Cevaplarınız için sağolun kızlar tek tek cevaplayamıyorum. Bunu bile zor yazıyorum. Çünküüüüü ekranım iyice bozuldu, minibooktan giriyorum zaten, bu da düşe düşe ekranın şu an sadece çeyreği sağlam. Evire çevire okuyup takip etmeye yazmaya çalışıyorumNeyse.. Bi süre sohbetlere katılmakta zorluk çekcem yani.
O dediğim diş için tableti alsam da olur almasan da olur yani. Hmm...
mujj Adacığa geçmiş olsun canımm elemsu senin de annene geçmiş olsun.
Biz de kültür sonucunu bekliyoruz. Lökosit nadir görüldü bu sefer. Kültür de temiz çıkarsa sorun yok artık taa 3 ay sonra bakarız idrara dedi dr.
Bi de muhallebi tarifi verdi şekerli. Dr.u çok sevdik ama şeker tuz konusunda uyuşmuyor bizim kafalar :)
omrumuz bındıldağını sorun etme canım kapanır yakında.
Sarem de 7.800 gr. 65 cm olmuş.
senin için bir tas yerim dermişim ama olmazzzz diyetteyim:))kuşüzümlü olanı annemler yapar kavurur pirinci yenibahar falan da kor ama ben kaynanam gibi adana usulü yapıyorum bibersalçalı ,sarımsğı bol...demek sıra eşinde ada yı sen istedin o zaman..benim içime doğuyor senin ikinci erkek olacak,benim içime doğar öyle biliyomusun!!!ben de ada ismini çok seviyorum.eşimin ,iş arkadaşı kızı var o da 6 aylık adı ada ondan bahsediyor eşim bazen aklıma siz geliyosunuz:))
astronot kullanışlı olurmu bilemedim haticecan alsakmı görüyorum hep ama..oooo iyisin sende valla bizde çok gezeriz ,bide komşular çok gelir burda bize ..biz gideriz falan..bende de çocuk var ama ben duramam yapmadan alışmışım bikere illa yapıcam ek bişeyler bayramda ..
gölgemmm neoldu canım.özellikle sana bakmaya girdim ama yazmamışsın.
görkemli ohhh eline sağlk canım.ben tek hiç yapamam ancak dolma yaparım.kuru patlıcan ve biber dolmama güzel olur:))))
kadifegül mujj ve diğer arkadaşlarım hepinize merhaba.bize de hediye zara dan mont gelmişti ama hiç denemedik bu kış nasıl olur.ben bayram için içi penye dışı kadife bir üst aldım şimdilik yeter.buarada polar sağlıklı değilmiş arkadaşlar annem duymuş tv de plastikten yapılıyprmuş sanırım ondan sıcak tutuyormuş.
hmmmm buarada okul açıldığından beri 4 kilo vermiş bulunmaktayım
ahh tatlımm benımmm sgolasın..
yazmaya fırsat bulamadım sabah gıttım hast ınanırmısın aksam 4 te geldım..sonrada ızmırden ark geldı falan derken anca fırsat buldum cok sukur alerjımız cıkmadı kan ve demr degerlerımız bıraz dusukmus..onun ıcın yarın dusuk sevıye demır ılacı vercem ama korkulacak boyutta anemık degıl yanı normale yakın dedı..
hergun defalarca kaka yapan berencık bugun annesıne ınat hıc yapmadı kaka tahlılı vercezya ondan.) bu arada hala yapmadı..
dr lokosıte ve gızlı kana tekrar bakcak ona gore ılac tedavısı vercek..gızlı kanında sebebı popodakı ufak bır catlaktan meydana gelebılırmıs prof kakasını lab.goturme dırek bana getır bezıyle ben analız yapcm lokosıtı ve gızlı kanı dedı..bakalım yarın kesınlescek tatlım
hepinize günaydınlar kızlar,
çok çok heyecanlıyım çünkü memlekete bayrama gidiyoruz. yaklaşık yarım günlük yolda ailem otobüsle 12saat ilk defa kendi arabamızla gideceğiz ve ilk defa gülcemle bu kadar uzun yol yapacağız çok mutluyum ama çokta korkuyorum inşallah güzel geçer yol uzun ben bile zor dayanıyorum normalde. Allah yardımcımız olsuun.
valizlerimiz hazır 3gün için kızıma koca bi valiz yaptım ya soğuk olursa ya terlerse...o kadar kıyafet falan aldım ama kesin en önemlisinden bişileri unuturum.
yolda kız için yanıma ne alsam kızlar var mı tavsiyeniz??? öğlen çıkıp eve gidecem son rötüşleri yapacam...
