Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu arada bizim kî gel gel yapıyo ama gel gel olduğunu öğrenmedi hala , dedeler babalar anneler ecis diş anlamını bilmediğim bi dolu ses çıkarmakla meşgul yalnız

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
çalışanlara iyi ve yorucu olmayacak bir iş haftası diliyorum...
bizim babane bu sabah kadıncağız ağlaya ağlaya gitti. kızım yine bakıcısında bu arada ücretide konuştuk 250vercem aylık. süt iznim azalınca zam olmayacak ama tatillerde veya yanımıza anneanne babanne falan gelip bebeği bakmadığındada maaşı eksilmeyecek. zaten een geç 2ayda bi babanne gelip en az 10-15gün kalır. bakıcıya bırakacak arkadaşlar sizler nasıl yaptınız ücret işini?

benim kız uzuun zamandan sonra gece gazdan kıvranıp durdu ve sıpa yanımda yatmaya fena alıştı.birlikte yatmak çok güzel ama alışmasın istiyorum. havalarda soğuduya acaba yerde polar battaniyeye koymama rağmen poposunu üşütüp gazlanmış olabilir mi ki?

söylemeyi uuttum kızım ce ee oynunu öğrendi gülmekten kırıyo bizi...
biraz ters olmuş öğrenmesi ama olsun. yüzü açınca ce e diyoruzya o ce e diyince yüzü kapatıyo. sonra açıp yüzüme bakıyo ce e demem için diyince yine kapatıyo..
ilk başta öyle şaştım ki ben yapıyodum gülüyodu öğretmeyede çalışmadım farkındada değildim. yatakta yatıyorum yanımda oturuyo yorgan dizlerini örtüyo.ce e dedim kafasını hızlıyo öndeki yorgana eydi düştü sandım kaldırcakken kaldırdı kafayı gülerek bana bakıyo sonra bi daha ce e dedim nasıl bir heyecanla yüzünü yorgana sokuyo anlatamam. çok eğlendik çook

Gunaydinnn arkadaslarr
Lovehoneysagolasin cnm ben iyiyim de Ada dunden beri atesli hicbirseyi yok onun disinda sanirim diger disler ates yapacak kuzumda:/ yaaa martimle sen toplanamadini bi.cocuklardn mi birsey kaptiniz ne:/ umarim kisa zamanda iyi olursunuz
Gorkemliiiayy cnm Deniz de de birsey yksa belki dis yapmistir kiyamamm ona da
Martimmmmmmdemisknnnn heyy varmi haber regliden??? Amaninnn:)) gulelim mi uzulelim mi bilemedim.hepimizin derdi her ay beklemek regl.net cozumlere kosmali %99 en azindan
Haticecan
Kuzum bgn yemek yaparmiyim bilmiyorum kabak ,patlican,patatesi kizartsm olur aslinda yerim yoktu disarda kaldilar cunku.gecenki menuyu yapmadim .esim patlicanli kusbasi eti iste icinde biber sarimsak domates vs. Firinda yapti guzel oldu.yaa biz boyle pylasinca birinin cani cekmesin buarada kimse yazmiyor menu olmadi msglasalim:)) iste bu yemekten azcik yedik kaldi bgn onu yiyelim die dusunuyorum.yrna mantarli tavuk olur sanirim

mrhaba kızlar
herkesler ıyı umarım,gecmsı okuyamadım ama daha sonra bakacam.
evdeyım bu hafta rapor aldım,annem ameliyat olacak bugun bende kuzuma bakıyorum.
hasta olnlar var sanırım gecmiş olsun dıkkat edelım kuzulara gecmesın,haa bı de uyku tulum konusulmus sanırım.tulum alırken elyaf olmamasına dıkkat edın lutfen elyaf cok sakıncelı bebekler ıcın.bende yenı aldım tavsıye edeyım sıze hemen,tuniko da uyku tulumları var ıhrac fazlası getırmısler o yuzden cok uygun fıyatı normalde pahalı bı marka.içi cok guxel,bı de kalın yerı cıkıp yazlık olarak da kullanılabılıyo,bı fıkır benden sıze
öpüyorum hepiniziiiii....

