selam canlar nasılsınız??netbookuma virüs bulaştı internete giremedim anca yapıldı geldi..ben bu arada kurabiye işini bayağı ilerlettim,kalıp ,şeker hamuru falan aldım..denizin kurabiyelrini kendim yapıcam..bu arada muffin yapmayı da öğrendim pembe kek kağıtları aldım denedim bugün çok güzel oldu..pazar tatile gidicem 3 gün dönünce yapacağım Allah izin verirse menüm hazır gibi..
denizin iki dişide patladı alttaki...ama huysuzluk hat safhada..sırada üsttekiler varmış ama bunlar galiba ağrılı olacak çıkması..biz artık çorbalara başladık ve kıyma koyuyoruz ..yayla tarhana,domates,mercimek .....bebek tarhanası e-bebekte buldum aldım çok güzel ben onun büyükler için olanını kullanıyordum tarhana baba bebek tarhanası tavsiye ederim..kahvaltıda da biskuvi yerine tam buğday ekmeği yiyoruz artık..ben ekmek yapma makinası almak istiyorum ama az yer kaplayan pratik bişey istiyorum ...kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz????
bu arada unnado da totseat-neko kampanyasında kadının kucağındaki bebeklerden keltoş olan deniz oluyor teyzeleri..yani topiğimizde manken bir bebek var:))
hepinizi ve bebeklerimizi öpüyorum:))
Cici topiğimizin cici öğretmen anneleri
:124::124::124::124::124::124:
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Kuşlokumum ellerinizden öper.
Ben galiba biraz unutkanin, hep taksit taksit geliyor aklima yazacaklarim..
Yesim ve HaticeCan saglolun kizlar ogrtler gunu mesajlariniz icin..
Kadifegul; masallah kizceni kilosu ne olmus oyle..allah kem gozlerden sakinsin ..gozleri icinde gecmis olsun cnm dunya goz hastanesi gercekten goz konusunda cok iyi bir hastane bende orsa lazerle ameliyat olmustum, cok memnum kaldim
Martin; Ege pasamiz cok zamanini aliyor galiba, ins hersey yolunda gidiyordur , seni goremeyince merak ettim
Mujj; ekmek yapma makinesi bende dusunuyorum, ama mutfakta yerim yok artik...oglan icin aldigim son Avent in blender i ile kapastesiyi doldurdum galiba..
Yesimcim, cok gecmis olsun, dis cikarmanin yaninda birde soguk alginligida olunca hepten zor oluyorlar..allah sifa versin umarim hemen iyilesir delikanlimiz
Sizin alltan dislerinizin disinda baska cikan dis oldu mu,,yazmissin bir tanesi uc haftada cikti diyede acaba hangisi cikti merak ettim
canım oğluşumun alttan dişi çıktı. sol tarafında. 3hafta çekti kuzucuğum. hafta sonu da baktım bizimki yine 5parmağı nerdeyse ağzında alttan ikinci dişimizde patlamış yolda geliyor.
üst kısımda henüz dişimiz yok.
birde arkadaşlar tek dişli canavarım beni emerken bir ısırıyor anlatamam. ben ne yapsam da emerken ısırmasını önlesem. göğüs ucum kanıyor artık.
artık emzirmek ağrılı ve acılı oldu valla... tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım oğluşumun alttan dişi çıktı. sol tarafında. 3hafta çekti kuzucuğum. hafta sonu da baktım bizimki yine 5parmağı nerdeyse ağzında alttan ikinci dişimizde patlamış yolda geliyor.
birde arkadaşlar tek dişli canavarım beni emerken bir ısırıyor anlatamam. ben ne yapsam da emerken ısırmasını önlesem. göğüs ucum kanıyor artık.
Cnm slmmmmaynen yer ben de de kalmadi httanavent biberon isiticiyi kaldirayim dedim steril de ortda yogurt makineside .isiticiyi kaldirayim diince esim bakti bana bosuna aldik ztn der gibi dogrusu evet cok da gerekli dglmis.anne sutu almayanlara lazim o.buarada ekmek mak. Ben yazmadim kuzum:) gorkemli demis.
Gorkemliiii cnmcim maasallah Denizime cikti sukur rahatca .oooo kuzum benim en cok istedigim seyi yapmis.ben de eski firmalarimla anne kiz cekimi istiyorum Ada 4-5 olmasi lazim birde esten onay gelmesi lazim:)))) bebek lazim olursa Adisko da var de hii:))
ayy ben karistirmisim demek sorry sekerim , valla kafa birakmadi bu oglan bende bir oku bir ona bak olunca iste boyle oluyor,
bende tezgah uzerinde cok seyi kaldirdim, ne guzel mutfak aletleri vardi sik sik kullandigim onlari bile koydum kutularina kaldirdim,,simdi kullanamiyorum ama ne yaparsin cocuk once gelir sonrasi bakariz caresine yada dah buyuk mutfakli eve tasinicam baktim olmadi,,
Bizim dişimiz yok henüz ama tecrübeli annelerden duyduğum bişeyi yazayım (ne kadar uygulanabileceği tartışılır)
İlk ısırdığında bi tane patlatırsan bi daha ısırmazmış. Patlatmak derken dozunda tabi.
Yine de ben yapamam kıyamam. Ama şiddetle tavsiye ediyorlar.
Bende denemis annelerinin tecrubelerinden animsadigim kadari ile soyluyum cnm, isirdiginda hemen sonrasinda hafif burnunu sikicaksin,,amaci etkiye tepki olayimis yani ise yaradigini soyleyen cok oldu seninde umarim isine yarar ,,gecmis olsun
yesım ısırdıgında gulme sakın ya da yuksek sesle tepkı verme yoksa oyunsanıp tekrarlar bunu.burun sıkmak da ıyı bı yontem sureklı tekrarlarsan yapmaz bı daha
yesım ısırdıgında gulme sakın ya da yuksek sesle tepkı verme yoksa oyunsanıp tekrarlar bunu.burun sıkmak da ıyı bı yontem sureklı tekrarlarsan yapmaz bı daha
Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))
Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?