Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

caım geçmiş olsun o dediğini hiç duymadım ama yoktr inşallah bişi bu kadar üzme kendini pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hem bak sütünde azalmış iyice en iyi ilaç anne sütüymüş üzülme kesilmesin.bakacaksın pazartesi hiç bişi yok

Golgemmmmmmcnmmmm cok gecmis olsun.simdi bildigim kadariyla sunu diyebilirim bebeklerin cogunda 7-8 aya kdr bir reflu vardir .bnm kuzn ilac kullanmisti bebegine.buarada kusmasi cok varmiydi?
Cnm yapmaa bak yazik sutun azalmis gecenin kaci olmus nettesin(( anlasilan uyku tutmadi cnmmm yaaa!
Diyelimki sut alerjisi var o tarz urunlere yasak koyarlar ben bebek de bir hasar olcagini dusunmuyorum lutfen kendine gel.bgn bnm sikildi Ada kirmizi yuzu boyun alti dalgali sekilde bu surup 1 kere icti penisilin fena mi alerjisi var anlamadik.bgn dr. A foto atti smdi esim arar brzdn dr. Bizi bakalim ne dicek o kirmiziliga ben korktum ilac karacigere zarar vermesin poooof...

sagol cnm aynen ole uyku tutmadı gece 4 te yattım
asırı kusması yok ama herzamankıne gore bıraz arttı fakat az az kusuo gunde 2 3 defa cıkarıyoo oda curuk derlerya ole..
ne olur ua edın hıc bu kadar kotu hıssetmemıstım kendımı anne olmak ne kadar zormus
pazart ıple cekıyorum..adacıgımada cok gecmıs olsun ıns bırsey cıkmaz ıns gecıcı bırseydır..belkı bır besıne karsı vucut reaksıyon gostermıstır cnm

sagol cnm..sabahta kalktımkı memede hıcbırsey yok sagdım 10 cc anca cıktı sabaha kadar dolmus olması gerektı elımde dııl cok korkuyorum bırsey cıkcak dıye agla agla ıcım cıktı annemler falan dun hep eldıler bıze tesellıye hepsı ıyı seyler soleyerek kafamı dagıtmaya calıstı ama yok::::

sonucları alıralmaz netten arastırmaya basladım once gızlı kan yazdım karsıma pattt dıye kanserr kelımesını gordum orda tıkandım elım ayagım tıtredı sınırlerım bosaldı.. ıcerıgıne bakmakta o kadar zorlandımkı baktım yetıskınlerde gaitada gorulen kan kolon kanserının belırtısı olabılır yazıyor..YETİŞKİN iste bu sozde rahatladım yaa ddım ben napıorum bebek dıye arattım allahtan ole bır bulgu yok..
dr zaten gozle gorunur sekılde degıl kakadakı kan arastırmalarda bulgusu var telas yapck bısı yok atesı yoksa ıyı bslenıyor ve asırı kusması yoksa hıcc endıselenme dedı..
kac tane dr u aradım tum hast talan ettım dıyebılırım..
Allahım herkesın yawrusunaaa saglık sıhhat versın ıns..

merhaba canim,
gecmis olsun umarim tekrar cikmaz kirmiziliklar... Tatile nereye gidecektiniz )

merhaba canim,
nasilsiniz iyimisiniz? Masallah Sarem´e, tütütü nazar degmesin. Hadi insallah bir an önce ekranin yenilenir de sende rahat rahat yazabilirsin... öpüyorum sizi

Gölgemmm canim,
Yazdiklarini ancak bugün okuyabildim, dün giremedim nete. Canim cok gecmis olsun, lütfen pozitif düsün, hersey iyi olacak. Bak göreceksin sonuclar iyi gelecek... sen kalbini ferah tut. Yavrunu düsün, sütün iyice gitmesin. Rabbim tüm rahatsiz olan bebislerimize acil sifalar versin. Dualarimiz seninle ve bebisinle. ikinizide kocaman öpüyorum canim...

mujj canım Adacığın boynundakiler ciddi bişey değildir geçici bir alerjidir umarım. Rahatsız oluyor mu Adacık ondan yoksa sadece görünürde mi var?

