Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maasallah Cook büyümüş ve sacı da var artık bak Kizcenin güzel kiizimi öptüm cook!

Kizlarrr esim Ipad i guncelledi sukur foto eklendi:)))) gorkemli mail atana kdr hihhhhhh:/
Hyrmcim
Bak Ada yazan dis bugdayi annem oylesine iste suslemisti:) dedigim gibi iste sadece o da yapilabilir.diger ikramlari eklemedim gerek yok ztn bnm icin onemli olan bunlardi:)) pasta anneanneden annesi de yardim etti gerci:) kurabiyeyi annemle beraber yaptik .seker hamuru eklemek istemedik ustune cunku seker hamurunu pek zevkle yiyemedim ben kinada .dolap magneti de Acele kuafor donusu karsi magazaya yaptirdim hemen cok da harika dgl ama iste ani mi ani olsun dedim burda anca bunu yaptirabildim:)) 3 ay sonrasinda fotomu ekledim:))))

Ellerinize sağlık canım çok şirin görünüyorlar. Biz de babaannesiyle bişeyler yapcaz (henüz babaannesi bilmiyor bu düşüncemi ama seve seve yapar eminim).
Hele bi dişimiz çıksaaa

Bu da Sare'min mama sandalyesi sevinci
Bi tanıdığımız verdi, onun kızı büyümüş artık kullanmıyormuş, iyi oldu.

ellerıne saglık cok guzel gorunuyor bızımde dısımız cıksa bızde yapcazdaa daha hıcc belırtı yok sadece damakları keskın ve beyaz bare ucunu goster dıorummm:))bu arada ada ve senın fotolarınıda beklyorum dıs bugdayındakı
Eki Görüntüle 563468

ohh cok ıyı olmus valla mama sandalyesı cok ıyı oluyor..yirimmmm gülüşünü yiriimmm:)

Eki Görüntüle 563468

ay bayılıyorum bu kızın saçlarına fıstııkkk yerim seniii...
annesi sen şimdi kızının saçlarınnın birazını kes yarısını benim kıza yarısınıda görkemlinin kızına gönder olur mu:))

mujjj çok güzel olmuşşş
görkemli kızına maaşalah erken başlamış çalışmalara küçük balık.

Eki Görüntüle 563468

ay bayılıyorum bu kızın saçlarına fıstııkkk yerim seniii...
annesi sen şimdi kızının saçlarınnın birazını kes yarısını benim kıza yarısınıda görkemlinin kızına gönder olur mu:))

mujjj çok güzel olmuşşş
görkemli kızına maaşalah erken başlamış çalışmalara küçük balık.

Makinadan telefona ,telefondn Ipad e saka gibi golgemmm ama idare et bska varsa eklerim cnm yine

Photo yters eklenmis saka gibii:)) ve net dgl:/ uff snra duzgunce atarim tmm cnm

Allahimmmmm cook ciiiirkinnn:))
Iyi olmus ya ztn bebekler neyi ne kdr eskitiyorki gule gule kullansin Sarecik

Sağolun teyzişleri Aynen çok rahat oldu mama sandalyesi.
Kadifegül, minik kuşların da bol bol saçı çıkar yakında. Bugün ne şekil yapsak diye birbirimize sormalara başlarız :)

merhaba kizlar,

nasilsiiz iyimisniz bebisler falan iyilerdir insallah. Ya kac gündür giremiyorum foruma, aslinda girip sadece yazilanlari takip edebiliyorum, nedeni ise Mikail´in su siralar cok huzursuz olmasi, sizin bebisler bir iki disle mücadele ederken, oglum su an üstten gelen 4 tane disimiz var. Inanin cok zor cikiyorlar, gündüz iyi kötü atlatiyoruz da, gece mahvediyor bizi. Uyuduktan 1-2 saat sonra aglayarak kalkiyor ve gözleri kapali agliyor. Mecbur uyandiriyoruz, sonra zar zor uyuyor. Benden ayrilmak istemiyor, sürekli kucagimda kalmak istiyor gece. Yanimda yatiriyorum ama faydasi yok.. Bugün doktora götürdük, dis jeli yazdi, poposunda ki mantar icinde baska bisey verdi... istahimiz kalmadi, vs... bizden haberler böyle simdilik...

Hepiniziiiii kocaman öpüyoruz teyzoslar...

heyecanlı bekleyiş 32.haftadayım zaman daraldıkca heyacan yükseliyor allah herkesi kurtarsın

hayirli olsun insallah... Allah sag salim kavustursun sizi..

martimcim canim sen nasilsin iyimisin???

