hulya nı sayfasında gordm ben fotoları ama bebegın denız oldugunu hulya benı arayana kadar anlamamıstım,cekımler guzel gecmıs o da cok sevmıs denız ı tekrar tekrar tesekkur ettı saolsun,hedıyene aldınız bu arada sling mı?
Cnmmmm uyudu cnm sabahtan beri ilk defa uyudu sasirdim.kucagimda yedi bulgur pilavi resmen.
Anam sen bnm yakinima geliyorsun kusadasi 45 dk. Bize
Demek malatya da tanistiniz esinde orda calisiyordu o donemlerde demek vay be sok oldum ben de vlla ayni gun olmasina.bzmki 2 yil oldu sanirim sizinki 7 yil civari yada geckin.
Kuzum bicakla kestik vlla cok da rahatti kac kisi cagircksan o kdr yap.valla inan icten diyorum keske yardim edebilsem zevkle acayip zevkli biz 20 adet falan dis yapmistik.ben sen kutlamani yapmadan merak etme eklicem.buarada nsl cok kabarik mi denizim? Iyi bari hepsi sakin sakin cikariyr maasallah.Ada da 7 nin sonuna dgru cikarmisti sanirim Denizcik de ayni cikarack.dedigim seye baktin mi netten gelinlik:))
Melegimmmm
Hdiiii bakalim sizin dislerde hayirlisi olsunnn.umarim huysuz dgldir oglusun.
Sagol buarada cnm
Birde sen bir ara yoktun nerelerdeydin yaw kayboldun:)
Varmiiiii baska disi cikannn? Tam okuyamadim simdilik goz gezdirdim
cnm ıncılerınız hayrlı olsun darısı dıerlerıne ınsallah..bız cok zor cıkarıyoruz pek huysuz ve mımızız hala cıkamadı..15 gundur devam eden huysuzlanma ishal iştahsızlık(zaten yemıyordu hepten yemıyor)ara sıra cıkan ates bırde uzerıne grıp ve oksuruk eklenenıncee oooo tadından yenmıyor bu aralar berenımD ahh bır cıkarsak rahatlıcaz valla ailecek:)
Eki Görüntüle 554328
armın den teyzelerıne ve arkadaslarına sevgıleeeerrr
gecmısı haftasonu okuyup yazacam opüyoruz sızlerı
Iste bu dur...hersey yavrularimiz icin, masallahallah daim etsin ins. , en kotu gununuz boyle olsun cnm ..hayirli olsun incileriniz
Ayyy dis patlatan patlatana ohhh ohhh maasaallaahhhh
Elemsu cok cici olmus hrsey vlla bnm kinadaki gibi ozenmissn sen de cook guzel hrsey. biz dis bugdayini kndimiz yptik ciinca 2 gun snra yapinca:)) birde dedim dha yeni kutlana yptik hic bosuna pastaya 200 tl vrmeyim dedim acikcasi.bna klsa yapardim da annem ay yeter biz ypalim dedi:)) htta anlamiyor nslsa dogum gunune 3 boyutlu yptirmayim diyorum .anlayinca yaptirayim artik.
Buarada tsk ederim.hla agrili:/ gececek ins.
Gorkemliiiii cnmcim eklememstm hala dha makinada sozz aticm bu hfta esime bile dedim.acilll atalim fotolari pc' e arkadasa gostericem:)) seni bilio artik anlattigimdn dogumundn bu yana.htta tum bebislerimizi grdu babamiz maasallah hepsine.
