canım hoşbuldum..teşekkürler.inşallah seneye mikail yürümeye başlıycak daha zevkli olur tatil..geçmiş olsun canım diş zor gerçekten canım ben emzirmediğim için bilemiycem ama bir jel var ondan sürüyor arkadaşlar ..
evet deniz odasında yatıyor ,alıştı Allaha şükür..uyku problemi zaten yok 3 aylıktan beri en geç 9 buççukta banyo ,ardından beslenme ve uyku.ama saat 12 de uyurken bir daha beslerim yattığı yerde öyle 6 ya kadar uyur...
merhaba haticecan bende hastalar kervanından olduğum için öncelikle sağol diyeyim. şükür kız bayağı iyi hafif öksürük var ara sıra o kadar bende iyi toparladım son günleri gribin,babamız içinde öyle şükür ailecek kurtulduk sayılır. benimkinin dişi çıkmadı ama çıkarma aşamasında diye tahmin ediyorum herşeyi panik halinde ağzına götürüp ısırma, hafif ateş huzursuzluk, diş yerindeki beyazlık kabarması bunun işaretiymiş galiba. henüz çıkmadı ama anneyi ısırmaya başlamıştı(şimdi ya bıraktı ya ara verdi) ve dişsizken bile acayip can yakıyo çünkü memeyi kıstırıp kafatı geri doğru çekip sanki koparmaya çalışıyo sündürüyoda sündürüyo...ben sesimi bir kaç ton yükselterek hayıır diyorum(hayırın anlamını bilemeselerde ses tonundan olumsuzluk olduğunu anlıyor biraz sesli hayırdan sonra normal hayır dendiğindede olumsuzluğa işaret olduğunu öğreniyorlarmış). hayır diyince bırakıp bana bakıyo tatlım sanki nolduu der gibi. eğer üstü üste sündürmeye devam ediyosa o zaman memeyi alıyor sonra veriyorum. yapmayı kendimi unuttu ben mi vazgeçirdim bilemiyorum ama tam bayağı sıkıntı olmuştu derken önce azaldı 2gündürde yapmadı.inşallah dahada yapmaz çünkü eminim dişliyken çok daha zordur. oyuncaklar çok güzel görünüyo.
Haticecannbrsinizzz cnmmcimmmm?
Ay buarada Ada hanim ayrildida her sabah kestirmeyi bizim yanimizda yapiyor:)) alistirdim da iyicene bzm de hosumuza gidiyor diye vlla:)
Gorkemliiiiiiciimhosgeldinnnnn tatlimm.ohh coook iyi yapmissiniz sezon bitmeden kafanizi dinlediniz cnmcimbiz de bayram da dusunuyoruz bakalim isini ayarlasin da esim ona gore.
Ayy varya sali yine gittim esim telde diyor.bosver artik alma Adaya tum parani harcarsin simdi git kendine bak:))) ama durmadim kendime 2-3 sey Adaya doldurdum dedim seneye alcagima kac para tutacak bari simdi stoklayim.18-24 aylardan mecbur aldim .seninkide 12-18 dimi o tambikini almadim .aslinda ona baksaydim valla orda kum havuzu var 150 den 75 e dusmus hatta o reyondaki kizi seviyorum cok ilgili gebeligimdn beri onu al bak cok iyi dedi ama bilemedim yer kaplick evde taa yaza kdr dedim kararsizda kaldim kalirsa alirim olmadi biedaha gittigmde.sizin sticker da cooook tatliiiiiii cok begendim.bnm begendigim vardi atmistim link gormusmuydun?
Optummmm Denizzz kiziiiimi da
Haticecannbrsinizzz cnmmcimmmm?
Ay buarada Ada hanim ayrildida her sabah kestirmeyi bizim yanimizda yapiyor:)) alistirdim da iyicene bzm de hosumuza gidiyor diye vlla:)
insallah öyle olur canim. Dis isi öyle canim, isiriyor zevkine sanki.. Halen sütünü sagiyormusun canim peki? Uyku probleminin olmamasi gercekten güzel canim, insan rahat ediyor en azindan.. sen her aksam mi banyo yaptiriyorsun??? Banyo dan sonra ne yediriyorsun ve ne kadar, birde gece 12 de uyurken mamami veriyorsun??
