Gorkemlicnm senin yazdigin saatt de ailecek uyuduk valla iyi de geldi ,sukur gece ates olmadi ama bgn vucudu kirmizi surup ismi largopen acaba icindeki penisiline alerjisi mi var diyorum dr. U aradim simdi doner bana geri ins. Bademcik de sorun olur mu acaba die kokla dedi yada enf. Bogazda .ama dr. Sorun yok diosa yoktur Adayi kokladim hic koku gelmemisti olmadi baksin dr. Dicem ama bakiyordur da hep ztn dimi? Unnoda da bi tulum var organik dio dogru mu bilemedim ona bi bakar misin ya senin dedigini yada bunu alayim ama seninkinin guzelligi 2 turlu.buarada biz yazin genelde ortunemedk dr. Acilsada sorun degil ztn asiri sicak demisti.cok hamam olursa oda sicakligini cok yapma da cocuk piser kiyamamm
Haticecangeldi cnm dun eltimlerle arabayla 1,5 saat.otobusle gelirse 2 saat suruyor .aslinda yakin uzak degil ama oyle sehir ici gibi hadi gunduz gideyim snra eve geri doneyim olmuyor ya hooos dusuncek olsan Istanbul da millet ise bu saat aralarinda gidiyor .annen yakin yaa donsun snra gelsin:))) baban neden gelmiyor anneler daha mi duskun oluyor toruna acaba :) babam olmadigi icin bilemedim
Elemsuuumartimin yaziyi gordum.cok gecmis olsn ne ameliyati oluyor annen?
.Martimmmmmm,lovehoneybgn nasilsiniz? Ayyyy terk etsin su hastaliklar biziiiiii tum anneleriiii.biz sorun dgl se cocuk hasta olunca resmen perisan oluyoru vlla
canım Hülya izmir de oturuyo zaten,bazen çekimler için izmir de bebek arıyo,hatta bı keresınde ben denız ıcın soyledım ayınısordu ama küçük demişti o zman için ilerde belki ihtiyacı olur o zaman görüşürsünüz,çok tatlı bı insandır senden iyi olmasın
canım dr ayça kayanın diyetini yapıyorum ayda 8 kg.. doktorum programı ayça kaya diyeti diye arat bulursun..biraz daha vereyim diyetisyene başlıycam.spor olarak evde abshaper tarzı bişey var onunla mekiğe başladım...ama göbek o kadar çokki daha bişey belli olamıyor bakınca:))
uyku tulumu aldım bugün netten bakalım iyimi yarın gelecek yazarım kalitesini belki sizin orda da vardır jako-0 markası alman malıymış...sitesine baktım ama almanca olunca anlamadım:)))
Selam kızlar geçmişe bakamadım şimdi çıkcam hemen bişey sorup, akşama doğru gelirim yine.
Bugün kontrolde doktor bi hap yazdı kızıma, 6.5-7 aylıkken öneriyorum bunu dişleri saha sağlam daha sağlıklı çıkıyor dedi. Adı zymafluor tablet.
Size verdi mi doktorlarınız ??
Selam kızlar geçmişe bakamadım şimdi çıkcam hemen bişey sorup, akşama doğru gelirim yine.
Bugün kontrolde doktor bi hap yazdı kızıma, 6.5-7 aylıkken öneriyorum bunu dişleri saha sağlam daha sağlıklı çıkıyor dedi. Adı zymafluor tablet.
paylastıgın cok ıyı olmus cnm sagolBU ŞURUP NEDEN YASAKLANDI? - KIBRIS SONDAKİKA - KIBRIS'IN HABER SİTESİ
Okuyun arkadaslar.eminim bunu hepimize hepsi olmasada cogu dr.lar yazakti birgun.........
canım bız bu sabah doktordaydık ası ıcın. Bize vermedı bahsettıın haptan. kızım 6.5 kılo 63 cm hersey normal gorunuyor yalnız bıngıldagımız hala yumusacık kapanmamıs ona canım sıkıldı bıraz
saol canım 2 elinden birden dun ameliyat oldu,kas erimesi varmıs ellerınde ellerını kullanamamaya baslamıstı gencecık yasta,annem henuz 50 yasında,o yuzden rapor aldım bende 1 hafta bu haftayı evde gecırıyoruz.
