Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ugrastım bıraz evet ama degdı,cok guzel bı anı oldu,
aslında kurabıye ve pastayı kendım yapabılırdım,daha önce ese dosta cok yaptım hatta talep oldu yapıp sattım bı ara ama Armin saolsun 2.dakika bırakmaya gelmıyohıc zamanım olmuyoo yuzden yaptırı-dm bende.ama peçeteliklerımı,yıyeceklerıcın hazırlanan kurdanları,bannerı kendım yaptım ve tabı ıkramları.akşam 9 dan sonrabaşladım yapmaya,bitirip yattıgıda saat sabahın 5 iydi.8 cesıt yapınca boyle oldu,sımdı sırada dogumgunu var,şimdiden düşünüyorum neler yapsam dıyeee

Haticecan; Oyy kiyamam Mikaile, demek kanama olcak kadar var , cok uzuldum inan ,allah tez vakitte sifa verir ins..bencede mantara iyi gelebilecek kremleri arayip bulmak lazim...mantar yetiskinlerde bazen kremle tedavi ediliyor ama ise yaramadigi zamanlar agizdan alinan tablet seklinde de olabiliyor..bu yuzden Doktoranuza bunun ciddiyetini iyice vurgulup size iyi bir tedavi uygulamasini soyleyin,,Yurtdisindaki dr ler baskidan anlayan tipler yani en azindan bizim burdakiler oyle, onlara cok endiseliyim mutlaka cozum istiyorum diye israr ettgimde ancak birseyler yapiyorlar ...

Martin; Ege nin gece 10 kez kalkmasi belki distendir, yoksa bu zamanda baska sorunlari ne olabilir..bundan sonra bu cocuklarin uykulari daha uzun ve derim olmalari gerekir ama aksine daha huysuz oldular ( simdi gundemde dis , bakalim ilerde ne cikacak,neler bizi bekliyor kimbilir (
Yatmadan once muhallemi Ege yi daha cok tok tutabilir, istersen denebilirsin

Kadifegul;gecmis olsun cnm umarim tedavi ile gecer, allah dermansiz hastalik vermesin hicbir kuzumuza

yesımcıım hosbulduk,tesekkur ederız.
hatıce canı organık uretım yapan fırmalar gerccekten sıkı denetımden gecıyo,kolsy kolsy orgsnık sertıfıkasını herkese vermıyolar.ama eminn oldugum bırkac fırma var cıty farm gbı onların urunlerı wlıyorum cogunlukla
hyrm canım kahvaltıyı tek tek karıstırmadan verıyorum bı ondan bı ondasevdıgı seylebaşlıyorum kahvaltıya mesela zeytın ezmesı

Günaydın herkese,
Bugün bize pek günaydın olmadı çünkü Azra gece boyu hiç uyumadı. Sanırım dün akşam banyo yaparken üşüdü. Gece boyu ağladı yavrum benim, tabi ben de ağladım önce kusmayla başladı. Bi kez kustu ama midesini boşalttı diyebilirim. Doktora götüreceğim eğer sakinlesmezse az daha bekleyip. Karnında gaz birikmiş midesini de üşütmüş sanırım.(

merhaba kızlar güzel haberlerle geldim,
dün dünya göze gittik çok güzel ilgilendiler. ilaçla gözünün bebeğini büyütüp baktılar içine damarlar falan herşey yolundaymış bazen 4yaşa kadar bebeklerle farklı göz hareketi olabilir tabi takip edilmeli ama her farklı bakış şaşılık değildir korkma dedi içten kocamaan bir ooh dedim. herşey yolunda sadece baba hipermetrop olduğu için senelik takip olacak eğer başlarsa çabuk tanı olsun diye...
birde bizde nihayet ilk incimizi gördük...çok çok çok mutlu olduuummm..
son olarak birden farkettimki çevremde bir çok kişi karataydan bahsediyo hatta bi arkadaşım incecik olmuş karatayla ve bende dün itibarı ile karataya başladım sütü etkileyecek bişi değil gibi görünüyo...

TRT Doğan cuceloglu varrrrr çok severm harika anlatımları acın istersenZ.

Nefis Bebek Yemekleri
kızlar bı blog paylaşacam sızle bılmıyorum lınk yayınlanır mı.yıne kk dan cogu mart annlerı olan bı grupla bebekler ıcın dendıgımız tarıflerı yayınlıyoruz,belkı işinize yarar optum sızlerı

kızlar acılen yardımınıza ıhtıyaacım varrrrrrrr

ekımın 10 unda adet gordum tam 6 gun sonra temızlendım aradan 1 ay kadar gectı esımle yaptıgımız mac sonrasında esım kanaman var dedı ama ben hıc kan gormedım. sonra ayın 10 u geldı gectı bugun ayın 21 ı ben hala adet olmadım tırsıyorum ya hamıleysem (( korkumdan test te yaptırmadım ay ne yapayım bılemedım :2::2::2: eger hamıleysem yanarım ben marmara cırası gıbı

ooo 11 gün geçmiş bence korka korkada olsa git al test. bu ay bendede bi korku var aslında bendede sat 19ekim 1ayı geçmezdi korka korka bekliyorum cumaya kadar olmazsa bende test alıp bakacam

Banyo yaptırırken çok korkuyorum ben de üşütürsem diye. Allah korusun bütün bebişleri inş. Geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl ?

