günaydın kızlar sizlere ve bebişlerinize,
maalesef dün bi arkadaşımın 7aylık bebeğinin üstüne çaydanlık devrilmiş yanık ünitesinde yatıyorlarmış. 2.dereceden yanıklar oluşmuş diye duydum kimseyi yanına almıyorlarmış. dünden beri içim çok kötü o kadar üzüldüm ki anlatamam. hiç aklımdan çıkmıyo aman dikkat edelim evi bir an önce gözden geçirip atladığımız unuttuğumuz bişi var mı diye bakalım. ben ilk fırsat masa örtüsünü kaldırıp masaya cam naylon kestireceğim...
Piyanomuzuuuu kurdukk simdiii,cooook tatlii ya ilk ben caldim:))) Ada cigliklar atiyor:))
Ben Adanin boyunda sanmistim ama belinin izasindanboyutu Ama tavsiye ederim
Golgemmnee guzeldee kurulmuss fistik oyle cnm yaa.umarim ilerleyen aylardada kullanisli olur mama sand. Almayacakmisin simdi?
evet canım ben mayayı fazla kullanmam kendimize mayalarken de öyle.patates havuç denedim yok sonra içine kabak koyup denedim onu da beğenmedi.tarhanayı biraz yiyiyor ama yüz buruş buruş arada öğürüyor falan.muhallebiden meyve pürelerinden sonra cazip gelmiyor tabi.bakalım bu ayki kontrolümüzde doktora söylerim ne diyecek.
Golgemdogru cnm biliyordum elemsuyla uzaklardasiniz ikiniz.evet ben de orda pek birsey bulamadim.yaa nette gorup begensen varsa sy. Kizlar soylesin ben bile kargo yaparim istersen
Yesimmsagol xnm bnm ,sormaaa acayip egleniyorr ziplaya ziplaya caliyorrr sipam:) amann ortalArda dolancqgina calsin vallaa
Bugün muhallebi yapmak için pirinç unu ve mama almaya gittim. Anaaammm mamaların arasında kayboldum.
Meyveliler tahıllılar (hazırlanışını okudum da falanca suya ekleyip pişirin diyor)... Hangisinden alacağımı bilemedim. Kızlara sorayım dedim.
Ne alcam ben :44:
Not: Sadece pirinç unuyla yaptım muhallebiyi, tatlandırmak için de bi parça muz ve bi çay kaşığı pekmez koydum, azcık da tarçın. Boncuğum afiyetle yedi maşallah.
maaşallah çok tatlı ya bunbosuda çok güzel ya bende almak istiyorum ondaan çok pratik bi kurtarıcı...ama şey dicem yanında olunca desteksizde oturt kolaya alışmasın kendi başına dengede oturmaya çalışırken bel kasları kuvvetlenecekmiş...
maalesef hatice çok terliyo alnından boncuuk boncuk ter akıyo. aslında hiç kalın giydirmiyorum hatta benden ince giyiyo diyebilirm ama aşırı terli tabi birazda hareketten sakin bi anı yokki hep yere bastırıldın hopbacık yaptırılsın istiyo yorulmak falan hiç bilmiyo tabi terliyo...
günaydın kızlar sizlere ve bebişlerinize,
maalesef dün bi arkadaşımın 7aylık bebeğinin üstüne çaydanlık devrilmiş yanık ünitesinde yatıyorlarmış. 2.dereceden yanıklar oluşmuş diye duydum kimseyi yanına almıyorlarmış. dünden beri içim çok kötü o kadar üzüldüm ki anlatamam. hiç aklımdan çıkmıyo aman dikkat edelim evi bir an önce gözden geçirip atladığımız unuttuğumuz bişi var mı diye bakalım. ben ilk fırsat masa örtüsünü kaldırıp masaya cam naylon kestireceğim...
Piyanomuzuuuu kurdukk simdiii,cooook tatlii ya ilk ben caldim:))) Ada cigliklar atiyor:))
Ben Adanin boyunda sanmistim ama belinin izasindanboyutu Ama tavsiye ederim
Golgemmnee guzeldee kurulmuss fistik oyle cnm yaa.umarim ilerleyen aylardada kullanisli olur mama sand. Almayacakmisin simdi?
Yukaridaki yazimda sari lamba gibi birsey cikmis ne o anlamadim:))) yaa kizlar sacimi boyamayi dusunmuyordum ama unnoda da bi urun var boyada ne parapen var ne amonyak ama kendim tutturamazsam birde kuafore gotursem o baska boyada katar Allah bilir ya
Huuu kimsee yokmuuu
Haticecancnm kahv ixin cici bebe biskuvi demedim ekmek.biskuvi hipp var onu da kullaniyorum oyle atistirmalik eline vermek icin
yok canım ya dolmuş bebeğimin ciğerleri nasıl hırıltı var anlatamam o kadar dikkate bu kadar hasta olunca valla kendimi suçluyorum beceremedim yanlış yaptım kızımı hasta ettim diye.ben çok kötü bebeklik çocukluk geçirmişim sürekli hastanelerde acillerdeydim zaten hatırlıyorum penesilin iğnesi yemekten kevgire dönmüştü totom kızım noolur bana benzemesin.inan canim bende senin gibi sasiriyorum markete gidince hangisinden alacagima... baktim baktim bende almadim)) Kizlar yazinca biseyler ona göre gidip bakayim bende en iyisi.