Benim findiga uyurken kesinlikle bisey iciremiyorum, kendiliginden aciktigi icin uyanmasi gerek, yoksa basiyo cigligi, sanki niye uyandirdiniz beni der gibi)
Deniz, kendi uyuyor yine degil mi?? Kocaman öpüyorum ikinizide...
cok sagol kadifegülcüm,
beni anlarsin iste, disi olunca ne kadar acidigini)). Eger damaginda beýazlik varsa bu disine isaret olabilir.. beni isirdimi bende mikail hayir diye sesimi yükseltince o da bana bakiyor, ne oldu dermis gibi, sonra birde sinsice gülüyor ya ))... benim ki sinirli oldugu zaman yada uyuyacagi zaman isiriyor genelde..asiliyor resmen koparacakmis gibi...
Oyuncaklar güzel canimda, topu malesef 1-2 ay sürüyormus gelmesi, bende oradan ismarlamadim, baska yerden alicam.. su an sadece köpegi ismarladim... gelsinde bakalim nasil bisey)
mujcum selam,
iylik canim ne olsun.. demek Ada da ayri yatiyor vavvv, tebrikler bebislerimizeeee... mikail halen bizimle, bakalim ne zaman ayiririz, aslinda alistirmak gerek...
Bugün ne var yemekte))... ben düsünmedim halen..sanirim kalanlarla idare edicez...
Kizzz Haticecan yolcam saciniiii:)) hep ben fikir veriyorum biraz da bana soyleyin yawwww:)) etli patates yemegi yaptim firinda dgl tencerede pilav salata kafi bize:))
Oooo Adiskom coktan beri yalniz...buarada bgn cekmece acip duruyorrrrrr,cadiiiya engel lazim kilit almaliyim oralara da hemennn
Buarada sizz nsl oldunuz?
Smdi bebek arabamizlaa yuruyuse cikicazzzz
canım linki görmedim ama güzel olduna eminim:))ada az kaldı yürüyecek,işte o zaman tadından yenmez fıstık..emeklemeyle ilgili bişey soracaktım sana..şimdi benim salon laminat,üstünde büyük bir halı var..malum halı toz tutan bişey..acaba diyorum sürekli o halıyı süpüremeyeceğime göre sadece sehpa altına bir küçük kilim koyup halıyı kaldırsammı,kaloriferli old için soğuk ta olmaz yerler kışa...en azından silmek daha kolay ve hijyenik,emekleme başlayınca..
tatlım evet sağıyorum ama artık günde 600ml anca çıkıyor azaldı sütüm bayağı .ama dr 500ml yeterli günlük diyor tabi fazla olsa süper olurdu(evet gece 12 de 150 ml veriyorum süt durumuma göre bazen benim süt bazen aptamil devam sütü...benimki de gündüz kendiliğinden uyanınca beslerim normalde,ağlamadan vermem ama.. gece yarısı beni uyandırmasın diye uyurken besliyorum mecbur yoksa artık büyüdükleri için geceyarısıda uyanıyor acıkıyor çünkü:))evet kendi uyuyor canım daha doğrusu sana daha önce gösterdiğim uyku arkidişiyle:))banyo bir gün durup bir gün yıkıyoruz
şimdi yoğurt zamanı ..öpüyorum sizi:))
canım çok güzelmiş geniş bir odada güzel olur diye düşünüyorum ..
limon tarhana ve pekmez de bu kadar yüksek oranda calsiyum oldunu bilmiyodum ..bu arada sen pekmez veriyomusun ve nezaman başladın vermeye adişkoya?
haticeciğim mikail sıhhatler olsunbanyoda...yoğurdu makinasını aldım güzel oluyor artık bizim için de dışardan almıyoum ..ölçü ise makinenin talimatına göre yapıyorum
herkese merhabalar,
insallah tum bebislerimiz ve annisleri iyidirler. biz bugun 6 aylik olduk teyzeleri, asimizi olduk, simdilik atesimiz yok cok sukur, insallah cikmaz da.
yalniz dr ferrum diye demir ilaci yazdi, baktim icinde paraben var, dr'u aradim paraben oldugu icin bunu vermem ogluma dedim, o da kullanmasan da olur dedi, cevaba bakin Allah askina :)
peki parabensiz bir demir ilaci yok mu piyasada? siz kullaniyormusunuz var mi tavsiyeleriniz?
biz simdi uyumaya gidiyoruz, hepinizi de kocccamaaaan opuyoruzzzzzzzzzzz......
