Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İyi akşamlar arkadaşlarım bir Bayram daha bitiyor yarın. Biz de bu gece yola çıkıyoruz( 12 saatlik bir yolculuk yapmıştık da) sıra dönüşte. Allah yardımcımız olsun kazasız belasız dönelim evîmize. Oğlum Bayram boyunca öpülmekten nasibîni aldı. :/ Allah'tan yabancılık yaptığı için ağız tadıyla öpülmekten kurtuldu. Görseniz kim seslense iç çeke çeke ağlıyor ve boynuma yapışıyor kuzum. Ama bu asosyal oluşundan memnun değilim aslında. Ayrıca bugün tam 7 aylık oldu oğlum. Oturması baya gelişti. Uyku düzenimiz oturmadı. Hışırdayan kağıtlara hasta kopuyor gülmekten ( maşallah) meyve filesini çok sevdi ( mycey tavsiyem) eşinden alınca ağlıyor ama arabadan nefret ediyor. Çok yoruyor beni. Gece 3-5 kez kalkıyor.
Neyse bizden haberler bu kadar öğtük

Martim; Ins kazasiz belasiz varirsiniz, zor oluyor yolculuk ..gitmesi bir dert ,gelmesi bir dert..oglunda yorulmus cnm yaa kiyamam ama geldiginizde bir guzel dinlenirsiniz artik..

Meleğim34 tekrar hosgeldin canım,nasılsın sen ve bebisin? Arada gir böyle haber ver. Minikler insanın baya vaktini alıyorlar ;-)). Sizede iyi bayramlar.

Hsb canimcim, Nasil olalim ki ana ogul bogusuyoruz evde :)) vakit almak ne demek 7/24 saat emrindeyiz beyimizin her sekilde birlikte hareket ediyoz , gitgide zorlasti ..simdi birde ek gidaya gecicez onunda stresi var ama bakalim yavastan basladik vermeye ..
Sende hatirladigim kadari ile gurbetteydin dimi ? Avusturya miydi cnm valla oyle hatirliyorum ama yanlisim varsa duzelt benim kafam bazen hop ucuyor :))bende ingilteredeyim bu yuzden sordum ...sizde asi takibi farkli imis , gecmiste yazdiklarini okudumda ..demek her ulkenin farkli bir takip cizelgesi oluyor neyse karisik isler bunlar daha cok uzatip can sikmiyim simdi cnm..Optuk sizleri kocaman

Selammmmm nasilsinizz arkadaslar? Umarm bayram Super gecmistr. Biz ziyarettn ötegeziyorz iste. Izmirde gece anneme bi biraktk Adayi Sabaha Karsi geldik. Ayse birakmaZsm OLmaz birakirsm d Acayp ozluyorz amaan Arada Lazim kacamaklr buarada. Ziyaret yok derkn uzakta akrabalr o yuzdn yksa Severim de ziyaret. Biz dondk Izm.dn annemlr dayanamayip Didim e geldi:)) martimcimm iyi yolculklar cnmmm . Kizlariniziiiiii yerimmm cooooook dadluuuuu olmuslar maasaallahh.

Simdi Bnde Cadimi emziriyorum Tel elimde bi yandn:)) uyudu uyuck.
Buarada Didim ucuyor Resmn kac makina camasr yikadm dundn beri kurudu hemen. Deli ruzgar insanin basini agritio vlla

oohhhhhhhhhh ohhhhhh topiğimizin prenseslerine maşallahhhh allah nazardan saklasın hepsini bize bağışlasın inşallah.
bir tatili daha bitirdik inşallah güzel geçmiştir ve herkes sağlıkla evine ulaşmıştır.biz de bugün döndük çamaşır banyo daha bir sürü iş var.irem i uyuttum.tatilde bana fena alıştı başkasının kucağındayken beni görünce mızmızlanıyo hemen al diye.bir de emmesi arttı sanki hatta göğüslerim büyüdü gibi geliyor:))) hemen ben de bocuk gözlümün fotoğrafını ekliyorum eksik kalırmıyız hiç...

