Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Haticecan
Öncelikle teşekkürler teyzesi.
Bu seferki ilaçlar şifa olsun inşallah Mikail'e. Bol da iştahı olsun.
O eğitici köpeğe baktık biz de, çok geldi şimdi için, bir iki ay sonra alalım dedik. Aynen ilgi ve hareket konusunda aynı bizim bebişler.

Elem maşallah Armin kızımıza, süsünü sevsinler çok tatlı olmuş.

Kizlarrr ben geldim bakamadim gecmise yrn gunduz bakayim rahat rahat.valla annem gelmedi bana cunku p.tsi ozel gun siz yalniz olun hafta sonu alin beni dedi ok dedim.ben de mecbur dondum acayip sikildim ozledim esimi sanki ay oldu:)) pazar yanimizdaydi halbuki ama iste neyse dun aksam girdim evime nasl ozlemisim:) insanin evi gibi yok vlla.

Ya aklima geldi kim sordu bilmiyorum sanirim kadifegul cnm uyku tulumunu giydirince birdaha birsey ortmuyorum ortersem terliyor ztn.kizlaraa bayildjmmmmmm hepsi birbirinden guzel maasallah kizlarimizaaa

Haticecan cnm ya cook gecmis olsun nsl simdi mantar gcti mi? Cnm kasiyor vs. O yuzden oturamiyor annem rahatayaktayken gayet iyi

Kocisim bana surpriz yapmis tefaln yogurt mak. Almis halbuki ben daha karar asamasindaydim ama uyguna almis netten 170 civari.kayonvalidemin de dogumgunu ikimize de aynisindn almis bakalim yikayim vs. Deneyince deneyimlerimi yazarim.tam yagli sutten daha iyi yogurt oluyormus kitapciktn okuyupda aklimda kalan bilginize.bundn snra bende acik sut almayacagim vlla kayinvalidem korkuttu beni iyimidir temiz midir koyduklari kap diyince iyyyy dedim biranda ins. hijyeniktir.

Gorkemliiiiiii
Ne var ne yokkkk?
Uzak kaldik valla aslinda telden girip yazabilirdim ama inanin isim bitsin aman Ada doysundan baska birsey istemedim:))

Melegimmmm
Hdiiii bakalim sizin dislerde hayirlisi olsunnn.umarim huysuz dgldir oglusun.
Sagol buarada cnm
Birde sen bir ara yoktun nerelerdeydin yaw kayboldun:)

Varmiiiii baska disi cikannn? Tam okuyamadim simdilik goz gezdirdim

selam bayanlar,
nasılsınız?
canım sıkkın kızlar.
dün kızımı göz doktoruna çıkardım ilk aylarda tek gözde şaşılık kayma benzeri bişi vardı doktor 6aydan sonra geçer ama kontrol ettir dedi. ben açıkcası hiç bişi farketmedim geçti sandım ama doktor sol gözde odaklanamama var biraz bakarken başka yere kaçıyo dedi. ilaçlı muayene yapılıyomuş. bana yapmışlardı ilaç koyup göz bebeği büyütülecek sonra içine bakılacakmış ve sadece ünv. de yapılabilirmiş. rahatsızlığın temelinde ne var bakacaklar ona göre tedavi olacakmış. ya daha çok küçük nasıl olacak ilerler mi az daha büyüse dedim göz tembelleşirmiş daha zor olur muş. nolur ciddi bişi olmasın kızım şaşı olmasın...
dişe gelince hala çıkmadı ve uykuya dalma saati kabusumuz oldu gözler kıpkırmızı ama uyumak istemiyo bi çığlık bir bağrışma yok salla olmadı emzir olmadı zıplat zor uyuyo gecedede on defa uyanıyo...

acaba gözüm mü alıştı anlamıyorum..
lütfen sizde bakın ve üzülecek diye düşünmeyin söyleyin siz birşey farkediyor musunuz?

