Oyyy müstakbel damadım hasta mı olmuuuşşş. Geçmiş olsun canım, acil şifalar versin Allah. Ne yapsak da engel olamıyoruz hastalıklara işte. Böyle böyle büyüyecekler.
sadece kilosuna baktık martımcım boya bakmadık ama galiba son zmaanlarda biraz boy attı çünkü bacak ve göbekteki katlarda halkalarda azalma var. en son tartılmaya göre 1,5ayda 1kilo almış görünüyr. kendi doktoruna gitmedik gidince bakalım o ne diyecek. bide özel olan rotavirüsü aşırı 3dozda tamamlandı başka özel hangi aşı vardı olacağı???Yeşim cnm gecmis olsun dedim mı farkında değilim ama ins. Dha iyidir oglusun. Tüm hasta bebislerimz iyileşsin hemencik ins.
Kadifegul cnm maasallah kizcene. Boy kaç cm suan? Buarada ekmege yüklenmiyorsun dımı? Bu ay kaç gram almış oldu? Adayla ben tartildim yanlış degilse 10 cikti kıyafeti vs. Atınca. Dr. Ne diyor sorun yok dımı cnm?
Haticecan. Cnm sıkma canını . Çok şükür korumuş Allah. Eee esın haklı ben olsam ben de tepki verrdim vlla
Martimmmm huuu nerdesin??? Balkabaginin icine düştük çok şükür sayende iyiki söyledin vlla. Kestane ve yer elmasi da süper bilginize
Biz de iyiyiZ. Gece 3-4 kere uyandı emip uyuyor. Gece emmeye mı başladı bu cadı anlamadım. Babasının da B'nde basımı ağrıyordu sbh . Sersem gibiyim. Smdi uyuyor. Buaradaaaa esim pek yogurt yemez aslında 1 litre yoğurdu ailecek 2 günde yedik. Süper oluyr vlla. Suzmeyi dhadenemedim.gece yine yaptım 12 saate ayarldim bakalm ne kde katı olck. 9 saat de idealdi ama yinede deneyim dedim.
sadece kilosuna baktık martımcım boya bakmadık ama galiba son zmaanlarda biraz boy attı çünkü bacak ve göbekteki katlarda halkalarda azalma var. en son tartılmaya göre 1,5ayda 1kilo almış görünüyr. kendi doktoruna gitmedik gidince bakalım o ne diyecek. bide özel olan rotavirüsü aşırı 3dozda tamamlandı başka özel hangi aşı vardı olacağı???
benimki artık gece o kadar sık uyanıyorki 2saat deliksiz uykum yok artık sabahta erken kalkıyor dün bi ara ağlıyodu bi baktım ateş gibi galiba ikinci nci çıkmak üzere...ya hepsi çıkarken böyle mi olacak hepsi için ateş mızmız ağrı...kızımda tükendi bende...
Kuzum bnm ben Mujjjj:)) Martim yok. Vlla ilk alttakilerde ateş olmadı Ada da. Suan üst gelir dioruz gelmedi daha bilemedimki tek bildigim azı dişler bebekleri mahfediyr. Başka özel ası yoksuanda cnm. Bz de 1 yas asımızı bekliyoruz(
ooo 11 gün geçmiş bence korka korkada olsa git al test. bu ay bendede bi korku var aslında bendede sat 19ekim 1ayı geçmezdi korka korka bekliyorum cumaya kadar olmazsa bende test alıp bakacam
Allah'ın izniyle hamile değilsindir inş canım. Bi test yaptır bak amaa.
Benim adetim de gelmesi gerekenden günleer sonra geliyor, dört gözle bekliyorum her seferinde. Düzenini anlamak için not almaya başladım bu ay.
insallah hamile degilsindir canim...
sagolun kızlar cok sukur 13 gunluk gecıkmeyle bugun adet oldum nasıl sevındım anlatamam
sagolun kızlar cok sukur 13 gunluk gecıkmeyle bugun adet oldum nasıl sevındım anlatamam
selam canlar nasılsınız??netbookuma virüs bulaştı internete giremedim anca yapıldı geldi..ben bu arada kurabiye işini bayağı ilerlettim,kalıp ,şeker hamuru falan aldım..denizin kurabiyelrini kendim yapıcam..bu arada muffin yapmayı da öğrendim pembe kek kağıtları aldım denedim bugün çok güzel oldu..pazar tatile gidicem 3 gün dönünce yapacağım Allah izin verirse menüm hazır gibi..
denizin iki dişide patladı alttaki...ama huysuzluk hat safhada..sırada üsttekiler varmış ama bunlar galiba ağrılı olacak çıkması..biz artık çorbalara başladık ve kıyma koyuyoruz ..yayla tarhana,domates,mercimek .....bebek tarhanası e-bebekte buldum aldım çok güzel ben onun büyükler için olanını kullanıyordum tarhana baba bebek tarhanası tavsiye ederim..kahvaltıda da biskuvi yerine tam buğday ekmeği yiyoruz artık..ben ekmek yapma makinası almak istiyorum ama az yer kaplayan pratik bişey istiyorum ...kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz????