Haticecangeldi cnm dun eltimlerle arabayla 1,5 saat.otobusle gelirse 2 saat suruyor .aslinda yakin uzak degil ama oyle sehir ici gibi hadi gunduz gideyim snra eve geri doneyim olmuyor ya hooos dusuncek olsan Istanbul da millet ise bu saat aralarinda gidiyor .annen yakin yaa donsun snra gelsin:))) baban neden gelmiyor anneler daha mi duskun oluyor toruna acaba :) babam olmadigi icin bilemedim
canım bu dıyetı yaparız yapmasına ama sutumuz azalmaz degıl mı????????
bayramdan sonra gıtcem cnm benım ıns devam eder ındırım bırde bedenler evet oyleymıs napalım bende seneye olacak seyler alırım.)Gunaydinnlarrrrr....
Bgn Adacik iyi ama dun dr.u Arayip Ada nsl die sorunca byle tedirgin oldum crp hemogram testi yaptir dedi sanirim ciltte kirmizilik oldu die antibiotiktn die bgn yok gerci
Yok kizlar annem bayrama kalmaz bizim tatil plani yatti biz bayramda gideiz ztn anneme .kalmaz cnku abim evde yalniz birde bayram ya evimi kapatmam der o hep cok gelen var gibi:))
Golgem ne zmn Ank. Gitcen? Indirim var ok ama bedende sikinti olabilir.mesela 18-24 ay olanlari aldim hep ama cogu kalmamis:/
Cevaplarınız için sağolun kızlar tek tek cevaplayamıyorum. Bunu bile zor yazıyorum. Çünküüüüü ekranım iyice bozuldu, minibooktan giriyorum zaten, bu da düşe düşe ekranın şu an sadece çeyreği sağlam. Evire çevire okuyup takip etmeye yazmaya çalışıyorumNeyse.. Bi süre sohbetlere katılmakta zorluk çekcem yani.
O dediğim diş için tableti alsam da olur almasan da olur yani. Hmm...
mujj Adacığa geçmiş olsun canımm elemsu senin de annene geçmiş olsun.
Biz de kültür sonucunu bekliyoruz. Lökosit nadir görüldü bu sefer. Kültür de temiz çıkarsa sorun yok artık taa 3 ay sonra bakarız idrara dedi dr.
Bi de muhallebi tarifi verdi şekerli. Dr.u çok sevdik ama şeker tuz konusunda uyuşmuyor bizim kafalar :)
omrumuz bındıldağını sorun etme canım kapanır yakında.
Sarem de 7.800 gr. 65 cm olmuş.
sonuclar cıkmıs..
lokosıt yıne var ve kızımda gızlı kan pozıtıf cıkmıssss pazartesı prof ayarladık ona goturcez alerjı bolumune sevkettıler..
gızlı kan sebebı kullanılan demır ılacı mıdede olan reflu yada sut alerjısı olabılırmıss cokk kotuyumm aglamaktan gozlerım sıstı(
demır ılacındandır dedı dr ama ben 15 gundur kullanmıyorum zatennnnnnnn konuyu bılen varmı ne olur ıyı bısı soleyınnn
sonuclar cıkmıs..
lokosıt yıne var ve kızımda gızlı kan pozıtıf cıkmıssss pazartesı prof ayarladık ona goturcez alerjı bolumune sevkettıler..
gızlı kan sebebı kullanılan demır ılacı mıdede olan reflu yada sut alerjısı olabılırmıss cokk kotuyumm aglamaktan gozlerım sıstı(
demır ılacındandır dedı dr ama ben 15 gundur kullanmıyorum zatennnnnnnn konuyu bılen varmı ne olur ıyı bısı soleyınnn
sonuclar cıkmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?