Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oyyy müstakbel damadım hasta mı olmuuuşşş. Geçmiş olsun canım, acil şifalar versin Allah. Ne yapsak da engel olamıyoruz hastalıklara işte. Böyle böyle büyüyecekler.

teşekkür ederiz... oğluşum bugün biraz daha iyi çok şükür. öksürük var işte oda geçer inşallah kısa sürede.. bizde mustakbel gelinimizi komacaaann öpüyoruz... annesini de öpüyoruz tabiki

Yeşim cnm gecmis olsun dedim mı farkında değilim ama ins. Dha iyidir oglusun. Tüm hasta bebislerimz iyileşsin hemencik ins.

Kadifegul cnm maasallah kizcene. Boy kaç cm suan? Buarada ekmege yüklenmiyorsun dımı? Bu ay kaç gram almış oldu? Adayla ben tartildim yanlış degilse 10 cikti kıyafeti vs. Atınca. Dr. Ne diyor sorun yok dımı cnm?

Haticecan. Cnm sıkma canını . Çok şükür korumuş Allah. Eee esın haklı ben olsam ben de tepki verrdim vlla

Martimmmm huuu nerdesin??? Balkabaginin icine düştük çok şükür sayende iyiki söyledin vlla. Kestane ve yer elmasi da süper bilginize

Biz de iyiyiZ. Gece 3-4 kere uyandı emip uyuyor. Gece emmeye mı başladı bu cadı anlamadım. Babasının da B'nde basımı ağrıyordu sbh . Sersem gibiyim. Smdi uyuyor. Buaradaaaa esim pek yogurt yemez aslında 1 litre yoğurdu ailecek 2 günde yedik. Süper oluyr vlla. Suzmeyi dhadenemedim.gece yine yaptım 12 saate ayarldim bakalm ne kde katı olck. 9 saat de idealdi ama yinede deneyim dedim.

sadece kilosuna baktık martımcım boya bakmadık ama galiba son zmaanlarda biraz boy attı çünkü bacak ve göbekteki katlarda halkalarda azalma var. en son tartılmaya göre 1,5ayda 1kilo almış görünüyr. kendi doktoruna gitmedik gidince bakalım o ne diyecek. bide özel olan rotavirüsü aşırı 3dozda tamamlandı başka özel hangi aşı vardı olacağı???
benimki artık gece o kadar sık uyanıyorki 2saat deliksiz uykum yok artık sabahta erken kalkıyor dün bi ara ağlıyodu bi baktım ateş gibi galiba ikinci nci çıkmak üzere...ya hepsi çıkarken böyle mi olacak hepsi için ateş mızmız ağrı...kızımda tükendi bende...

Kuzum bnm ben Mujjjj:)) Martim yok. Vlla ilk alttakilerde ateş olmadı Ada da. Suan üst gelir dioruz gelmedi daha bilemedimki tek bildigim azı dişler bebekleri mahfediyr. Başka özel ası yoksuanda cnm. Bz de 1 yas asımızı bekliyoruz(

ay pardon mujj olduğunu bilerek yazdım ama niye martim yazdım bilemedim.

ooo 11 gün geçmiş bence korka korkada olsa git al test. bu ay bendede bi korku var aslında bendede sat 19ekim 1ayı geçmezdi korka korka bekliyorum cumaya kadar olmazsa bende test alıp bakacam

insallah hamile degilsindir canim...

sagolun kızlar cok sukur 13 gunluk gecıkmeyle bugun adet oldum nasıl sevındım anlatamam

selam canlar nasılsınız??netbookuma virüs bulaştı internete giremedim anca yapıldı geldi..ben bu arada kurabiye işini bayağı ilerlettim,kalıp ,şeker hamuru falan aldım..denizin kurabiyelrini kendim yapıcam..bu arada muffin yapmayı da öğrendim pembe kek kağıtları aldım denedim bugün çok güzel oldu..pazar tatile gidicem 3 gün dönünce yapacağım Allah izin verirse menüm hazır gibi..

denizin iki dişide patladı alttaki...ama huysuzluk hat safhada..sırada üsttekiler varmış ama bunlar galiba ağrılı olacak çıkması..biz artık çorbalara başladık ve kıyma koyuyoruz ..yayla tarhana,domates,mercimek .....bebek tarhanası e-bebekte buldum aldım çok güzel ben onun büyükler için olanını kullanıyordum tarhana baba bebek tarhanası tavsiye ederim..kahvaltıda da biskuvi yerine tam buğday ekmeği yiyoruz artık..ben ekmek yapma makinası almak istiyorum ama az yer kaplayan pratik bişey istiyorum ...kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz????

bu arada unnado da totseat-neko kampanyasında kadının kucağındaki bebeklerden keltoş olan deniz oluyor teyzeleri..yani topiğimizde manken bir bebek var:))

hepinizi ve bebeklerimizi öpüyorum:))

Cici topiğimizin cici öğretmen anneleri
:124::124::124::124::124::124:
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Kuşlokumum ellerinizden öper.

sagolun kızlar cok sukur 13 gunluk gecıkmeyle bugun adet oldum nasıl sevındım anlatamam

Hadi gözün aydın canım :)

Ben ve Sare'm iyiyiz, siz nasılsınız canım ? Bugün diyete (az yemeye desem daha doğru olur) başladım, yaza kadar zayıflama derdindeyim :92:
Dişleriniz hayırlı olsun.
Ooohh ellerin dert görmesin. Bizim dişer gecikecek gibi, sizin mönülerden kopya çekeyim ben de.