Masallah Egeye, oda tam oyun cocugu olmus... Sorma sizde pisik, bizde mantar popo da, nerdeyse 1 ay olacak onu gecirmeye calisiyoruz...
Zaman gercekten su gibi geciyor, 8 aylik olduk bile...birde bakmisiz dogum günü gelmis

Mikail de önce gündüzleri emmemeye basladi, sonra sadece gece sabaha karsi emiyordu, sonrasinda ise tamamen birakti, memeyi agzina veriyorum, tutuyo sonra siritiyo ve birakiyor... simdi ise hic emmiyor, sanirim emmeyi unuttu... ben birde antibiyotik kullandigim icin emziremedim o yüzden de unuttu sanirim...

öpüyorum canim...

Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))

ay yerim ben seni, findikkkk tütütü masallah...

Eki Görüntüle 563468

bu minik hanim efendide ayri bir havada , tam isirmalik tam... masallah diyeyimde yine.. bu arada mama sandalyesi hayirli olsun... güle güle kullansin sare hanim..

tam bizi anlatıyorsun...gündüz kucakta falan öyle böyle geçiyoda ah o uzun geceler benimki 2 saat uyusa dinlencem 2saatde uyumuyo ki dediğin gibi ağlaya ağlaya uyanıyo kucakta durmak istiyo.gündüz emzirene kadar canım çıkıyo emmiyor oyun yapıyor gece memeden ayrılmıyo sabah olduğunda hertarafım ağrıyo tutulmuş oluyo.

merhaba canim,
inan gercekten cok zor oluyor geceleri... dün doktor dis jeli verdi, yemek yemedigi zamanlarda sür dedi, bir tane daha verdi agir olursa yani cok agrisi olursa o zaman onu ver dedi ama ben onu kullanmadim...

Dün aksam nesesi iyi kötü yerine geldi gibi ama henüz 2 dis daha var, onlar eti yarip cikamamis....insallah onlarda cikarda rahatlar yavrum. ilk iki disini 5 aylikken cikarmisti hic bisey anlamamistik, ama bu sefer cok zorluyor 4 dis birden gelince...

Seni cok iyi anlayabiliyorum canim, insan uyuyamadi mi birde bebis aglayip durdumu stres oluyor... insallah bu günleride cabuk atlatir yavrularimiz...

nasılsın sekerım..tatil nasıl gıdıyor..
ekmek yapma mak.almak ıstedıgını soylemıssın bende aldım cnm 2 gun once kargoya verılmıs cumartesı elımde olur..arçelik çift hazneli aldım..deneyeyım sana söylerim nasıl oldugunu..sınbo cok kullanan var onuda almak ıstemedım nıyeyse sınboya bır antıpatım var:)urunlerı hep kalıtesızmıs gıbı gelıyor bana..

Bebişler büyüyüp şaklabanlık yaptıkça nete girmeye bulduğumuz zamanlar azalıyor galiba hatunlar :92::92::92:

canım geldimi ekmek yapma makinan,kullandınmı??..senin tercihine güveniyorum yoğurt makinasından fazlasıyla memnunum:))

selam kızlar nasılsınız??yakışıklılar ve güzeller iyidir umarım..diş çıkarma durumları ne alemde??bizim alttaki iki diş çok rahat çıkmıştı ama diğerleri galiba sorunlu olacak çok ağlak olduk bu ara..dentinox jel verdi dr o biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine ağlıyor..mesela bugün hiç uyumadı akşama kadar((siz napıyosunuz ağrısını almak için???

arkadaşlar bir teklifim var bebişlerimizle yaptığımız eğitici aktiviteleri paylaşsak çok iyi olur diye düşünüyorum,ama kastım oyuncaklarla olan değil birebir yaptıklarımızı diyorum..çünkü şunu anladım oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyoruz ve asla bizim yerimizi tutmuyor.deniz benle yaptığı aktivitelerden daha çok mutlu oluyor,ama bende sınırlı etkinlik biliyorum...

haticecan pişik sorunu bizdede var ve geçmiyor ne kullandımsa..drumuzun yorumu diş çıkardığı için hormonlarının etkisiyle idrarındaki ph dengesi değişiyormuş,yani daha asitli old için sık değişmek gerekiyormuş ve yıkamak..zeytinyağı kullanmıştı birimiz..onu nasıl süreceğiz totoya ve devamlımı???

hepinizi ve bebekleri öpüyorum:))

Hol geldiniz görkemlicim, ne iyi ettiniz valla. Çok imrendim bizîm de bi tatile îhtiyacımız var. Bu arada aynı öneriyi ben yazacaktım. Kalp kalbe karşıymış.
Biz saklambaç ve kovalAmbac oynuyoruz. Dokunma oyunumuz var. Ellemek istediği her şeye dokunduruyorum. Çok mutlu oluyor. Pencereden geçen arabaları ve kuşları izliyoruz ve ona onlarla ilgili hikayeler anlatıyorum. Tensel yakınlık için boğuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…