Ayy annesi bu Irem giz mavis tam senin tabirinle boncuk :)) allah nazarlardan saklasin cok sevimli hele son resimde off insan tutamiyoor kendini atlayasi geliyorda malasef sadece soylemekle kaliyoruz ,Masallah
Benim bir oglum var biliyormusuunuz :))deyim dedim hani belki dunur falan hani diyimde

Iremmmm seni deee yemek istiyorum vlla.basindakini de alip kendime takicam hii:))))
Maasallah yuz hatlari cok guzel tututuuutuuuu
Buarada kuzeni falandir die dusundum digr ablayi ama benzio gibi de bilemedm kimki cnmcim? Senin ilk bebisin die biliodum yksaaa ablasi mi?

Biz de simdi kayinpederimle cumhuriyet yuruyusune katildk Adiskoma babasi bakti uyumus o da kiyamam .ben de uzattim ayagi bi bakayim dedim
Tatilden snra calismaya baslamaniz zor olsa gerek.ayy valla dimi su camasirlar hiiic bitmiyor.utulesem birde kafayi yerdm sanirim:)

OY OY OY MAŞŞAALLAH KUZULARIMA NASIL DA TATLILAR YAA COK GUZELLER RABBIM NAZARLARDAN ESIRGESIN INS

benım kız pek fırlama oldu yerınde durmuyor salona yere yorgan serdım uzerınde donuyor emeklıyor aglamadıkca da almıyorum kucagıma. bayram guzel gectı ama benım kız kucakta gezmektn sıkıldı.bastı yaygarayı. enerjısı cok vucud zayıf ne yapıcaz bılmıyorum. dısımız de cıkmadı henuz

öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum... inşallah herkesin bayramı güzel gemiştir. uzun zaman oldu giremedim topiğe. bakıyorum okuyorum ama bir türlü yazamıyorum. çalışan anne olmak gerçekten çok yorucu. işte yorulmuyorum ama istanbul trafiğinde eve gidene kadar ölüyorum resmen. eve gelince de nasıl zaman geçiyor hiç anlamıyoum. bazı akşamlar oğlumu uyutuyorum arkasından ben de yatıyorum. hemen.

bizim oğlan ben işe başladıktan sonra çok değişti. sakin oğlum gitti yerine sinirli huysuz başka bir çocuk geldi. diş çıkartack diye mi bilmiyorum ama resmen çığlıklar atıyor. dişimiz çıkmadı henüz sanırım huysuzluğu ondan olsa gerek diye düşünüyorum. benim sütüm iyice azaldı sanki. sabahtan emzirip işe gidiyorum. öğleden sonrada 3-4gibi sağıyorum 160cc ancak çıkıyor. lansoh saklama kapları varya onu dolduruyorum. gündüz kayınvalidem ek gıda ve sağdığım sütü veriyor. ama bizim oğlan doymuyor sanki. sizde nasıl süt durumları.

bu arada eşim yarın sabah omzundan ameliyat oluyor. bugün yatışı yapıldı yarın erkenden ameliyat olacak. askerdeyken eğitim sırasında omzu çıkmış bir keresinde o günden sonra sürekli kolu çıkıyor. denizde yüzerken çıktı geçen yaz. artık kendi de korkar oldu. her an ya çıkarsa diye... hayırlısıyla olsada kurtulsa...

bizde haberler böyle. sizleri çoook çoook komacan öpüyoruz. bu arada topiğimizin fıstık kızlarının resimlerini gördüm bayıldım. allah nazarlardan saklasın hepsini... sağlıcakla kalın...

yeşim şimdiden geçmiş olsun canım eşine.tez zamanda iyileşsin inşallah:)

lovehoney irem çok tatlı ..o da deniz gibi boncuk gözlü maşallah..ben hamişken çok dua ettim maviş olsun dayısına benzesin diye..allahım kabul etti :))

meleğim senin oğlanı görelim ona göre dünürlüğe karar veririz tatlım:))

mujj aşkol o kadar davet ettim gelmedin kuzum sen gezdin demek..oh canın sağolsun..ben burdaydım ,sadece ilk gün ziyaretlerimiz oldu..diğer günler hep misafir ağırladım..sağolsunlar..