Anoomm keltoş mankeni yerim :)) Biz de öpüyoruz.

öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çoook pek çok severimmm
sen bir ana sn bir baba herşey oldun artık bana...

topiğimizin güzel anneleri ve kıymetli öğretmen arkadaşlarım. gününüz kutlu olsun...
sizi kossskomacaaaaannn öpüyoruz....

canım öncelikle sana şimdiden iyi tatiller diliyorum... çook ama çoook güzel bir tatil geeçirirsin inşallah. minik denizin dişleri hayırlı uğurlu olsun geri kalanlarda ağrısız sızısız hemencik çıkıversin.
minik mankenimiz çoook tatlı mmaşallahhh... allah nazarlardan saklasın...

Merhaba arkadaslar,
Öncelikle topigimuzin öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. Umarım herkes iyidir? Biz hamd olsun iyiyiz mantar gecti gibi ama hala kizariklik var bir türlü geçmiyor ne yapacagım bilmiyorum. Onun dışında yaramaz bir durum yok.

Bana yazan arkadaslar size yazamadim kusura bakmayın.

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Maşallah canım sen baya ilerletmissin isi. Seker hamuruyla ne yapacaksın? Kutlama ne zaman? O sayfaya baktım ama hangi bebek bilemedim ) hayırlı olsun

iyiki dogdum bak ne güzel anne oldum.))

Iyiki dogdun cnm, nice guzel yillar dilerim...bu yasin sana bol sans getirmesini dilerim..

Cok gecmis olsun, dedigin gibi banyodan sonra gercekten cok dikkat etmek gerekir, bebegin vucut isisi banyo sonrasi cok duser ve ortamin sicakligi ile buyuk fark yaratir bu yuzden cok siki giydirip hemen uyutmakta fayda var..ben hep oyle yapiyorum hem uyku esnasinda vucudunun sicakligi normala gelmis oluyor ve hastanlanma olasili azaliyor..umarim cabuk atlatirsiniz rabbim sifa olur ins

TRT Doğan cuceloglu varrrrr çok severm harika anlatımları acın istersenZ.

Ayy kacirdik, ben cok severim Dogan Cuceloglunu , cok kitaplarini okudum hepside zevkle bitirilebilecek kitaplardi..

Cok cok gecmis olsun, mevlam korumuz Mikailimizi, inan cok uzuldum..yani seni yerine kendimi koyup dusunemiyorum bile o kadar zor bir durum..ins bir daha ayni korku ve aciyi yasamazsiniz..
Mantarin devam etmesine uzuldum, gerci kanama gecmis demissin en azindan ondan kurtulmussunuz, ins su krem iyice kendini gosterirde iyilestirir kuzuyu, cnm rabbimden acil sifalar dilerim..

Hadi bakalim gozun aydin bu seferlik yirtmissin, garanti yontemleri yani korunma sekilleri bir dusunmeni tavsiye ederim cnm,...ben dogumdan sonra kirkim cikar cikmaz uc aylik ignelere basladim..Tr de vurulmuyormus ama bildigim kadari ile 6 ay dan sonra uygun birini sana onerebiliyorlar..gecmis olsun tekrardan

Yesimcim, cok gecmis olsun, dis cikarmanin yaninda birde soguk alginligida olunca hepten zor oluyorlar..allah sifa versin umarim hemen iyilesir delikanlimiz
Sizin alltan dislerinizin disinda baska cikan dis oldu mu,,yazmissin bir tanesi uc haftada cikti diyede acaba hangisi cikti merak ettim

Hayirli olsun iki incinizde, darisi cikmayan kuzularin basina ama ins sorunsuz cikarirlar..dedigin gibi huysuzluklari hat safada oluyor, benimkide usttekileri cikarma adina debeleniyor..oyle cok mizmiz ki gun icinde onun memnum etmek icin bir takla atmadigim kaliyor..cok cabaliyorum ama olmuyor, mevlamdan hepsine sifa diliyorum..
Deniz kizimiz demek artis oldu wow masallah kuzuya, ama yerinde olmus cunku senin fistik dunya guzeli bencede yani yakisir Deniz kimiza :))

Hayirli olsun iki incinizde, darisi cikmayan kuzularin basina ama ins sorunsuz cikarirlar..dedigin gibi huysuzluklari hat safada oluyor, benimkide usttekileri cikarma adina debeleniyor..oyle cok mizmiz ki gun icinde onun memnum etmek icin bir takla atmadigim kaliyor..cok cabaliyorum ama olmuyor, mevlamdan hepsine sifa diliyorum..
Deniz kizimiz demek artis oldu wow masallah kuzuya, ama yerinde olmus cunku senin fistik dunya guzeli bencede yani yakisir Deniz kimiza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…