bu arada unnado da totseat-neko kampanyasında kadının kucağındaki bebeklerden keltoş olan deniz oluyor teyzeleri..yani topiğimizde manken bir bebek var:))
hepinizi ve bebeklerimizi öpüyorum:))
Cici topiğimizin cici öğretmen anneleri
:124::124::124::124::124::124:
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Kuşlokumum ellerinizden öper.
selam canlar nasılsınız??netbookuma virüs bulaştı internete giremedim anca yapıldı geldi..ben bu arada kurabiye işini bayağı ilerlettim,kalıp ,şeker hamuru falan aldım..denizin kurabiyelrini kendim yapıcam..bu arada muffin yapmayı da öğrendim pembe kek kağıtları aldım denedim bugün çok güzel oldu..pazar tatile gidicem 3 gün dönünce yapacağım Allah izin verirse menüm hazır gibi..
denizin iki dişide patladı alttaki...ama huysuzluk hat safhada..sırada üsttekiler varmış ama bunlar galiba ağrılı olacak çıkması..biz artık çorbalara başladık ve kıyma koyuyoruz ..yayla tarhana,domates,mercimek .....bebek tarhanası e-bebekte buldum aldım çok güzel ben onun büyükler için olanını kullanıyordum tarhana baba bebek tarhanası tavsiye ederim..kahvaltıda da biskuvi yerine tam buğday ekmeği yiyoruz artık..ben ekmek yapma makinası almak istiyorum ama az yer kaplayan pratik bişey istiyorum ...kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz????
bu arada unnado da totseat-neko kampanyasında kadının kucağındaki bebeklerden keltoş olan deniz oluyor teyzeleri..yani topiğimizde manken bir bebek var:))
iyiki dogdum bak ne güzel anne oldum.))
Günaydın herkese,
Bugün bize pek günaydın olmadı çünkü Azra gece boyu hiç uyumadı. Sanırım dün akşam banyo yaparken üşüdü. Gece boyu ağladı yavrum benim, tabi ben de ağladımönce kusmayla başladı. Bi kez kustu ama midesini boşalttı diyebilirim. Doktora götüreceğim eğer sakinlesmezse az daha bekleyip. Karnında gaz birikmiş midesini de üşütmüş sanırım. (
TRT Doğan cuceloglu varrrrr çok severm harika anlatımları acın istersenZ.
merhaba kizlar ancak yazabiliyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir... beni sormayin ya - pazartesi günü basimiza ne geldi bir bilseniz... doktora götürecegim demistim ya Mikaili, neyse götürdük esimle, tam doktora girdik, cocugu masaya yatirip üstünü cikartacaktik, doktor altina yazacak bez varmi dedi, hem ben hem esim bezi aramaya koyulduk, o sirada Mikaile doktor bakiyordu diye bende arkami döndüm cantaya dogru yöneldim ki, önce küt diye bir ses duyduk, sonra arkadasindan ciglik cigliga bir aglama... oglumu yere düsürdük düsünsenize, üc kisi - ben esim ve doktorun yaninda oglum düstü...dünya basimiza yikildi, elim ayagim titredi ne yapacagimizi sasirdik... doktor hemen kontrol etti bakti, Allaha sükür birsey yok... ama ömrümden ömür gitti... doktorda özür diledi.
Bebegini düsürenler kafilesine bizde katildik yani... Rabbim yavrumu korudu sükür. Yavrum düstügünden korkuyor simdi geceleri, aglayarak uyaniyor, o yüzden yanimizda yatiriyoruz pazartesiden beri. aman sizler daha dikkatli olun ne olur.
Bu arada mantar sonrasi poposunda ki kanama gecti, simdi yeni bir krem kullaniyoruz insallah bu iyi gelir. ...
kızlar acılen yardımınıza ıhtıyaacım varrrrrrrr
ekımın 10 unda adet gordum tam 6 gun sonra temızlendım aradan 1 ay kadar gectı esımle yaptıgımız mac sonrasında esım kanaman var dedı ama ben hıc kan gormedım. sonra ayın 10 u geldı gectı bugun ayın 21 ı ben hala adet olmadım tırsıyorum ya hamıleysem(( korkumdan test te yaptırmadım ay ne yapayım bılemedım :2::2::2: eger hamıleysem yanarım ben marmara cırası gıbı
herkese selamlar... havalar soğudu hastalıklar başladı. ve maalesef benim minik oğlumda şifayı kaptı. üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş yavrum. pazartesi günü eltime gittik. çok da dikkat ediyorum kalın da giydirdim üşümesin diye ama şifayı nerden kaptı anlamadım. burun tıkalı dün akşamda öksürük başladı. inşallah çabuk iyileşir. zaten dişten dolayı huysuz bir de hasta olunca çok zor oluyor. allahım herkesin bebişine sağlık sıhhat, huzur versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?