Iyi yolculklar cnmmm bnm, iyi Bayramlar şimdiden . Vallaa gulce bı tek arabada meyvayla oyalanır. 8 olsun hipp bisküvi verirsn bn öyle yapıyorum, İZmire giderken Gorkemliiiii bitti mı sarma cnm?Lovehoney sagol cnmm bnm biz de iyiye, fıstık nsl? Gölgem cnm brsey çıkmams şükür kakarda ii cksn ins.
Cnmcimama daha bisküvi yiyemezzzki Allah korusun tehlikeli olmasın brde kutuda da 8 ay sadece bisküvi olarak yiyebilir die yaziobisküvi aklıma gelmişti ama meyve gelmemişti e boşuna dememişler bin bilsende bi bilene danış diye. o zaman su+meyve ve kesmeye bıçak+bisküvi alim yanımıza. araba koltuğu var ama saatlerce onda durmak yorar ince bi yatak alsam mı arka koltuğa serip yatırırım. üstüne eşofman giydirim rahat olsun şapkalı pelerinini alırım mola yerlerinde battaniye gibi rahat olur.
Cnmcimama daha bisküvi yiyemezzzki Allah korusun tehlikeli olmasın brde kutuda da 8 ay sadece bisküvi olarak yiyebilir die yazio
Armin in dişiiiii çıktııııııı :119::119:119::118:
ahh tatlımm benımmm sgolasın..
yazmaya fırsat bulamadım sabah gıttım hast ınanırmısın aksam 4 te geldım..sonrada ızmırden ark geldı falan derken anca fırsat buldum cok sukur alerjımız cıkmadı kan ve demr degerlerımız bıraz dusukmus..onun ıcın yarın dusuk sevıye demır ılacı vercem ama korkulacak boyutta anemık degıl yanı normale yakın dedı..
hergun defalarca kaka yapan berencık bugun annesıne ınat hıc yapmadı kaka tahlılı vercezya ondan.) bu arada hala yapmadı..
dr lokosıte ve gızlı kana tekrar bakcak ona gore ılac tedavısı vercek..gızlı kanında sebebı popodakı ufak bır catlaktan meydana gelebılırmıs prof kakasını lab.goturme dırek bana getır bezıyle ben analız yapcm lokosıtı ve gızlı kanı dedı..bakalım yarın kesınlescek tatlım
hepinize günaydınlar kızlar,
çok çok heyecanlıyım çünkü memlekete bayrama gidiyoruz. yaklaşık yarım günlük yolda ailem otobüsle 12saat ilk defa kendi arabamızla gideceğiz ve ilk defa gülcemle bu kadar uzun yol yapacağız çok mutluyum ama çokta korkuyorum inşallah güzel geçer yol uzun ben bile zor dayanıyorum normalde. Allah yardımcımız olsuun.
valizlerimiz hazır 3gün için kızıma koca bi valiz yaptım ya soğuk olursa ya terlerse...o kadar kıyafet falan aldım ama kesin en önemlisinden bişileri unuturum.
yolda kız için yanıma ne alsam kızlar var mı tavsiyeniz??? öğlen çıkıp eve gidecem son rötüşleri yapacam...
Iyi yolculklar cnmmm bnm, iyi Bayramlar şimdiden . Vallaa gulce bı tek arabada meyvayla oyalanır. 8 olsun hipp bisküvi verirsn bn öyle yapıyorum, İZmire giderken Gorkemliiiii bitti mı sarma cnm?Lovehoney sagol cnmm bnm biz de iyiye, fıstık nsl? Gölgem cnm brsey çıkmams şükür kakarda ii cksn ins.
cnm ha gıttı ha gıdecek o kadar azaldıkı..ahh canım sevindim çok.çok şükür inşallah diğer tahlillerde güzel çıkar.senin süt durumun nasıl peki azaldı demiştin.
iyi yolculuklar canım.inşallah gülce güzel güzel uyur.bence yanına meyve püresi al kavonozlardan yolda onu rendelemek zor olabilir.yoğurdunu alabilirsin.ben belki geç kaldım söylemek için ama.iyi tatiller iyi bayramlar.o mızmızlık bizde de var acaba dişler mi rahatsız ediyor.
bizde iyiyiz canım sağol.adacığa da geçmiş olsun söylemeyi unutmuşum dün.
babaannesi kızıma salıncak aldı.çok hoşuna gitti irem in.oturur pozisyonda güzel destekleyip oturtuyoruz hepimizi gördüğü için o şekilde bayılıo ne oyunlar ne oyunlar
Arkadaslar şimdiden iyiiiii bayramlar... Armın kızımıza da maşallah iyi bari sorunsuz ciktidis buğdayı ypcn dimi?
ooo maaşallah armin hanıma,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?