sonuclar cıkmıs..
lokosıt yıne var ve kızımda gızlı kan pozıtıf cıkmıssss pazartesı prof ayarladık ona goturcez alerjı bolumune sevkettıler..
gızlı kan sebebı kullanılan demır ılacı mıdede olan reflu yada sut alerjısı olabılırmıss cokk kotuyumm aglamaktan gozlerım sıstı(
demır ılacındandır dedı dr ama ben 15 gundur kullanmıyorum zatennnnnnnn konuyu bılen varmı ne olur ıyı bısı soleyınnn
sagolun kızlar ınsallah bırsey cıkmaz daha kotu sonuclar cıkmazz..
pazartesıyı nasıl beklerım ben(
yemın ederım uzuntuden sutum kesıldıbugun topu topu gu boyu 40 cc cıktı..
Allahımmm kaldıramayacagımız yuk vermesın ınsallah
sagol cnm aynen ole uyku tutmadı gece 4 te yattımGolgemmmmmmcnmmmm cok gecmis olsun.simdi bildigim kadariyla sunu diyebilirim bebeklerin cogunda 7-8 aya kdr bir reflu vardir .bnm kuzn ilac kullanmisti bebegine.buarada kusmasi cok varmiydi?
Cnm yapmaa bak yazik sutun azalmis gecenin kaci olmus nettesin(( anlasilan uyku tutmadi cnmmm yaaa!
Diyelimki sut alerjisi var o tarz urunlere yasak koyarlar ben bebek de bir hasar olcagini dusunmuyorum lutfen kendine gel.bgn bnm sikildi Ada kirmizi yuzu boyun alti dalgali sekilde bu surup 1 kere icti penisilin fena mi alerjisi var anlamadik.bgn dr. A foto atti smdi esim arar brzdn dr. Bizi bakalim ne dicek o kirmiziliga ben korktum ilac karacigere zarar vermesin poooof...
caım geçmiş olsun o dediğini hiç duymadım ama yoktr inşallah bişi bu kadar üzme kendini pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hem bak sütünde azalmış iyice en iyi ilaç anne sütüymüş üzülme kesilmesin.bakacaksın pazartesi hiç bişi yok
Gunaydinnlarrrrr....
Bgn Adacik iyi ama dun dr.u Arayip Ada nsl die sorunca byle tedirgin oldum crp hemogram testi yaptir dedi sanirim ciltte kirmizilik oldu die antibiotiktn die bgn yok gerci
Yok kizlar annem bayrama kalmaz bizim tatil plani yatti biz bayramda gideiz ztn anneme .kalmaz cnku abim evde yalniz birde bayram ya evimi kapatmam der o hep cok gelen var gibi:))
Golgem ne zmn Ank. Gitcen? Indirim var ok ama bedende sikinti olabilir.mesela 18-24 ay olanlari aldim hep ama cogu kalmamis:/
Cevaplarınız için sağolun kızlar tek tek cevaplayamıyorum. Bunu bile zor yazıyorum. Çünküüüüü ekranım iyice bozuldu, minibooktan giriyorum zaten, bu da düşe düşe ekranın şu an sadece çeyreği sağlam. Evire çevire okuyup takip etmeye yazmaya çalışıyorumNeyse.. Bi süre sohbetlere katılmakta zorluk çekcem yani.
O dediğim diş için tableti alsam da olur almasan da olur yani. Hmm...
Sarem de 7.800 gr. 65 cm olmuş.
sonuclar cıkmıs..
lokosıt yıne var ve kızımda gızlı kan pozıtıf cıkmıssss pazartesı prof ayarladık ona goturcez alerjı bolumune sevkettıler..
gızlı kan sebebı kullanılan demır ılacı mıdede olan reflu yada sut alerjısı olabılırmıss cokk kotuyumm aglamaktan gozlerım sıstı(
demır ılacındandır dedı dr ama ben 15 gundur kullanmıyorum zatennnnnnnn konuyu bılen varmı ne olur ıyı bısı soleyınnn
sagolun kızlar ınsallah bırsey cıkmaz daha kotu sonuclar cıkmazz..
pazartesıyı nasıl beklerım ben(
yemın ederım uzuntuden sutum kesıldıbugun topu topu gu boyu 40 cc cıktı..
Allahımmm kaldıramayacagımız yuk vermesın ınsallah
pekmez koymayı denedınmı cnm berende yemıyodu ıcıne bıraz pekmez koydum gercı hos yıne yemedı:) belkı senınkı severselam kızlar nasılsınız??biz iyiyiz çok şükür..deniz totoyu kaldıra kaldıra bir hal oluyor..galiba oturacak bu kızçe:))bana lütfen sebze püresi yedirmenin bir yolunu söyleyin...hiiiiiiiiiiiiç sevmiyor...patates-kabak yemedi,patates-havuç yemedi,patates-domates yemedi..bu arada domates serbest bize...hatta dr tarla domates bitmeden al 10 kg koy difreeze deniz için dedi..yarın bakcam pazara...
hyrm önce senle başlıyım..kız ne istiyosun bilgisayar ekranından..çok güldüm şimdi...onca zaman onunla yazış,bozulunca parçala:))))denizin de karnında mercimek kadar var beyazlık,biz de takipteyiz,ama şimdilik büyüme yok doğduğundan bewri aynı...
mujj canım bence kesin bişey dokunuyor adişkoya...şurupla ilgisini bilemedim şimdi..naptın tulum işini...
sagol cnm benım ıns bısı cıkmazmerhaba canim,
gecmis olsun umarim tekrar cikmaz kirmiziliklar... Tatile nereye gidecektiniz)
merhaba canim,
nasilsiniz iyimisiniz? Masallah Sarem´e, tütütü nazar degmesin. Hadi insallah bir an önce ekranin yenilenir de sende rahat rahat yazabilirsin... öpüyorum sizi
Gölgemmm canim,
Yazdiklarini ancak bugün okuyabildim, dün giremedim nete. Canim cok gecmis olsun, lütfen pozitif düsün, hersey iyi olacak. Bak göreceksin sonuclar iyi gelecek... sen kalbini ferah tut. Yavrunu düsün, sütün iyice gitmesin. Rabbim tüm rahatsiz olan bebislerimize acil sifalar versin. Dualarimiz seninle ve bebisinle. ikinizide kocaman öpüyorum canim...
