nice yıllara o zaman, evlilik yıldönümüz kutlu olsun... barışırsınız barışırsınız) yaa biz de bumbo adık ama benimki sığmadı içine ve max. 3 dk duruyor. önündeki sehpayı tutup atıyor... e bebkten almıştık, geri alırlar mı kı ???
gecmıs olsun kızlar aman dıkkat bu havalar cok fena brde salgın var ortalıkta benım kuzumda hastaydı gectı cok sukur lokosıtte bıtse rahat olcam ınsallah..
hasta olunca huylarıda degısıyor..benım kızım hastalandıgında huyu degıstı oylede gıdıyor..
Canım ya kıyamam onlara. Resmen korkuyor benimki ya. Geniz akıntısı icin verdigi damla iyi geldi bize de ama s.alginligi ilacını vermek istemedim hiç . Halsiz olunca bı dün verdim. İnsallah bugun keyifli uyanır. Su an uyanmasını bekliyorum. İrem nasil? Daha iyidir umarım.
Daha az mayayla denedim şimdi, bakalım nasıl olacak. Yine olmazsaaa kendimi mayalama özürlü ilan etcem. Gurur meselesi yaptım, kayınvalidem hep mayalar, ona sormadım hiç. Yine olmazsa kırcam boynumu, ondan rica etcem :)
love honey martim bebişlere çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum. Allah bebişlerimizi hastalıktan korusun inş. Çok zor hasta olmaları hem onlar için hem biz için dimi. Kıyamam.
çok çok geçmiş olsun canım. ateşli dönem çok zor oluyo ah yavrum neler çekti ateş üşütüyo titriyo ben ıslak bez koyuyorum bağıra bağıra ağlıyo. aman aman ateşe dikkat ben ilk calpol verdim 1satte düşmeye başladı oh dedim sonra ablamla konuşurken calpol en sık 4saatte bir bazen 4saat olmadan çıkışa geçebiliyo dikkat dedi aynı dediği gibide oldu. çok dikkat et tekrar aniden yükselebiliyo. sizede alfasid mi verdi doktor???
Gunaydinlarrrrr...
Golgemmm senin kiz da mi hastaydi hay yarabbim sindi tahlil ne durumda peki?
Ben buara uzak kaldim iyicene,golgem evlilik yildonumunmus cnm niceeeee senelereee,kiZinla belki de ilerde oglunla:)))
Martimmiyimisinizzz tatlimm?
sağol canım sorma bu havalar tam hastalık havası.okulda sucuk gibi oluyorum arabada sıcak camları bir açıyorum üfül üfül ama şifayı da kapıyorum.gerçi biz ailecek hasta olduk.kayınvalidem eşim kızım ben birbirimize geçirdik sanırım.benim kızımında huyu değişti zaten uykumuz sorunluydu şimdi iyice iş çığrından çıktı gündüz uykusu hiç yok nerdeyse.buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı senelere
merhaba canım irem iyi çok şükür bizde de burun tıkanıklığı devam ediyor sadece.ama ben hasta oldum bu defa.rapor aldım 2 gün okulda daha fena olcam yoksa.ege nasıl iyileştimi o da.
sağol canım aynen öyle çok zor oluyor.ben çok içten kızım hasta olacağına ben olayım dedi o iyileşti çok şükür bana geçti olsun ben atlatırım bir şekilde.sen nasılsın sare nasıl.yoğurdun oldu mu.
sağol canım sana da geçmiş olsun çok.bizim ateşimiz uzun sürmedi çok şükür çabuk düştü ama ertesi gün falan 4 saatte bir verdim calpol ağrısı falan vardır diye şuan da gece yatmadan veriyorum öksürük şurubuna devam ediyoruz.bize öksürük şurubu verdi canım doktor bricanyl bir de antibiyotik verdi amoklavin ama ateş düşmezse başlayacaktık düşünce başlamadık.sen nasılsın iyimisin biraz daha.ben de hasta oldum.şu geçiş dönemini bir atlatsak hayırlısıyla.