Gelinlik ne mi dur link atarim babydoll gelinlik yaz cikar sanirimbuarada hazirlik ypmadm ben .pasta yapayim diyorum yrn keske kalpli pastakalibi alsaydm iyi olurdu yada vrsa ozsuttn alirim yoksa bska pastahane alternatfi yok:)))) yada migros tabsas bakicm vrsa ne ala yapilmis:)
Kurabiye acayip guzel oldu dimi? Citir citirsen dis bugdayina kac kisi cagircksn cnm? Bn cagirmam fazla diodum ama yine 12-13 vrdi aklimda kalan.
gelelım bızden haberlere...
bız neler yapıyoruz,gun boyu koşturmaca bazen gun bana yetmıyo,armın e yemek hazırla meyve puresı yap onu pişir yıka,yedır derkeeenn gun bıtıyo.3 de geliyorum eve ve ben geldıkten sonra gece uykusuna kadar (akşam 8 bucuk) armın uyumuyo bende o yatıncaya kadar onun dısında bı seyle ılgılenmıyorum onunla doya doya vakıt gecırebılmek ıcın.o yattıktan sonrada gunluk ıslerımı yapıyorum,ertesı gun ıcın yemek,temzılık,vs...
armın ın yememesı devam edıyo
kahvaltı dısında hıcbır ogunu sevmıyo,onu nıye yedıgını de buldum.bızmkı kaşıktan hoslanmıyo,kavahtyıdas elle verdıgım ıcın yıyo,ama ıstemedıkten sonra hıcbır guc ona agzını actıramıyo
çok ınatcı cooookk
armının deterjanından yedıgı sebze meyveye kadar herseyı organık kullanıyorum,paketlenmıs hazır gıda kullanmıyorum hı,ekmegını bıskuısını,yogurdunu hep evde kendım yapıyorumalışverısımı eokorganıkten veya cıtyfarm ın kendı sıtesınden yapıyorum.ist. beylıkduzu yakınlarında ekoorganıgın kendi magazası var.
çok iştahsız oldugu ıcın drumuz artık hıcbı sey secme luksun yok herseyı verebılırsın dedı,tuz,süt,yumurtabeyazı,bal ve çilek dısında...
kahvaltıyı şyle verıyorum hatıce sormus sanırım:
evde yaptgım tam bugday ekmegınden ufalıyorum azıcık,üzerıne tahın pekmez,bıraz zeytın ezmesı,bır parca tuzsuz kecı peynırı(hazır hıcbır peynır labne,beyaz kullanmıyorum) bır yumurta sarısı (baslangıcta ceyrektı),biraz tereyagı.hepsnı teker teker verıyorumbu besınler katı ben elle yedırdıgım ıcın rahat oluyo ama sız kaşıkla yedırırsenız anne sutuyle ya da ıhlamurla azcık seyreltın.
onu dısında hergun taze taze corbasını yapıyorum evdekı sebze menusune gore,dr umuz oragnık ya da koy tavugu bulabılırsen ver yoksa asla tavuk verıyorsun dedı,tavuk uretmınde bılıysunuz antıbıyotık kullanılıyo,henuz tavuk hıc vermedım.kıyma ve kırmızı et kullanıyorum yemeklerde.bende de tefal ın duduklu tenceresı var usttekı buhar aparatına sebzelerı yerleştirıyorum alta da bır parca et,onun suyunu da corbasında kullnıyorum.
meyve olarak muzu cok sevıyo tek bı sartla elıne alıp kendısı yerse,ananas ve bal kabagını da azcık yıyo işte.
veee 2. dişimizde cıktı,
onun dsında 1 sanıye durmuyo yerınde sureklı hareket artık ayakta duruyo ve koltuktan tuta tuta ılerlıyo,en sevdıgı sey emekleyerek sehpanın yanına gelıyo sehpayı tutup kalkıyo.sehpanın cekmecesı yana dogru surgulu acılıyo onu ogrenmıs kucuk sıpa elıyle yana dogru ıtıyo guzelce açıp ıçındekı esyları karıstıryo
mutfagımızla salon yan yana,mutfakta yerlerı sıldım vıledayıkladırmamıstım henuz bende armın e yemekhazırlıyorum bı arkamı dondumkı salondn gelmıs ellerını kovaya sokmus karıstıryooo pis yaa,çok fena çok
bızden haberler boyle şimdilik,uzun sure yazmayınca uzun oldu bıraz.
özlemişim sizi yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?