Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maşaallah saremıze

merhaba kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz, bebislerde iyi insallah.. giremedim yine... biz iyiyiz sükür. Hafta sonu iyi gecti denebilir, her zaman ki seyler iste... Sizler ne yaptiniz??

Gölgemm canim nasil haberler insallah güzel haberlerle gelmissindir, okudum ama göremedim senin yazini...

Ooo sarmalardan falan konusulmus, canim cekti yafff - bizde bayadir yapmadik... yapmasi zor ama yemesi cok güzel vallah )

Neyse simdilik bu kadar yaziyorum, Mikail beyin uyku vakti geldi.. ha bu arada gece saat 00:06 olmus, artik siz sabaha okursunuz.. yarin görüsmek dilegiyle..

Kizlar kocamannnn öpüyorum hepinizi...

görkemlicim,
ben astronot aldim bir tane, en azindan simdi arabasinda üstüne bisey örtmem gerekmiyor, yani önceden battaniye örtüyordum ama aciyordu üstünü, tepine tepine.. simdi astronotu giydiriyorum hic kipirdamiyor ). Gece de uyku tulumunu giydiriyorum, cikartacagim diye cok ugrasiyor.. ama alismasi icin gündüzleride tulumla yatiriyorum...

Sizde durumlar nedir???

Neyse Mikail iyice streslendi..uyutayim onu...öpüyorum cani...

ahh tatlımm benımmm sgolasın..
yazmaya fırsat bulamadım sabah gıttım hast ınanırmısın aksam 4 te geldım..sonrada ızmırden ark geldı falan derken anca fırsat buldum cok sukur alerjımız cıkmadı kan ve demr degerlerımız bıraz dusukmus..onun ıcın yarın dusuk sevıye demır ılacı vercem ama korkulacak boyutta anemık degıl yanı normale yakın dedı..
hergun defalarca kaka yapan berencık bugun annesıne ınat hıc yapmadı kaka tahlılı vercezya ondan.) bu arada hala yapmadı..
dr lokosıte ve gızlı kana tekrar bakcak ona gore ılac tedavısı vercek..gızlı kanında sebebı popodakı ufak bır catlaktan meydana gelebılırmıs prof kakasını lab.goturme dırek bana getır bezıyle ben analız yapcm lokosıtı ve gızlı kanı dedı..bakalım yarın kesınlescek tatlım

merhaba golgem önemli bişi çıkmadığına sevindim canım inşallah bu günki yapılacaklardada önemli hiiç bişi çıkmaz.

hepinize günaydınlar kızlar,
çok çok heyecanlıyım çünkü memlekete bayrama gidiyoruz. yaklaşık yarım günlük yolda ailem otobüsle 12saat ilk defa kendi arabamızla gideceğiz ve ilk defa gülcemle bu kadar uzun yol yapacağız çok mutluyum ama çokta korkuyorum inşallah güzel geçer yol uzun ben bile zor dayanıyorum normalde. Allah yardımcımız olsuun.
valizlerimiz hazır 3gün için kızıma koca bi valiz yaptım ya soğuk olursa ya terlerse...o kadar kıyafet falan aldım ama kesin en önemlisinden bişileri unuturum.
yolda kız için yanıma ne alsam kızlar var mı tavsiyeniz??? öğlen çıkıp eve gidecem son rötüşleri yapacam...

Iyi yolculklar cnmmm bnm, iyi Bayramlar şimdiden . Vallaa gulce bı tek arabada meyvayla oyalanır. 8 olsun hipp bisküvi verirsn bn öyle yapıyorum, İZmire giderken Gorkemliiiii bitti mı sarma cnm?Lovehoney sagol cnmm bnm biz de iyiye, fıstık nsl? Gölgem cnm brsey çıkmams şükür kakarda ii cksn ins.

Lovehoney buarada eveet Dr. Lar kesinlikle polar istemiyor, ztn bence terletirde

bisküvi aklıma gelmişti ama meyve gelmemişti e boşuna dememişler bin bilsende bi bilene danış diye. o zaman su+meyve ve kesmeye bıçak+bisküvi alim yanımıza. araba koltuğu var ama saatlerce onda durmak yorar ince bi yatak alsam mı arka koltuğa serip yatırırım. üstüne eşofman giydirim rahat olsun şapkalı pelerinini alırım mola yerlerinde battaniye gibi rahat olur.

Cnmcimama daha bisküvi yiyemezzzki Allah korusun tehlikeli olmasın brde kutuda da 8 ay sadece bisküvi olarak yiyebilir die yazio

Cnmcimama daha bisküvi yiyemezzzki Allah korusun tehlikeli olmasın brde kutuda da 8 ay sadece bisküvi olarak yiyebilir die yazio

o hip in bisküvisi varya ondan var. sadece yanımda eline veriyorum öyle ısırıp yeme yok zaten ama bayağı oyalanıyo

yolculuk başlıyooo
kızlar bir kaç saate çıkıyoruz evden.
kızım bakıcıda çok huysuzmuş öğleden sonrada öyleydi hiç yerde durmadı hep kucak hep mız mız inşallah yoldada öyle olmaz mışıl mışıl uyur meleğim..

ahh canım sevindim çok.çok şükür inşallah diğer tahlillerde güzel çıkar.senin süt durumun nasıl peki azaldı demiştin.

iyi yolculuklar canım.inşallah gülce güzel güzel uyur.bence yanına meyve püresi al kavonozlardan yolda onu rendelemek zor olabilir.yoğurdunu alabilirsin.ben belki geç kaldım söylemek için ama.iyi tatiller iyi bayramlar.o mızmızlık bizde de var acaba dişler mi rahatsız ediyor.

bizde iyiyiz canım sağol.adacığa da geçmiş olsun söylemeyi unutmuşum dün.

babaannesi kızıma salıncak aldı.çok hoşuna gitti irem in.oturur pozisyonda güzel destekleyip oturtuyoruz hepimizi gördüğü için o şekilde bayılıo ne oyunlar ne oyunlar

cnm ha gıttı ha gıdecek o kadar azaldıkı..
emmeyıde reddedıo bugun asımız vardı cok atesı var sırkelı su yaptım..soyundurdum bıraz duser gıbı oldu sımdı uyuyor..

nasılsınız kızlar..
kızım ası oldu bugun atesı vardı cokk allahtan bıraz dustu sımdı.bugun 2 kere calpol verdım.uyuyor sımdı 4 satte 1 kontrol etcem sabaha kadar..
kılomuz 7200 boy 66 cm omus masallah kuzumaa.bugun yıne kaka yapmadı sadece sabah 6 da yaptı onuda nasıl gotureyım o aate yarın oglene kdar yaptı yaptı yoksa bayramdan sonraya kaldık pufff

elemsu
hayırlı olsun dısınız kuzummmm..darısı bızee:)
mujj sagol cnm benım ıns temız cıkarda bende rahatlarım..

Son düzenleme:
Arkadaslar şimdiden iyiiiii bayramlar... Armın kızımıza da maşallah iyi bari sorunsuz cikti dis buğdayı ypcn dimi?

herkese ıyı bayramlar kızlarr..
esınz bebegınız ve sevdıklerınızle beraber nıce guzel bayramlar gecırmenız dılegıyle..

Arkadaslar şimdiden iyiiiii bayramlar... Armın kızımıza da maşallah iyi bari sorunsuz cikti dis buğdayı ypcn dimi?

saol canım cok sukur cıktı sorunsuz bı sey anlamadım valla bayramdan sonrakı hafta yapıcam keşke yakın olsak hepınız gelebılsenız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…