Ayyy dis patlatan patlatana ohhh ohhh maasaallaahhhh
Elemsu cok cici olmus hrsey vlla bnm kinadaki gibi ozenmissn sen de cook guzel hrsey. biz dis bugdayini kndimiz yptik ciinca 2 gun snra yapinca:)) birde dedim dha yeni kutlana yptik hic bosuna pastaya 200 tl vrmeyim dedim acikcasi.bna klsa yapardim da annem ay yeter biz ypalim dedi:)) htta anlamiyor nslsa dogum gunune 3 boyutlu yptirmayim diyorum .anlayinca yaptirayim artik.
Buarada tsk ederim.hla agrili:/ gececek ins.
Gorkemliiiii cnmcim eklememstm hala dha makinada sozz aticm bu hfta esime bile dedim.acilll atalim fotolari pc' e arkadasa gostericem:)) seni bilio artik anlattigimdn dogumundn bu yana.htta tum bebislerimizi grdu babamiz maasallah hepsine.
Gelinlik ne mi dur link atarim babydoll gelinlik yaz cikar sanirimbuarada hazirlik ypmadm ben .pasta yapayim diyorum yrn keske kalpli pastakalibi alsaydm iyi olurdu yada vrsa ozsuttn alirim yoksa bska pastahane alternatfi yok:)))) yada migros tabsas bakicm vrsa ne ala yapilmis:)
Kurabiye acayip guzel oldu dimi? Citir citirsen dis bugdayina kac kisi cagircksn cnm? Bn cagirmam fazla diodum ama yine 12-13 vrdi aklimda kalan.
canım, epeydir yoktun hoşgeldin. bayan organik dicem sana bundan sonravallahi taktir ettim seni. ben bu kadarını yapamıyorum. hep dikkat ediyorum. ama günün büyük bir bölümünü kayınvalidemle geçirdiği için pek müdahale edemiyorum. diş buğdayı resimleriniz de çok güzel. diğer dişleri de sağlıkla çıksın arminnin.
maşşallah armine bu gidişle yaşına girmeden yürür prenses.. benim oğluşumda hep birşeylere tutunup ayağa kalkmak istiyor şu sıralar. kendi kendine ayağa kalktığında yüzündeki mutluluğü tarif edemem) allahım hepsini nazarlardan korusun. sağlıklı uzun ömürler versin. hayatımızın tadı, tuzu herşeyi onlar...
Kadifegul bebişin gözlerini dert etme o kadar canım kesin çözümü olan bişeymiş Allah'ın izniyle. Gözlerinden öperiz minik kuşun.
Elem ay nasıl dikkatli okudum beslenmeyle ilgili yazdıklarını bilseenn :) Ben de çok dikkat ediyorum beslenme konusunda, taze sağlıklı ev yapımı yediriyorum hep ama ne yalan söyleyeyim sen kadar değilim. Ellerine sağlık.
Diş buğdayınıza bayıldım bayıldım, her şey harika görünüyor. Siz de harika görünüyorsunuz.
Maşallah Armin'e ya Sare hanım odanın bi ucundan diğer ucuna gidiyor gitmesine ama emekleyerek değil. Çok hareketli olmasına rağmen emekleyemiyor hala sıpam.
Bu arada kahvaltıyı bi ondan bi bundan şeklinde mi veriyoruz ?
Martim ah canım uyku sorunu bizde 4.aydan sonra başladı.
Ben uykusuz kalıyorum hadi bütün gün evdeyim önemli değil de bebişim kendisi de alamıyor uykuyu ona üzülüyorum.
Memede beraber uyuyakalıyoruz, yerine koyuyorum 10dk sonra yine kalkıyor. Çözümü yok galiba bunun :/
Her gün de diyorum çalışan bayan olsaydım napardım diye. Allah güç kuvvet versin inş.
Önceki gece Saremi uyutabildikten sonra 3e kadar oturduk eşimle (pes oynamaya başladık şaka gibi). Yatalım artık diyorum, olsun yarın pazar diyor. Ah dedim benim pazarım mı var :)
merhaba kizlar hepinize,
ya hizli hizli yazicam cünkü Mikaili yine doktora götürecegim, su mantar illeti gecmedi gitti yavrumdan, tam gecti diyordum bu sefer de sanki poposunda kücük kücük delik var oradan kaniyor gibi.. yani hafif hafif kaniyor, inanin altini almakta zorlaniyorum artik.. bu sabah baktim kaniyor, hemen aradim doktoru randevu aldim, birazdan da cikacagim iste...
