Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

martim aynı sorun bizde de var canım. her gün saati saatine uyuyan çocuk diş çıkartmaya başlayınca zar zor uyumaya başladı. gece kaç kez kalkıyor bende saymadım. dediğin gibi meme ağzında uyusun. çekince tekrardan başlıyor mızmızlanmaya.. geçen eşimle diyroum acaba sadece bizimki mi böyle. demek ki yalnız değilmişim arkadaşım... allah yardımcımız olsun valla...

GunaydiNlarrrr

Gorkemliii cnmm bak akıllı Müj Napti:)) hemen geçsin die eline foto makinasından çektim mail atayım sana yaz cnm telden ve İpadden eklenmiyor KK'ya anlamadım gitti. Bı Prog. Eklemem lazım sanirim

Martimcim, sagolasin cnm.
Allah güç versin Ada da buaralar 2 kere uyanıo die isyndayim haklisin vlla:/

Sağol canım , valla ne yapılır bilmiyorum. Yorgunum çok. Allah güç versin bize onlara da sağlık.

Ay ben aradığımda çekinmiştim de vlla suan uyuyor kim diyeyim nerden diyeyim dese ne dicem internetten mı die düşünmüştüm:) birde haberi yksa KK dan kıza birşey demesin flan die icim icimi yiyerek düşündüm resmen:))

Ztn o kde kisi yeterli bncede. Biz de de 1,5 yasında cocuk vrdi. İyi oluyr cocuk seviniyor Ada da

Ben diş buğdayını bu yorgunlukla yapamayacağım sanırım. Yani yaparım da elemin ya da senin planladığın gibi olmayacak :/ eminim sen de güzel şeyler yaparsın canım, bayramlardaki zarif sürpriz hediyeler yaptığını unutmadım hayırlı ve sağlıklı olur inşallah.

Cnm acele etme o zmn. C. Tsı denk getir. Hemen olck die besy yok. Bir pasta buğday ve bir çeşit tuzlu al olmadı kendini yormdn yaparan ani olsun annemler olmasa nerde B'nde çeşit çeşit yapabilecek güç :))

Kadifegul bebişin gözlerini dert etme o kadar canım kesin çözümü olan bişeymiş Allah'ın izniyle. Gözlerinden öperiz minik kuşun.

Elem ay nasıl dikkatli okudum beslenmeyle ilgili yazdıklarını bilseenn :) Ben de çok dikkat ediyorum beslenme konusunda, taze sağlıklı ev yapımı yediriyorum hep ama ne yalan söyleyeyim sen kadar değilim. Ellerine sağlık.
Diş buğdayınıza bayıldım bayıldım, her şey harika görünüyor. Siz de harika görünüyorsunuz.
Maşallah Armin'e ya Sare hanım odanın bi ucundan diğer ucuna gidiyor gitmesine ama emekleyerek değil. Çok hareketli olmasına rağmen emekleyemiyor hala sıpam.

Bu arada kahvaltıyı bi ondan bi bundan şeklinde mi veriyoruz ?

Martim ah canım uyku sorunu bizde 4.aydan sonra başladı.
Ben uykusuz kalıyorum hadi bütün gün evdeyim önemli değil de bebişim kendisi de alamıyor uykuyu ona üzülüyorum.
Memede beraber uyuyakalıyoruz, yerine koyuyorum 10dk sonra yine kalkıyor. Çözümü yok galiba bunun :/
Her gün de diyorum çalışan bayan olsaydım napardım diye. Allah güç kuvvet versin inş.

Önceki gece Saremi uyutabildikten sonra 3e kadar oturduk eşimle (pes oynamaya başladık şaka gibi). Yatalım artık diyorum, olsun yarın pazar diyor. Ah dedim benim pazarım mı var :)

gorkemli ve mujj
Sizi takip etmekten ayrı bi zevk alıyorum

Bu aradaaaa benim de yoğurt makinem var artık. Henüz kullanmadım ama var :))
Bu diş buğdayına ben de çok heves ediyorum yaa ama para sıkıntısı da var nasıl yapcaz bakalım. Bi de Sarem dişi geç çıkaracak galiba.

Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor mu, 1 ayı geçti kullanalı ama bitmedi, devam edebilir miyiz atmalı mıyım ?
Kutusuna çok dikkatli baktım ama göremedim bi bilgi, size sorayım dedim.

Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor mu, 1 ayı geçti kullanalı ama bitmedi, devam edebilir miyiz atmalı mıyım ?

merhaba canim,
ben atiyorum canim - ne bileyim bisey falan olur diye... daha önce 1-2 kere mi ne attim, ama sükür devam sütünde atmadik daha , atmaya kalmiyor...

Diger arkadaslar ne diyecek bakalim...

Cnm hepsi 1 ayda tüketiliyor htta hep 3-4 haftada tüketin yaZr. Aman gectiyse verme gecen esim bı koydu muhallebiyi icinde bocekk:/ sok oldum . 4 hafta dolmasına birkaç gün vrdi demek 3 dolunca tmmdr ömrü demiştim. Cnm dış buğdayı illaki olmazsa olmaz dgl. Pasta yeni adetimz aslında buğday bile ypsan olur istiyorsn.

merhaba kizlar hepinize,

ya hizli hizli yazicam cünkü Mikaili yine doktora götürecegim, su mantar illeti gecmedi gitti yavrumdan, tam gecti diyordum bu sefer de sanki poposunda kücük kücük delik var oradan kaniyor gibi.. yani hafif hafif kaniyor, inanin altini almakta zorlaniyorum artik.. bu sabah baktim kaniyor, hemen aradim doktoru randevu aldim, birazdan da cikacagim iste...

