merhaba arkadaşlar misafirlerimi kazasız belsız atlattım.ama temizlik falan ancak bitt, tatilin 1 günü böyle gitti( kuzum hasta oluyor sanırım burnu akmaya başladı dünden beri de hapşuruyor.babası hastaydı ondan geçti herhalde.inşallah ateş falan olmaz.burnu tıkanıyor huzursuz olup uyanıyor bugün doğru düzgün uykusu yok.kayınvalidemden allah razı olsun o olmasa bugün işim zordu.hep o uyuttu irem i.doktoruyla konuştum burnunu açık tutun şikayetler devam ederse ateş olursa muayeneye getirin dedi.acaba boğazı falan acıyormu diye düşünüp düşünüp üzülüyorum (
hem sana hem
ireme glmiş geçmiş olsun inşallah. sorma tatlım aynısı bizde de var. kaç gündür nete o nedenle giremiyorum.aspiratörü burnuna yaklaştırmıyor, bağrış çağrış çok kötü ya.. açtırsa rahatlayacak..ben gittim dra , geniz akıntısı için bi ilaç, soğuk algınlığı için de ayrı verdi. boğazının acıdığını emerken anlarsın. yutkunurken ağlar. inşallah hemen a6tlatırlar.
gecmıs olsun kızlar aman dıkkat bu havalar cok fena brde salgın var ortalıkta benım kuzumda hastaydı gectı cok sukur lokosıtte bıtse rahat olcam ınsallah..
hasta olunca huylarıda degısıyor..benım kızım hastalandıgında huyu degıstı oylede gıdıyor..
sağol canım.bizde gece 3te ateş yükselince gittik.boğaz enfeksiyonu olmuş kuzucum.öksürükte var.sorma burnunu ne sildiriyor ne temizletiyor ağlıyor her seferinde.biz de aynen bağrış çağrış serum fizyolojiği sıktırıyorum napiim onun iyiliği için.doktor antibiyotik de verdi ama ateş düşmezse başlayın dedi calpol verdikten sonra ateş düştü çok şükür o yüzden başlamadık.doktor direk evde hastamı var dedi eşim de evet ben dedi sizden geçmiş dedi.yavrumun hiç keyfi yok ilk kez böyle hastalanıyor bütün gece zor uyudu hep uyanıyor tabi biz hiç uyumadık ben sürekli ateşini ölçtüm.size de çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin gitsin.
Düşündüm de gecen senin hayrını sormayı unutmuştum canım ya, kusura bakma e mı. Küçük pasa nasil? Aman siz hasta olmayın. Çalısmaya başladın mı sn de? Kib cok öpüyorum sizi
canim, Allah lovehoneyden razi olsun, yogurt tarifine sadece 1 cay kasigi yogurt koyuyorum maya olarak demis, onu okuyunca ben de oyle deneyeyim dedim ve 2 gundur sana yazdigim yontemlerle yaptigim yogurt, sadece 1 cay kasigi maya ile, cok daha guzel oldu, sen de oyle dene derim. Market yogurtlari gibi oldu kivami nasil sevindim anlatamam, lovehoney cok tesekkur ederim canim.
sağol canım.bizde gece 3te ateş yükselince gittik.boğaz enfeksiyonu olmuş kuzucum.öksürükte var.sorma burnunu ne sildiriyor ne temizletiyor ağlıyor her seferinde.biz de aynen bağrış çağrış serum fizyolojiği sıktırıyorum napiim onun iyiliği için.doktor antibiyotik de verdi ama ateş düşmezse başlayın dedi calpol verdikten sonra ateş düştü çok şükür o yüzden başlamadık.doktor direk evde hastamı var dedi eşim de evet ben dedi sizden geçmiş dedi.yavrumun hiç keyfi yok ilk kez böyle hastalanıyor bütün gece zor uyudu hep uyanıyor tabi biz hiç uyumadık ben sürekli ateşini ölçtüm.size de çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin gitsin.
Selam kızlarGüzel bi hafta bizim olsun.
Omrumuz
Evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım
Sevde Güliiiinnnn o gün uslu dur kuzuum annecik babacığa güzel hazırlıklar yapsıınnn :)
Fotosunu da bekliyoruz.
kakasını goturmustu esım hast.aksama dogru sonucc yıne lökosit varyarın dr a gıtcz ve tedavıye baslancakmıs offfff Allahımm
selam kızlar
çok fena oldum ben ya.aksilik işte normalde bu kadar ağır geçirmem ama yarın toparlarım öbür gün toparlarım derken hala çok kötüyüm. kızım salonda babannesi ile oynuyo ben yatak döşek odamdayım. 3gecedir ayrıyız odama almadım hasta ederim diye acıkınca babanne getiriyo maske takıp doyuruyorum geri götürüyorum. kızımı öpmeyi çook özledim. kızımın odasını ayırmak zamanı gelince ondan çok bana zor gelecek galiba çünkü özellikle ilk gece uyuyamadım her gözümü kapattığımda gözümün önüne geldi canım yavrum. aynı reklamdaki anneye döndüm. moralimde sıfır dün gece resmen sütüm tek damla kalmadı ya bu süt moralle streslede çok alakalı rahat olmak lazım ama olunmuyo işte.
hepinizi uzaktaan öptüm aman kendiniizede bebeişinizede çok dikkat edin...
merhaaba kızlar nasılsınızz..
yıne kımsecıkler yok..
yarında bızım evlılık yıldönümümüz..10 yıl flörtten sonra evlılıktede 3.yılımıza giriyoruz..ama gel gör kiii..kavgalıyızz eheueheuehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?