hepinize günaydınlar kızlar,
çok çok heyecanlıyım çünkü memlekete bayrama gidiyoruz. yaklaşık yarım günlük yolda ailem otobüsle 12saat ilk defa kendi arabamızla gideceğiz ve ilk defa gülcemle bu kadar uzun yol yapacağız çok mutluyum ama çokta korkuyorum inşallah güzel geçer yol uzun ben bile zor dayanıyorum normalde. Allah yardımcımız olsuun.
valizlerimiz hazır 3gün için kızıma koca bi valiz yaptım ya soğuk olursa ya terlerse...o kadar kıyafet falan aldım ama kesin en önemlisinden bişileri unuturum.
yolda kız için yanıma ne alsam kızlar var mı tavsiyeniz??? öğlen çıkıp eve gidecem son rötüşleri yapacam...
vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
Tam bir lady edasi var bu kizcede :103:
annesi izin ver yanaktan bir buse aliyim
Tam bir lady edasi var bu kizcede :103:
Gecmise soyle bir bakiyim dedim..ama bu sekerleri gormeden gecemedim Masalllahallah bathlarini aci , nasiplerini bol eder ins..cok datlular cok
Elemsu nun dedigi gibi iyi calismissiniz kizlarsizlerede Masallah
hepınıze mutlu bayyamlaaaarr teyzelerım arkadaslarımın hepsını opuyoyuuummm
Eki Görüntüle 539886 Eki Görüntüle 539887 Eki Görüntüle 539888
Selam hanımlar uzun bir ara oldu nasılsınız bakalım bebişler nasıl? Biz iyiyiz çok şükür şu memeden kan gelme olayı bitti son doktor kontrolünde doktorun memeyi sıkması ve elle muayenesi sonucu doktor birşey yok dedi neyse çok şükür onu atlattık yalnız diş çıkarıcak sanırım oğlan hep elleri ağzında kaşıyor sinirleniyor falan filan neyseki ben normale döndüm kitap okuyorum o uyuyunca artık daha rahatım yemek yapıyorum oğlanı sıksık dışarı çıkarıyoruz hatta geçen gün denize sokyuk hiç ağlamadı ayaklarını bile çırptı meğer benim bebeğim denizi çok sevecekmiş koca yaz hasta olur diye götürmedim deniz burnumuzun dibinde olmasına rağmen :)
ıyıyız kuzum nasıl olsun ıste bayramda sıaan gecıyor pek sevmıyorum ben bayramları yaa:))))
denızede masallah pek tatlıı:)
boyu nasılda uzun selvı oylu alyazmalı olcek bu kızzz..
pek can yakcak:)
MasallahDeniz kizimiza bak sen pembe pembe gonlum sende gii , simdi annesi Denizin totisine totisine pit pit yapip sevmek vardi bizim yerimize kocaman op fistigi...Allah bagislasin, allah dert yuzu gostermesin ins.
Teşekkürler canım iyi gidiyor Bayram, sizde nasıl? Maşallah denizimize tütü 41 kere maşallah. Kaç santim doğmuştu, şimdi kaç boyu?
Bizde sizi öpüyoruz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?