İnşallah canım, bi de oğlun olsun, valla dillere destan bi sünnet yapmazsan benim adım martim değilben de çok duygulandım, saklayıp ergen olunca oğluma okutucam :) sizi kipacılar siZi bu arada
ayyy martim erkek annesi olmasamda çok duygulandım ve hiç bu bakış açısıyla bakmamıştım erkek annelerine...acaba şimdi ben denizle hemcins oldum için işim daha mı kolay olacak diye düşündüm???
Sizdeeee yoookk kiskanmaaaa:)))). Aminnnn senin de kızın olsun 1 tane inss
yazı cok guzelmıs cnm..erkek dogurasım geldı:))
ama anlamadıgım nokta erenlık erkeklık donemınde nıye opulmuyormus kızzz:))karsı cıns old ıcınmı ne alaka yawww yoksa benmı yanlıs anladımm ee malum kafam dolu(
ne yanı kızlara da babası mı o sekıld oluyorr:))[/QUOTE
Yok kız öyle değil, ilahi gölgemerkek çocukları genelde o dönemde aile ile çok çatışır ve sınırları daha Keskin'dir maalesef. En yakın arkadaşım yaşıyor bu durumu yani. Kızlar sarılıp sarmalanyı her yasta seçerken erkekler büyüdükçe daha özgür olmak istiyor,
kıyamamıs 22 kılo almıs:))
canım benım ada nasıl oldu?
bırd berenın bugun dıkkat ettım kuyru sokumu derlerya orda hafıf morarma tarzı renk degısımı var nıye olurı
ehheehehe ee yanı ıste kafa dolu olunca mallasıyo ınsan bende dıorum ayy ne sacma olmus bu yazının sonu hehehe:)yazı cok guzelmıs cnm..erkek dogurasım geldı:))
ama anlamadıgım nokta erenlık erkeklık donemınde nıye opulmuyormus kızzz:))karsı cıns old ıcınmı ne alaka yawww yoksa benmı yanlıs anladımm ee malum kafam dolu(
ne yanı kızlara da babası mı o sekıld oluyorr:))[/QUOTE
Yok kız öyle değil, ilahi gölgemerkek çocukları genelde o dönemde aile ile çok çatışır ve sınırları daha Keskin'dir maalesef. En yakın arkadaşım yaşıyor bu durumu yani. Kızlar sarılıp sarmalanyı her yasta seçerken erkekler büyüdükçe daha özgür olmak istiyor,
ee anacım erkek dedıgın anasına cok duskun olmazzzzz ehehehehee kaynanam geldı aklımaaa ayyy uyusssss:)))
amaa senden cok tatlı bır kayınvalıdecık olur beaa:)
Eheh:) sen de at da kis icin iyi olur valla.kisin alinmaz ztn domates.
Cnmcim Ada iyi sukur.nedenki bilemedim ama oturtma istersen cnm.dua ediyorum Berenime yrn ola hayrola cnm bnmm
ayyy kuzum valla sabahı zor etcem bugun..sagol cnm benım ıns ıyı haberlerle gelcez yarında bır sorayım tatlım o morarmayı dr
mujjj bugün topiği ben açtımm geç kaldın sennnnn:)))
niye bu saatte burdayım çünkü evde kadın var malum bayram temizliği...ama gözümden uyku akıyor normalde denizin sabah uykusunda ben de devam ederim uyumaya...
bugün izmir 24 derece sıcaklık gitgide düşüyor..nasıl korucaz bu bebeleri bilemedim..dr kalsa önemli olan ayak ve sırt diyor da valla ben hırka giyerken ona sadece body yelek yapamıyorum..
bayram için yaprak sarma yapacağım bugün deniz uyudukça yaparım artık..dipfreeze atacağım pişirip lazım oldukça ısıtır korum gelenlere...
bebeklere kışlık dışarı çıkarken giymek üzere neler alıyosunuz??geçen bahar deniz doğmadan 2 tane mont almıştım motherden ama başkada bişey almadım..
Görkemli cnmm biz dün gidemedik kipaya annemler dönerken İzmire bakmış. Poff o dediğim tarzdakinde ind. Yokmus. Diger oyuncak icinde Ada kucuk:/ . Nasılsın cnm? Denizzzz nsl? Buarada Cvp yazdım die biliyordum ykmu anlamadım. Ben deniz ismini severimaslinda bna uyar. AMa kardesn ismi babaya ait:))) uygunn ISIm Bull hiii diyorum:)
şaka gibi ya camlar silindi yağmur başladı((((
selam canim,
günde kac kez emzirebiliyorsun, sütün yetiyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?