Gelince yazarim - insallah hayirlisiyla bu sefer iyi gelecek bir krem yada bisey verir...
Elemsu canim hosgeldin tekrar,
masallah armin kizimizada - 41 kere masallah, Allah nazarlardan korusun canim... Mikailin resmini eklerim bir ara yine..
canim sagolasin, insallah öyle olur diyelim...
Mujjcum,
yukaridada belirttigim gibi henüz gecmedi ya... Bu arada yogurt yapma makinan hayirli olsun güle güle kullan canim. Annen de daha iyidir simdi insallah.
Elemsucum resmi koyarim yine görürsün... galiba hazir yiyeceklerle tespitin dogru canim, ama ben kendim yine hazirlayip yine vermeyi deneyecegim bakalim..
Mantar ile savasimiz sürüyor su an icin bakalim..
canim 2ci disiniz hayirli olsun... organik kullaniyorum demissin canim sebzeleri vs - gercekten organik olduklarina nasil emin olabiliyorsun?? Benim icimde hep bir süphe oluyor.. neden dersen burada organik diye satilan ürünlerde ilaclarin oldugu vs ortaya cikmisti.. yani hep pahaliya satiyorlar hemde organik degilmis.. birde burda SIKI denetim altinda yani üreticiler...
tekrar masallah... cok güzel olmus, en kötü gününüz böyle olsun canim... demek bu findik tutunup kalkiyor ayaga, bizim Mikail bey biraz keyfine düskün, su an yerde sürünerek ve emekleme calismasi yaparak ilerliyor odalarda...
martim canim,
o karni ac oldugu icin o kadar sIK uyaniyordur gece, gece yatmadan biseyler yedirsen, tok tutabilecek. Mikail emmeyi birakti, önceden gündüz emmiyor sadece gece sabaha karsi emiyordu, ama antibiyotik kullanmam gerekince emziremedim, simdi tamamen birakti... bende devam sütü ile devam ediyorum... gece 2 kere falan uyanip devam sütü iciyor, yine uyuyor...
Insallah canim en kisa sürede uyku düzenini olusur bebislerin...
===========================================================
KIZLARRRR HEPINIZI ÖPÜYORUM!!!!
iyiki dogdum bak ne güzel anne oldum.))
kızlar acılen yardımınıza ıhtıyaacım varrrrrrrr
ekımın 10 unda adet gordum tam 6 gun sonra temızlendım aradan 1 ay kadar gectı esımle yaptıgımız mac sonrasında esım kanaman var dedı ama ben hıc kan gormedım. sonra ayın 10 u geldı gectı bugun ayın 21 ı ben hala adet olmadım tırsıyorum ya hamıleysem(( korkumdan test te yaptırmadım ay ne yapayım bılemedım :2::2::2: eger hamıleysem yanarım ben marmara cırası gıbı
Banyo yaptırırken çok korkuyorum ben de üşütürsem diye. Allah korusun bütün bebişleri inş. Geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl ?Günaydın herkese,
Bugün bize pek günaydın olmadı çünkü Azra gece boyu hiç uyumadı. Sanırım dün akşam banyo yaparken üşüdü. Gece boyu ağladı yavrum benim, tabi ben de ağladımönce kusmayla başladı. Bi kez kustu ama midesini boşalttı diyebilirim. Doktora götüreceğim eğer sakinlesmezse az daha bekleyip. Karnında gaz birikmiş midesini de üşütmüş sanırım. (
merhaba kızlar güzel haberlerle geldim,
dün dünya göze gittik çok güzel ilgilendiler. ilaçla gözünün bebeğini büyütüp baktılar içine damarlar falan herşey yolundaymış bazen 4yaşa kadar bebeklerle farklı göz hareketi olabilir tabi takip edilmeli ama her farklı bakış şaşılık değildir korkma dedi içten kocamaan bir ooh dedim. herşey yolunda sadece baba hipermetrop olduğu için senelik takip olacak eğer başlarsa çabuk tanı olsun diye...
birde bizde nihayet ilk incimizi gördük...çok çok çok mutlu olduuummm..
son olarak birden farkettimki çevremde bir çok kişi karataydan bahsediyo hatta bi arkadaşım incecik olmuş karatayla ve bende dün itibarı ile karataya başladım sütü etkileyecek bişi değil gibi görünüyo...