8.5 kiloydu tATlım,ama toto ve bacaklar biraz zor giriyor anlamadım ben de. ilk gün 3 dk sonra 5 dk falan durdu ama o günde bi kaka yapası geldi içinde sırtına kadar çıkardı tabi :))) biz zaten chiccio polly de aldık. onda daha çok oturuyor. olmadı iade edelim. ben bumboyu seyyar her yere arabayla götürürüm demiştim içimden.. beren nasıl canım? kkası düzeldi mi?aaa nasıl sıgmadı tatlım kac kılokı oglusun.. 14 aya kadar kullanıyorlar tanıtım reklamlaına bakarsan kocaman kocaman cocuklar oturuo kuzum..
beren ılk aldıgı gun ve sonrası baya durdu oyuncagıyla oyndaı falan ama sımdı hemen sıkılıo 5 dak zor duruo herseyden sıkıldıgı gıbı bundanda sıkıldı valla kendını gerıye dogru atıo bır gorsen komedı..zaten tatlım bu gıbı seylerde cocukların durma suresı max.10 bılemedın 15 dak fazlası zaten ımkansız..15 dak bıle bazen hayat kurtarıyo
eger ıade etmek ıstıyorsan 7 gun ıcınde kosulsuz sartsız ıade alıyorlar faturasıyla gonder tatlım ıade yaparlar
sağol canım, bugün tekrar halsızleşti yavrum yaGunaydinlarrrrr...
Golgemmm senin kiz da mi hastaydi hay yarabbim sindi tahlil ne durumda peki?
Ben buara uzak kaldim iyicene,golgem evlilik yildonumunmus cnm niceeeee senelereee,kiZinla belki de ilerde oglunla:)))
Martimmiyimisinizzz tatlimm?
off ya benim de her yerim dökülüyor valla. inşallah olmam .. sana da çok geçmiş olsun canım. bol bol sebze meyve ye. olmadı vitaminlerden almak lazım yine elevit içicem ben. ege nin tekrar keyfi yoksağol canım sorma bu havalar tam hastalık havası.okulda sucuk gibi oluyorum arabada sıcak camları bir açıyorum üfül üfül ama şifayı da kapıyorum.gerçi biz ailecek hasta olduk.kayınvalidem eşim kızım ben birbirimize geçirdik sanırım.benim kızımında huyu değişti zaten uykumuz sorunluydu şimdi iyice iş çığrından çıktı gündüz uykusu hiç yok nerdeyse.buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı senelere
merhaba canım irem iyi çok şükür bizde de burun tıkanıklığı devam ediyor sadece.ama ben hasta oldum bu defa.rapor aldım 2 gün okulda daha fena olcam yoksa.ege nasıl iyileştimi o da.
sağol canım aynen öyle çok zor oluyor.ben çok içten kızım hasta olacağına ben olayım dedi o iyileşti çok şükür bana geçti olsun ben atlatırım bir şekilde.sen nasılsın sare nasıl.yoğurdun oldu mu.
sağol canım sana da geçmiş olsun çok.bizim ateşimiz uzun sürmedi çok şükür çabuk düştü ama ertesi gün falan 4 saatte bir verdim calpol ağrısı falan vardır diye şuan da gece yatmadan veriyorum öksürük şurubuna devam ediyoruz.bize öksürük şurubu verdi canım doktor bricanyl bir de antibiyotik verdi amoklavin ama ateş düşmezse başlayacaktık düşünce başlamadık.sen nasılsın iyimisin biraz daha.ben de hasta oldum.şu geçiş dönemini bir atlatsak hayırlısıyla.
kadifegül, bundan 2 hafta önce aynen anlattığın gibiydi. hatta sinirinden çenemi burnumu ısırırdı. baya sert ısırırdı hem de. saat başı uyanırdı. sürekli huzursuzdu ama ağla ağla sabah olurdu. ben diş beklerken noldu hiç bi şey . diş miş çıkmadı. belki de bi dönemdi o büyümeyle ilgili.. geçecek ama sabret.. çözüm önemrim ise ben o dönemde ağız mendiline dentinox (dr verdi)koyup diş etleriine masaj yapıyordum rahatlıyordu. sana da geçmiş olsun TEKRar..merhaba kızlar
kızım mızmızdı zaten ama son zamanlarda iyice coştu dün akşam ne yedi ne uyudu sabaha kadar gözler kapalı ama ağladı sabaha kadar. çok panik halinde sürekli bişiler tutup ağzına atmaya çiğnemeye çalışıyo birden bağıra bağıra ağlamaya başlıyo ay napcam bilemedim kızlar...
sizde dişi çıkmaya başlayan var mı nasıl geçiyo nasıl baş ediyorsunuz? calpol versem süreklide kullanmakta istemiyorum ama napsam ki off hepsi böyle ağlaya sızlaya mı çıkacak?
