Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yazını okurken içim acıdı. inşallah yanıklar çabuk iyileşir de yavrucak fazla acı çekmez. allahım tüm bebişleri korusun.

piyanonuz hayırlı uğurlu olsun. ne güzel sen piyanoyu çalıyorsun adacık da çığlık atıp şarkı söylüyor

canım sebze çorbasını ilk ben yaptığımda da eymen sevmedi. sonra ben de tadına baktım bende sevmedim şimdi de ben meyve ile tatlandırdım ve oğluşum sevdi. sende dene istersen. ben armut püre haline getirip ilave etmiştim severek yemişti.

Golgemdogru cnm biliyordum elemsuyla uzaklardasiniz ikiniz.evet ben de orda pek birsey bulamadim.yaa nette gorup begensen varsa sy. Kizlar soylesin ben bile kargo yaparim istersen
Yesimmsagol xnm bnm ,sormaaa acayip egleniyorr ziplaya ziplaya caliyorrr sipam:) amann ortalArda dolancqgina calsin vallaa

ahh sagol kuzum ben bır aratırayımda olmadı kargolmanı ısterım enden tatlım sana gonderırım rsım yada kodları bakarsın:) cok sevınırım valla tatlım yaaa..
ankarada var sanırım olmazs gıdebılırsem oraya gıderım ındırımı kacırmamam gerek:)

inan canim bende senin gibi sasiriyorum markete gidince hangisinden alacagima... baktim baktim bende almadim )) Kizlar yazinca biseyler ona göre gidip bakayim bende en iyisi.

Nasil oldu kuzun, insallah daha hafiflemistir öksürügü? Benim oglusumda terliyor, o yüzden sürekli kontrol ediyorum ve sirtina mutlaka havlu koyuyorum terini alsin diye... hareketlendikleri dönem dogru..

canim cok üzüldüm okuyunca, insallah hic birseyi kalmazda düzelir yavrum... cok tehlikeli cay falan ya, bebislerimizi korumamiz gerek.. sagol canim hatirlatma yaptigin icinde...

Öpüyorum...

mujjcum,
hayirli olsun canim piyanonuz... resmini koyarsan bizde belki aliriz... öpüyorum...

kahvaltilik icin ekmek bisküvi - tamam alirim canim... hipp´inkine bakarim.. sen onun bir resmini cekip koyarmisin, ben ona göre bir bakayim burada. Tesekkür canim...

yok canım ya dolmuş bebeğimin ciğerleri nasıl hırıltı var anlatamam o kadar dikkate bu kadar hasta olunca valla kendimi suçluyorum beceremedim yanlış yaptım kızımı hasta ettim diye.ben çok kötü bebeklik çocukluk geçirmişim sürekli hastanelerde acillerdeydim zaten hatırlıyorum penesilin iğnesi yemekten kevgire dönmüştü totom kızım noolur bana benzemesin.

selam kızlar,
kızım çok tıkalıya buhar makinesi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz çok fazla bütçem yok acaba hem iyi işimi görecek hemde uygun bişi bulabilinir mi ki?

selam kızlar,
kızım çok tıkalıya buhar makinesi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz çok fazla bütçem yok acaba hem iyi işimi görecek hemde uygun bişi bulabilinir mi ki?

Cnmm weewell in yumurta gibi olani kullaniyorum.memnunum ama sese takik biriyim ,elek supurgem makinalarim hep sessizdir.bununda yorumlari sessiz diyen var ama bana gore ses var onun disinda iyi digerlerine gore cok dgl sanirim Bilmiyorum unuttum fiyatini cnmcim.gunaydin bile demeden hemen cvp verdim aciliyetinden:))

Yesimcm,haticecantsk ederim kizlar.sormayin ne oldu halinin ustundeydiler neyseki piyanoyla birlikte yere dustu:/ ayakta durubiliyor ama belkide 1 ay snra mi dha iyi olack .kiyamam agladi ya.haticecan cnm nette yaz fisherprice piyano cikar hipp biskuvide cikar.bnm laptop bozuldu .ipadden de foto eklenmiyor:/ ilk eklicegim sey disiydi ama hala koyamadm:)

:92:

ne pekmezı koyuyorsun cnm dut mu?

Üzüm pekmezi vardı evde canım ondan koydum.

selam kızlar,
bu gün kızımı doktoruna götürdüm sandığım kadar kötü değilmiş.ciğerlerinde bişi yokki sadece balgamı var atamamış o ses yapıyo dedi. çok sevindim hatta aşıya engel olacak kadar hasta değil dedi ve rota 3.doz ile rota aşılarımızı tamamladık.sonra sağlık ocağına gidip diğer aşılarımız oldu aşkım nasıl ağladı içli içli anlatamam. aşı vuran ebe aşı vurduktan sonra tekrar yanaştı yeni pamuk vermeye kadın yanaşırken nasıl panik halinde ellerini bana uzatıp tekrar ağlamaya başladı şaşırttı beni... gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

bu arada mujj cum gerçekten tüm sorularıma cevap veriyosun hiç kimse yazmasa bile ki normal olabilir gözden kaçtığı, senin gözünden kaçmıyo çok teşekkür ederim eline sağlık emeğine sağlık...

kızlarrrrr berenın vucuduna bebek yagı yada vucut losyonu kullanıyorum ama yuzu fena kurumus..yuzune ne sursemkı krem markası tavsıyesı olan vamı?