ekımın 10 unda adet gordum tam 6 gun sonra temızlendım aradan 1 ay kadar gectı esımle yaptıgımız mac sonrasında esım kanaman var dedı ama ben hıc kan gormedım. sonra ayın 10 u geldı gectı bugun ayın 21 ı ben hala adet olmadım tırsıyorum ya hamıleysem(( korkumdan test te yaptırmadım ay ne yapayım bılemedım :2::2::2: eger hamıleysem yanarım ben marmara cırası gıbı
Attım öyleyse sağolun kızlar.
Mujj koyacak olduğun foto buğday fotosu muydu canım ? Elimden gelenleri yapıveririm ben de o zaman. Maksat ilerde anı kalsın
Devam sütüyle yoğurt denemedim ben, daha sağlıklı mı oluyormuş ki ?
Haticecan mantar durumunuzu okurken bile içim dayanmıyor ya kıyamam Mikail'imize. Dr. ne dicek bu sefer bakalım.
Haticecan; Oyy kiyamam Mikaile, demek kanama olcak kadar var , cok uzuldum inan ,allah tez vakitte sifa verir ins..bencede mantara iyi gelebilecek kremleri arayip bulmak lazim...mantar yetiskinlerde bazen kremle tedavi ediliyor ama ise yaramadigi zamanlar agizdan alinan tablet seklinde de olabiliyor..bu yuzden Doktoranuza bunun ciddiyetini iyice vurgulup size iyi bir tedavi uygulamasini soyleyin,,Yurtdisindaki dr ler baskidan anlayan tipler yani en azindan bizim burdakiler oyle, onlara cok endiseliyim mutlaka cozum istiyorum diye israr ettgimde ancak birseyler yapiyorlar ...
Günaydın herkese,
Bugün bize pek günaydın olmadı çünkü Azra gece boyu hiç uyumadı. Sanırım dün akşam banyo yaparken üşüdü. Gece boyu ağladı yavrum benim, tabi ben de ağladımönce kusmayla başladı. Bi kez kustu ama midesini boşalttı diyebilirim. Doktora götüreceğim eğer sakinlesmezse az daha bekleyip. Karnında gaz birikmiş midesini de üşütmüş sanırım. (
merhaba kızlar güzel haberlerle geldim,
dün dünya göze gittik çok güzel ilgilendiler. ilaçla gözünün bebeğini büyütüp baktılar içine damarlar falan herşey yolundaymış bazen 4yaşa kadar bebeklerle farklı göz hareketi olabilir tabi takip edilmeli ama her farklı bakış şaşılık değildir korkma dedi içten kocamaan bir ooh dedim. herşey yolunda sadece baba hipermetrop olduğu için senelik takip olacak eğer başlarsa çabuk tanı olsun diye...
son olarak birden farkettimki çevremde bir çok kişi karataydan bahsediyo hatta bi arkadaşım incecik olmuş karatayla ve bende dün itibarı ile karataya başladım sütü etkileyecek bişi değil gibi görünüyo...
