mrhaba kızlar
herkesler ıyı umarım,gecmsı okuyamadım ama daha sonra bakacam.
evdeyım bu hafta rapor aldım,annem ameliyat olacak bugun bende kuzuma bakıyorum.
hasta olnlar var sanırım gecmiş olsun dıkkat edelım kuzulara gecmesın,haa bı de uyku tulum konusulmus sanırım.tulum alırken elyaf olmamasına dıkkat edın lutfen elyaf cok sakıncelı bebekler ıcın.bende yenı aldım tavsıye edeyım sıze hemen,tuniko da uyku tulumları var ıhrac fazlası getırmısler o yuzden cok uygun fıyatı normalde pahalı bı marka.içi cok guxel,bı de kalın yerı cıkıp yazlık olarak da kullanılabılıyo,bı fıkır benden sıze
öpüyorum hepiniziiiii....
tatlım benimki plastik deil çelik kapaklı altı tepsili falan arçeliğin bize kullanıyorum brokoli için falan ama denize uygun olurmu bilemedim mikrodalgaya o yüzden , sence???
canım öncelikle adacığma geçmiş olsun nasıl şimdi ateş düştümü???aynen denizde ateş bugün yoktu dün çıktı anlamıyorum bir oluyo bir olmuyo heralde vücut savaşıyomu sence???demişin dişten olabilir oluyomu öyle gerçi dr su an çıkcak gibi deil demişti ama..senin çorba tarifi aceleden görmemişim kusura bakma düdüklü iyi fikir ama benimki büyük seninki küçükmü 1 patattes bir havuç için kullanılırmı ama yarım saat tencerede kaynatmaktan iyidir heralde:))mikro diyorum acaba onda mı haşlasam sen ne diyosun???
bu arada evet haticecanla mesajlassanız iyi olur burda diyet yapıyoruz heralde ,yok kremalı tavuklar yok kızartmalar arkidişler ben sizin gibi zayıf deilim 20 kilo diyorum yazık bana:))))))))
canım dr ayça kayanın diyetini yapıyorum ayda 8 kg.. doktorum programı ayça kaya diyeti diye arat bulursun..biraz daha vereyim diyetisyene başlıycam.spor olarak evde abshaper tarzı bişey var onunla mekiğe başladım...ama göbek o kadar çokki daha bişey belli olamıyor bakınca:))
uyku tulumu aldım bugün netten bakalım iyimi yarın gelecek yazarım kalitesini belki sizin orda da vardır jako-0 markası alman malıymış...sitesine baktım ama almanca olunca anlamadım:)))
BU ŞURUP NEDEN YASAKLANDI? - KIBRIS SONDAKİKA - KIBRIS'IN HABER SİTESİ
Okuyun arkadaslar.eminim bunu hepimize hepsi olmasada cogu dr.lar yazakti birgun.........
BU ŞURUP NEDEN YASAKLANDI? - KIBRIS SONDAKİKA - KIBRIS'IN HABER SİTESİ
Okuyun arkadaslar.eminim bunu hepimize hepsi olmasada cogu dr.lar yazakti birgun.........
halbuki çok bilinen bir ilaçtır...insanın dr lara güvenesi gelmiyor ya((
buarada tulum geldi çok fonksiyonel beğendim ama biraz ağır gibi..şimdi makinede yıkanıyor...
selam elemsu valla özletiyosun kendini... annene geçmiş olsun biran önce iyi olur inşallah.
dediğin uyku tulumuna bayıldıımm çok güzel ama nasıl alınır internetten önceleri bi iki bişi almıştım sanal kartım vardı(şimdi yok ama kart aidati iptali davası açtım kazanınca tümünü iptal etti banka). neysem alırsam eşimin kartıyla alacam ama nasıl oluyodu unuttum valla bide internette dolandırıcılıktan çok korkuyorum.sen aldın mı bu dediğin yereden? nasıl oluyo?
buarada tulum geldi çok fonksiyonel beğendim ama biraz ağır gibi..şimdi makinede yıkanıyor...
tulumu begenmene sevındımiyi bi şeye vesile olduk
tatlım benimki plastik deil çelik kapaklı altı tepsili falan arçeliğin bize kullanıyorum brokoli için falan ama denize uygun olurmu bilemedim mikrodalgaya o yüzden , sence???
canım öncelikle adacığma geçmiş olsun nasıl şimdi ateş düştümü???aynen denizde ateş bugün yoktu dün çıktı anlamıyorum bir oluyo bir olmuyo heralde vücut savaşıyomu sence???demişin dişten olabilir oluyomu öyle gerçi dr su an çıkcak gibi deil demişti ama..senin çorba tarifi aceleden görmemişim kusura bakma düdüklü iyi fikir ama benimki büyük seninki küçükmü 1 patattes bir havuç için kullanılırmı ama yarım saat tencerede kaynatmaktan iyidir heralde:))mikro diyorum acaba onda mı haşlasam sen ne diyosun???