kadifegül geçmiş olsun canım inşallah o balgamda biter de kuzucuk rahatlar.kendini suçlama hiç onu senden daha çok düşünen biri olamaz.illa hasta olacaklar.şimdi olduya bağışıklık kazandı inşallah koca kış bidaha olmaz.buarada buhar makinelerini bilmiyorum canım

yeşim hiç öyle denememiştim canım bi deniyeyim bakalım sebze çorbasını.armutu irem de çok seviyor.yer inşallah

bu arada arkadaşlar yarın kalabalık bir misafirim var çolul çocuk kalbalık bir ekip.yanlış anlamayın ben misafiri çok severim ama bunlar biraz sorumsuz gün yapıyorduk biirlikte bir kere geldiler klozet kapağını çatlattılar ikincide kırdılar.kazasız belasız atlatsam yarını bari

slm kızlar uzak kaldım biraz farkındayım ama çok yoğun günler yaşıyorum.okuldan 3 de geliyorum ve armın tamben gelınce uyanıyo ve gece uykusunakadar bı daha gunduz uyumyo,ve ben akşam 8.30 a kadar onunla vakıt gecırıyorum o yattıktan sonrada ancak diğer işlerıme vakıt ayırıyorum,gun oluyokı gece 2 de yatıyorum sabah 6 bucukta tekrar uyanıyoruz derken bu kısırdöngü bu şekilde sürüyo...
asıl sorunumda Armin hiçbi şey yemıyo,ek gıdaya dair hiçbi şey yemek ıstemedıgı gıbı,meme de çok az emıyo,mama desenız aynı sey.gunluk 150-200 cc sut ıcıyo ve nasıl oluyosa çok hareketli,kan tahlili ve ıdrar kültürü yaptık dr umuz ona gore yonlednrırecek bızı,olmazsa istanbuldabi prof a goturcegız ben kafayı yemek uzureyım yoksa

selam kızlar herkes iyidir umarım..merak edenler olmuş sağolasınız ,yazamadım kusura bakmayın...yaşadığımız yoğun günlerin ardından, denizin yarıyaşını kutlamayı da bahane ederekten,nostalji olsun diye soluğu denize hamile kaldığımı öğrendiğim fethiyede aldık apar topar..şu anda çalış plajında huzurun tadını çıkarıyoruz kocişle birlikte..deniz denize karşı uyuyor mışılmışıl:))

dönene kadar girmeyi düşünmüyorum nete..sizi ve fıstıklarınızı öpüyorum..

haaa söylemeyi unuttum maalesef gribiimmm....tekrar kızıma bulaşır mı ki?

Geçmiş olsun canım bulaşmaz inşallah Gülce kızımız hastalıklarla epey haşir naşir oldu bağışıklığı bizimkilerden güçlüdür artık. Tekrar tekrar geçmiş olsun size.

Bu arada bilmediğim yerlerden sorulunca doğal olarak cevap yazmıyorum ben :)

kızlarrrrr berenın vucuduna bebek yagı yada vucut losyonu kullanıyorum ama yuzu fena kurumus..yuzune ne sursemkı krem markası tavsıyesı olan vamı?

Ben krem bilmem ama krem alana kadar banyodan 5-10 dk önce zeytinyağı sürebilirsin pamukla canım iyi gelecektir.

Ahhh Allah yardımcın olsun diyoruuumm başka da bişey demiyorum :)

Senin de Allah yardımcın olsun Elem yaa nasıl zordur. Arminin sonuçlarını yazıver bari, merakta bırakma bizi. Maşallah hareketliymiş de. Güzel sonuçlarınız olsun inşallah.

Moralim bozuk diye yazdın en son ya aklımdaydın. Çok sevindim oooohhhhh ne güzel yapmışsınız. imrendim valla. Eğlenceli vee romantik vakitler..

canim, Allah lovehoneyden razi olsun, yogurt tarifine sadece 1 cay kasigi yogurt koyuyorum maya olarak demis, onu okuyunca ben de oyle deneyeyim dedim ve 2 gundur sana yazdigim yontemlerle yaptigim yogurt, sadece 1 cay kasigi maya ile, cok daha guzel oldu, sen de oyle dene derim. Market yogurtlari gibi oldu kivami nasil sevindim anlatamam, lovehoney cok tesekkur ederim canim.

seni anlıyorum canım benim de durumum benzer.armin uzun uyanık kalıyormuş.umarım gece uykusu iyidir.tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah haberdar et bizi

ayy canım benim allah senden de razı olsun.ben de sevindim çok yoğurdunun güzel olmasına:))

merhaba arkadaşlar misafirlerimi kazasız belsız atlattım.ama temizlik falan ancak bitt, tatilin 1 günü böyle gitti( kuzum hasta oluyor sanırım burnu akmaya başladı dünden beri de hapşuruyor.babası hastaydı ondan geçti herhalde.inşallah ateş falan olmaz.burnu tıkanıyor huzursuz olup uyanıyor bugün doğru düzgün uykusu yok.kayınvalidemden allah razı olsun o olmasa bugün işim zordu.hep o uyuttu irem i.doktoruyla konuştum burnunu açık tutun şikayetler devam ederse ateş olursa muayeneye getirin dedi.acaba boğazı falan acıyormu diye düşünüp düşünüp üzülüyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…