Eki Görüntüle 532391 Eki Görüntüle 532392
kızıma cicilr aldık teyzeleri astronotu ve kadife pantolonu nasıl?
peembe kadife pantolon aldık o kadar cicikii...

güle güle kullanin canim... bunlari ne zaman giydireceksin??

merhaba canim,
esime tek cesit yemek olsada yeter - ben bir kac günlük birden yapiyorum, her gün yemekle ugrasmayayim diye, malum ufaklikla kolay olmuyor
Bu arada yaptigin diyeti yazarmisin canim..iyi kilo vermissn 2 haftada... sporda yapiyormusun peki, göbüs ne alemde??

Artık mobile bağlandım kızlar, daha aktif olurum :)

Biz idare edip gidiyoruz. Çok yorgunum çok ama:/ annem geleli kilo aldım ben de. Bu arada benım de adetim gecikti. Normaldır her halde :0 bir de ???????

canim hayirli olsun... insallah yakinda bende mobile baglanirim , önce bir telefon almam gerek ): Bu arada geldimi adetin?

" BU ARADA HANGI TELI KULLANIYORSUNUZ KIZLAR; BANA FIKIR VERIN !!"""

canim nasil oldu Deniz, atesi gecti umarim???

bizde kaloriferleri yakiyoruz canim, artik kis geliyor... uyku tulumu kullanmayi düsünüyormusun canimm?

Bizde oglusuma yerde yatarken ver ellerini diyoruz kalkmak icin veriyor ve kendide kalkicam diye ugrasiyor.. anneannesi ögretti.... Tam oyun cocugu oldular, yatmadan önce falan illa ki oyun oynayacak, ondan sonra uyuyor...

canim insallah gaz sancisi olmaz bir daha, amannn ne cektik ilk zamanlarda...hele oglusum emerken bile gaz olurdu yavrum...dikkat et canim findiga..bu arada sen nasil oldun??

kizartma da iyi olur canim..ben bugün ugrasmicam yemekle . Insallah canim kimsenin cani cekmez ya, cekersede yapma imkani vardir insallah..

mujcum, sen hangi tarz uyku tulumu aldin, kollu kolsuz, pamuklu vss???? Bende yeni bir tane daha bakicam ogluma..fikir ver canim....

Haticecan cnm pamuklu kolsuz aldim gecensene kolluydu giydirmesi zor oldu uyudugunda .tabii elemsu dgrubdemis elyaf ztn yakixi birsey.sen tel neden sordun cnm? Iphone 4S var ben de memnunum hooos cokta brsey yaptigim yok telde.orda uygundur bence hatta 5 i cikti Turkiyeye gelmedi henuz ama ona baknolmadi buarada semizotunu yaptim.beklerse tuhaf olmasin acayipbseviyorum senin orda varmi bilmiyorum burda da son demleri ztn:) birde brokoli var dunden onu yazmamisim yterli bize esim yemez semizotu pek gerci.buarada bnm esim pek sevmez kalan yemegi onun icin genelde az yapiyorum,degisik olsun diye

Ada suan uyuyor aamma arada ates cikiyr fitil iyi dgl diolar die sevmiyorum bilemedim drr.u aradim brzdn doner geri dus yapti.38,3 simdi elleyemedim surubu zor iciyor(

Gorkemli kabak,havuc,kirmizi mercimek,patates,kiyma bunlari en kucuk olanlarini koy dudukluye donusumlu degisik degisik istegine gore yapabilirsin sebze.buarada neden kirmizi merc dedim o brz yogun tutar kiyma 1 tatli kasigi kdr buaradaa

kızlar sebze çorbasını nasıl hazırlıyosunuz??sonra daha uzun yazacağım...

Kabak havuç patates haslanır, sebzeleri alıp suyuna 1 çay kaşığı irmik konur, 5 dk daha kaynatılır. Sebze çorbası tarifi Dr un verdiği listede baslangıçta böyle. Ben sebzeleri tel süzgeçte ezip suyundan katarak sulu bi çorba yapıyorum su an.

işte bizim tarifimizde öyle ama (irmik yerine pirinç) ama tel süzgeç bana çok zor geldi,bide plastik olacak dedi dr bugün yaptım zor geldi bıraktım el blendrı ile parçaladım bence çok da başarılı oldu..şartmı tel süzgeç?????

Blender da çok eziliyor ve pütürlü yemeğe alışmasına engel oluyor. Başlangıç için Blender olabilir ama sonra süzgeç daha iyi. Plastik mantıklı. Çünkü Demir sebzelerin vitamini azaltıyor. Blender da aynı etkiye neden oluyordur canım.

canım bende aynı tarife hafta sonu brokoli ve ıspanak ilave edip oğluşuma yaptım. severek yedi... yavaş yavaş alışıyor ek gıdaya.

canım bende aynı tarife hafta sonu brokoli ve ıspanak ilave edip oğluşuma yaptım. severek yedi... yavaş yavaş alışıyor ek gıdaya.

