Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese mutlu bayramlar oğlum ömrümün süsü tüm teyzelerinin ellerinden öper , arkadaşlarının da yanaklarından

arkidişlerimin bayramını kutlar yanaklarından öpeyim..bol bol şeker toplayın büyüyünce yeyiz diyor benim kızce..

ben de anneciklerin bayramını kutlar sağlıkla ve mutlulukla geçmesini dilerim..

mujj tatlım sarma tamam börek te var..bide tatlı yaptım ..beklerim anacımmm:))

SEkerlerr anneye:))
Ohh ellerine saglik cnmcim.
Adiskom hazirrrrrr ben hazirim babamiz camiiden gelsin kayinvalideme gidicez kahvaltiya...herkeseeeeeee iyi bayramlarrreee

biz de kalktık babaannelerle kahvaltımızı yaptık şimdi de sabah uykumuzu yapıyoruz:)))

herkesin bayramını kutluyorum sağlıklı mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum.

burda işimiz bitince anneanneye gideceğiz.hoşçakalın

merhaba kizlarrrrr,

bal küpüm oglusumla Mikailimle hepimizin kurban bayramini en icten dileklerimizle kutlarrr, daha nice güzel bayramlarda birlikte olmayi dileriz.. Arkadaslar hepinize cok tesekkürler, arkadasliklariniz icin...

Kocamannnnn öpüyoruz sizi!!!!!!

Kadifegülcüm,
hayirlii yolculuk canim, gec kaldim biliyorum ama - insallah sag salim gider gelirsiniz...

Pisttt kizlar merhaba herkese, bayramdan bayrama gelip sizlerle bulustugum icin mutluyum gayri ..ancak firsat bulabiliyorum kusura bakmayin..
Bizde bayraminizi en icten dileklerimizle kutluyoruz..allah kurbanlarinizi kabul eder ins..sizlere minnoslariniz ve pipicanlarinizla daha nice guzel bayramlar dilerim

vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa

annesi izin ver yanaktan bir buse aliyim

Tam bir lady edasi var bu kizcede :103:

Gecmise soyle bir bakiyim dedim..ama bu sekerleri gormeden gecemedim Masalllah allah bathlarini aci , nasiplerini bol eder ins..cok datlular cok
Elemsu nun dedigi gibi iyi calismissiniz kizlar sizlerede Masallah

tabıkı neden olmasın:)
tesekkur edıyor kızım teyzesı..allah canlarına saglık versın..kendılerı gıbı kaderlerıde guzel olsun ıns tum bebıslerımızın

Esra bilsen ne kadar cok sevimdigimi, o ilk zamanlarda yazdiginda inan kendi oglumun basina gelmis kadar telaslandim ve bir o kadar uzuldum cnm..cok sukur hersey bitmis ..allah ins baska buyuk ve dermansiz rahatsizliklar vermesin cumlemize amin

Merhaba kızlar,
Bizde oglusumla Bayram yapıyoruz, minik Bayram sekerim o benim;-)). Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizin Bayram da güzel geciyordur umarım. Yenidennnn görüşmek dileğiyle. Kocaman öpücüklerrrr
::::::::::::::::;;:::::::::::

hepınıze mutlu bayyamlaaaarr teyzelerım arkadaslarımın hepsını opuyoyuuummm
Eki Görüntüle 539886 Eki Görüntüle 539887 Eki Görüntüle 539888

Elemsucum maşallah ikinizde, bu ne güzellik böyle). Bu arada disiniz hayırlı olsun, çok zorladimi seni minik dis cikartirken? Bizde sizi öpüyoruz kocaman.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gölgemmm canım sonucların temiz gelmesine çok sevindim, şükürler olsun. Beterin beteri var derler canım, hamd olsun bu günümüze. Canım sizide öpüyoruz.
::::::::::::::::::::::::::::::::

Meleğim34 tekrar hosgeldin canım,nasılsın sen ve bebisin? Arada gir böyle haber ver. Minikler insanın baya vaktini alıyorlar ;-)). Sizede iyi bayramlar.

selam kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor??güzellerimi ve sizi öpüyorum..

Eki Görüntüle 540436

ıyıyız kuzum nasıl olsun ıste bayramda sıaan gecıyor pek sevmıyorum ben bayramları yaa:))))
denızede masallah pek tatlıı:)
boyu nasılda uzun selvı oylu alyazmalı olcek bu kızzz..
pek can yakcak:)

ıyıyız kuzum nasıl olsun ıste bayramda sıaan gecıyor pek sevmıyorum ben bayramları yaa:))))
denızede masallah pek tatlıı:)
boyu nasılda uzun selvı oylu alyazmalı olcek bu kızzz..
pek can yakcak:)

MasallahDeniz kizimiza bak sen pembe pembe gonlum sende gii , simdi annesi Denizin totisine totisine pit pit yapip sevmek vardi bizim yerimize kocaman op fistigi...Allah bagislasin, allah dert yuzu gostermesin ins.

Teşekkürler canım iyi gidiyor Bayram, sizde nasıl? Maşallah denizimize tütü 41 kere maşallah. Kaç santim doğmuştu, şimdi kaç boyu?
Bizde sizi öpüyoruz ))

teşekkürler kızlar güzel sözleriniz için.Allah hepimizi evladından güldürsün...

haticecim 48 cm doğdu,en son 5 ekimde 68 di boyu..şimdi kaç bilemiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…