kızım bugün konuşmaya başladı dermişim..sabah kahvaltıda bir başladı dadadada demeye susturana aşkolsun:))))

masallah kızınaa cokk tatlı..tacınada bayıldıgımı soylemeden gecemeyecegım:)

merhaba canim,
sag salim dönersiniz yada dönmüssünüzdür insallah.. meyve filesini nasil kullaniyorsun canim - olmazsa bende bari alayim... öpüyorum sizi

sizi anlayabiliyorum canim, bende oglusla yanlizim evde. Evet dogru hatirliyorsun canim ben Avusturyadayim, gurbetligi biliyorsundur sende.. bayram nasil gecti sizde??
Ek gidaya ben 5 aylikken basladim, Allaha sükür iyi gidiyor... asi takvimi farkli canim ya evet, TR ile de uyusmuyor - baksana sizinkiyle bile uymuyor, avrupa oldugu halde

Ek gidaya ben önce havuc püresi ile basladim, sonra cesitleri geldi iste.. bal kabagi falan... umarim kolay alisir ek gidaya. Bu arada halen emziriyormusun sen?

kendi adima ben iyiyim, seni sormali mujjcum...aman dikkat et deli firtinalara..

masallah canim boncuk gözlüne..tütütütü nazar degmesin...

tatil bitti...
selam kızlar, 12saat giderek memlekete vardık gece yolculuğu iyi geçti 2saat uyanıktı sonrası uyudu.dönerken 6saat memleketimden 6saat eşimin köyüne geçtik sabah zordu ama idare ederdi.sonra 2saat ankaraya geçtik uyudu iyiydi ammaaa 4saat evimize geldik ama felaketti başıma ağrılar girdi öldüüm öldüüm anlatamam. mız mız mız hem hava değişimi öksürdü öksürmekten uyuyamadı. dişten zaten hep huysuz hava karardı yol kalabalık hiç bişi oyalamaya yetmedi...
böyle bi tatilim geçti işte tatil kısa yol uzun böyle olduk.
inşallah sizlerin tatilde iyi geçmştir.

adiskooooo da geldiiiiii :))))))))))
sonunda ekledim ben de :) hava super yuruyuse ciktik ,ofiste ekledim foto:) Adiskom uyurken esim sagolsun atti telden disleriniiii bi gosterememistik :)))) dis bugdayi aklimda atacagim ama o fotograf makinasinda o da evde kaldi aticm snra

ada ablacım çok tatlısın kırmızı kalpli bodyne ve piyanona bayıldım,ben de çalabilirmiyim birascık:))
incilerin hayırlı uğurlu olsun maşallah darısı başıma çok canım yanıyor biliyomusun bir çıksalarda rahatlasam:))

mujjcum anne değilde baba diyecek gibi bizim keltoş fıstık..dada ların arasına bazen bababa ekliyor

Son düzenleme:

Tabii calabilirsn kardessss bekle az kaldı snrada anneni babanı isiyyyycannn oleyyy:))

Anam belkide seninki ilk baba der:) bizim kız fotolarda salkım sacak:)) o dişli olan yeni dün çekmiştim digerleri 2 hafta olmuştur .sakaa Gbi AMa bayramda cocugu cekmedm kii Ben Foto hastasi:)) babayla cekildk aileck yok:/

bizim babamız çok meraklı old için gelen herkesin kucağına oturtup çekti vallahi..insanlarda ister istemez poz veriyor:))

kızlar ya benim bebiş yine çok öksürüyo yavrucum içim parçalanıyo.
bugün bakıcısında ben gelene kadar ağlamış sürekli tatil iyi gelmedi bize(

ayyyyyyy yerim ben senii yer yerrrr yerrr:))) allahımmm dişlere bak yhaaaa kızz mujj bu ada cok tatlı olmuss kocaman abla olmus yahuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…