ınns cnm benımmujj canım Adacığın boynundakiler ciddi bişey değildir geçici bir alerjidir umarım. Rahatsız oluyor mu Adacık ondan yoksa sadece görünürde mi var?
Ben de dün Sarenin dizinde beyazlık farkettim. 1kuruş büyüklüğünde. Benim canım da buna sıkıldı. Bugün aşımız vardı, aile hekimine sordum. Vitiligo dediTakip ederiz ama önemli bişey değil, geçebilir de, ilerleyebilir de dedi. Ailede var mı diye sordu. Tedavi amaçlı ilaç için çok küçük Sare dedi.
Yarın kültür sonucu için doktorumuzu aradığımda ona da sorcam.
golgemmm boşu boluna üzüyorsun kendini canım benimm yapma böyleee. Biliyorum elinde değil üzülmemek ama bebişe süt olmuyor baaakk! Göreceksin üzüldüğün kadar büyük bişey çıkmıcak Allah'ın izniyle.
haticecan sağol teyzesi öpüyor miniğim seni.
Yeni bilgisayar alınca bunun kalan ekranını da elimle bozcam bastıra bastıraaa :)
Siz nasılsınız ? Mikail nasıl ?
gölgemmm geçmiş olsun canım.üzüldüm çok ama dediklerin sanırım çok kötü şeyler değil.yani yazdıklarından birine alerjisi varsa dikkat edersin kullanmazsın geçer allahın izniyle.hem doktor da korkma demiş sen şimdi içini güzelce ferahlat ve güzel şeyler düşün ki sütün gitmesin.sonra bir de buna üzülğrsün.anne olmak çok zor canım evet ben haberlerde bile çocuklarla ilgili haberlere çok üzülüyorum.irem büyüyecek başına kötü şeyler gelecek kötü insanlarla karşılaşacak diye şimdiden endişeleniyorum.normalde haftasonunun çabuk geçmesini istemem ama berenciğin iyi haberlerini almak için biran öncesi pazartesiyi beklicem ve dua edicem tatlım.
selam kızlar nasılsınız??biz iyiyiz çok şükür..deniz totoyu kaldıra kaldıra bir hal oluyor..galiba oturacak bu kızçe:))bana lütfen sebze püresi yedirmenin bir yolunu söyleyin...hiiiiiiiiiiiiç sevmiyor...patates-kabak yemedi,patates-havuç yemedi,patates-domates yemedi..bu arada domates serbest bize...hatta dr tarla domates bitmeden al 10 kg koy difreeze deniz için dedi..yarın bakcam pazara...
hyrm önce senle başlıyım..kız ne istiyosun bilgisayar ekranından..çok güldüm şimdi...onca zaman onunla yazış,bozulunca parçala:))))denizin de karnında mercimek kadar var beyazlık,biz de takipteyiz,ama şimdilik büyüme yok doğduğundan bewri aynı...
mujj canım bence kesin bişey dokunuyor adişkoya...şurupla ilgisini bilemedim şimdi..naptın tulum işini...
Yaa ekranın halini daha doğrusu kullanırken benim halimi görseeennn acırsın da bi pc alır yollarsın, o kadar yaniii :) Kore'den almıştım gözüm gibi bakıp seviyordum amaaa o kadar usandım artık :)
Hem insanoğlu işte nankörüm nanköörr.
Doğumdan beri aynı büyüklükte demek sizdeki. Ama bizimki yeni ya önceden olsa kesin farkederdim. Bakalım nolcak.
Sebze çorbasını nasıl sevdirebilirsin bilemedim ama çok daha katı ya da tam tersi çok daha sulu yapsan değişik bişey sanıp yer belki :/ Sare maşallah hiç sorun yaşatmadı bu konuda bana ama sulu yapmadığım zaman daha bir güzel yiyor mesela. Bir de tatlı bir meyve eklemeni tavsiye edebilirim. Kolay gelsiiinn.
senin canın sağolsun canım benim,istediğin pc olsun ...da biz de tek maaşa düştük biliyonmu olsa dükkan senin:))
gölgem pekmez sen tatlı meyve demişiniz valla iyi fikir bakıyım deniyim yarın umarım yer bu şekilde...meyveyi çok seviyor yoğurdu da götürüyor maşallah ama sebze
bu arada bu saatte ne işim var burda deniz 3 gibi uyandı bağıra bağıra ağladı galiba korkulu rüya gördü,zor sakinleştirdim,ondan sonrada uyku tutmadı
Erkek annesi olmak ne demektir ?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birli
kte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır kadınken ve daha yeni anne olmaya alışırken, bir de erkek olmak ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak
Erkek annesi olmak Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, erkeklik evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
mujj inşallah bi oğlun olsun adı deniz olsun dermşişim ada ya uyumlu olur gibisinden:))naber tatlım..nasıl oldu fıstık..??
bu arada kipalarda oyuncaklar da %50 indirim var..duyurulur..ben birkaç parca topladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?