8.5 kiloydu tATlım,ama toto ve bacaklar biraz zor giriyor anlamadım ben de. ilk gün 3 dk sonra 5 dk falan durdu ama o günde bi kaka yapası geldi içinde sırtına kadar çıkardı tabi :))) biz zaten chiccio polly de aldık. onda daha çok oturuyor. olmadı iade edelim. ben bumboyu seyyar her yere arabayla götürürüm demiştim içimden.. beren nasıl canım? kkası düzeldi mi?
sağol canım, bugün tekrar halsızleşti yavrum yasoğuk algınlığı şurubunu vericem tekrar . iyi diye bırakmıştım.
off ya benim de her yerim dökülüyor valla. inşallah olmam .. sana da çok geçmiş olsun canım. bol bol sebze meyve ye. olmadı vitaminlerden almak lazım yine elevit içicem ben. ege nin tekrar keyfi yokhuy değişimi fena. tam kucakçı olduk..
kadifegül, bundan 2 hafta önce aynen anlattığın gibiydi. hatta sinirinden çenemi burnumu ısırırdı. baya sert ısırırdı hem de. saat başı uyanırdı. sürekli huzursuzdu ama ağla ağla sabah olurdu. ben diş beklerken noldu hiç bi şey . diş miş çıkmadı. belki de bi dönemdi o büyümeyle ilgili.. geçecek ama sabret.. çözüm önemrim ise ben o dönemde ağız mendiline dentinox (dr verdi)koyup diş etleriine masaj yapıyordum rahatlıyordu. sana da geçmiş olsun TEKRar..
8.5 kiloydu tATlım,ama toto ve bacaklar biraz zor giriyor anlamadım ben de. ilk gün 3 dk sonra 5 dk falan durdu ama o günde bi kaka yapası geldi içinde sırtına kadar çıkardı tabi :))) biz zaten chiccio polly de aldık. onda daha çok oturuyor. olmadı iade edelim. ben bumboyu seyyar her yere arabayla götürürüm demiştim içimden.. beren nasıl canım? kkası düzeldi mi?
sağol canım, bugün tekrar halsızleşti yavrum yasoğuk algınlığı şurubunu vericem tekrar . iyi diye bırakmıştım.
off ya benim de her yerim dökülüyor valla. inşallah olmam .. sana da çok geçmiş olsun canım. bol bol sebze meyve ye. olmadı vitaminlerden almak lazım yine elevit içicem ben. ege nin tekrar keyfi yokhuy değişimi fena. tam kucakçı olduk..
kadifegül, bundan 2 hafta önce aynen anlattığın gibiydi. hatta sinirinden çenemi burnumu ısırırdı. baya sert ısırırdı hem de. saat başı uyanırdı. sürekli huzursuzdu ama ağla ağla sabah olurdu. ben diş beklerken noldu hiç bi şey . diş miş çıkmadı. belki de bi dönemdi o büyümeyle ilgili.. geçecek ama sabret.. çözüm önemrim ise ben o dönemde ağız mendiline dentinox (dr verdi)koyup diş etleriine masaj yapıyordum rahatlıyordu. sana da geçmiş olsun TEKRar..
kızım 1 hafta sonra 6 ayına gırıyor.. egıtıcı oyuncaklarında zamanı gelıyor..
bebeklerınıze ne aldınız kızlar oyuncaklardan??
ben sunları alcam sımdılık..
fısher prıce egıtıcı kopek puppy(kullananlar cok memnun yorumları super)
v tech emekleme topu
fısher prıce egıtıcı tırtıl(yorumları cok ıyı oldugu yonunde yıne)
sızın fıkırlerınız neler?
selam sevgili anneler ve onların güzel ve yakışıklı bebekleri...
