Eki Görüntüle 563450 Eki Görüntüle 563449 Eki Görüntüle 563451 Eki Görüntüle 563452
Kizlarrr esim Ipad i guncelledi sukur foto eklendi:)))) gorkemli mail atana kdr hihhhhhh:/
Hyrmcim
Bak Ada yazan dis bugdayi annem oylesine iste suslemisti:) dedigim gibi iste sadece o da yapilabilir.diger ikramlari eklemedim gerek yok ztn bnm icin onemli olan bunlardi:)) pasta anneanneden annesi de yardim etti gerci:) kurabiyeyi annemle beraber yaptik .seker hamuru eklemek istemedik ustune cunku seker hamurunu pek zevkle yiyemedim ben kinada .dolap magneti de Acele kuafor donusu karsi magazaya yaptirdim hemen cok da harika dgl ama iste ani mi ani olsun dedim burda anca bunu yaptirabildim:)) 3 ay sonrasinda fotomu ekledim:))))
ellerıne saglık cok guzel gorunuyor bızımde dısımız cıksa bızde yapcazdaa daha hıcc belırtı yok sadece damakları keskın ve beyaz bare ucunu goster dıorummm:))bu arada ada ve senın fotolarınıda beklyorum dıs bugdayındakıEki Görüntüle 563450 Eki Görüntüle 563449 Eki Görüntüle 563451 Eki Görüntüle 563452
Kizlarrr esim Ipad i guncelledi sukur foto eklendi:)))) gorkemli mail atana kdr hihhhhhh:/
Hyrmcim
Bak Ada yazan dis bugdayi annem oylesine iste suslemisti:) dedigim gibi iste sadece o da yapilabilir.diger ikramlari eklemedim gerek yok ztn bnm icin onemli olan bunlardi:)) pasta anneanneden annesi de yardim etti gerci:) kurabiyeyi annemle beraber yaptik .seker hamuru eklemek istemedik ustune cunku seker hamurunu pek zevkle yiyemedim ben kinada .dolap magneti de Acele kuafor donusu karsi magazaya yaptirdim hemen cok da harika dgl ama iste ani mi ani olsun dedim burda anca bunu yaptirabildim:)) 3 ay sonrasinda fotomu ekledim:))))
Eki Görüntüle 563468
Bu da Sare'min mama sandalyesi sevinci
Bi tanıdığımız verdi, onun kızı büyümüş artık kullanmıyormuş, iyi oldu.
Eki Görüntüle 563468
Eki Görüntüle 563468
Eki Görüntüle 563468
ellerıne saglık cok guzel gorunuyor bızımde dısımız cıksa bızde yapcazdaa daha hıcc belırtı yok sadece damakları keskın ve beyaz bare ucunu goster dıorummm:))bu arada ada ve senın fotolarınıda beklyorum dıs bugdayındakı
ohh cok ıyı olmus valla mama sandalyesı cok ıyı oluyor..yirimmmm gülüşünü yiriimmm:)
ay bayılıyorum bu kızın saçlarına fıstııkkk yerim seniii...
annesi sen şimdi kızının saçlarınnın birazını kes yarısını benim kıza yarısınıda görkemlinin kızına gönder olur mu:))
mujjj çok güzel olmuşşş
görkemli kızına maaşalah erken başlamış çalışmalara küçük balık.
Allahimmmmm cook ciiiirkinnn:))
Iyi olmus ya ztn bebekler neyi ne kdr eskitiyorki gule gule kullansin Sarecik
heyecanlı bekleyiş 32.haftadayım zaman daraldıkca heyacan yükseliyorallah herkesi kurtarsın
Daha Dr kontrolüne gitmedik. Geçen ayda gitmemiştik. Bakalım ne durumdayız belki yarın götürürüm.
Ek gıda biz de pişikle devam ediyor. Tepkiyi pişikle veriyor vucüdu. Dr a soracağım bunu.
Balık ve kırmızı et ile tanıştı Ege. Ne yetim ne yemem Nötr sayılabilecek tepkî verdi.
