Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayirli olsun iki incinizde, darisi cikmayan kuzularin basina ama ins sorunsuz cikarirlar..dedigin gibi huysuzluklari hat safada oluyor, benimkide usttekileri cikarma adina debeleniyor..oyle cok mizmiz ki gun icinde onun memnum etmek icin bir takla atmadigim kaliyor..cok cabaliyorum ama olmuyor, mevlamdan hepsine sifa diliyorum..
Deniz kizimiz demek artis oldu wow masallah kuzuya, ama yerinde olmus cunku senin fistik dunya guzeli bencede yani yakisir Deniz kimiza :))

Cici topiğimizin cici öğretmen anneleri
:124::124::124::124::124::124:
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Kuşlokumum ellerinizden öper.

TSK ederiz cnm ben biraz gec kaldim ama bende meslektaslarimin ogretmenler gununu cani gonulden kutluyorum..allah nice guzel Egitim ve Ogretim sorunsuz ve sikintisiz nasip etsin ins..

Ben galiba biraz unutkanin, hep taksit taksit geliyor aklima yazacaklarim..
Yesim ve HaticeCan saglolun kizlar ogrtler gunu mesajlariniz icin..
Kadifegul; masallah kizceni kilosu ne olmus oyle..allah kem gozlerden sakinsin ..gozleri icinde gecmis olsun cnm dunya goz hastanesi gercekten goz konusunda cok iyi bir hastane bende orsa lazerle ameliyat olmustum, cok memnum kaldim
Martin; Ege pasamiz cok zamanini aliyor galiba, ins hersey yolunda gidiyordur , seni goremeyince merak ettim

Mujj; ekmek yapma makinesi bende dusunuyorum, ama mutfakta yerim yok artik...oglan icin aldigim son Avent in blender i ile kapastesiyi doldurdum galiba..

Cnm slmmmm aynen yer ben de de kalmadi httanavent biberon isiticiyi kaldirayim dedim steril de ortda yogurt makineside .isiticiyi kaldirayim diince esim bakti bana bosuna aldik ztn der gibi dogrusu evet cok da gerekli dglmis.anne sutu almayanlara lazim o.buarada ekmek mak. Ben yazmadim kuzum:) gorkemli demis.

Gorkemliiii cnmcim maasallah Denizime cikti sukur rahatca .oooo kuzum benim en cok istedigim seyi yapmis.ben de eski firmalarimla anne kiz cekimi istiyorum Ada 4-5 olmasi lazim birde esten onay gelmesi lazim:)))) bebek lazim olursa Adisko da var de hii:))

canım oğluşumun alttan dişi çıktı. sol tarafında. 3hafta çekti kuzucuğum. hafta sonu da baktım bizimki yine 5parmağı nerdeyse ağzında alttan ikinci dişimizde patlamış yolda geliyor.
üst kısımda henüz dişimiz yok.

birde arkadaşlar tek dişli canavarım beni emerken bir ısırıyor anlatamam. ben ne yapsam da emerken ısırmasını önlesem. göğüs ucum kanıyor artık.
artık emzirmek ağrılı ve acılı oldu valla... tavsiyelerinizi bekliyorum...

günaydın bayanlar
uykusuz bir geceden sonra ikinci incimizde kendini göstermiş bulunmakta. darısı diğerlerinin başına inşallah.
ne gece ne gündüz sağlam bi uykumuz kalmadı gece bi ağlayarak uyanması var sanki bi tarafını sıktılar beynim ambalaj ağrı kesicide verdim yok fayda etmedi. ne zormuş bu diş çıkarma yavrum neler çekiyo ya..

denize hemen baktım sen diyince vay artis vaayyy...yerim onun kelbişini:))

Bizim dişimiz yok henüz ama tecrübeli annelerden duyduğum bişeyi yazayım (ne kadar uygulanabileceği tartışılır)
İlk ısırdığında bi tane patlatırsan bi daha ısırmazmış. Patlatmak derken dozunda tabi.
Yine de ben yapamam kıyamam. Ama şiddetle tavsiye ediyorlar.

