Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selam elemsu valla özletiyosun kendini... annene geçmiş olsun biran önce iyi olur inşallah.
dediğin uyku tulumuna bayıldıımm çok güzel ama nasıl alınır internetten önceleri bi iki bişi almıştım sanal kartım vardı(şimdi yok ama kart aidati iptali davası açtım kazanınca tümünü iptal etti banka). neysem alırsam eşimin kartıyla alacam ama nasıl oluyodu unuttum valla bide internette dolandırıcılıktan çok korkuyorum.sen aldın mı bu dediğin yereden? nasıl oluyo?

Cnm slm.olsun ya sorun dgl.yaa sorma gece aglayacaktm nerdeyse 39,1 oldu sook oldum( kulaktan birde olxuyoruz

Dun yazi yazdiktn snra Ada uyandi bir baktim yine ates hemen dr. Unu aradim.agzini kokla dedi annem kokladim.dr. Kulaga bastir dedi yaptim hicbirinde sorun yok kakaya bak sumuksumu cis yaparken agliyormu dedi hicbiri yok.burda acile gittik pratisyen azcik bogazi kirmizi kulakta az enf. Var dedi antibiotik yazdi ama veremedim:/ guvenemedim bgn bakacm olmadi cocuk dr.una gidicez .dis yapabilir bizde ilk diste yapmadi ama digerleri daha cok zorluyor bebekleri.sabaha karsi fitil attik buarada dr. Butun ver dedi ben yrm attim valla(

Buarada blendir olmaz cnm hem martimn dedigi gibi acayip dumduz olur hemde suzgectn suzmen lazim vitamin gitmesin.ben migrostan almistim o yani plastik gibi olan varya onlardn dgl bir bak bakalm sen nedenyapamadin?
Ben de o tulumu alayim o zamsn yedek almam lazimdi renkleri de civil civil gordum cnm gule gule kullansin bebisleriniz.ayca kaya iyi bi dr. Valla izliyordum dr.umu falan...hadi bakalim sana kolaylar gelsin cnm sen haticecan diye bir koyu renk gorursen okuma:)))))))) cnm kiyamam biz de baslasak fena olmaz valla

Ben disten mi dedim yaa Deniz e ee dis xikcak gibi dglse neden oldu sorsana bi dr. A bakalim.buarada tam net anlamiyor dr.lar dis ne zmn geliyor.annem abim icin disi cikck sanirim dr. Demis ...dr. Yok dis usutmus demis:))
Ada icin de bu 1 haftalik dis degil ama az kalmis demisti hos dogru bildi.iyicene beyaz oluyor o bolge ztn

Ay unutmusum cvp vermeyi olsunn cnm buyuk olsun .benimki de tefal clipso ya 4,5 ya 6 litre bilemedim suan...
minicik kliyor yemekleri ama olsun vitamini gitmesin hem de cabuk olsun da yap onda cnmcim

Selam kızlar.
Yoğunluktan yazamadım epeydir. Geçmişe göz attım, hastalarımıza geçmiş olsun diyorum.
Nasılsınız? Biz iyiyiz miniğimle.
Bayramı bekliyoruz. Önce Düzce'ye dedeye, sonra Mersin'e anneanneye gitcez Allah'ın izniyle. İlk defa görecekler torunlarını!
Bunun dışında bi değişiklik yok bizde.
Yarın da kontrolümüz var.
Öpüyoruz hepiniziiii..

Hyrmayy cnm senin de simdiden gozun aydin,kiyamam yeni mi gorecekler ayy nsl heyecanlidirlar

Kizlarrr size ne dicem dunki burdaki acildeki pratisyen agumentini kullan demisti.bnm icime sinmedi kullanmadimmmmmm...bgn burda Soke de cocuk dr.una gittim sooook.iyiki kullanmadin,internete yazzzz agumentin neden toplatildi diye oku dedi simdi onu okuyacagim bilginiz olsun die hemen yazayim dedim.onun yerine baska hafif surup verdi adini unuttum recete suan esimde.idrar da bakalim aklimda soru olmasin dedim sikinti yok idrarda.bogazi hafif kirmizi dedi...ayy bu ates insani olduruyor pek buyutmemistim ama bgn dr.a giderken arabada agladi ...cocuk buyutmek ne kdr zormus

halbuki çok bilinen bir ilaçtır...insanın dr lara güvenesi gelmiyor ya((

buarada tulum geldi çok fonksiyonel beğendim ama biraz ağır gibi..şimdi makinede yıkanıyor...

Cnm o 4 tane olan renkli cizgili falan var onlardn dimi? Oyle cok kalin dgl dimk? Ay ben de alayim mii? Guzel dersen alcm cnm

ben alıişverişimi sürekli internetten yaptıgım için bi sorun ya da tedirginlik yaşamadım,ürünü seçiyosun sepete at kısmı var,sonra ödeme yapıyosun,ha yapmak istemiyosan sana hesap numarası vereyım,prayı yatır oraya o şekilde de alabılırsın.ben aldıgım zaman ınternet sayfasına koymamıstı zaten ben o şekilde aldım.ama tulum cok guzel tavsıye ederim.

tesekkürler canim.. bu arada bu jako - sayfasinin adresi nedir??? Bende bir tane tulum var ama kus tüyü ici... ona alistirmaya calisiyorum, 2 gündür yatiyor..kolsuz... sen kollu mu aldin??

