Kızlar sagoln. Gittik kontrole ıiyi dedi ama oturamio dha kasio sanırım.evet görkemli kuzum çok sıkılıyorum ayrı zor oluyr.bakalim pazara kde brdayim. P. Tsı tanışma gunünüz yalnız kalb gelin snra alın Dio bakıcaz artık. Siz Napionz pek bakamdm
Mujcum canım annen neden oturamiyo? Nasıl yapıyorlar o ameliyatı. Ne kadar sürede oturabiliyormus, doktor ne dedi? Biz ne yapalım, oglusla uğraşıyoruz, halen poposunda ki mantar geçmedi ona canım Şıkkın. Bugün doktoru aradım bir krem daha yazdı, ne yapıcam şaşırdım, bezini almak iyice zahmetli oldu. Eğer doktora giderseniz sorabilirmisiniz ne yapılabilir?
Onun dışında pek bişey yapmadık. Ha unutuyordum dün ilk kez yemek yaptım oğluma ama yemedi. Yeşil kabak, havuç ve patates hasladim süzgeçten geçirdim ama oğlum kesinlikle yeşil kabak sevmiyo)
Daha kahvaltı veremedim iyimi? Siz saat kaçta kahvaltı veriyordunuz. Ben su an öğleyin 10:30 gibi yemek yediriyorum. Sonra uyku falan vs. Kahvaltı için erken mı kalksın.
Neyse vakit geç oldu görüşmek dileğiyle öpüyoruz hepinizi)
Eki Görüntüle 553104 Eki Görüntüle 553106 Eki Görüntüle 553105
Umarım yükleyebilmişimdir bu sefer :111:
teyzelerıne bır kac foto daha:)
Kizlar bizde gundemde disler var, sonunda incilerimiz alttan cikti, biri gecen cumartesi ve iki gun sonrada yanindaki cikti cok sirin ve minnak iki disimiz var alttan, darisi sizlerin basina ins..
Mujj; cnm annenin hastaneden cikmasina cok sevimdim tekrardan gecmis olsun, allah tez vakitte iyilesmesini saglasin ins
Yesim; gecmis olsun yavrular bundan sonra deli fisek gibi bir saga bir sola saldirip durucaklar, dusmemeleri ve carpmamalari artik cok olaga cunku her sn onlari korumamiz zor tek yagane tesellim herseyi yaptiktan sonra mevlama havale etmek, rabbim cok sukur kouyor kuzulari
Hyrm; Yataktan dusen bebek cok duyar oldum, cok sukur mevlam korumus minik melegi gecmis olsun cnm ins birr daha yasanmaz..
HaticeCan; Mantarla ilgili bir sey duyarsam hemen yazarim cnm, daha evvel boyle bir sorunla karsilasmadik , allah sifa olsun ins
cnm ıncılerınız hayrlı olsun darısı dıerlerıne ınsallah..bız cok zor cıkarıyoruz pek huysuz ve mımızız hala cıkamadı..15 gundur devam eden huysuzlanma ishal iştahsızlık(zaten yemıyordu hepten yemıyor)ara sıra cıkan ates bırde uzerıne grıp ve oksuruk eklenenıncee oooo tadından yenmıyor bu aralar berenımD ahh bır cıkarsak rahatlıcaz valla ailecek:)
ay kurban olurum seni veren Allah a bu ne tatlılıktır ya maaşallah. ne çok saçı var benim kızıma yollayın yarısınıda:))
hayy masallah cnm yaaa masallah tatlılıgına masallah saclarına masallah gulusunee:))
Bu senin kizin varya bal bal , cok tatli masallahallah kem gozlerden sakinsin cnm, bahti acik, omru guzel olur ins..
Saclara zaten birsey demiyim, cok artistik bir gorunumu var sekerin
benim gelinim çook tatlı olmuş maşallah... allah nazarlardan saklasın...
Kizlar bizde gundemde disler var, sonunda incilerimiz alttan cikti, biri gecen cumartesi ve iki gun sonrada yanindaki cikti cok sirin ve minnak iki disimiz var alttan, darisi sizlerin basina ins..
Mujj; cnm annenin hastaneden cikmasina cok sevimdim tekrardan gecmis olsun, allah tez vakitte iyilesmesini saglasin ins
Yesim; gecmis olsun yavrular bundan sonra deli fisek gibi bir saga bir sola saldirip durucaklar, dusmemeleri ve carpmamalari artik cok olaga cunku her sn onlari korumamiz zor tek yagane tesellim herseyi yaptiktan sonra mevlama havale etmek, rabbim cok sukur kouyor kuzulari
Hyrm; Yataktan dusen bebek cok duyar oldum, cok sukur mevlam korumus minik melegi gecmis olsun cnm ins birr daha yasanmaz..
HaticeCan; Mantarla ilgili bir sey duyarsam hemen yazarim cnm, daha evvel boyle bir sorunla karsilasmadik , allah sifa olsun ins
CANIM, benim oğluma kayınvalidem sabah 9gibi kahvaltısını veriyor. bazen ıhlamur, bazen devam sütü bazende benim sağdığım sütün içine (1kase) tuzsuz peynir yada yarım haslanmış yumurta sarısını, 1tatlı kaşığı pekmez, eti bebek ekmeğini karıştırıp veriyor çok da severek yiyor. bebeğine sabahları bu şekilde hazırlayıp verebilirsin canım..
Eki Görüntüle 554328
armın den teyzelerıne ve arkadaslarına sevgıleeeerrr
gecmısı haftasonu okuyup yazacam opüyoruz sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?