Nasil oldu kuzun, insallah daha hafiflemistir öksürügü? Benim oglusumda terliyor, o yüzden sürekli kontrol ediyorum ve sirtina mutlaka havlu koyuyorum terini alsin diye... hareketlendikleri dönem dogru..
canim cok üzüldüm okuyunca, insallah hic birseyi kalmazda düzelir yavrum... cok tehlikeli cay falan ya, bebislerimizi korumamiz gerek.. sagol canim hatirlatma yaptigin icinde...
Öpüyorum...
..
selam kızlar,
kızım çok tıkalıya buhar makinesi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz çok fazla bütçem yok acaba hem iyi işimi görecek hemde uygun bişi bulabilinir mi ki?
:92:Bugün muhallebi yapmak için pirinç unu ve mama almaya gittim. Anaaammm mamaların arasında kayboldum.
Meyveliler tahıllılar (hazırlanışını okudum da falanca suya ekleyip pişirin diyor)... Hangisinden alacağımı bilemedim. Kızlara sorayım dedim.
Ne alcam ben :44:
..
ne pekmezı koyuyorsun cnm dut mu?
haaa söylemeyi unuttum maalesef gribiimmm....tekrar kızıma bulaşır mı ki?
kızlarrrrr berenın vucuduna bebek yagı yada vucut losyonu kullanıyorum ama yuzu fena kurumus..yuzune ne sursemkı krem markası tavsıyesı olan vamı?
...
bu arada arkadaşlar yarın kalabalık bir misafirim var çolul çocuk kalbalık bir ekip.yanlış anlamayın ben misafiri çok severim ama bunlar biraz sorumsuz gün yapıyorduk biirlikte bir kere geldiler klozet kapağını çatlattılar ikincide kırdılar.kazasız belasız atlatsam yarını bari
slm kızlar uzak kaldım biraz farkındayım ama çok yoğun günler yaşıyorum.okuldan 3 de geliyorum ve armın tamben gelınce uyanıyo ve gece uykusunakadar bı daha gunduz uyumyo,ve ben akşam 8.30 a kadar onunla vakıt gecırıyorum o yattıktan sonrada ancak diğer işlerıme vakıt ayırıyorum,gun oluyokı gece 2 de yatıyorum sabah 6 bucukta tekrar uyanıyoruz derken bu kısırdöngü bu şekilde sürüyo...
asıl sorunumda Armin hiçbi şey yemıyo,ek gıdaya dair hiçbi şey yemek ıstemedıgı gıbı,meme de çok az emıyo,mama desenız aynı sey.gunluk 150-200 cc sut ıcıyo ve nasıl oluyosa çok hareketli,kan tahlili ve ıdrar kültürü yaptık dr umuz ona gore yonlednrırecek bızı,olmazsa istanbuldabi prof a goturcegız ben kafayı yemek uzureyım yoksa
selam kızlar herkes iyidir umarım..merak edenler olmuş sağolasınız ,yazamadım kusura bakmayın...yaşadığımız yoğun günlerin ardından, denizin yarıyaşını kutlamayı da bahane ederekten,nostalji olsun diye soluğu denize hamile kaldığımı öğrendiğim fethiyede aldık apar topar..şu anda çalış plajında huzurun tadını çıkarıyoruz kocişle birlikte..deniz denize karşı uyuyor mışılmışıl:))
dönene kadar girmeyi düşünmüyorum nete..sizi ve fıstıklarınızı öpüyorum..
slm kızlar uzak kaldım biraz farkındayım ama çok yoğun günler yaşıyorum.okuldan 3 de geliyorum ve armın tamben gelınce uyanıyo ve gece uykusunakadar bı daha gunduz uyumyo,ve ben akşam 8.30 a kadar onunla vakıt gecırıyorum o yattıktan sonrada ancak diğer işlerıme vakıt ayırıyorum,gun oluyokı gece 2 de yatıyorum sabah 6 bucukta tekrar uyanıyoruz derken bu kısırdöngü bu şekilde sürüyo...
asıl sorunumda Armin hiçbi şey yemıyo,ek gıdaya dair hiçbi şey yemek ıstemedıgı gıbı,meme de çok az emıyo,mama desenız aynı sey.gunluk 150-200 cc sut ıcıyo ve nasıl oluyosa çok hareketli,kan tahlili ve ıdrar kültürü yaptık dr umuz ona gore yonlednrırecek bızı,olmazsa istanbuldabi prof a goturcegız ben kafayı yemek uzureyım yoksa
canim, Allah lovehoneyden razi olsun, yogurt tarifine sadece 1 cay kasigi yogurt koyuyorum maya olarak demis, onu okuyunca ben de oyle deneyeyim dedim ve 2 gundur sana yazdigim yontemlerle yaptigim yogurt, sadece 1 cay kasigi maya ile, cok daha guzel oldu, sen de oyle dene derim. Market yogurtlari gibi oldu kivami nasil sevindim anlatamam, lovehoney cok tesekkur ederim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?