Annemmmmm gelioooooo

hadi gözün aydin canim..ne zaman geliyor annen?? Ne kadar mesafedeydi annen sana?? Benim annemde bugün gelmis, ben evde olmayinca dönmüs geri, bana tel aciyo nerdesin - bende dedim C&A dayim, Mikailin bir montu vardi onu geri verip baska bir sey alacagim, isim simdi bitti eve geliyorum dedim, bekle... yok dedi ben metroya gidiyorum, sonra yine gelirim.. Iyi dedim, nasil istiyorsan öyle yap...ne diyim simdi.. geliyo hemen kacacak , babam derseniz pek gelmez, daha dogrusu en son ne zaman geldi hatirlamiyom...neyse iste böyle - biraz icimi dökeyim dedim )

elemsu canim,
özletiyorsun kendini ya...nasilsin iyimisin bebis falan nasil iyi insallah... Senin aldigin tulum hangisi canim, ben o söyedigin sayfaya baktim, adini tam yazarmisin, bakmam icin - fikir olur belki...

dikkat edin kendinize...öpüyorum canim...

selam canim hosgeldin,
iyi olmaniza sevindim. Ooo desene bayram icin gidilecek yerler ayarlandi . Sag salim gidip gelin hadi... Yarin kontrolde güzel haberlerle gelirsin umarim...bakalim ne kadar oldu minik...

hatıcecım armın gunudzlerı hıc uyumuyo benı özluyo galıba bende onunla zaman gecırdıgım ıcın gıremıyorum pek nete,çok ıstahsız hatta hıc bısey yemeyen bı bebegım var onunla ugrasıyorum.sen nsaılsın mıkail nasıl?
canım link vereyım sana bak ordan ama senın kaz tuyu tulumn varsa gerek yok bence
http://www.*********************************/4-Mevsim-Uyku-Tulumu,PR-38279.html

Cnm o 4 tane olan renkli cizgili falan var onlardn dimi? Oyle cok kalin dgl dimk? Ay ben de alayim mii? Guzel dersen alcm cnm

evet canım onlardan.güzelliği çok amaçlı olması ve %90 pamuk oluşu.en dışta ince sayılabilecek kısım var o renkli gördüğümüz kısım...baharda onu kullanırım diyorum..onun içinde bir kısım daha var fermuarla çıkartılıp takılabşilir.mesela havalar soğuyunca o kısmı takıp kullanılır o biraz ağırlaştıryor post şeklinde içi ama fırın gibi olur bu sayede bence..

elemsu tam da aradığım zaman da paylaştın ilaç gibi geldi valla...teşekkürler canım..bu arada bucadan göndermiş kadın ben de diyorum nasıl böyle çabuk geldi:)))

haticecan kolsuz canım...JAKO-O Online Shop - Kindermode, Babymode, Spielzeug und Kindermöbel almanca sitenin adı...güle güle kullansın mikailcim

mujj aklıma takıldı adanın ağzını kokla demişya annen.kokuyosa ne anlama geliyomuş acaba??bazen denizin ağzı tok ta olsa koku oluyo..dr önemli deil dedi ama şimdi sen söyleyince merak ettim..

hyrm hayırlı yolculuklar canım ...o annen ne hayecanla bekler şimdi...ilk buluşma çok helecanlı oluo

doktora hic sordun mu gündüzleri neden uyumadigini?? Abimin 1,5 yasinda kizi var, o gündüzleri 1-2 saat uyuyo, ondan sonrada taa gece 1, 2, 3 o zamana kadar oynuyor, uyuduktan sonrada gece kalkip oturup agliyormus - onlarda halen cözemediler neden uyumadigini..bu sefer doktora gittigimizde soracagim bakalim neden olabilir diye..

canim burda bir arkadasim var, o da ayni senin gibi yeme konusunda dertli, onun kizida yemiyormus dogru dürüst, o hic emziremedi de.. mamayla ve muhallebi tarzi seylerle idare ediyor...

Hamd olsun Mikail iyi, arada burnu akiyo ama gripte degil tam, sanirim üst disler gelecekte onun belirtisi sanirim..bende ha gribim ha degil, ne bilim aralarda gidip geliyorum yani, havalar iyice sogudu burada, kis geldi diyebilirim... evet canim bende ki uyku tulumu kaz tüyü, abimlerden aldim, onun iki cocuguda kullanmamis, bana bosuna alma bizde var dedi..tertemiz, onu kullaniyorum su an.. ya ben kolsuz ya ondan kollu alsam mi diye düsünüyorum...

Canim bu arada verdigin link calismadi... canim kendine ve bebise iyi bak, öpüyorum

haticecan kolsuz canım...JAKO-O Online Shop - Kindermode, Babymode, Spielzeug und Kindermöbel almanca sitenin adı...güle güle kullansın mikailcim

sagolasin canim hemen bakiyorum.. sizde güle güle kullanin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…