Merhaba kızlar
Epeydir okuyorum ama yorum yapamıyordum. Biz uyku sorunuyla kaldık ortada. Gece 10 kez kalkıyor. İnanın abartmıyprum. Ve her kalktığında meme istiyor. Bazen çekince ya da yatağına bırakınca ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
martim aynı sorun bizde de var canım. her gün saati saatine uyuyan çocuk diş çıkartmaya başlayınca zar zor uyumaya başladı. gece kaç kez kalkıyor bende saymadım. dediğin gibi meme ağzında uyusun. çekince tekrardan başlıyor mızmızlanmaya.. geçen eşimle diyroum acaba sadece bizimki mi böyle. demek ki yalnız değilmişim arkadaşım... allah yardımcımız olsun valla...
benim eşimde seni biliyor hani hastanedeyken aramıştıya o arkadaşım diyordum önceden,şimdi bizim adanın annesi diyorum:))daha önce söylemiştim ya onunda ark kızı var ada..benim de 14-15 kişi olur apartmanadaki çocuklarıda çağırcam ..
benim eşimde seni biliyor hani hastanedeyken aramıştıya o arkadaşım diyordum önceden,şimdi bizim adanın annesi diyorum:))daha önce söylemiştim ya onunda ark kızı var ada..benim de 14-15 kişi olur apartmanadaki çocuklarıda çağırcam ..
Ben diş buğdayını bu yorgunlukla yapamayacağım sanırım. Yani yaparım da elemin ya da senin planladığın gibi olmayacak :/ eminim sen de güzel şeyler yaparsın canım, bayramlardaki zarif sürpriz hediyeler yaptığını unutmadımhayırlı ve sağlıklı olur inşallah.
Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor mu, 1 ayı geçti kullanalı ama bitmedi, devam edebilir miyiz atmalı mıyım ?
Kutusuna çok dikkatli baktım ama göremedim bi bilgi, size sorayım dedim.
Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor mu, 1 ayı geçti kullanalı ama bitmedi, devam edebilir miyiz atmalı mıyım ?
Kadifegülcüm yavruna da gecmis olsun canim, en azindan tedavisi varmis bak sIKMa canini...
Eki Görüntüle 554328
armın den teyzelerıne ve arkadaslarına sevgıleeeerrr
gecmısı haftasonu okuyup yazacam opüyoruz sızlerı
Haticecan
Öncelikle teşekkürler teyzesi.
Bu seferki ilaçlar şifa olsun inşallah Mikail'e. Bol da iştahı olsun.
O eğitici köpeğe baktık biz de, çok geldi şimdi için, bir iki ay sonra alalım dedik. Aynen ilgi ve hareket konusunda aynı bizim bebişler.
Elem maşallah Armin kızımıza, süsünü sevsinler çok tatlı olmuş.
Kizlarrr ben geldim bakamadim gecmise yrn gunduz bakayim rahat rahat.valla annem gelmedi bana cunku p.tsi ozel gun siz yalniz olun hafta sonu alin beni dedi ok dedim.ben de mecbur dondum acayip sikildimozledim esimi sanki ay oldu:)) pazar yanimizdaydi halbuki ama iste neyse dun aksam girdim evime nasl ozlemisim:) insanin evi gibi yok vlla.
Ya aklima geldi kim sordu bilmiyorum sanirim kadifegul cnm uyku tulumunu giydirince birdaha birsey ortmuyorum ortersem terliyor ztn.kizlaraa bayildjmmmmmm hepsi birbirinden guzel maasallah kizlarimizaaa
Haticecan cnm ya cook gecmis olsun nsl simdi mantar gcti mi? Cnm kasiyor vs. O yuzden oturamiyor annem rahatayaktayken gayet iyi
Kocisim bana surpriz yapmis tefaln yogurt mak. Almis halbuki ben daha karar asamasindaydim ama uyguna almis netten 170 civari.kayonvalidemin de dogumgunu ikimize de aynisindn almis bakalim yikayim vs. Deneyince deneyimlerimi yazarim.tam yagli sutten daha iyi yogurt oluyormus kitapciktn okuyupda aklimda kalan bilginize.bundn snra bende acik sut almayacagim vlla kayinvalidem korkuttu beni iyimidir temiz midir koyduklari kap diyince iyyyy dedim biranda ins. hijyeniktir.
canım nasıslsın,ben gec gırıdgım ıcın goremdım mıkaıl ın resmını,bı daha yuklermısııııınn,
bı de mıkail ın kendı hazırladıgın yeemklerı yemedıgını soylemıssın.bence o hazırladırn tadına alıştı,katkısz dıyolar ama ben onların tatlandırmak ıcın bı sey koyduklarını dusunuyorum nıye dersen,armın ın cok ıstahsız oldugunu soyluyorum ya hep 2-3 defa hıpp ın organıkmeyvelerınden aldım.kayısı muz yazıyo ornegın,aynı karısımı evde yaınca yemeyen cocuk o kavanozlardan 1 tane bıtırıyo,3 defa ısrarla aynı seyı denedım hep aynısı oldu,hazırları sevıyorlar,ama ben verme taraftarı degılım acıkcası cok mecbur kalmadıkca.
bu arada mantar dan bahsetmıssın nasıl oldu gectı mı?
gelelım bızden haberlere...
