Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hem sana hem
ireme glmiş geçmiş olsun inşallah. sorma tatlım aynısı bizde de var. kaç gündür nete o nedenle giremiyorum.aspiratörü burnuna yaklaştırmıyor, bağrış çağrış çok kötü ya.. açtırsa rahatlayacak..ben gittim dra , geniz akıntısı için bi ilaç, soğuk algınlığı için de ayrı verdi. boğazının acıdığını emerken anlarsın. yutkunurken ağlar. inşallah hemen a6tlatırlar.

canım, bi ara okumuştum anca dönebildim. oğluum hasta. emir paşaya da dikkat et, ortalık fena. hareketli çocuk iyidir kişisel gelişimi için ama olan bize oluyor :) benimki de her şeye saldırıyor. dokunmak istiyor. yapmazsak ağlıyor. çözdü şifreyi valla :)

bu arada oda knusunu ben dr a sordum. ilk 6 ay önermiyorum ben dedi.kendi çocuğu da var. sizin sıcaklıınıza, kokunuza v güvene ihtiyacı var dedi. ama 6. aydan sonra ayırabilirmişiz. algıları açılıyormuş artık. bziim yatakta sağdan sola dönmemizden bile uyanabilirmiş. biz de o yüzden yavaş yavaş hazırlıklara başlıyoruz. boyası, boşaltılması, yerleştirilmesi falan 1 ayı bulur zaten..

sağol canım.bizde gece 3te ateş yükselince gittik.boğaz enfeksiyonu olmuş kuzucum.öksürükte var.sorma burnunu ne sildiriyor ne temizletiyor ağlıyor her seferinde.biz de aynen bağrış çağrış serum fizyolojiği sıktırıyorum napiim onun iyiliği için.doktor antibiyotik de verdi ama ateş düşmezse başlayın dedi calpol verdikten sonra ateş düştü çok şükür o yüzden başlamadık.doktor direk evde hastamı var dedi eşim de evet ben dedi sizden geçmiş dedi.yavrumun hiç keyfi yok ilk kez böyle hastalanıyor bütün gece zor uyudu hep uyanıyor tabi biz hiç uyumadık ben sürekli ateşini ölçtüm.size de çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin gitsin.

gecmıs olsun kızlar aman dıkkat bu havalar cok fena brde salgın var ortalıkta benım kuzumda hastaydı gectı cok sukur lokosıtte bıtse rahat olcam ınsallah..
hasta olunca huylarıda degısıyor..benım kızım hastalandıgında huyu degıstı oylede gıdıyor..

Sagol canım ya ahahh o lokositten ne çektiğini bir ben bilirim 2 ay sürdü bizimki. İnsallah hemen gecer sizin ki. Aynen öyle başka bı cocuk oluyorlar, sağlıklı olsunlar da insan başka şey istemiyor değil mı:/ anne olmak bambaşka bı sorumlulukmus.

Canım ya kıyamam onlara. Resmen korkuyor benimki ya. Geniz akıntısı icin verdigi damla iyi geldi bize de ama s.alginligi ilacını vermek istemedim hiç . Halsiz olunca bı dün verdim. İnsallah bugun keyifli uyanır. Su an uyanmasını bekliyorum. İrem nasil? Daha iyidir umarım.

Düşündüm de gecen senin hayrını sormayı unutmuştum canım ya, kusura bakma e mı. Küçük pasa nasil? Aman siz hasta olmayın. Çalısmaya başladın mı sn de? Kib cok öpüyorum sizi

nerelerdesım kızz..bır gıttın pır gıttın valla:)
sekerım bugun unnadoda stıcker lar var ındırımde bırde butıkbebeye bak ordada soledıgım jeu de bebe nın ındırımı var

Düşündüm de gecen senin hayrını sormayı unutmuştum canım ya, kusura bakma e mı. Küçük pasa nasil? Aman siz hasta olmayın. Çalısmaya başladın mı sn de? Kib cok öpüyorum sizi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah seninde love honey'in de yavrularınız kısa sürede iyileşir. Ben ve minik paşam iyiyiz çok şükür. Geçen hafta pazartesi işe başladım. ilk 3gün zordu benim için. ama yavaş yavaş alışıyor insan. iş ve ev hayatı çocuk varken çok daha zor oluyor. allah tüm çalışan çocuklu annelerin yardımcısı olsun ) oğluşum gündüz babaanneyi çok yoruyormuş. eli ayağı durmuyor artık heyşeyden çok çabuk sıkılıyor. babaannemizde bütün gün onun paşa gönlünü yapmak için uğraşıyor. bu arada ben ayrı odaya aldım oğlumu 2haftadır ama yanındaki çekyatta da ben yatıyorum. benim kociş koca yatakta keyif yapıyor. biraz böyle yanında olup gece kontrol ediyim diyorum. bizden haberler böyle hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

