Canım yaa, röntgenlerde kaç rad lık çekimler yapılıyor biliyormusn? o öenmli çünkü. hatırladığım kadarıyla özel sektördesin değil mi? inşallah bir çözüm bulursun. yakın arkadaşın falan yok mu hastane de bu işte yardımcı olabilecek. mesela bizde arkadaşlar idare ediyor .çoğu zaman. ama raporun varmış madem, girmiyorum desen çok mu risk alırsın?
tatlım raporun varsa kimse seni o işi yapmaya zorlayamaz.kanuni olarak böyle bir hakkın var.benimde ilk hamileliğimde beni mesai bıraktırmaya çalışmışlardı.ben kanunları netten çıkarıp önlerine koymuştum.ondan sonrada hiç birşey yapamadılar.senin ve bebişinin sağlığı daha önemli canım işler bir şekilde yürür.
Aslında görkems ne güzel söylemiş , doğrusu da bu, ama bizim idareciler kanunları bilseler de önlerine dayanmayınca görmezden geliyorlar. seni durumun ne olursa olsun kullanıyorlar...
tafa canim, arkadaslar dogru soyluyorlar, bunun yasal yonleri de var, ama ozellikle ozel sektor insani nasil kullanir, nasil zor durumda birakir biliyorum. 2 yil onceki ciddi rahatsizligimdan sonra beni de istifaya zorlamislardi, oyle bir durumdaydim ki ne hakkimi arayacak ne de savasacak gucum yoktu. Hos iyi ki cikmisim, iyilestim kendime geldim. Ama senin durumunda gorkems arkadasimizin dedigi gibi sen ve bebisinin sagligindan daha onemli hicbir sey yok. Allah yardimcin olsun canim, gelismelerden bizleri de haberdar et lutfen.
hıımm 10 sene yöneticilik yapmış biri olarak öncelikle mesai arkadaşlarını kınıyorum.sonrada gelelim durumuna eni yasa değişiklikleri çalışan kadınaı koruma önünde değişti bu üzden senin o kaz kafa yöneticin drumdan haberdar değildir belki ama.snaa bir kaç önerim olucak asla etrafındakilerin seni yıpratmasına izin verme,normal serinde çalışama devam et doğum sonrası ve öncesinde kulanacağın izinleri hesapla gününü güzel geçir.unutma alacağın tazminat seninle beraber bu işi gögüs geren bebişinin hakkı.onuda o melun mesai arkadaşlarına yedirme
ne kadar güzel yazmışın canım bütün yöneticiler senin gibi düşünse keşke ama malesef öyle olmuyor.
sağol tatalım iyiyim çok şükür benim hiç bulantım tiksinmem olmadı. sadece sütü sevmem onuda annem başımda zebellah gibi zorla içiriyor.hakkımızdan hayırlısı hapishane günleri gibi şu doktor günlerinide saymasak valla görüş günü gelsin artık diye duvara çinti,k atıcam neredeysee
hehehehehe valla hürrem sultan geldi aklıma birdeen maşallah allah iştahını bozmasın
yaaa kızlaarr çok keyifliyiimm kendime gülüyoruummm şu bebişkoom bi gelsede tanışsak artık bee dediğimden beri.bana benden yakın.benmi ona annelik apıcam koruycam, yoksa omu benim ruhumu aydınlatarak beni koruycak bilemiyorruum geldee bi tanışalım artık bebişimm.
yaaa kızlaarr çok keyifliyiimm kendime gülüyoruummm şu bebişkoom bi gelsede tanışsak artık bee dediğimden beri.bana benden yakın.benmi ona annelik apıcam koruycam, yoksa omu benim ruhumu aydınlatarak beni koruycak bilemiyorruum geldee bi tanışalım artık bebişimm.
bu arada dayanamayıp bir göz atayım dedim size. yemek yapıyrum bir yandan. arap atı gibi sonradan açılıyorum ben de
kolay gelsin tatlım ne güzel evindesin ben daha işteyim az kaldı benimde 20dk sonra çıkıyorum.oğluşum telefonla sipariş verdi çıkışta onları alıp eve koşucam çok özledim oğluşumu :)
kolay gelsin tatlım ne güzel evindesin ben daha işteyim az kaldı benimde 20dk sonra çıkıyorum.oğluşum telefonla sipariş verdi çıkışta onları alıp eve koşucam çok özledim oğluşumu :)
Selam Elemsu, hoş geldin canım, nasılsın görüşmeyeli? neler yaptınız, gelişme var mı?
kızlar bugün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet iyiymiş doktor gözün aydın hadi dedi inşallah allahım sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
aayy canım ne iyi yaptın da açtın buarayı o topiği hiç sevmedim ben
çarşamba günü amniyosentez yaptıracam korkularım başladı yavaş yavaş :18: :18:
aayy canım ne iyi yaptın da açtın buarayı o topiği hiç sevmedim ben
çarşamba günü amniyosentez yaptıracam korkularım başladı yavaş yavaş :18: :18:
sağol tatalım iyiyim çok şükür benim hiç bulantım tiksinmem olmadı. sadece sütü sevmem onuda annem başımda zebellah gibi zorla içiriyor.hakkımızdan hayırlısı hapishane günleri gibi şu doktor günlerinide saymasak valla görüş günü gelsin artık diye duvara çinti,k atıcam neredeysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?