biz geldik..nasılsınız iyimisiniz,kısa ama huzur dolu bir tatilin ardından yine sizlerle beraberiz..inşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada güzel paylaşımnlarda bulunuruz
hasta bebek ve annelere geçmiş olsun..bizim uzun süreli idrar yolu enfeksiyonumuz çok şükür bitti,ama bizde bittik bir ara doktorlar acaba bir böbreğimi yok deyip bizi huzursuz ettiler film çekilenece canımızdan can gitti ..çok şükür sadece antibiyotik direnci yüzünden süreç uzamış...tümm iç organlarını görmüş olduk fıstığımın,dalak ,karaciğer ,böbrek.....
lovehoney cılgın havuzumuz geldi sana çooook thanks haberdar ettiğin için böyle bir oyuncaktan müthiş sevdi deniz...hele piyanosuna bayılıyor müzikler çaldıkça...
kızlar pirinçunundan bahsedilmiş bebeklere hiçbir faydası olmayan bişey o..onun yerine milupanın çok besleyici vitaminli kaşık mamaları var 5 meyveli, sütlü pirinçli gibi..tok tutsun istiyorsanız da işe yarıyor.ben tatilde onlardan yedirdim denize ...
modagurusundan ben body alıyorum gölgemcim sanada tavsiye ederim,çok sağlıklı pamuklu ve yıkandıkça hiçbirşey olmuyor,yoksa ordaki giysi seçenekleri gerçekten az...mujjcum aynen bende indirimden denize 18 aylık çok güzel yazlıklar aldım hatta seneye giyeceği balık desenli mayosu bile hazır kuzumun kolluklarıyla beraber:))
hyrm ,martim sağolun kızlar merak etmişsiniz ....sare ve efeyi çok çok öpüyorum.
mujj canım benim sticker fikir olsun diye resim ekliyorum aşağı bizimki de dekorjinal hemen hemen 8 aydır duvarında denizin odasının bir sorun olmadı..bende minimoydan almıştımm
odası demişken deniz artık odasında yatıyor..telsiz sayesinde problem olmuyor..sadece ben alışmaya çalışıyorum onsuz yatmaya(çünkü dr şimdi ayırmazsanız ilerde zorluk çekersiniz dedi yopksa benim hiiiiiç niyetim yoktu...
Eki Görüntüle 531290
görkemlicim hosgeldin,
tatilin iyi gecmesine sevindim... biz gidemedik bu sene, Allah nasip ederse seneye insallah. Demek denizi odasinda yatiriyorsun, nasil uyuyabiliyormu - cok SIK uyanmiyor insallah... Biz henüz ayirmadik, simdilik bizimle beraber..
Tekrar hosgeldin canim...öpüyorum...
hosgeldın tatlımcım nasılsın..denızımız nasıll??
oyun havuzundan bende alcaktımda stokta yok suan gelınce haber vercekler:)
bacak yerlerı cok genıs dengede sorun yasayabılır dıye yorumlar vardı nasıl kullanıslımı cnm kac dak duruyor denız? benımkı herseyden sıkılıo oyun halısının yuzune bakmıyor bumbosunda oturmuyor oyuncaklarını atıo sevmıyor napcam bılemedım :)
bana yine cokkkk uzun gibi gelen bir aradan sonra hepinize merhaba,
sormayin bizde hasta olanlarin kervanina katilmistik, o yüzden ara verdik topige.. gecmisi okudum bebisi ve kendi hasta olan arkadaslarimiz var, hepinizeeee cok gecmis olsun. Umarim simdi hepiniz daha iyisinizdir, bebisler de öyle... Ya kizlar oglusumun iki disi cikti cikali gündüzleri dogru düzgün emziremiyorum, bir iki firt cekiyor ondan sonra da isiriyor...
Disi cikmis olup böyle bir sey yasayan varmi??Sizde emzirme durumlari nasil??? Galiba biri bana hangi ek gidalari verdigimi sormustu, kac sayfa gectik bilmiyorum ama buraya resimlerini eklemistim...
Bu arada egitici oyuncak almis bazilarimiz daha, bende burada arastiriyorum - bir kac tane bulabildim sükür, onlari almayi düsünüyorum... resimlerini eklemeye calisacagim...
- Winni puh emekleyen ayi yavru
- yavrusunu ceken kaplumbaga
- Winni puh renkli ögrenme topu
resimlerin üzerine fareyi yaklastirinca ismi cikar...
Eki Görüntüle 531294 Eki Görüntüle 531295 Eki Görüntüle 531296
simdilik bizden haberler bu kadar... hepinizi, bebisleride kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?