Göz muayenenizin güzel geçmesine çok sevindim bak dert edilecek bişey yokmuş. İnciniz de hayırlı olsun.
Ben de zayıflama uğraşlarına başlıcam artık. Yediklerimi azaltsam (dünyaları yiyorum) zayıflarım gibi geliyor bakalım..

iyiki dogdum bak ne güzel anne oldum.))

Nice güzel yaşların olsun tatlım

Allah'ın izniyle hamile değilsindir inş canım. Bi test yaptır bak amaa.
Benim adetim de gelmesi gerekenden günleer sonra geliyor, dört gözle bekliyorum her seferinde. Düzenini anlamak için not almaya başladım bu ay.

merhaba kizlar ancak yazabiliyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir... beni sormayin ya - pazartesi günü basimiza ne geldi bir bilseniz... doktora götürecegim demistim ya Mikaili, neyse götürdük esimle, tam doktora girdik, cocugu masaya yatirip üstünü cikartacaktik, doktor altina yazacak bez varmi dedi, hem ben hem esim bezi aramaya koyulduk, o sirada Mikaile doktor bakiyordu diye bende arkami döndüm cantaya dogru yöneldim ki, önce küt diye bir ses duyduk, sonra arkadasindan ciglik cigliga bir aglama... oglumu yere düsürdük düsünsenize, üc kisi - ben esim ve doktorun yaninda oglum düstü...dünya basimiza yikildi, elim ayagim titredi ne yapacagimizi sasirdik... doktor hemen kontrol etti bakti, Allaha sükür birsey yok... ama ömrümden ömür gitti... doktorda özür diledi.

Bebegini düsürenler kafilesine bizde katildik yani... Rabbim yavrumu korudu sükür. Yavrum düstügünden korkuyor simdi geceleri, aglayarak uyaniyor, o yüzden yanimizda yatiriyoruz pazartesiden beri. aman sizler daha dikkatli olun ne olur.

Bu arada mantar sonrasi poposunda ki kanama gecti, simdi yeni bir krem kullaniyoruz insallah bu iyi gelir.

sorma canim ya, halen geciremedik - mantar gecti gibi oluyor bu sefer baska bisey cikiyor anlamadim gitti. Simdi iyilestirici bir krem kullaniyorum... bakalim bu gecirecek mi.

melegim canim,
fayda görmedim mi, doktoru SIKISTIRIYORUM.

cok gecmis olsun canim, simdi nasil oldu kizin???

canim sevindim bu habere... hadi diyet ise yararsa bizde yapalim bari

canim sagol bu link icin, faydaliiiii bence - benim icinde iyi olacak

iyi ki dogdun canim, nice güzel yaslara...

insallah hamile degilsindir canim...

Ay amann ins. Değilsinizdir. Olursa da aldırmayın hii ne de olsa 2 olck bnm bgn geldi regl. Gecen ay 27 sinde gelmişti.
haticecan
Dr.un tam bir çok affedersn salak. Ada dha 15 gunlktu Dr. Durun basında demişti o masaya gidio die kiii donemeZ. 3 aylık gibiyknde kendi dr.u bırakmayın aman die ayrılmıştı sen donmussun onun aklı nerde o an bakması laZim. Sen de. Dn snra ayrıldıysan yanından Dr.a laf etmeyim gerçi. Cook gecmis olsun aman birşey olmasn yüksekten düştü kiyamam
Hyrmm

Evet cnm dış buğday fotosu koycktm.

Heyy KK ahalii nerdesiniz:))

canım dişlerin bu kadar zor geçeceğini bende hiç düşünmezdim. benim oğlumda aynı durumda. sadece 1tane dişi 3haftada çıkardı. bizde zor geçiyor. çevremde de var aynı aylarda bebekleri olan anneler anlamadık hiç hemencik çıktı dişleri diyor. her bebek bir olmuyor demek. bizim allah yardımcımız olsun...
canım çook geçmiş olsun. bebekler çok çabuk üşütüyor. allah şifa versin. inşallah çabuk iyileşir.
kadifegül, canım hadi gözün aydın. korkulacak birşey olmamasına çok sevindim. zaten senin afacan bıcır bıcır bakıyor maşallah. bu arada yeni diyetin hayırlı olsun. inşallah istediğin kiloya düşersin. ben 58kg kadar düştüm ekmeği kestim bir tek. ama şu GÖBEK den nasıl kurtulacağım gitmiyor bir türlü...

canım çok güzel atrifler var gerçekten paylaşımın için sağol...

HAPPY BIRTDAY TO YOUUUU... NİCE NİCE GÜZEL YAŞLARIN OLSUN SEVDİKLERİNLE YAVRUNLA BİRLİKTE...