Ben de dün Sarenin dizinde beyazlık farkettim. 1kuruş büyüklüğünde. Benim canım da buna sıkıldı. Bugün aşımız vardı, aile hekimine sordum. Vitiligo dedi Takip ederiz ama önemli bişey değil, geçebilir de, ilerleyebilir de dedi. Ailede var mı diye sordu. Tedavi amaçlı ilaç için çok küçük Sare dedi.
Yarın kültür sonucu için doktorumuzu aradığımda ona da sorcam.

golgemmm boşu boluna üzüyorsun kendini canım benimm yapma böyleee. Biliyorum elinde değil üzülmemek ama bebişe süt olmuyor baaakk! Göreceksin üzüldüğün kadar büyük bişey çıkmıcak Allah'ın izniyle.

haticecan sağol teyzesi öpüyor miniğim seni.
Yeni bilgisayar alınca bunun kalan ekranını da elimle bozcam bastıra bastıraaa :)
Siz nasılsınız ? Mikail nasıl ?

gölgemmm geçmiş olsun canım.üzüldüm çok ama dediklerin sanırım çok kötü şeyler değil.yani yazdıklarından birine alerjisi varsa dikkat edersin kullanmazsın geçer allahın izniyle.hem doktor da korkma demiş sen şimdi içini güzelce ferahlat ve güzel şeyler düşün ki sütün gitmesin.sonra bir de buna üzülğrsün.anne olmak çok zor canım evet ben haberlerde bile çocuklarla ilgili haberlere çok üzülüyorum.irem büyüyecek başına kötü şeyler gelecek kötü insanlarla karşılaşacak diye şimdiden endişeleniyorum.normalde haftasonunun çabuk geçmesini istemem ama berenciğin iyi haberlerini almak için biran öncesi pazartesiyi beklicem ve dua edicem tatlım.

merhaba arkadaşlar
hastalıklarımızı atlattık çok şükür.ama buraya girmeye pek fırsatım olmadı yoğun bir hafta geçirdim.çarşamba aşılarımızı olduk.çok ağlamadı kuzum çok şükür.sağlık ocağında 7300 gr ve 68 cm çıktı bakalım doktorda nasıl olacak.bayramdan sonra gidelim diyoruz.geçmişi çok okuyamadım gölgemmm in haberini görünce ona baktım birtek.herkes iyidir umarım.

selam kızlar nasılsınız??biz iyiyiz çok şükür..deniz totoyu kaldıra kaldıra bir hal oluyor..galiba oturacak bu kızçe:))bana lütfen sebze püresi yedirmenin bir yolunu söyleyin...hiiiiiiiiiiiiç sevmiyor...patates-kabak yemedi,patates-havuç yemedi,patates-domates yemedi..bu arada domates serbest bize...hatta dr tarla domates bitmeden al 10 kg koy difreeze deniz için dedi..yarın bakcam pazara...

hyrm önce senle başlıyım..kız ne istiyosun bilgisayar ekranından..çok güldüm şimdi...onca zaman onunla yazış,bozulunca parçala:))))denizin de karnında mercimek kadar var beyazlık,biz de takipteyiz,ama şimdilik büyüme yok doğduğundan bewri aynı...

mujj canım bence kesin bişey dokunuyor adişkoya...şurupla ilgisini bilemedim şimdi..naptın tulum işini...

pekmez koymayı denedınmı cnm berende yemıyodu ıcıne bıraz pekmez koydum gercı hos yıne yemedı:) belkı senınkı sever
sagol cnm benım ıns bısı cıkmaz
ınns cnm benım

destegın ıcınn cokk tesekkur ederim cnm..
ınsallah pazartesı gule oynaya sıze guzel haberler verırım..

Yaa ekranın halini daha doğrusu kullanırken benim halimi görseeennn acırsın da bi pc alır yollarsın, o kadar yaniii :) Kore'den almıştım gözüm gibi bakıp seviyordum amaaa o kadar usandım artık :)
Hem insanoğlu işte nankörüm nanköörr.
Doğumdan beri aynı büyüklükte demek sizdeki. Ama bizimki yeni ya önceden olsa kesin farkederdim. Bakalım nolcak.
Sebze çorbasını nasıl sevdirebilirsin bilemedim ama çok daha katı ya da tam tersi çok daha sulu yapsan değişik bişey sanıp yer belki :/ Sare maşallah hiç sorun yaşatmadı bu konuda bana ama sulu yapmadığım zaman daha bir güzel yiyor mesela. Bir de tatlı bir meyve eklemeni tavsiye edebilirim. Kolay gelsiiinn.

