Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bende istanbulda sağlık ocağında aynı sorunla karşılaştım. uzun bir üre gelmeyecek aşı dediler. eczaneden aldım. gerçi eczanede de yoktu saat sonra depolarından getirdiler. ücretide 22tl. bence bekleme eczaneden al ve vurdur bebeğine.

yoğurt sadece yemiyosa meyve ile karıştırabilirsin. ben armut , kırmızı erik, elma muz ile karıştırıyoum. hepini değil ama tek tek dene hangisini severse. inşallah sever.

canım, bende istanbuldayım ve acayip yoğudu hava. bizde bugün açtık kombiyi. oğlumu kat kat giydiremiyorum bizim afacan daralıyor. üzerindekileri çekiştiriyor. bende bacakları soğuk olduğu için erkek kilotluçorabı giydiriyorum. kışın sıcak tutuyor.. ama havalar iyice soğuyunca ne yapcaz bilmiyorum.

canım benim süt izinmi sormuşsun. cumartesi kullanıyorum. ben muhendislik firmasındayım haftanın 6günü çalışıyorum. cumartesi süt iznimi kullanıyorum gitmiyorum. 8senedir aynı yerdeyim. tazminatımı düşünmesem daha iyi şartlarda iş bulsam çıkarım ama işte o da kısmet işi...

eymen'e yoğurt kayınvalidem yapıyor. günlük sütten mayalıyor. çok da güzel yapıyor ellerine sağlık. ben birkez denedim tutmadı sonra işe başladım zaten kayınvalidem yapıyor artık...
yoğurt konusunda deneyimli arkadaş çok onlar yardım eder sana canım...

Son düzenleme:

Merhaba canım
Bizim buralarda soğuk oluyor, ben evde dışarıda kilitli çorap giydiriyorum altına, uzunkollu body, üstüne normal body giydiriyorum. Dışarı çıkarken astronot tulumu var onu giydiriyorum, basına bere.

Bakalım daha soğuk olunca ne yapcaz. Yoğurt konusunda bende acemiyim tutturamiyorum. En iyisi makina galiba )

teyzelerıne bır kac foto daha:)

Maşallah findigaaaa, tam isirmalik )

merhaba arkadaşlar
nerdeyse 1 haftadır giremedim yoğun bir haftaydı hergün gibi misafir vardı nerdeyse.neyse çok uzun yazamayacağım uyku geldi:))) geçen çarşamba irem bizim yataktan düştü çok şükür birşey olmadı biraz ağladı emerek sakinleşti.hemen doktoru aradım kusup kusmadığını sordu eğer bir terslik farkedersek gelmemizi söyledi.allahıma şükürler olsun hiçbirşey olmadı ama ben kendimi bir türlü affedemiyorum ben yanındayken düştü inanın başkası dese gerçekten yanında olduğuna inanmazdım ama oldu işte bütün gün kafasının parkeye çarptığını düşündükkçe ağladım.ama 1 haftadır irem acayip hareketlendi emekleme çalışmaları arttı geri geri gidiyor daha çok bazen de popoyu kaldırıp öne ittiriyor kendini ve ba-ba-ba ma-ma-ma hecelemeler başladı.birde gündüz uykularımız bozuldu beşiğine yatırdıktan 15 dk sonra uyanıyor diş mi sıkıntı yapıyor acaba.öptüm hepinizi hoşçakalın

üzme kendini düşmeden büyüyen çocuk var mı? benimde dün gözümün önünde kızım oturduğu yerden bi şeye uzanmaya çalışırken kollar arkada kaldı yüzü yere çarptı Allahtan halıydı ama çok ağladı. burnu sızladı sanırım. bende özür dileye dileye sakinleştirmeye çalıştım gülüyolar özürden ne anlar o diye. o anlamaz ama ben anlıyorum:)) maaşallah sarsıntıdan sonra açıldı mı birden nedir. benim kızda beşiğe yatırıyorum az sonra yanındayım bende napayım yatağıma yatırıyorum ağlayınca meme veriyorum tekrar dalıyo başka türlü susmuyo. belkide dişi kaşınıyo memeyle kaşıyıp rahatlıyo uyuyo. sende öyle dene istersen büyük ihtimal diştir çünkü.

kızlar geçen özdilekte indirim vardı kızıma ayakkabı aldım yürüyünce giysin inşallah diye. şimdiki ayakkabılarında numara falan yok hepsi yumuşak tabanlı ayakkabılar patik gibi. aldığım ayakkabı 21numara. ayağına giydirip aşağı yukarı nasıl olur bakim dedim sol ayağı giydirdim sağ ayağı sokmak ne mümkün gıdıklanıyo büzüyo girmiyo ayakkabıya. sizce 21numara nasıl yaşında bebek için küçük mü olur? mujjj özellikle senden cevap bekliyorum canım 23 numara mı alsam yoksa?

yoğurt tarifi hala bekliyorum...

banada söyleyin nasıl tutturuyosunuz? çok yapınca tutuyo ama az yapınca tutmuyo

tatlım tarif yok bizim makinemiz var onunla yapıyokk..dimi kız gölgemmm??

ayakkabıya gelince bence büyük al,çünkü çabuk büyüyor ayaklar..dün denize daha önce beğenip indirim beklediğim pondifin bir büyüyğünü aldım.öncedeb 15-17 oluyodu,şimdi 18-20 numara aldım

deniz artık oda oda dolaşmaya başladı mayın gibi nerden çıkacak belli deil,çok korkuyorum bişey yutacak biyere sıkışacak diye,,hergün ev süpür sil mahvoluyorum...ama yinede onun geliştiğini görmek çok güzel:))))