Bende denemis annelerinin tecrubelerinden animsadigim kadari ile soyluyum cnm, isirdiginda hemen sonrasinda hafif burnunu sikicaksin,,amaci etkiye tepki olayimis yani ise yaradigini soyleyen cok oldu seninde umarim isine yarar ,,gecmis olsun

ayy ben karistirmisim demek sorry sekerim , valla kafa birakmadi bu oglan bende bir oku bir ona bak olunca iste boyle oluyor,
bende tezgah uzerinde cok seyi kaldirdim, ne guzel mutfak aletleri vardi sik sik kullandigim onlari bile koydum kutularina kaldirdim,,simdi kullanamiyorum ama ne yaparsin cocuk once gelir sonrasi bakariz caresine yada dah buyuk mutfakli eve tasinicam baktim olmadi,,

Olsun Cnmcim. Deme kafa bırakmıyorlar. Bizimki de ikinci uykuyu dha yeni yapio. Uyurken hemen dusa giricm. Valla bu evimn mutfağı büyük ama buyusede fark etmiobuyudukce aletler ortaya çıkıyor:) bende digerleri çekmecede duruyor.cayci vs. Mecbur ortada yok kasiklk yok baharatlar derken :))

Bende denemis annelerinin tecrubelerinden animsadigim kadari ile soyluyum cnm, isirdiginda hemen sonrasinda hafif burnunu sikicaksin,,amaci etkiye tepki olayimis yani ise yaradigini soyleyen cok oldu seninde umarim isine yarar ,,gecmis olsun

hyrm, meleğim, bende ağzına "ne yaptın sen yapma" diye diye bir kaç kez vuruyorum ama bizimki karşılığında kahka atıyor oyun zannediyor. ama burnunu sıkmadım bu akşam onu bir deniyim... göğüs ucu slikonu aldım ama onlada emzirmek çok zor. üsteki dişlerde çıktığında vay benim halime...

yesım ısırdıgında gulme sakın ya da yuksek sesle tepkı verme yoksa oyunsanıp tekrarlar bunu.burun sıkmak da ıyı bı yontem sureklı tekrarlarsan yapmaz bı daha

yesım ısırdıgında gulme sakın ya da yuksek sesle tepkı verme yoksa oyunsanıp tekrarlar bunu.burun sıkmak da ıyı bı yontem sureklı tekrarlarsan yapmaz bı daha

Evet çok doğru ben acımdan bazen Allahhh diyorum bakıp ağzı açık gülüyor. Gerçi şükür pek yapmıyor Ada . Yesimmm merak etme yeni cikti nsl kullanacağını bilmiyor suan yakında bırakır yapmayı. En iyisi dişlerin geç çıkması dımı:))

mujj, elemsu burun sıkmak da işe yaramadı. dün işten eve geldim oğluşumu emziriyorum. bizim yaramaz yine ısırdı. bende burnunu sıktım. baktım hiç etki yok. yüzüme bakıyor gülüyor sanki acımadı ki yine sık dercesine bana bakıyor. inşallah oğluşum dişlerini kullanmayı öğrenir mujj yoksa çok acı veriyor ısırınca. ama sürekli sıkıcam ve dediğiniz gibi gülmeden kızgın bakıcam inşallah işe yarar...

Burdayım kızlar burdayım merak ermişsiniz sağolun . Aynen okul Ege gîdip geliyoruz. Gündü baba gelene kadar yapışık ikiz gibi geziyoruz. Akşam baba ile takılıyor, anca dinleniyorum ben de tüm arkadaşlarumı merak ettiğim için sadece girip okuyorum. Yazamıyorum.

Daha Dr kontrolüne gitmedik. Geçen ayda gitmemiştik. Bakalım ne durumdayız belki yarın götürürüm.

Ek gıda biz de pişikle devam ediyor. Tepkiyi pişikle veriyor vucüdu. Dr a soracağım bunu.

Balık ve kırmızı et ile tanıştı Ege. Ne yetim ne yemem Nötr sayılabilecek tepkî verdi.

Günde 2 kez gündüz uykusu var.1- 1.5 saat ortalama. Sabah ve îkindi. Akşam uyanmaları devam.

Gündüz emmek istemiyor memeyi uyku arkadaşı yaptı kendîne iyi mi :/ inşallah bırakmaz.

Arabalarla oynamayı seviyor. Kendine şarkı sayı söyleyen bi sürü teknolojik oyuncağın yüzüne bakmıyor. Siyah renkli her türlü gerçek alet ilgisini çekiyor.

Ayakta çok durmuyor. Tam basma refleksi oturmadı. Sürünmek daha cazip geliyor.

Geçen hafta ayrılık fobisi çıktı meydana , kabus geceler geçirdik. Ce ee oyunları ilacımız oldu, bolca oynadık. İnanın gelişme oldu.

Kuşları ,attı deyince elindekini atmayı, ışık açıp kapamayı ,gel gel , hoşça kal, bebekleri ve oyuncağı mikyi öğrendi bu ay.

Doğdular doğacaklar derken işte büyüyorlar, mucizenin ta kendisi oluyorlar

Son düzenleme:
merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))

Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))

ohhh bol bol tatilin tadını cıkar teyzecim..çok tatlı görünüyorsun.bizde seni cok opuyoruz annene cokk slm sole olurmu:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…