Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslar hepinize iyi aksamlar, güzel sohbetler..

benim mesai bitti, eve dogru yol alma vakti geldi. Simdi 1 saat yine araba kullanicam , ahh ahh su trafik yok mu...is degilde yol yoruyor insani.. Görüsmek dilegiyle, kendinize ve bebislere iyi bakin...

Öpüyorum sizleri...

Evet arkadaşlar yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum çok güzel yorumlar yapmışsınız işte bende raporumu öne sürüyorum girmiyorum ama işte bu durumu ayarlayana kadar akla karayı seçiyorum elde değil stres oluyorum doğrusu öyle pat pat söyleyip rahatlayıp üzerimden atabilen bir insan olmadığım için kendi kendimi sinir ediyorum. Düşünmek istemiyorum aslında bebeğim zarar görmesin diye ama izine ayrılacağım günü iple çekiyorum. Aslında ben onlara karşı savaşıyorum çok doğru söylemişsiniz bende hakkımı kimseye yedirmemek için devam ediyorum işime yoksa çoktan ayrılmıştım onlarında canına minnet zaten, tazminatsız ayrılan hoşlarına gidiyor. Neyse bugünü de böyle atlattık umarım önümüzdeki günlerde de aynı sorunları yaşamam diye ümit ediyorum ama pekte sanmıyorum:)
Çok kısa bir süre aslında Allah korusun Allah'tan gelene bişey diyemem fakat bile bile riske atmakta hoş değil

Aslında görkems ne güzel söylemiş , doğrusu da bu, ama bizim idareciler kanunları bilseler de önlerine dayanmayınca görmezden geliyorlar. seni durumun ne olursa olsun kullanıyorlar...

ne kadar güzel yazmışın canım bütün yöneticiler senin gibi düşünse keşke ama malesef öyle olmuyor.

Aynen yaaa günlerimiz doktor günü saymakla geçiyor tatlım ... Bıdıkları özlüyoruzzzz...

yaaa kızlaarr çok keyifliyiimm kendime gülüyoruummm şu bebişkoom bi gelsede tanışsak artık bee dediğimden beri.bana benden yakın.benmi ona annelik apıcam koruycam, yoksa omu benim ruhumu aydınlatarak beni koruycak bilemiyorruum geldee bi tanışalım artık bebişimm.

Cnım, hislerini çok iyi anlıyorum.İlk çocuklar annelerine arkadaş olurlar ve anneler anneliği onlarda öğrenirler. Bizim ışıklarımız olacakları kesin, hayatlarımız artık çoşkun nehirler gibi akacak hem de...

bu arada dayanamayıp bir göz atayım dedim size. yemek yapıyrum bir yandan. arap atı gibi sonradan açılıyorum ben de

annesi o kadar sabırsız olma sağlıkla gelsin bebişin sen onu koruyacaksın.oda seni taçlandıracak annelik duygusuyla.onun annesi olduğunu sana hissettirerek.

bu arada dayanamayıp bir göz atayım dedim size. yemek yapıyrum bir yandan. arap atı gibi sonradan açılıyorum ben de

kolay gelsin tatlım ne güzel evindesin ben daha işteyim az kaldı benimde 20dk sonra çıkıyorum.oğluşum telefonla sipariş verdi çıkışta onları alıp eve koşucam çok özledim oğluşumu :)

kolay gelsin tatlım ne güzel evindesin ben daha işteyim az kaldı benimde 20dk sonra çıkıyorum.oğluşum telefonla sipariş verdi çıkışta onları alıp eve koşucam çok özledim oğluşumu :)

Ayyy benim de oğluşum bana siparişler verir inşallaaahhh D sana da iiyi akşamlar canım, kolay gelsin şimdiden.

Ayyy benim de oğluşum bana siparişler verir inşallaaahhh D sana da iiyi akşamlar canım, kolay gelsin şimdiden.

Selam Elemsu, hoş geldin canım, nasılsın görüşmeyeli? neler yaptınız, gelişme var mı?

Selam Elemsu, hoş geldin canım, nasılsın görüşmeyeli? neler yaptınız, gelişme var mı?

aayy canım ne iyi yaptın da açtın buarayı o topiği hiç sevmedim ben
çarşamba günü amniyosentez yaptıracam korkularım başladı yavaş yavaş :18: :18:

kızlar bugün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet iyiymiş doktor gözün aydın hadi dedi inşallah allahım sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

gözün aydın canım,çok sevindim seniin adına
doktor işini ne yaptın bu arada,fatma hanım a gittin mi?

inşallah hayırlı haberler alırsın ve kuş gibi hafif olur işlemin canımm. arkadaşım yaptırdı geçen sene. bi şeycik olmadı. onun yaşı35 üsütü olduğu için direkt ona baktılar. doktorun iyiyse korkma. Rabbim bebeğini ve seni korusun, dualrımız seninle olacak.

canım inşallah sağ salim geçirip bebişinin hayırlı haberlerini alırsın.Dualarım seninle canım.

Dediğin çok doğru artık ben o çentikleri atmaya başlıycam galiba 2 gün sonra gidiyorum doktora ama çok merak ediyorum bebeğimi.En son 9.haftada gitmiştik.Doktorumuz çok iyi ama çok uzun süre sonra çağırıyor kontrollere.Napalım görüş gününe az kaldı artık dayanıcaz.

birşey sormak istiyorum
Benim saçlarım röfleli.Dipler koyu koyu çıkmaya başladı. Bayramda geliyor malum moralim iyi olsun istiyorum.,

Bugün doktoruma sordum artık boyatabilirsin birde doğumdan önce yaptırırsın dedi.
Aranızda boyatan yada röfle yaptıran oldu mu?

Günaydınnnnnnn kızlar, gününüz her günkünden daha da güzel geçsin, hissetsekse de hissetmesekte bol pıt pıtlı günler hepimize

Janlpam cım canım, vallahi ben de balyaj var, yaptırırken de dipleri elletmemiştim-tabii o zamanlar 3 haftalık hamileymişim haberim yok- içime doğmuş diyelim o yüzden uzadıkça çok kötü durmuyor ama ara ara acaba gidip 1-2 paket attırsam mı diye geçmiyor değil içimden :44::44: bende de beyazlarım çıktı tepelerden çim adam gibi 2-3 tane. onlara gıcık oluyorum. eğer yaptıracaksan sabah saatlerinde git ki içeride gün içinde boyanın kimyasal kokusu ve fön buharıdan dolayı iyice kimyasal hava soluma. havadan solunan o saç boyalarının kokusu, tenden kana karışmasına göre daha hızlı bebeğe ulaşıyormuş çünkü. Fikrimi sorarsan ben yine de biraz daha daha bekle derim. 2 defa işlem yaptıracağına bir defa yaptırırsın en azından... Ama yaptırmaya karar verirsen en azından sabah olayına dikkat et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…