Gelince yazarim - insallah hayirlisiyla bu sefer iyi gelecek bir krem yada bisey verir...

Kadifegülcüm yavruna da gecmis olsun canim, en azindan tedavisi varmis bak sIKMa canini...

Eki Görüntüle 554328
armın den teyzelerıne ve arkadaslarına sevgıleeeerrr
gecmısı haftasonu okuyup yazacam opüyoruz sızlerı

Elemsu canim hosgeldin tekrar,
masallah armin kizimizada - 41 kere masallah, Allah nazarlardan korusun canim... Mikailin resmini eklerim bir ara yine..

canim sagolasin, insallah öyle olur diyelim...

Mujjcum,
yukaridada belirttigim gibi henüz gecmedi ya... Bu arada yogurt yapma makinan hayirli olsun güle güle kullan canim. Annen de daha iyidir simdi insallah.

Elemsucum resmi koyarim yine görürsün... galiba hazir yiyeceklerle tespitin dogru canim, ama ben kendim yine hazirlayip yine vermeyi deneyecegim bakalim..
Mantar ile savasimiz sürüyor su an icin bakalim..

canim 2ci disiniz hayirli olsun... organik kullaniyorum demissin canim sebzeleri vs - gercekten organik olduklarina nasil emin olabiliyorsun?? Benim icimde hep bir süphe oluyor.. neden dersen burada organik diye satilan ürünlerde ilaclarin oldugu vs ortaya cikmisti.. yani hep pahaliya satiyorlar hemde organik degilmis.. birde burda SIKI denetim altinda yani üreticiler...

tekrar masallah... cok güzel olmus, en kötü gününüz böyle olsun canim... demek bu findik tutunup kalkiyor ayaga, bizim Mikail bey biraz keyfine düskün, su an yerde sürünerek ve emekleme calismasi yaparak ilerliyor odalarda...

martim canim,
o karni ac oldugu icin o kadar sIK uyaniyordur gece, gece yatmadan biseyler yedirsen, tok tutabilecek. Mikail emmeyi birakti, önceden gündüz emmiyor sadece gece sabaha karsi emiyordu, ama antibiyotik kullanmam gerekince emziremedim, simdi tamamen birakti... bende devam sütü ile devam ediyorum... gece 2 kere falan uyanip devam sütü iciyor, yine uyuyor...

Insallah canim en kisa sürede uyku düzenini olusur bebislerin...

===========================================================

KIZLARRRR HEPINIZI ÖPÜYORUM!!!!

merhaba canim,
ben atiyorum canim - ne bileyim bisey falan olur diye... daha önce 1-2 kere mi ne attim, ama sükür devam sütünde atmadik daha , atmaya kalmiyor...

Diger arkadaslar ne diyecek bakalim...

Buarada devam sutuyle yoğurt ypan var mı?

Attım öyleyse sağolun kızlar.

Mujj koyacak olduğun foto buğday fotosu muydu canım ? Elimden gelenleri yapıveririm ben de o zaman. Maksat ilerde anı kalsın
Devam sütüyle yoğurt denemedim ben, daha sağlıklı mı oluyormuş ki ?

Haticecan mantar durumunuzu okurken bile içim dayanmıyor ya kıyamam Mikail'imize. Dr. ne dicek bu sefer bakalım.

cnm 1 aydan sonra kalırsa verme dök..
bende bırkac kez dokmustum 1 kullanırken sımdı 2 deyız hıc dokmuyorum bıtırıyor cunku..

devam sutuyle hıc denemedım cnm..ılk balada o sekılde yapmayı dusundum fakat vazgectım pek cazıp gelmedı nedense:)

rıca edrım guzel gecmesıne cok sevındım,mor da cok yakısır pamuk denız e,hayırlı olsun gule gule kullansın.hulya bı satıcı olmasınınyanında cok ıyı bır anne ve dosttur,umarım,diyalogunuz devam eder....

sacmalamaaaa diyorum baska da bı sey demıyomm.farkettıysen hıc gogusten asagı fotom yok neden acabaaaaaa

saol canım sen nasılsın bakalım yoktun ne zamnadır gercı bende gırmedım cok

Ben bizim oglanla yuvarlanip gidiyorum, her gecen gun zorlasiyor oglum, hele bugun kafayi cizmelerden geldim resmen..Alltan iki disi cikti senin fistik gibi, ama sanki benim veledin bir ay icinde butun disleri cikar sanki oyle huysuz ki,elleri surekli agzinda ve ne yemek yemek biliyor nede uyku, bir turlu memnum edemiyorum..gariptir pek aglayan bir bebek olmamasina ragemn birde aglama huyu eklendi bunlara..cani nasil yaniyorsa kuzumun, iste boyle bizde durumlar ,sende bir sordun bin ah isittin gibi oldu ama gercegi degistirmek bende cok isterdim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…