ÖNCELİKLE ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.. Canım benim oğlumda geçenlerde emeklerken kafasını çarptı çok kötü. hiç o kadar acıyla ağladığını görmedim şimdiye kadar canım yandı benimde. evde herşeye dikkat etmek lazım. bizim minikler kaşla göz arası yinede yapıyor yapacaklarını. artık zor günler bizi bekler. allah yardımcımız olsun ve allah kötü düşmeler kazalar göstermesin. bu arada uyku düzensizliği bu dönem tüm bebeklerde var canım. hayırlısıyla dişleri çıksada rahatlasalar.

bende oğluşuma ayakkabı almak istiyorum. ama bizimki ayağında tutmuyor hiç çıkıyor. 3-6ay için aldıklarım artık olmaz oldu. bende 20 numara alsam diyorum. en son aldığım 17numaraydı artık hiç olmuyor. birde ben 2kat çorap giydiriyorum büyük numara almak daha iyi olur sanırım.

benim kayınvalidemin yoğurt yapmasını tarif ediyim sana canım. günlük sek süt varya onu kaynatıp cam kavanoza boşaltıyor. serçe parmağı ile kontrol edip (çok sıcak da olmayacak çok soğukta olmayacak) 1tatlı kaşığı yoğurdu biraz sütle karıştırıp kavanoza döküp karıştırıyor. sonra havluya sarıp 5saat dışarıda mayalanıyor. 5saat sonra hiç bozmadan dolaba yarın da bebişimize veriyor. çok da güzel yapıyor eline sağlık...

maşallah deniz kızımıza... allah senin de yardımcın olsun. ama bebeklerimizde hergün yeni birşey görmek tüm yorgunluğumuza değiyor dimi..

kadifegül sağol canım öncelikle.ben artık yarım litre günlük sütü 1 defada mayalıyorum ve 3 gün yediriyorum.sütü kaynama sıcaklığına kadar ısıtıyorum kabarırken altını kapatıyorum hemen.mayalayacağım kaba alıyorum.serçe parmağımla kontrol ediyprum biraz elimi yakar gibiyse bunu 7ye kadar sayarak da kontrol edebilirsin yaklaşık 1-1,5 çay kaşığı yoğurdu ezip içine koyup karıştırıyorum.petekler yandığı için artık peteğin üstünde tutuyorum mayalanana kadar.peteğin üstünde olduğu için üstüne küçük bir havlu koyuyorum okadar

aynen canım:))
ıyıkı almısım dedıgım urunlerden bırı:)her eve lazım..
bu arada sen kac saate ayalıyorsun ben 7 yapıyodum bıraz eksımsı old.farkettım 6 yapıyorum kıvamı ve tadı super oluyor:)

canım klavuzda 7-9 saat arasını önermişlerdi o yüzden ben 8 saate ayarlıyorum çok süper oluyor...

teşekküğrler ve geçmiş olsun canım kafasını çarpmış yavrucuğun..kesinlikle değiyor valla bir kahkahasıyla herşeyi unutuyorum ben...

Kızlar TSK.ler. İyi annem ama hiç oturamio çay vs içerken hep ayakta. Yrn kontrol var. Suan çok yorgunum yatakta yazıyorum merak etmeyb die. Görkemli cnm karataş da yatiodu c. Tsı cikti. Esim kıyamam 1 gün kalıp gidip napsin. Böyle çok zor oldu o smdi Adadan d ayrı ev boş gelio( anneme dedim bize gidelim hem temizlik pek yapmam gerekmicek . Hem Ada hem ev gercekten yoruyormus. Yardımsiz herseyle bas edenlere bravo vlla suan heryanim kopuo.

Kadifegul cnm sorunu gördüm şimdiden büyük alma çünkü mevsimi tutturmazsan yazık olur. Adaya spor ayakkabı aldım o 20 No. Asalında büyük ama kıs idare eder basımı ya yazın da spor aksam giyebilir sorun yok . Dediğim gibi 23 vs. Çok büyük cnm hiç gerek yok smdi annem diodu 6 ayda bir 1 No buyuyor fikrim yok ne Kadarda büyür ama olc cm . Den No yazıo nette hep.hadi iyigeceler Ada uyumusken B'nde yatıyorum sadece yastigimla

merhaba canim,

gecmis olsun canim, sükür biseyi yokmus... bende korkmaya basladim, düsürürmüyüm yataktan falan.. RAbbim korusun bebislerimizi. Canim sIKINTISI belki distendir, benim oglusunda burnu akiyordu ama simdi hafifledi.. öpüyorum canim..

canim cok dikkatli olmamiz gerekiyor artik her yere yetisebiliyor hale geldiler ), doktor bizi tembihledi, dikkat edin diye.. ama dedigin gibi gelistiklerini görmek cok güzel bir duygu

mujcum sükür cikmis annen hastaneden canim.. eee yanliz olunca kolay degil canim ev isleri ve bebis.. bazen ben bir misafir geleceginde kek cirpayim diyorum, Mikail deli ediyo beni .

Dinlenmene bak canim...

bende sana bugün msj atcaktım kalpler karşılıklıymış canım..canım çok geçmiş olsun tekrar.evet annen kontrolden sonra size götürebilsen keşke,zor oluyodur herşey sana şimdi

bende sana bugün msj atcaktım kalpler karşılıklıymış canım..canım çok geçmiş olsun tekrar.evet annen kontrolden sonra size götürebilsen keşke,zor oluyodur herşey sana şimdi

Kızlar sagoln. Gittik kontrole ıiyi dedi ama oturamio dha kasio sanırım.evet görkemli kuzum çok sıkılıyorum ayrı zor oluyr.bakalim pazara kde brdayim. P. Tsı tanışma gunünüz yalnız kalb gelin snra alın Dio bakıcaz artık. Siz Napionz pek bakamdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…