senin canın sağolsun canım benim,istediğin pc olsun ...da biz de tek maaşa düştük biliyonmu olsa dükkan senin:))

gölgem pekmez sen tatlı meyve demişiniz valla iyi fikir bakıyım deniyim yarın umarım yer bu şekilde...meyveyi çok seviyor yoğurdu da götürüyor maşallah ama sebze

bu arada bu saatte ne işim var burda deniz 3 gibi uyandı bağıra bağıra ağladı galiba korkulu rüya gördü,zor sakinleştirdim,ondan sonrada uyku tutmadı

Gunaydin arkadaslar
Dun dr.u aradi Adanin viral enfeksiyon gecirmis onemli dgl vucudu bu sekilde dokuntuyla atacak dedi .bogazi kirmiziydi azcik ya sanirim ust solunumdan altta sorun yok cunku.obur adam surup yazmisti yaa eee bakteri mi virussss muuu her vuruse antibiotik ii gelmiyor dimi cook emin olmadikca dr. Ztn antibiotik kullanmayalim iyiki de icmemis .ismini koyamadigimiz rahatsizliklar var dedi dr.

Ama oyle 5.6. Hastalik aklina gelmesin alakasi yok aorun yok ates olursa gel dedi.cok sukur yok atesi ztn

Hyrm cnmcim ailenizde var mi buarada? Genetik de olabiliryormus annemden duydugum anneme sormustum okuyunca.bakalim dr.u ne diyecek net sanirim gunese rahat cikamiyorlar yanlis biliyor olabilirim bildigim kadariyla cnm.keske koreye gitmisken 2 tane alsaydin yedek ucuz hem oralar dimi

Gorkemlii xnmcim vallaa aynen yazdigin saati gorunce gozumm acildi sebebini yazmissin kiyamam ruya gordu herhalde.Adacik da 4:00 gibi uyandi uyumayack goz vardi bzm aramiza alinca saga sola dondu uyudu.buarada yatak ayiran hatta icinizde en erken yatagi ayiran benim fakat bu sabah 7 yada dgr uynamalarinda yanina alip yatan benden baska yktur sanirim alisir mi acaba diyorum.sariliyor yaa bayiliyorum:))

ayy kıyamam kotu ruya gormustur..
benımd uyku duzenın hastaneden sonra hepten bozuldu saga don yok sola don yok ve yıne burdayım..berende 1.30 gıbı uyudu aten yawrumda hıc uyumuyır nolcak bızım halımız.

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birli
kte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...

Heyyyyyy! Gozlerim doldu okurkennn,benimde oglusum olsunnnnnnnnnn

ayyy martim erkek annesi olmasamda çok duygulandım ve hiç bu bakış açısıyla bakmamıştım erkek annelerine...acaba şimdi ben denizle hemcins oldum için işim daha mı kolay olacak diye düşündüm???

mujj inşallah bi oğlun olsun adı deniz olsun dermşişim ada ya uyumlu olur gibisinden:))naber tatlım..nasıl oldu fıstık..??

bu arada kipalarda oyuncaklar da %50 indirim var..duyurulur..ben birkaç parca topladım...

mujj inşallah bi oğlun olsun adı deniz olsun dermşişim ada ya uyumlu olur gibisinden:))naber tatlım..nasıl oldu fıstık..??

bu arada kipalarda oyuncaklar da %50 indirim var..duyurulur..ben birkaç parca topladım...

Sakaaaa oww süper. Arabaya asılan ahtapot beğenmiştim 50tl Cook demiştim. Ay almam lazım hemen evde herkese duyurdm resmen. Bgn annemin görmediği bı yer var orda kipa gidelim bari. Şükür Adam iyi . Denizci nal cinmin. Ben Deniz ismini de seviyorum. Arda olsun diyorum şakasına:)) Alah bize de oğludur versn villa soooole bı sünnet yapalimm

Görkemli burada ne Didem. Ben buzluga zti domates atcktm . Acaba Adaya faydalı olurmu bilemiyordum. Dün esim kıyamamış 22 kilo almış 2 kilosu çöp olsa 1 kilo yemek için ayirdm gerisini sag olsun annem attı buzluga. Ben dün sanırım deniz sezonunu bu sefer kapattım bgn soğuk gibi hava, hoş pastirma sıcağı gelirse belki o zmn bir kere daha şansım olur. Offff kıs gelmesinin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…