Günde 2 kez gündüz uykusu var.1- 1.5 saat ortalama. Sabah ve îkindi. Akşam uyanmaları devam.
Gündüz emmek istemiyormemeyi uyku arkadaşı yaptı kendîne iyi mi :/ inşallah bırakmaz.
Arabalarla oynamayı seviyor. Kendine şarkı sayı söyleyen bi sürü teknolojik oyuncağın yüzüne bakmıyor. Siyah renkli her türlü gerçek alet ilgisini çekiyor.
Ayakta çok durmuyor. Tam basma refleksi oturmadı. Sürünmek daha cazip geliyor.
Geçen hafta ayrılık fobisi çıktı meydana , kabus geceler geçirdik. Ce ee oyunları ilacımız oldu, bolca oynadık. İnanın gelişme oldu.
Kuşları ,attı deyince elindekini atmayı, ışık açıp kapamayı ,gel gel , hoşça kal, bebekleri ve oyuncağı mikyi öğrendi bu ay.
Doğdular doğacaklar derken işte büyüyorlar, mucizenin ta kendisi oluyorlar
Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))
Eki Görüntüle 563468
merhaba kizlar,
nasilsiiz iyimisniz bebisler falan iyilerdir insallah. Ya kac gündür giremiyorum foruma, aslinda girip sadece yazilanlari takip edebiliyorum, nedeni ise Mikail´in su siralar cok huzursuz olmasi, sizin bebisler bir iki disle mücadele ederken, oglum su an üstten gelen 4 tane disimiz var. Inanin cok zor cikiyorlar, gündüz iyi kötü atlatiyoruz da, gece mahvediyor bizi. Uyuduktan 1-2 saat sonra aglayarak kalkiyor ve gözleri kapali agliyor. Mecbur uyandiriyoruz, sonra zar zor uyuyor. Benden ayrilmak istemiyor, sürekli kucagimda kalmak istiyor gece. Yanimda yatiriyorum ama faydasi yok.. Bugün doktora götürdük, dis jeli yazdi, poposunda ki mantar icinde baska bisey verdi... istahimiz kalmadi, vs... bizden haberler böyle simdilik...
Hepiniziiiii kocaman öpüyoruz teyzoslar...
..
tam bizi anlatıyorsun...gündüz kucakta falan öyle böyle geçiyoda ah o uzun geceler benimki 2 saat uyusa dinlencem 2saatde uyumuyo ki dediğin gibi ağlaya ağlaya uyanıyo kucakta durmak istiyo.gündüz emzirene kadar canım çıkıyo emmiyor oyun yapıyor gece memeden ayrılmıyo sabah olduğunda hertarafım ağrıyo tutulmuş oluyo.
Hol geldiniz görkemlicim, ne iyi ettiniz valla. Çok imrendimselam kızlar nasılsınız??yakışıklılar ve güzeller iyidir umarım..diş çıkarma durumları ne alemde??bizim alttaki iki diş çok rahat çıkmıştı ama diğerleri galiba sorunlu olacak çok ağlak olduk bu ara..dentinox jel verdi dr o biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine ağlıyor..mesela bugün hiç uyumadı akşama kadar((siz napıyosunuz ağrısını almak için???
arkadaşlar bir teklifim var bebişlerimizle yaptığımız eğitici aktiviteleri paylaşsak çok iyi olur diye düşünüyorum,ama kastım oyuncaklarla olan değil birebir yaptıklarımızı diyorum..çünkü şunu anladım oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyoruz ve asla bizim yerimizi tutmuyor.deniz benle yaptığı aktivitelerden daha çok mutlu oluyor,ama bende sınırlı etkinlik biliyorum...
haticecan pişik sorunu bizdede var ve geçmiyor ne kullandımsa..drumuzun yorumu diş çıkardığı için hormonlarının etkisiyle idrarındaki ph dengesi değişiyormuş,yani daha asitli old için sık değişmek gerekiyormuş ve yıkamak..zeytinyağı kullanmıştı birimiz..onu nasıl süreceğiz totoya ve devamlımı???
hepinizi ve bebekleri öpüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?