Gorkemliiiiiyakalandinnnnnnnnn
Senin neyine simdi diyet,okuma bosunaa cnmcimm:))
Kuzum yazdiklarimi unutmaa cunku ben unutuyorum tam ne zmn verdigimi.sanirim 8 de basladim.buarada Adanin kani fazlaymis bile:)) damla vermiyorum ztn biliyorsun umarim size de gerek kalmazz .cnm hani gecen msg da demistim ya yumurta erken dgl mi die:)) snra dusundum ben oyy deli Mujgn sanki sen ne zmn basladin dedm:) azcik azcik baslamistim 6 nin sonuna dgruyaa evet genis odada iyi olur odasi iyi ama yeni bir dolap daha getirmis esim istedigim alan oydu simdi kapladi o alani buarada bzm dolaplar bebek dolabi dgl biryandn ozeniyorum bir yandan esyalarini sigdiramiyorumki.birkac yil kullnip genc odasi alalim diyoruz .cnm yazmamisim cvp valla sicak olcaksa hangisinin temizligi kolaysa onu koy derim ben surekli yikansa mesela super,toz tutmqz hijyenik valla bizim tas suan oyle birsey koyma sansim yok haliyi her ay yikattim.bundan snra 15 de bir siller artik buhfta sonkez yikatirim .yada yikamaciya gider pek guvenemedim burdakilere abla yikadi vlla.buarada hangi sutten yogurt yapiyorsun.Ada buaralar normal yogurdu yemedi muhallbisini de dr. Da dedi belki sikildi az mola ver:)) bgn elmali sutas yogurttan verdim,paket ama napayim yesin yeterki dedim
kızzz varya sen çok cadısın dedektif kolombom benim:))
bizim 6 ay kontrolde kan değerleri iyi çıktı şükür ama gurmebebekteki pekmez 200mg calsıum oldunu öğrenince birden vermek hissi doğdu bende,ama daha beklicez o zaman...
süt sek günlük sütten yapıyorum canım...benimkide sade yemiyor bende meyve katıyorum sürekli..bazende biskuvi katıyorum...
:))))))
Nasil gordum isimlerin yaninda noktacik var dedim yesil online demek sanirim( bilmiyordum) tikladim aaa onlineeee birdenerelerdeeee:)))))))
Yaa ben sutcuden aliyorum ama kafam karisiyor,hngisi iyi.dr.un ne dedi? Sizin orda guvenilir ykmu?
Ayy buarada ozlenmiSsin hiii haberin olsunnn:))
canım bende seni ve arkidişleri özlemişim valla :))
bana dr atatürk orman çiftliği varsa sizin orda onun keçi sütünü kullan dedi yoksa sek günlük kullan dedi..ben nerden bulayım orasını..güvenmiyor dr açık sütlere ,ama senin orda güvenilirdir neticede küçük yer herkes birbirini tanıyor
Benım bebısım 2 aylık neler yapmam lazım erkenmı daha
Cnm baktim da Balcova da varmis.ee hergun sut almaya mi gidilir oraya.buarada ben yapiyorum yrm litreden 2 gun yediriyorum aslinda makina alsam o aldigim yrm litre sutu hemen kullanmayip azcik mi kullansam yada 250 ml alayim ne olcak ayip degil ya.buaraa sulu oldu ne oldu anlaamadim cok harika oluyordu diyorum sute su mu kattilar tovbe yarabbim:))
Makin aicin ne diyorsun ? Aslinda istemiyordum ama bilemedim:)
kesinlikle al diyorum, hiç dert olmuyo tuttumu tutmadımı..aynen bende yarım litreden yapıyodum ona yetiyodu... şimdi dr en az 150 ml yiyecek deyince 1 litreden yapıyorum bizde yediğimiz için...
senin dün beni yakaladığın diyet varya onda 2 öğün yoğurt yemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?