Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hay yazılarım tam fiyaskoo yaa. Kıyamamış da nesi:))) kıyamam diyecekken . Sunu diecektim vallaa sagol iyilik soyledin domatesi

İnşallah canım, bi de oğlun olsun, valla dillere destan bi sünnet yapmazsan benim adım martim değil ben de çok duygulandım, saklayıp ergen olunca oğluma okutucam :) sizi kipacılar siZi bu arada

Son düzenleme:
Hay yazılarım tam fiyaskoo yaa. Kıyamamış da nesi:))) kıyamam diyecekken . Sunu diecektim vallaa sagol iyilik soyledin domatesi

İnşallah canım, bi de oğlun olsun, valla dillere destan bi sünnet yapmazsan benim adım martim değil ben de çok duygulandım, saklayıp ergen olunca oğluma okutucam :) sizi kipacılar siZi bu arada

Sizdeeee yoookk kiskanmaaaa:)))). Aminnnn senin de kızın olsun 1 tane inss

ayyy martim erkek annesi olmasamda çok duygulandım ve hiç bu bakış açısıyla bakmamıştım erkek annelerine...acaba şimdi ben denizle hemcins oldum için işim daha mı kolay olacak diye düşündüm???

Evet canım ya tüylerim diken diken oldu benim de , belli mi olur bi de erkeğin olurmuş, o da Ege olur tabii kız kıza iletîşimin kolaylığı yadsınamaz

Sizdeeee yoookk kiskanmaaaa:)))). Aminnnn senin de kızın olsun 1 tane inss

Hayırlı îse olsun canm inşallah, hayırlı değilse benim için gene erkek olsun, hem arkadaş olurlar hem de ben seviyorum erkek çocuklarını nedense. Okulda bile erkek öğrencilerle iletişimim daha iyi, onların dilinden anlıyorum sanırım. En serseri çocuk bile hocam size saygım var diyebiliyor. Ama kız bebeklerin biblo gibi çıtır Nazlı Edalı halleri de beni benden alıyor

Son düzenleme:
yazı cok guzelmıs cnm..erkek dogurasım geldı:))
ama anlamadıgım nokta erenlık erkeklık donemınde nıye opulmuyormus kızzz:))karsı cıns old ıcınmı ne alaka yawww yoksa benmı yanlıs anladımm ee malum kafam dolu(
ne yanı kızlara da babası mı o sekıld oluyorr:))

kıyamamıs 22 kılo almıs:))
canım benım ada nasıl oldu?
bırd berenın bugun dıkkat ettım kuyru sokumu derlerya orda hafıf morarma tarzı renk degısımı var nıye olurı

kıyamamıs 22 kılo almıs:))
canım benım ada nasıl oldu?
bırd berenın bugun dıkkat ettım kuyru sokumu derlerya orda hafıf morarma tarzı renk degısımı var nıye olurı

Eheh:) sen de at da kis icin iyi olur valla.kisin alinmaz ztn domates.
Cnmcim Ada iyi sukur.nedenki bilemedim ama oturtma istersen cnm.dua ediyorum Berenime yrn ola hayrola cnm bnmm

mujjj bugün topiği ben açtımm geç kaldın sennnnn:)))

niye bu saatte burdayım çünkü evde kadın var malum bayram temizliği...ama gözümden uyku akıyor normalde denizin sabah uykusunda ben de devam ederim uyumaya...

bugün izmir 24 derece sıcaklık gitgide düşüyor..nasıl korucaz bu bebeleri bilemedim..dr kalsa önemli olan ayak ve sırt diyor da valla ben hırka giyerken ona sadece body yelek yapamıyorum..

bayram için yaprak sarma yapacağım bugün deniz uyudukça yaparım artık..dipfreeze atacağım pişirip lazım oldukça ısıtır korum gelenlere...

bebeklere kışlık dışarı çıkarken giymek üzere neler alıyosunuz??geçen bahar deniz doğmadan 2 tane mont almıştım motherden ama başkada bişey almadım..

günaydın görkemli,
kolaygelsin bayram temizliği başladı demek. ben bayramlarda pek evde kalamıyorum gurbetlik işte ya kaynanamdayız ya annemde bu sefer annemde:)) o yüzden heep rutin temizlik ama bayram temizliği bayram hazırlığı hep hoşuma gitmiştir tabi kızımla yapma şansım yok artık o da ayrı mevzu:)
bu havaların soğması beni de tedirgin ediyo ya üşütürsem ya hasta edersem diye çekiniyorum. ben kış için kadife pantolon aldım içi penyeli sonra içi polarlı kotlardan aldım. üste hiç kalın kazak tarzı almadım uzun kollu çıtçıtlılar ve uzun kollu pamuklu yumuşak penyeler aldım. bol miktarda yün yeleğimiz hırkamız doğmadan dokunmuştu. ama yağmurluk tarzı yelek de aldım rüzgarı kesiyoya çok rahat oluyo ve çook şirin duruyo kot içinde cici uzun kol penye üste şişme yelek... bize hediye içi çok kalın dışı süet gibi mont geldi ama çok kalın ne rahat giyer ne rahat gezer pek kullanışlı değil. geçen astronot mont aldım amma sonradan caydım değiştirip başka şeyler aldım çünkü baktım içine kalın bişi giyince tam oluyo kışın başında giyse ortasında küçük gelecek vaz geçtim. şimdi istediğimiz gibi montumuz yok astronot çok istedim ama en büyük 1yaşa göre vardı o da dediğim gibi tam oldu az büyük olmalıydı.
var mı tavsiyee???

