Meleğim34 tekrar hosgeldin canım,nasılsın sen ve bebisin? Arada gir böyle haber ver. Minikler insanın baya vaktini alıyorlar ;-)). Sizede iyi bayramlar.
oohhhhhhhhhh ohhhhhh topiğimizin prenseslerine maşallahhhh allah nazardan saklasın hepsini bize bağışlasın inşallah.
bir tatili daha bitirdik inşallah güzel geçmiştir ve herkes sağlıkla evine ulaşmıştır.biz de bugün döndük çamaşır banyo daha bir sürü iş var.irem i uyuttum.tatilde bana fena alıştı başkasının kucağındayken beni görünce mızmızlanıyo hemen al diye.bir de emmesi arttı sanki hatta göğüslerim büyüdü gibi geliyor:))) hemen ben de bocuk gözlümün fotoğrafını ekliyorum eksik kalırmıyız hiç...
Eki Görüntüle 541265 Eki Görüntüle 541266 Eki Görüntüle 541267
İyi akşamlar arkadaşlarımbir Bayram daha bitiyor yarın. Biz de bu gece yola çıkıyoruz( 12 saatlik bir yolculuk yapmıştık da) sıra dönüşte. Allah yardımcımız olsun kazasız belasız dönelim evîmize. Oğlum Bayram boyunca öpülmekten nasibîni aldı. :/ Allah'tan yabancılık yaptığı için ağız tadıyla öpülmekten kurtuldu. Görseniz kim seslense iç çeke çeke ağlıyor ve boynuma yapışıyor kuzum. Ama bu asosyal oluşundan memnun değilim aslında. Ayrıca bugün tam 7 aylık oldu oğlum. Oturması baya gelişti. Uyku düzenimiz oturmadı. Hışırdayan kağıtlara hasta kopuyor gülmekten ( maşallah) meyve filesini çok sevdi ( mycey tavsiyem) eşinden alınca ağlıyor ama arabadan nefret ediyor. Çok yoruyor beni. Gece 3-5 kez kalkıyor.
Neyse bizden haberler bu kadar öğtük
Hsb canimcim, Nasil olalim ki ana ogul bogusuyoruz evde :)) vakit almak ne demek 7/24 saat emrindeyiz beyimizin her sekilde birlikte hareket ediyoz , gitgide zorlasti ..simdi birde ek gidaya gecicez onunda stresi var ama bakalim yavastan basladik vermeye ..
Sende hatirladigim kadari ile gurbetteydin dimi ? Avusturya miydi cnm valla oyle hatirliyorum ama yanlisim varsa duzelt benim kafam bazen hop ucuyor :))bende ingilteredeyim bu yuzden sordum ...sizde asi takibi farkli imis , gecmiste yazdiklarini okudumda ..demek her ulkenin farkli bir takip cizelgesi oluyor neyse karisik isler bunlar daha cok uzatip can sikmiyim simdi cnm..Optuk sizleri kocaman
Selammmmmnasilsinizz arkadaslar? Umarm bayram Super gecmistr. Biz ziyarettn ötegeziyorz iste. Izmirde gece anneme bi biraktk Adayi Sabaha Karsi geldik. Ayse birakmaZsm OLmaz birakirsm d Acayp ozluyorz amaan Arada Lazim kacamaklr buarada. Ziyaret yok derkn uzakta akrabalr o yuzdn yksa Severim de ziyaret. Biz dondk Izm.dn annemlr dayanamayip Didim e geldi:)) martimcimm iyi yolculklar cnmmm . Kizlariniziiiiii yerimmm cooooook dadluuuuu olmuslar maasaallahh.
Simdi Bnde Cadimi emziriyorum Tel elimde bi yandn:)) uyudu uyuck.
Buarada Didim ucuyor Resmn kac makina camasr yikadm dundn beri kurudu hemen. Deli ruzgar insanin basini agritio vlla
oohhhhhhhhhh ohhhhhh topiğimizin prenseslerine maşallahhhh allah nazardan saklasın hepsini bize bağışlasın inşallah.
bir tatili daha bitirdik inşallah güzel geçmiştir ve herkes sağlıkla evine ulaşmıştır.biz de bugün döndük çamaşır banyo daha bir sürü iş var.irem i uyuttum.tatilde bana fena alıştı başkasının kucağındayken beni görünce mızmızlanıyo hemen al diye.bir de emmesi arttı sanki hatta göğüslerim büyüdü gibi geliyor:))) hemen ben de bocuk gözlümün fotoğrafını ekliyorum eksik kalırmıyız hiç...
Eki Görüntüle 541265 Eki Görüntüle 541266 Eki Görüntüle 541267
yeşim şimdiden geçmiş olsun canım eşine.tez zamanda iyileşsin inşallah:)
lovehoney irem çok tatlı ..o da deniz gibi boncuk gözlü maşallah..ben hamişken çok dua ettim maviş olsun dayısına benzesin diye..allahım kabul etti :))
meleğim senin oğlanı görelim ona göre dünürlüğe karar veririz tatlım:))
mujj aşkol o kadar davet ettim gelmedin kuzum sen gezdin demek..oh canın sağolsun..ben burdaydım ,sadece ilk gün ziyaretlerimiz oldu..diğer günler hep misafir ağırladım..sağolsunlar..
kızım bugün konuşmaya başladı dermişim..sabah kahvaltıda bir başladı dadadada demeye susturana aşkolsun:))))[/QUOTE
ah cnm kiyamamm baska zmna insallah:) ayy tam yemelik zmnlari basladi dimi anne de diyor mu?
Eki Görüntüle 541697 Eki Görüntüle 541698 Eki Görüntüle 541699
adiskooooo da geldiiiiii :))))))))))
sonunda ekledim ben de :) hava super yuruyuse ciktik ,ofiste ekledim foto:) Adiskom uyurken esim sagolsun atti telden disleriniiii bi gosterememistik :)))) dis bugdayi aklimda atacagim ama o fotograf makinasinda o da evde kaldi aticm snra
ada ablacım çok tatlısın kırmızı kalpli bodyne ve piyanona bayıldım,ben de çalabilirmiyim birascık:))
incilerin hayırlı uğurlu olsun maşallah darısı başıma çok canım yanıyor biliyomusun bir çıksalarda rahatlasam:))
mujjcum anne değilde baba diyecek gibi bizim keltoş fıstık..dada ların arasına bazen bababa ekliyor
Eki Görüntüle 541697 Eki Görüntüle 541698 Eki Görüntüle 541699
adiskooooo da geldiiiiii :))))))))))
sonunda ekledim ben de :) hava super yuruyuse ciktik ,ofiste ekledim foto:) Adiskom uyurken esim sagolsun atti telden disleriniiii bi gosterememistik :)))) dis bugdayi aklimda atacagim ama o fotograf makinasinda o da evde kaldi aticm snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?