmemiş ama uyku uyumamış ok sık uyanmış. artık zamanla o da düzene girer inşallah. bu arada kız evi naz evi derler biz minik gelinimizi komacan öpüyoruz. gerçi oğlum uyuyor şimdi ama onun yerine ben öpüyorum...
..
kakasını goturmustu esım hast.aksama dogru sonucc yıne lökosit varyarın dr a gıtcz ve tedavıye baslancakmıs offfff Allahımm
kizlar internette buldugum 2 sebze takvimini ekliyorum, bazi farkliliklar var aralarinda, zaten cogu oyle. Bakin bakalim hangisi daha dogru sizce?
..
Haticecan. Hemen kolayindn at firina tavuk ve patates ohh miss
tekrar selam bayanlar,
geeçen gün e bebek e gittik. kızıma yürüteç alıp almama konusunda kararsızım orada görünce koyup baktım ne yapacak diye çok hoşuna gitti çok sevindi ama bi taraftanda olumsuzluklarıda varmış ya bilemedim ben şimdi napsak ki?
aranızda alan var mı? acaba alsam hani abartmadan sıkılınca koysam olur mu ki?
bu arada fotolarımız:))
Eki Görüntüle 521625 Eki Görüntüle 521626 Eki Görüntüle 521627 Eki Görüntüle 521628
ahh tatlım uyku duzenı mı:))
canı ıstedıgınde uyuyor canı ıstedıgınde kalkıyor aglıyor mırıldanıyor hatta bazende bana kufur edıyor:))
uyku egıtımı veremıyorum her yontemı denedım ama yok:))
Tekrardan selamlar... son yarım saatim kaldı işten çıkmama. artık dakikaları sayar oldum bana çok zor geldi bugün. şuan ağrıdan başım zonkluyor resmen. kayınvalidemi arıyorum durum raporu alıyorum. kadıncağız da bıktı benden. oğluşum gündüzleri güzel uyurdu ama bugün zor uyutmuş. sabahtan sağdığım sütü içmiş meyve yemiş. öğlende sebze çorbası içmiş. ek gıdaya alıştı çok şükür.
haticecan canımcım sağol inşallah bugünü atlattım yarına ve sonraki günlerde çabuk geçer. uyku düzenini sormuşsun. ben 1haftadır odasında yatırıyorum. yatak geniş olduğu için yayılıyor içinde. gece bir bakıyorum bir uçta bir bakıyorum diğer uçta. şimdilik tek sorun gece dönerken uyanıyor yüz üstü kalkıyor sırt üstüne dönemediği içinde gözü kapalı başlıyor ağlamaya. tekrar çeviriyorum uykuya dalıyor. bende 1-2gündür yatakta dönmesin diye bir tarafına uzun yastık koydum yatağı küçültmüş oldum. yeri dar olunca dönmeye çalışmıyor böylece.
bizden haberler şimdilik bu kadar öpüyoruz sizleri kendinize iyi bakın...
HaticeCan canim merhaba, hakikaten bayadir mesajlasamadik seninle dimi? ama firtina ogluma Allah omur versin hic firsat vermiyor ki :) Biz iyiyiz canim, insallah sen ve Mikail de iyisinizdir. Sanirim burada hipp marka yok canim, bulamadik, kendim yapiyorum corbasini. Dun farkettim ki oglum hafif sulu degil tamamen pure halinde olunca gayet guzel yiyor sebzelerini. Bu arada sebze takvimi buldum netten, birazdan ekleyecegim canim 2 tane resim, bir bak istersen. Seni ve oglusunu kocamaannnn oputoruz.
Dunden beri sebze puresini su sekilde yapiyorum, severek yiyor:
Patates, havuc, kabak, maydanoz, pirinc, bulgur ve bir tatli kasigi zeytinyagi.
Sebzesini yemeyen bebislere anneleri siz de az sulu, tamamen pure olarak ya da tam corba kivaminda seklinde cesitli sekillerde denerseniz, eminim bebisinizin sevecegi bir tane cikacaktir.
Selam kızlarGüzel bi hafta bizim olsun.
Haticecan
Uyku düzeni yok bizde de. Önceden gece boyunca hiç kalkmayan yavrum son aylarda kalkar oldu. Ayrıca 3 gündür gece 6-7 kere uyanıyor, ağlayarak. Sizde durumlar nasıl?
kakasını goturmustu esım hast.aksama dogru sonucc yıne lökosit varyarın dr a gıtcz ve tedavıye baslancakmıs offfff Allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?