Görkemli cnmm biz dün gidemedik kipaya annemler dönerken İzmire bakmış. Poff o dediğim tarzdakinde ind. Yokmus. Diger oyuncak icinde Ada kucuk:/ . Nasılsın cnm? Denizzzz nsl? Buarada Cvp yazdım die biliyordum ykmu anlamadım. Ben deniz ismini severim aslinda bna uyar. AMa kardesn ismi babaya ait:))) uygunn ISIm Bull hiii diyorum:)

Cnmmm kolay gelsin. Allahmmmm bana da 1 Tabak dgl Tass:))) Cook Severim,hic yapmam anneler Yapar Ben yerim, tembell diebilirsn:)) zrytinyaglisini Saga cok Severim. Bnm babam Istanbullu ya Annen kusuzumlu de Yapar oralar oyle yapioo. Bnde de BGn is var. Kayincalidem aradi istersen gelsin Ada yada Ben isler tam Btsin bayram geldi dio. Ark. A gidicm ztn bitirsn Hanim bi zähmet. CNm gece tulum Gydi Ada da. Dun soguktu Odasi 24 du. Kuzum AMa fazla da abartma nsl alistirirsan oyle gider. Gecen cok Sirin sapkasinda güll plan kabanhediye gelmis bayildim. Bürde incemsi biz almistik cataminiden. Gecen sendern kayinvalidemde almisti, ins buyuk olur yazik Sonra giysin bari. Biz yenidoganda almistik birdaha cocugum olursaaa aslaa almam yenidoganin neyineee battaniye SAR cik. Hem giysirmesi dert Hemde 1 kere giyebldi:/

senin için bir tas yerim dermişim ama olmazzzz diyetteyim:))kuşüzümlü olanı annemler yapar kavurur pirinci yenibahar falan da kor ama ben kaynanam gibi adana usulü yapıyorum bibersalçalı ,sarımsğı bol...demek sıra eşinde ada yı sen istedin o zaman..benim içime doğuyor senin ikinci erkek olacak,benim içime doğar öyle biliyomusun!!!ben de ada ismini çok seviyorum.eşimin ,iş arkadaşı kızı var o da 6 aylık adı ada ondan bahsediyor eşim bazen aklıma siz geliyosunuz:))

astronot kullanışlı olurmu bilemedim haticecan alsakmı görüyorum hep ama..oooo iyisin sende valla bizde çok gezeriz ,bide komşular çok gelir burda bize ..biz gideriz falan..bende de çocuk var ama ben duramam yapmadan alışmışım bikere illa yapıcam ek bişeyler bayramda ..

şaka gibi ya camlar silindi yağmur başladı((((

Hay Allahhh:/ ama temizz ya pislenmez.bzm burda da yagdi dedi ark. Ama camdn baktim yok birsey anlamadim orda yagdi herhalde:) hatta disari cikcktk ben yuruyerek gelcem direk dedim o evde oturalim yagmur yagiyr diyince sasirdim.serinlik var ama simdi uyudu Ada uyaninca da gidemem esim gelir 18:00 gibi ztn.ohhh ellerine saglik annem sarma- dolmanin herseyini cigden koyar oyle de bi denesin annen.guzel bir aliskanligin var yapbtabii ya gelen olur verirsin.ayy bizim burda gelen yokki biz de ztn bu byram 2. Gunu İzm.e gideriz. Son gunu de geliriz sanirim Cesmeye falan gidelim diyorum eskiden hep oralara giderdik evlenmeden once evlenince Bodrum bolgesi daha yakin ya:) ozledim vlla cesmeyi de bir gezeyim yeter hava musade etmeyecek her kurbaan gibi ztn:/

Evet babisi begenmisti Ada ismini ama snra dedi bak kac kiside duyduk bosver ben de dedim artik iyicene sindi icime hicbir isim tek dgl nasilsa:)) yaa 2. Kizim olursa da acayip sevinirim sakliyorum Adadan hersey ztn bir kiz lazim bu kdr seye diyorum.ama birde oglan var gonlumde olmadi 3 :)))) sen korunma valla sen hamileyim dersen su topik de inan cook sevinirim hicbirsey icin gec dgl 40 i gecmedin yaa kii o zamanlarda bile yapan var.ayy cvp vermemisim o astranot bicimi hiiiic rahat dgl ben sinir olmustum gecen yil .Ada kucuk die mi bilemem el kol sokmak hep dertti.yanii bir yere giderken kisin yuruyerek gitmeyeceken hiic alma normal ceket mont iste o tarz al cnm
Buarada martim sonuc bildirmedi bize ya

Aay ne guzel Denizin de tam ayinda var arkadasi
Ay cnm demek biz geliyoruz aklinaa

buarada kuzen hamile dmstim ya olmus icinde bebegi.valla ben esine cok kizdim bu kdr da olmaz yani daha 3 aylik bebegi varken bir kadindan verim beklenir mi saka gibi yazik vucuda .

gölgemmm neoldu canım.özellikle sana bakmaya girdim ama yazmamışsın.

görkemli ohhh eline sağlk canım.ben tek hiç yapamam ancak dolma yaparım.kuru patlıcan ve biber dolmama güzel olur:))))

kadifegül mujj ve diğer arkadaşlarım hepinize merhaba.bize de hediye zara dan mont gelmişti ama hiç denemedik bu kış nasıl olur.ben bayram için içi penye dışı kadife bir üst aldım şimdilik yeter.buarada polar sağlıklı değilmiş arkadaşlar annem duymuş tv de plastikten yapılıyprmuş sanırım ondan sıcak tutuyormuş.

hmmmm buarada okul açıldığından beri 4 kilo vermiş bulunmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…