Eki Görüntüle 554634 Eki Görüntüle 554635
acaba gözüm mü alıştı anlamıyorum..
lütfen sizde bakın ve üzülecek diye düşünmeyin söyleyin siz birşey farkediyor musunuz?

canım resimden baktığımızda çok belirgin değil canım. zaten söylemesen ve dikkatli bakmasam anlamazdım. dikkatlice baktığımda sol göz bebeğinde kayma çok az var gibi.
ama varsa da erken teşhis edilmesi ve ilerlemeden tedavi edilecek olması güzel. sakın üzülme canım.

bu arada tombiş tombiş kızın allah nazarlardan saklasın. tam gelin beni ısırın dercesine duruyor. rabbim sağlık versin...

muj tekraradan geçmiş olsun hoşgeldin canım... annende inşallah kısa sürede toparlanır. bu arada yoğurt yapma makinen hayırlı olsun. sizlere ve adaya bal şeker olsun...

canım evet uzak kaldık ama bende msj yazmadım meşgul etmeyim dedim..öncelikle özel gününüzü merak ettim yıldönümü falanmı??yoğurt mak hayırlı olsun büyük kolaylık gerçekten..ben sek günlük süt kullanıyorum memnunum..annen nasıl oturma başaldımı kontrol iyi geçtimi??ağır bişey kaldırmasın sakın!!!!annemden biliyorum dr demiştiki 2 kilo patates bile kaldırmayacaksın..adişkom nasıl yeni resimler yokmu??

deniz dün dr kontrol vardı.ek gıda yaramış 9200 olmuş bende inanamadım:)))dr yoksa mama ilemi şişirdin dedi yok valla dedim mamayı bir sabah kalkınca birde gece banyodan sonra uyumadan veriyorum..ama çok yoruluyorum tüm gün ona yemek hazırlamaktan süt kolaydı ek gıdaya göre:)dişbuğdayı için hazırlık yapıyorum diş çıkmak üzere çünkü...sen kurabiye kendinmi yapmıştın yoksa hazırmı aldın ve nerden aldın..ben araştırıyorum çok pahalıya yapıyorlar...öpüyorum ikinizide..

kadifegül neden bu kadar üzülüyorsun Allahın gücüne gider sonra şaşı da olabilir bu çaresiz bir hastalık, daha doğrusu hastalık değilki.onun da ameliyatı var diye biliyorum yaptırırsın .. bizde de denizin kulakları kepçe mesela,benim baba tarafımdan genetik miras:)))ben estetik ameliyat olmuştum gençkızlık zamanı kurtuldum..denize de eğer ilerde kendi rahatsız olursa yaptırıcam mesela...

bilmiyorum görkemlicim ilk aylar vardı geçti sandım ve ihtimal vermeden sırf kontrol olsun diye gittim beklemediğimden şok oldum. ne kadarda olsa onu etkileyecek bişi kulak sal saçı kapansın ama gözün tekinde şaşılık olunca beyin görünen görüntüyü bütünlemiyor ve şaşının gördüğünü algılamıyo sanki tek gözle görüyomuş gibi oluyomuş. ama biraz araştırdım 2yaştan önce erken teşis ile yüzde yüz çözülebiliyomuş daha göz tembelleşmeden gözlükle hallolabiliyomuş şükür.

sağol canım teşekkür ederim. araştırdığım kadarı ile erten teşiste tedavi çok kolaymış. ama tabi en doğruyu doktordan sonra öğreneceğim.

kızlar dün dünya göz ü aradım bebek göz doktorları varmış bebek göz ölçümü için gerekli herşeyde varmış çok sevindim üniversitede sıra beklemek zorunda kalmayacağız..pazartesiye randevu aldım üniversitedeyken ayrılmış bir oraya geçmiş bi doktora. şimdi içim biraz rahatladı dua edin nolur güzel şeyler duyim pazartesi...