Oh afiyet olsun paşaya. Ben de bal kabağı aldım çok faydalıymış. Ondan çorba yapacagım. Ben en son kabak, havuç, patates, taze fasulye, semiz otu, soğan, karışımı yaptım. Tabii az az hepsinden. Bayılmasa da iyi kötü yedi

canım tenceredemi düdüklüdemi haşlıyosun sebzeleri??bende mikrodalganın buharlı pişirme aparatı var onla yapsam öbür türlü çok zaman alıyor haşlamak tencerede??

bu arada elemsunun dediği uyku tulumundan aldım düşünüyosanız 1 beden almayın sadece bu kış idare edersiniz dedi satan kadın... ben 2 beden aldım

canım tenceredemi düdüklüdemi haşlıyosun sebzeleri??bende mikrodalganın buharlı pişirme aparatı var onla yapsam öbür türlü çok zaman alıyor haşlamak tencerede??

canım ağzı kapaklı küçük tencerede en fazla yarım saatte haşlanıyor. bu arada bende sügeç kullanamıyorum . ama ilerde martimin dediği gibi alışması lazım.

Ben tencerede yapıyorum canım. Evet hemen olmuyor. Önden hazırlıyorum vakit gelmeden yani. Bende de vardı ondan ama bebek îçin îçime sinmedi nedense plastik diye. En güzeli tefalin Buharlı pîşiricisi varsa yoksa dîğer düdüklüleri bilemeyeceğim. Tencere içine konan Buharla pişirmek için aparatlar var ikea da ondan alacağım. Tencerede Buharla pişerken alttaki suya da vitamini geçiyor kullandığın su da faydalı oluyor böylece.

arkadaşlar herkese merhaba. iş yerinde işler çok yoğun zaman buldukça okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor evde de malum zaten işler güçler beni bekler vaziyette yine yazamıyorum. geçmişi bugün okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir. ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. babaannesi güzel bakıyor oğluşuma. sabah erkenden ayakta bizimle beraber. eymen akşam en geç 10da yatıyor ama sabahki uyku düzeni değişti erkenden bizimle beraber 7de ayakta. akşamları da hemecik zaman geciyor doyamıyorum oğluma.

bu arada uyku tulumu bende kullanmak istiyorum. artık havalar soğudu iyice birde benim yaramaz üzerinde örtüyü ayaklarıyla itip açıyor. gece hep uyanıp üzerini örtüyorum.

tatlım benimki plastik deil çelik kapaklı altı tepsili falan arçeliğin bize kullanıyorum brokoli için falan ama denize uygun olurmu bilemedim mikrodalgaya o yüzden , sence???
canım öncelikle adacığma geçmiş olsun nasıl şimdi ateş düştümü???aynen denizde ateş bugün yoktu dün çıktı anlamıyorum bir oluyo bir olmuyo heralde vücut savaşıyomu sence???demişin dişten olabilir oluyomu öyle gerçi dr su an çıkcak gibi deil demişti ama..senin çorba tarifi aceleden görmemişim kusura bakma düdüklü iyi fikir ama benimki büyük seninki küçükmü 1 patattes bir havuç için kullanılırmı ama yarım saat tencerede kaynatmaktan iyidir heralde:))mikro diyorum acaba onda mı haşlasam sen ne diyosun???

bu arada evet haticecanla mesajlassanız iyi olur burda diyet yapıyoruz heralde ,yok kremalı tavuklar yok kızartmalar arkidişler ben sizin gibi zayıf deilim 20 kilo diyorum yazık bana:))))))))

canım dr ayça kayanın diyetini yapıyorum ayda 8 kg.. doktorum programı ayça kaya diyeti diye arat bulursun..biraz daha vereyim diyetisyene başlıycam.spor olarak evde abshaper tarzı bişey var onunla mekiğe başladım...ama göbek o kadar çokki daha bişey belli olamıyor bakınca:))

uyku tulumu aldım bugün netten bakalım iyimi yarın gelecek yazarım kalitesini belki sizin orda da vardır jako-0 markası alman malıymış...sitesine baktım ama almanca olunca anlamadım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…