Canımcım doğumdan sonra adet düzenim benimde de çok değişti. mevsimlerde etkiliyor. ama sen için rahat değilse bir kan tahlili falan yaptır kesin sonuç alırsın...

canım benim çoook çokk geçmiş olsun. kaşla göz arası afacanlar durdukları yerde kalmıyor. mantar da inşallah bu yeni kullanacağın kremle geçer. minik mikailde kurtulur sende...

herkese selamlar... havalar soğudu hastalıklar başladı. ve maalesef benim minik oğlumda şifayı kaptı. üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş yavrum. pazartesi günü eltime gittik. çok da dikkat ediyorum kalın da giydirdim üşümesin diye ama şifayı nerden kaptı anlamadım. burun tıkalı dün akşamda öksürük başladı. inşallah çabuk iyileşir. zaten dişten dolayı huysuz bir de hasta olunca çok zor oluyor. allahım herkesin bebişine sağlık sıhhat, huzur versin...

Haticecan çok geçmiş olsun kıyamam ya yüksekten düşmüş. Son olsun inş.
Bayramda Sarem de düştü ilk defa, ama neyse ki yer yatağından. Onda bile elim ayağım dolandı benim, sizin çok kötü olmanız normal.
Pis mantar da gitsin artık inş.

Oyyy müstakbel damadım hasta mı olmuuuşşş. Geçmiş olsun canım, acil şifalar versin Allah. Ne yapsak da engel olamıyoruz hastalıklara işte. Böyle böyle büyüyecekler.

merhaba bayanlar,
nasılsınız?
bu sabah kızımı sağlık ocağına götürdüm. boynunun altında pişik gibi bişi vardı ama uçları beyaz beyaz baş parmak işareti kadar bişi. biraz değişik olduğu için hani ek gıdalara falanda başladık ya acaba alerji yada cilt rahatsızlığı mı diye bi baktirim dedim. pişik dedi krem olarakta travakolt yazim dedi var mı dedi. var ama gülcenin değil benim mantar olunca vermişti kadın doğum doktorum, bebeğin boynuna uygun olur mu hem kortizon içeren krem kullanma dedi doktoru dedim. bişi olmaz dedi ama kullanmam. madem pişik pişik kremi kullanırım.
kilosunada baktırdım 10,5 olmuş toşuncum.

sorma mujjcum ya, sükür Allah korudu yavrumu, düstügü yer yüksek... Esimde cok kizdi doktora, ama olacak ile ölecege care yok dedikleri gibi oldu iste, sanki o an insanin basireti mi baglaniyor nedir anlamadim, halbu ki hic yaptigimiz sey degildir esimle, mutlaka birimiz cocugun yaninda kalir, digerimiz cantasindan gerekeni cikaririz... neyse, Rabbim tekrar yasatmasin insallah... kimseyeeeeee yasatmasin...

evet yessimcim malesef durduklari yerde durmuyorlar.... sende sagolasin canim. Mikail tam bir kablo hastasi, nerde kablo bulsa onlari kemirmeye calisiyor ne anliyorsa anlamadim... o yüzden kablolari kaldirdim... mantar gecti gibi ya, bilemiyorum artik, su an sadece kizarikliklar var poposunda, bu krem ise yararsa yarayacak yoksa tekrar gitmek durumunda kalacagiz doktora...

sanada kolayliklar versin Rabbim, dis cikarmasi gercekten zor... abimin ilk cocugunda mesela hic anlamamistik biz nasil cikti falan... ama ikinci cocuklari kiz, o bayaaa bir cektirdi disleri cikarken... Mikailin ilk dislerinde bende bisey anlamadim, ama ikinci gelecekler sanirim biraz zorlayacak gibi görünüyor, burnu akiyor, hafif öksürük falan oluyor...

canim gecmis olsun yavruna, aman dikkat. cok SIKI giydirince terler falan ona da dikkat et canim... ben genelde sirtina hep havlu koyuyorum, ve sürekli onu degistiriyorum, böylece kiyafetine gecmemis oluyor teri. Gecede ayni yatmadan önce koyuyorum, gece uyanirsa bakiyorum terliyse degistiriyorum...
Öksürük icin canim bir arkadas bana söylemisti Bahar Annelerinden Cörek otu yagini hafif ilitip yatmadan önce sirtina sürüp üzerine gazeteye koyuyormus ve bebek öylece uyuyormus - öksürügü cok cabuk kestigini söyledi... Insallah bir an önce gecer canim...

sende sagol canim, alcak yerden düsse ayri da ama düstügü yer yüksek olunca insanin akli gidiyor... esim diyor halen düstügü gözümün önünden gitmiyor...

Mantarida gecirdik mi tamamdir

masallah findiga... canim aman kortizonlu krem falan kullanirken dikkat et eger kullanacak olursan, bebislerin derileri cok hassas - ayni Mikail de ki gibi kanama falan yapar...

Mikailin boynunun altinda da ayni sivilce gibi cikmisti biseyler, bende lasepton kremi kullandim, buda bir nevi pisik kremi, gecti sükür sende dene canim...

sağolasın canım. doktorumuz bana lokoid vermişti şimdi onu kullanıcam geçmezse dediğin kremide alırım sağolasın.sizede geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…