Slm cnmcim
Ay yazmamismiyim:) tanisma gunumuz 19 kasim:))
Yaaa kendime birsey alcaktm netten gelir mi bilemedim gelinlik amma velakin gelinlik dgl:)) ic giiyim bi bak istersen.ya ustu kucuk gelirse flan dedim
Off hala su dis bugdayini ekleyemedim kahroldum hiiii ben bgn esime vereyim yada ofisteki pc getirsin de fotoyu oraya atayin gor bakkkk nasil oldu:)) burda yapan olmayinca aniden hadiiii 2 gun snra yapalim dedim ya deli ben tabi hixbiri yetistiremeyecek die kalip aradim bulamayincada biz o sekli cikardik vlla sagolsn pastamizi da anneanne yapti.bencengayt iyiydi hrrkes bayildi:) kurabiyeye de pstaya da.kurabiye pudraa sekeri grdigindn nsl guzel biskuvi gibiydi

Maasallahhh cok iyi olmus kioosu.Ada kdr nerdeyse.biz artk buyuduk durduk:) 10 cikio ikimiz tartilinca .bnm de 7 kilom kalmis 10 gitmis iyi bari.74 um suan.cnm annm hla oturamio.vlla laf anlatamadim Adayi fln kaldirdi:/ simdi yatio aradim da.
Cnm ben yatirmyla alakali gnelde diodum kulak demek oyle gnelleme ykmus elinle duzelttin mi dogunca?
Kadifegullllll ya cnm bilemedim dr. Alaninda uzman birz kontrol altinda tutsn bkalim.birkac ay dha sabretmk de ftda var cnmcim.

Kadifegul sendn once yazmistim ama eklenmedi.cnm bak tedavi olmasindn oturu icin rhat olsun.bzen diyorum Ada da sehla bakiyor bilemedm dr. Sorun yok demisti

bende zaten o yüzden sormuştum sen pazartesi önemli deyince,acaba dedim yıldönümümü:)))böyle tesadüf olamaz!!!!tüylerim diken diken oldu....19 kasım bizimde tanışma günümüz..soğuk bir malatya akşamında eşimle tanıştırmışlardı bizi..ben o zaman doğuda görevdeydim...o gün için birkaçgünlüğüne otele gidelim dedik eşim izin olmadı ama galiba haftaya gidicez kuşadasına birkaç gün..

diş kalıbını nasıl yaptınız??ben kurabiye tarifi buldum internetten ve yaptım güzel oldu evet 1 su bardağı pudra şekeri konuyor..ama diş şeklinde kalıp bulamadımm

bende 7 kilo verdim dediğim diyetle şu an 80 oldum.. 73 le hamile kalmıştım ..ama benimde durdu bu aralar ..ama şunu anladım bu göbekler gitmiyorrr ancak düzenli mekik çekersem olur ama onada üşeniyorum..şu bele takılan titretme kemerleri(adını bilemedim) nasıl acaba,göbüşe faydası olurmuki???

sakın sakın alıp boş masraf etme eşim almış bizde var onada faydası olmadı banada ha şu var güzel mesaj yapıyo çok yürüyünce takıyorum baldırıma hoplata hoplata rahatlatıyo ama dediğim gibi göbekte bi etkisi yok.

Kadifegul sendn once yazmistim ama eklenmedi.cnm bak tedavi olmasindn oturu icin rhat olsun.bzen diyorum Ada da sehla bakiyor bilemedm dr. Sorun yok demisti

sağol canım. benim kızınkinide çocuk doktoru aile olsun aile hekimi olsun geçmiş gibi bizce bişi yok ama uzman baksın demişti bence götür için rahat olsun.

Sakaaaaa yapiosunnnnnnnnn sooook oldummmm bndeee.suan Ada bni rht birkmio uyuyunca grcem

Cnmmmm uyudu cnm sabahtan beri ilk defa uyudu sasirdim.kucagimda yedi bulgur pilavi resmen.
Anam sen bnm yakinima geliyorsun kusadasi 45 dk. Bize
Demek malatya da tanistiniz esinde orda calisiyordu o donemlerde demek vay be sok oldum ben de vlla ayni gun olmasina.bzmki 2 yil oldu sanirim sizinki 7 yil civari yada geckin.

Kuzum bicakla kestik vlla cok da rahatti kac kisi cagircksan o kdr yap.valla inan icten diyorum keske yardim edebilsem zevkle acayip zevkli biz 20 adet falan dis yapmistik.ben sen kutlamani yapmadan merak etme eklicem.buarada nsl cok kabarik mi denizim? Iyi bari hepsi sakin sakin cikariyr maasallah.Ada da 7 nin sonuna dgru cikarmisti sanirim Denizcik de ayni cikarack.dedigim seye baktin mi netten gelinlik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…