Daha az mayayla denedim şimdi, bakalım nasıl olacak. Yine olmazsaaa kendimi mayalama özürlü ilan etcem. Gurur meselesi yaptım, kayınvalidem hep mayalar, ona sormadım hiç. Yine olmazsa kırcam boynumu, ondan rica etcem :)

love honey martim bebişlere çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum. Allah bebişlerimizi hastalıktan korusun inş. Çok zor hasta olmaları hem onlar için hem biz için dimi. Kıyamam.

selam kızlar
çok fena oldum ben ya.aksilik işte normalde bu kadar ağır geçirmem ama yarın toparlarım öbür gün toparlarım derken hala çok kötüyüm. kızım salonda babannesi ile oynuyo ben yatak döşek odamdayım. 3gecedir ayrıyız odama almadım hasta ederim diye acıkınca babanne getiriyo maske takıp doyuruyorum geri götürüyorum. kızımı öpmeyi çook özledim. kızımın odasını ayırmak zamanı gelince ondan çok bana zor gelecek galiba çünkü özellikle ilk gece uyuyamadım her gözümü kapattığımda gözümün önüne geldi canım yavrum. aynı reklamdaki anneye döndüm. moralimde sıfır dün gece resmen sütüm tek damla kalmadı ya bu süt moralle streslede çok alakalı rahat olmak lazım ama olunmuyo işte.
hepinizi uzaktaan öptüm aman kendiniizede bebeişinizede çok dikkat edin...

çok çok geçmiş olsun canım. ateşli dönem çok zor oluyo ah yavrum neler çekti ateş üşütüyo titriyo ben ıslak bez koyuyorum bağıra bağıra ağlıyo. aman aman ateşe dikkat ben ilk calpol verdim 1satte düşmeye başladı oh dedim sonra ablamla konuşurken calpol en sık 4saatte bir bazen 4saat olmadan çıkışa geçebiliyo dikkat dedi aynı dediği gibide oldu. çok dikkat et tekrar aniden yükselebiliyo. sizede alfasid mi verdi doktor???

Selammm,nasilsiniZ kizlar? Bi oglu olan 1,5 yasinda arkadasa gittim,iyiki kayinvalidem onlarla tanistirmis eltisi de hamile cocuklar oynayacak sukurki yalniz kalmayacaklar:))

Yaaa gecmiss olsunnnn yine cook hastamiz var sanirim:/

Golgem cnm durrrrr hemenciik bakiyorum su ispanagi pisirip:))

Martimmm,lovehoney,kadifegul(( yaa simdi net okudum cook gecmis olsun.varmi daha hasta bilemedim hizlicana okudum

Golgemmm cnm yaa burdaki sticker cook kucuk( ben bir duvara guzel hirsey yapayim diyorum o cicekleri alayim iyisimi baktin mi o zaman attgimda cnm

sagplasın canım tesekkur ederım askıma guzel bır yas pasta yağtım bır de sınop mantısı kendısı sınopludur da bırazcık :))

cok guzel gectı sekerler kızım da uslu durdu cok sukur.

cok gecmıs olsun ttlım yaa allah sıfa versın sakın moralını bozma kendıne de sıkıntı yapma. umarım kısa zamanda ıyılesırsın

bakmıstım kuzum..oke anladım senın ıstedıgın dekoru..dekorjınal dıye marka ındırıme gırıyor..onu takıp et o zaman kuzum cok guzel ve buyuk seyler var.

merhaaba kızlar nasılsınızz..
yıne kımsecıkler yok..
yarında bızım evlılık yıldönümümüz..10 yıl flörtten sonra evlılıktede 3.yılımıza giriyoruz..ama gel gör kiii..kavgalıyızz eheueheuehe:)

nice yıllara o zaman, evlilik yıldönümüz kutlu olsun... barışırsınız barışırsınız ) yaa biz de bumbo adık ama benimki sığmadı içine ve max. 3 dk duruyor. önündeki sehpayı tutup atıyor... e bebkten almıştık, geri alırlar mı kı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…