Nefis Bebek Yemekleri
kızlar bı blog paylaşacam sızle bılmıyorum lınk yayınlanır mı.yıne kk dan cogu mart annlerı olan bı grupla bebekler ıcın dendıgımız tarıflerı yayınlıyoruz,belkı işinize yarar optum sızlerı
canım dişlerin bu kadar zor geçeceğini bende hiç düşünmezdim. benim oğlumda aynı durumda. sadece 1tane dişi 3haftada çıkardı. bizde zor geçiyor. çevremde de var aynı aylarda bebekleri olan anneler anlamadık hiç hemencik çıktı dişleri diyor. her bebek bir olmuyor demek. bizim allah yardımcımız olsun...Ben bizim oglanla yuvarlanip gidiyorum, her gecen gun zorlasiyor oglum, hele bugun kafayi cizmelerden geldim resmen..Alltan iki disi cikti senin fistik gibi, ama sanki benim veledin bir ay icinde butun disleri cikar sanki oyle huysuz ki,elleri surekli agzinda ve ne yemek yemek biliyor nede uyku, bir turlu memnum edemiyorum..gariptir pek aglayan bir bebek olmamasina ragemn birde aglama huyu eklendi bunlara..cani nasil yaniyorsa kuzumun, iste boyle bizde durumlar ,sende bir sordun bin ah isittin gibi oldu ama gercegi degistirmek bende cok isterdim(
canım çook geçmiş olsun. bebekler çok çabuk üşütüyor. allah şifa versin. inşallah çabuk iyileşir.Günaydın herkese,
kadifegül, canım hadi gözün aydın. korkulacak birşey olmamasına çok sevindim. zaten senin afacan bıcır bıcır bakıyor maşallah. bu arada yeni diyetin hayırlı olsun. inşallah istediğin kiloya düşersin. ben 58kg kadar düştüm ekmeği kestim bir tek. ama şu GÖBEK den nasıl kurtulacağım gitmiyor bir türlü...merhaba kızlar güzel haberlerle geldim,
canım çok güzel atrifler var gerçekten paylaşımın için sağol...Nefis Bebek Yemekleri
kızlar bı blog paylaşacam sızle bılmıyorum lınk yayınlanır mı.yıne kk dan cogu mart annlerı olan bı grupla bebekler ıcın dendıgımız tarıflerı yayınlıyoruz,belkı işinize yarar optum sızlerı
Canımcım doğumdan sonra adet düzenim benimde de çok değişti. mevsimlerde etkiliyor. ama sen için rahat değilse bir kan tahlili falan yaptır kesin sonuç alırsın...kızlar acılen yardımınıza ıhtıyaacım varrrrrrrr
merhaba kizlar ancak yazabiliyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir... beni sormayin ya - pazartesi günü basimiza ne geldi bir bilseniz... doktora götürecegim demistim ya Mikaili, neyse götürdük esimle, tam doktora girdik, cocugu masaya yatirip üstünü cikartacaktik, doktor altina yazacak bez varmi dedi, hem ben hem esim bezi aramaya koyulduk, o sirada Mikaile doktor bakiyordu diye bende arkami döndüm cantaya dogru yöneldim ki, önce küt diye bir ses duyduk, sonra arkadasindan ciglik cigliga bir aglama... oglumu yere düsürdük düsünsenize, üc kisi - ben esim ve doktorun yaninda oglum düstü...dünya basimiza yikildi, elim ayagim titredi ne yapacagimizi sasirdik... doktor hemen kontrol etti bakti, Allaha sükür birsey yok... ama ömrümden ömür gitti... doktorda özür diledi.
.
herkese selamlar... havalar soğudu hastalıklar başladı. ve maalesef benim minik oğlumda şifayı kaptı. üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş yavrum. pazartesi günü eltime gittik. çok da dikkat ediyorum kalın da giydirdim üşümesin diye ama şifayı nerden kaptı anlamadım. burun tıkalı dün akşamda öksürük başladı. inşallah çabuk iyileşir. zaten dişten dolayı huysuz bir de hasta olunca çok zor oluyor. allahım herkesin bebişine sağlık sıhhat, huzur versin...
Ay amann ins. Değilsinizdir. Olursa da aldırmayın hii ne de olsa 2 olckbnm bgn geldi regl. Gecen ay 27 sinde gelmişti.
haticecan
Dr.un tam bir çok affedersn salak. Ada dha 15 gunlktu Dr. Durun basında demişti o masaya gidio die kiii donemeZ. 3 aylık gibiyknde kendi dr.u bırakmayın aman die ayrılmıştı sen donmussun onun aklı nerde o an bakması laZim. Sen de. Dn snra ayrıldıysan yanından Dr.a laf etmeyim gerçi. Cook gecmis olsun aman birşey olmasn yüksekten düştü kiyamam
Hyrmm
Evet cnm dış buğday fotosu koycktm.
Heyy KK ahalii nerdesiniz:))
canım dişlerin bu kadar zor geçeceğini bende hiç düşünmezdim. benim oğlumda aynı durumda. sadece 1tane dişi 3haftada çıkardı. bizde zor geçiyor. çevremde de var aynı aylarda bebekleri olan anneler anlamadık hiç hemencik çıktı dişleri diyor. her bebek bir olmuyor demek. bizim allah yardımcımız olsun...
canım benim çoook çokk geçmiş olsun. kaşla göz arası afacanlar durdukları yerde kalmıyor. mantar da inşallah bu yeni kullanacağın kremle geçer. minik mikailde kurtulur sende...
herkese selamlar... havalar soğudu hastalıklar başladı. ve maalesef benim minik oğlumda şifayı kaptı. üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş yavrum. pazartesi günü eltime gittik. çok da dikkat ediyorum kalın da giydirdim üşümesin diye ama şifayı nerden kaptı anlamadım. burun tıkalı dün akşamda öksürük başladı. inşallah çabuk iyileşir. zaten dişten dolayı huysuz bir de hasta olunca çok zor oluyor. allahım herkesin bebişine sağlık sıhhat, huzur versin...
