spor yapmışlardır bence öyle kolay toparlanılmıyor spor yapmadan..ben plates yapıyodum evde tatilde bıraktım şimdi mekiğe başladım uyduruktan bir mekik aleti almıştık kipadan onu kullanıyorum...
diyet yapmama kızıyosun ama dr ok dedi çünkü günde en az 3 litre su içme şartı var,o da süte zarar değil yararlı...
eşin doğru demiş senin madden ihtiyacın olsa sende daha çabuk forma girmeye çalışırdın..
burası sabah 24 dereceydi..soğudu birden...yorgan kullanıyorum denize artık...
Hadiiiyorgana mii gectinnnn.bizde normal ortu var Ada da sormaaa gece onun da oda 24 oldu,kiyamam erkenden ustundekiyle uyudu citcitli bady yrm kollu azcik kolu soguktu .bundn snra tulum giydircem uzun kollu.
Ihtiyactn dgl de esim nisanlandigimda biraktim sanirim kiskanclik da oldu o ara:)) pek hissettirmese de:))
Yaa ne bileyim ben ogrenciyim diye cqlisiyorum diyordum ama alismisim boyle podyum gorunce bazen icim gitmiyor desem yalan olur.
Kuzum yap yap da yine sut ne bileyim yum. Et vs. Yicen dimi?
sen uyku tulumu kullandınmı adişkoya, nasıl bişey acaba ondanmı alsak bıktım üstünü örtmekten, sevmiyo örtmemi
var var öğlen protein öğünü ,akşam sebze...
merhabalar,
nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasil??? Diyetten, uyku tulumlarindan falan konusmussunuz.. kilo ve göbis durumlariniz ne su anda?? Ben 58 kg dayim ve göbisim var henüz... spora baslamakta tembellik ediyorum
Uyku tulumuna gelince bende var, Mikaili alistirmaya calisiyordum fakat hasta olunca biraktim.. tulumda yatmayi pek sevmiyor cocuklar, aglayip kalkiyor... simdilerde önce battaniye üstünede yorganini örtüyorum...bizim buralari biraz serinde ondan...
Bugün yemek olarak: Tel corb, türlü ve biber dolmasi yaptim... bilginize ;-))
Iyi hafta sonlari diliyorum simdiden...öpüldünüz.diger arkadaslaridaaaa bebislerinie cokkk öptüm..
sen uyku tulumu kullandınmı adişkoya, nasıl bişey acaba ondanmı alsak bıktım üstünü örtmekten, sevmiyo örtmemi
var var öğlen protein öğünü ,akşam sebze...
Cnm buarada mothercare de suan tabi pahali da kipaya git bak ben ordan 18.50 tl aldim.hatta esim dedi keske iki alsaydin dusunemedim snra birdaha alcam yikayinca kisin sikinti olmasin bari
Artık mobile bağlandım kızlar, daha aktif olurum :)
Biz idare edip gidiyoruz. Çok yorgunum çok ama:/ annem geleli kilo aldım ben de. Bu arada benım de adetim gecikti. Normaldır her halde :0 bir de ???????
kız yoksa hamişmisin?????
deniz dün gece hafif ateş oldu 36,5-37 arası gidiyo geliyor,daha yukarı çıkmıyo ,halen de var..minoset şurup veriyorum 6 saate bir?huzursuzluk yememe gibi sorunları yok ,neşesi yerinde.. akşam banyo yaptıktan sonra başladı acaba üşütmüş olabilirmi??
martim hakkında hayırlısı olsun kuzum..haberdar et bizi...
Artık mobile bağlandım kızlar, daha aktif olurum :)
Biz idare edip gidiyoruz. Çok yorgunum çok ama:/ annem geleli kilo aldım ben de. Bu arada benım de adetim gecikti. Normaldır her halde :0 bir de ???????
normaldır kuzum benımkı 20 gun gecıktı bısı cıkmadı..ama sn yınede bır test yap sonra kuzum
Canım ya geçmedi gitti su hastalık, kıyamam size. Bizim sümükler de devam Ege de. Bu arada o bahsettiğiniz oyuncağın resmini ekler misin aradım ama ne olduğunu bulamadım. Oyun havuzu değil sanırım o başka bi şey.merhaba arkadaşlar
hastalıkları atlatıyoruz çok şükür.ben de hala öksürük var geceleri kalkıp kalkıp odadan çıkıp öksürüyorm irem uyanmasın diye.teyzeleri benim kız gel babası yapıyor ama :))) sizde nasıl böyle oyunlar öğretiyormusunuz öğretiyorsanız paylaşın.öyle tatlı yapıyorki hem eline bakıyor hem gülüyor.hatta bazen ben söylemeden elini açıp kapatıyor bir de bakıyor nasıl hoşuna gidiyor.
görkemli hoş geldin tatlım ohh misss tatilini yaptın.rica ederim buarada.irem de çok seviyor piyanosunu ışıklı falan ya dikkatini çekiyor.oturma yeri dediğin gibi büyük bende hem önüne hem arkasına battaniye koyuyorum.canım buarada ben uyku tulumu giydiriyorum şuan ama penye benimki.kışlık ar ama büyük bu sene için alacağım.şuan kulandığımın altı torba şeklinde olanlardan büyük olan normal tulum.acaba hangisinden alsam diyorum bu kış için.şuan kullandığımız iyi aslında irem sıkılmıyor içinde alt kısmı torba şeklinde olan yani.
gölgemmm görkemli nin dediği gibi ben de 15 dk falan bırakıyorum zaten sıkılırsa ya da yorulursa ağlıyor.tekrar stoğa girerse kaçırma canım bence.emekleme topu da bir ara yoktu ama girmiş yine takip et.
martim canım benim de adetim 2 hafta kadar gecikti hatta dayanamayıp test yaptım.ama bir taraftanda hamileysem araları 13 -14 ay olacak diye düşünüyordum.allah herkese istediği zaman nasip etsin.
mujj sen iyisin canım inşallah.ada nasıl???
haticecan buralar bile epey soğudu sizin oralar daha serindir.ben de yorgan çıkardım artık.hatta bazen geceleri otururken klimanın sıcağını açıyoruz.
Canım ya geçmedi gitti su hastalık, kıyamam size. Bizim sümükler de devam Ege de. Bu arada o bahsettiğiniz oyuncağın resmini ekler misin aradım ama ne olduğunu bulamadım. Oyun havuzu değil sanırım o başka bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?