bu arada evet haticecanla mesajlassanız iyi olur burda diyet yapıyoruz heralde ,yok kremalı tavuklar yok kızartmalar arkidişler ben sizin gibi zayıf deilim 20 kilo diyorum yazık bana:))))))))
canım dr ayça kayanın diyetini yapıyorum ayda 8 kg.. doktorum programı ayça kaya diyeti diye arat bulursun..biraz daha vereyim diyetisyene başlıycam.spor olarak evde abshaper tarzı bişey var onunla mekiğe başladım...ama göbek o kadar çokki daha bişey belli olamıyor bakınca:))
uyku tulumu aldım bugün netten bakalım iyimi yarın gelecek yazarım kalitesini belki sizin orda da vardır jako-0 markası alman malıymış...sitesine baktım ama almanca olunca anlamadım:)))
Annemmmmm gelioooooo
mrhaba kızlar
herkesler ıyı umarım,gecmsı okuyamadım ama daha sonra bakacam.
evdeyım bu hafta rapor aldım,annem ameliyat olacak bugun bende kuzuma bakıyorum.
hasta olnlar var sanırım gecmiş olsun dıkkat edelım kuzulara gecmesın,haa bı de uyku tulum konusulmus sanırım.tulum alırken elyaf olmamasına dıkkat edın lutfen elyaf cok sakıncelı bebekler ıcın.bende yenı aldım tavsıye edeyım sıze hemen,tuniko da uyku tulumları var ıhrac fazlası getırmısler o yuzden cok uygun fıyatı normalde pahalı bı marka.içi cok guxel,bı de kalın yerı cıkıp yazlık olarak da kullanılabılıyo,bı fıkır benden sıze
öpüyorum hepiniziiiii....
Selam kızlar.
Yoğunluktan yazamadım epeydir. Geçmişe göz attım, hastalarımıza geçmiş olsun diyorum.
Nasılsınız? Biz iyiyiz miniğimle.
Bayramı bekliyoruz. Önce Düzce'ye dedeye, sonra Mersin'e anneanneye gitcez Allah'ın izniyle. İlk defa görecekler torunlarını!
Bunun dışında bi değişiklik yok bizde.
Yarın da kontrolümüz var.
Öpüyoruz hepiniziiii..
Annene gecmiş olsun canım. Armin nasıl yîyor mu artık? Öptüm sizi
tesekkürler canim.. bu arada bu jako - sayfasinin adresi nedir??? Bende bir tane tulum var ama kus tüyü ici... ona alistirmaya calisiyorum, 2 gündür yatiyor..kolsuz... sen kollu mu aldin??
hadi gözün aydin canim..ne zaman geliyor annen?? Ne kadar mesafedeydi annen sana?? Benim annemde bugün gelmis, ben evde olmayinca dönmüs geri, bana tel aciyo nerdesin - bende dedim C&A dayim, Mikailin bir montu vardi onu geri verip baska bir sey alacagim, isim simdi bitti eve geliyorum dedim, bekle... yok dedi ben metroya gidiyorum, sonra yine gelirim.. Iyi dedim, nasil istiyorsan öyle yap...ne diyim simdi.. geliyo hemen kacacak, babam derseniz pek gelmez, daha dogrusu en son ne zaman geldi hatirlamiyom...neyse iste böyle - biraz icimi dökeyim dedim )
elemsu canim,
özletiyorsun kendini ya...nasilsin iyimisin bebis falan nasil iyi insallah... Senin aldigin tulum hangisi canim, ben o söyedigin sayfaya baktim, adini tam yazarmisin, bakmam icin - fikir olur belki...
dikkat edin kendinize...öpüyorum canim...
selam canim hosgeldin,
iyi olmaniza sevindim. Ooo desene bayram icin gidilecek yerler ayarlandi. Sag salim gidip gelin hadi... Yarin kontrolde güzel haberlerle gelirsin umarim...bakalim ne kadar oldu minik...
Cnm o 4 tane olan renkli cizgili falan var onlardn dimi? Oyle cok kalin dgl dimk? Ay ben de alayim mii? Guzel dersen alcm cnm
hatıcecım armın gunudzlerı hıc uyumuyo benı özluyo galıba bende onunla zaman gecırdıgım ıcın gıremıyorum pek nete,çok ıstahsız hatta hıc bısey yemeyen bı bebegım var onunla ugrasıyorum.sen nsaılsın mıkail nasıl?
canım link vereyım sana bak ordan ama senın kaz tuyu tulumn varsa gerek yok bence
http://www.*********************************/4-Mevsim-Uyku-Tulumu,PR-38279.html
haticecan kolsuz canım...JAKO-O Online Shop - Kindermode, Babymode, Spielzeug und Kindermöbel almanca sitenin adı...güle güle kullansın mikailcim
sagolasin canim hemen bakiyorum.. sizde güle güle kullanin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?