Haticecan çok geçmiş olsun kıyamam ya yüksekten düşmüş. Son olsun inş.
Bayramda Sarem de düştü ilk defa, ama neyse ki yer yatağından. Onda bile elim ayağım dolandı benim, sizin çok kötü olmanız normal.
Pis mantar da gitsin artık inş
merhaba bayanlar,
nasılsınız?
bu sabah kızımı sağlık ocağına götürdüm. boynunun altında pişik gibi bişi vardı ama uçları beyaz beyaz baş parmak işareti kadar bişi. biraz değişik olduğu için hani ek gıdalara falanda başladık ya acaba alerji yada cilt rahatsızlığı mı diye bi baktirim dedim. pişik dedi krem olarakta travakolt yazim dedi var mı dedi. var ama gülcenin değil benim mantar olunca vermişti kadın doğum doktorum, bebeğin boynuna uygun olur mu hem kortizon içeren krem kullanma dedi doktoru dedim. bişi olmaz dedi ama kullanmam. madem pişik pişik kremi kullanırım.
kilosunada baktırdım 10,5 olmuş toşuncum.
sorma mujjcum ya, sükür Allah korudu yavrumu, düstügü yer yüksek... Esimde cok kizdi doktora, ama olacak ile ölecege care yok dedikleri gibi oldu iste, sanki o an insanin basireti mi baglaniyor nedir anlamadim, halbu ki hic yaptigimiz sey degildir esimle, mutlaka birimiz cocugun yaninda kalir, digerimiz cantasindan gerekeni cikaririz... neyse, Rabbim tekrar yasatmasin insallah... kimseyeeeeee yasatmasin...
evet yessimcim malesef durduklari yerde durmuyorlar.... sende sagolasin canim. Mikail tam bir kablo hastasi, nerde kablo bulsa onlari kemirmeye calisiyor ne anliyorsa anlamadim... o yüzden kablolari kaldirdim... mantar gecti gibi ya, bilemiyorum artik, su an sadece kizarikliklar var poposunda, bu krem ise yararsa yarayacak yoksa tekrar gitmek durumunda kalacagiz doktora...
sanada kolayliklar versin Rabbim, dis cikarmasi gercekten zor... abimin ilk cocugunda mesela hic anlamamistik biz nasil cikti falan... ama ikinci cocuklari kiz, o bayaaa bir cektirdi disleri cikarken... Mikailin ilk dislerinde bende bisey anlamadim, ama ikinci gelecekler sanirim biraz zorlayacak gibi görünüyor, burnu akiyor, hafif öksürük falan oluyor...
canim gecmis olsun yavruna, aman dikkat. cok SIKI giydirince terler falan ona da dikkat et canim... ben genelde sirtina hep havlu koyuyorum, ve sürekli onu degistiriyorum, böylece kiyafetine gecmemis oluyor teri. Gecede ayni yatmadan önce koyuyorum, gece uyanirsa bakiyorum terliyse degistiriyorum...
Öksürük icin canim bir arkadas bana söylemisti Bahar Annelerinden Cörek otu yagini hafif ilitip yatmadan önce sirtina sürüp üzerine gazeteye koyuyormus ve bebek öylece uyuyormus - öksürügü cok cabuk kestigini söyledi... Insallah bir an önce gecer canim...
sende sagol canim, alcak yerden düsse ayri da ama düstügü yer yüksek olunca insanin akli gidiyor... esim diyor halen düstügü gözümün önünden gitmiyor...
Mantarida gecirdik mi tamamdir
masallah findiga... canim aman kortizonlu krem falan kullanirken dikkat et eger kullanacak olursan, bebislerin derileri cok hassas - ayni Mikail de ki gibi kanama falan yapar...
Mikailin boynunun altinda da ayni sivilce gibi cikmisti biseyler, bende lasepton kremi kullandim, buda bir nevi pisik kremi, gecti sükür sende dene canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?