bız neler yapıyoruz,gun boyu koşturmaca bazen gun bana yetmıyo,armın e yemek hazırla meyve puresı yap onu pişir yıka,yedır derkeeenn gun bıtıyo.3 de geliyorum eve ve ben geldıkten sonra gece uykusuna kadar (akşam 8 bucuk) armın uyumuyo bende o yatıncaya kadar onun dısında bı seyle ılgılenmıyorum onunla doya doya vakıt gecırebılmek ıcın.o yattıktan sonrada gunluk ıslerımı yapıyorum,ertesı gun ıcın yemek,temzılık,vs...
armın ın yememesı devam edıyo
kahvaltı dısında hıcbır ogunu sevmıyo,onu nıye yedıgını de buldum.bızmkı kaşıktan hoslanmıyo,kavahtyıdas elle verdıgım ıcın yıyo,ama ıstemedıkten sonra hıcbır guc ona agzını actıramıyo
çok ınatcı cooookk
armının deterjanından yedıgı sebze meyveye kadar herseyı organık kullanıyorum,paketlenmıs hazır gıda kullanmıyorum hı,ekmegını bıskuısını,yogurdunu hep evde kendım yapıyorumalışverısımı eokorganıkten veya cıtyfarm ın kendı sıtesınden yapıyorum.ist. beylıkduzu yakınlarında ekoorganıgın kendi magazası var.
çok iştahsız oldugu ıcın drumuz artık hıcbı sey secme luksun yok herseyı verebılırsın dedı,tuz,süt,yumurtabeyazı,bal ve çilek dısında...
kahvaltıyı şyle verıyorum hatıce sormus sanırım:
evde yaptgım tam bugday ekmegınden ufalıyorum azıcık,üzerıne tahın pekmez,bıraz zeytın ezmesı,bır parca tuzsuz kecı peynırı(hazır hıcbır peynır labne,beyaz kullanmıyorum) bır yumurta sarısı (baslangıcta ceyrektı),biraz tereyagı.hepsnı teker teker verıyorumbu besınler katı ben elle yedırdıgım ıcın rahat oluyo ama sız kaşıkla yedırırsenız anne sutuyle ya da ıhlamurla azcık seyreltın.
onu dısında hergun taze taze corbasını yapıyorum evdekı sebze menusune gore,dr umuz oragnık ya da koy tavugu bulabılırsen ver yoksa asla tavuk verıyorsun dedı,tavuk uretmınde bılıysunuz antıbıyotık kullanılıyo,henuz tavuk hıc vermedım.kıyma ve kırmızı et kullanıyorum yemeklerde.bende de tefal ın duduklu tenceresı var usttekı buhar aparatına sebzelerı yerleştirıyorum alta da bır parca et,onun suyunu da corbasında kullnıyorum.
meyve olarak muzu cok sevıyo tek bı sartla elıne alıp kendısı yerse,ananas ve bal kabagını da azcık yıyo işte.
veee 2. dişimizde cıktı,
onun dsında 1 sanıye durmuyo yerınde sureklı hareket artık ayakta duruyo ve koltuktan tuta tuta ılerlıyo,en sevdıgı sey emekleyerek sehpanın yanına gelıyo sehpayı tutup kalkıyo.sehpanın cekmecesı yana dogru surgulu acılıyo onu ogrenmıs kucuk sıpa elıyle yana dogru ıtıyo guzelce açıp ıçındekı esyları karıstıryo
mutfagımızla salon yan yana,mutfakta yerlerı sıldım vıledayıkladırmamıstım henuz bende armın e yemekhazırlıyorum bı arkamı dondumkı salondn gelmıs ellerını kovaya sokmus karıstıryooo pis yaa,çok fena çok
bızden haberler boyle şimdilik,uzun sure yazmayınca uzun oldu bıraz.
özlemişim sizi yaaaaa
Merhaba kızlar
Epeydir okuyorum ama yorum yapamıyordum. Biz uyku sorunuyla kaldık ortada. Gece 10 kez kalkıyor. İnanın abartmıyprum. Ve her kalktığında meme istiyor. Bazen çekince ya da yatağına bırakınca ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
merhaba canim,
ben atiyorum canim - ne bileyim bisey falan olur diye... daha önce 1-2 kere mi ne attim, ama sükür devam sütünde atmadik daha, atmaya kalmiyor...
Diger arkadaslar ne diyecek bakalim...
Cnm hepsi 1 ayda tüketiliyor htta hep 3-4 haftada tüketin yaZr. Aman gectiyse verme gecen esim bı koydu muhallebiyi icinde bocekk:/ sok oldum . 4 hafta dolmasına birkaç gün vrdi demek 3 dolunca tmmdr ömrü demiştim. Cnm dış buğdayı illaki olmazsa olmaz dgl. Pasta yeni adetimz aslında buğday bile ypsan olur istiyorsn.
Buarada devam sutuyle yoğurt ypan var mı?
elemcim evet çok güzel geçti sağolasın bizede çok güzel bir anı oldu..hediye olarak sling verilecekti fakat bende vertigo old için kullanamayacağımı söyledim, totseat hediye etti hülya sağolsun,çok da iyi oldu kayınvaldeye gidince hemen ona bağlıyoruz denizi masada..birde senin armine aldığın şapkanın mor çiçeklisinden hediye etti..
kuzummmm..armının fotolarına bayıldım yaptırdıgın pastadan kurabıyelere akadar herseyy cok super gorunuyor..tekrar hayırlı olsun cnm darısı dıger dıslerıne.)
sende super gorunuyorsun sekerım kılo nerde ben goremedımde:)))))))
saol canım sen nasılsın bakalım yoktun ne zamnadır gercı bende gırmedım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?