cnm cumartsı bır ara dısarı cıkmıstım kargo gelmıs bulamamıs.araya paar gırdı yarın gıdıp subeden alcam denedıgımde yazarım cnm sonucunu..canım geldimi ekmek yapma makinan,kullandınmı??..senin tercihine güveniyorum yoğurt makinasından fazlasıyla memnunum:))
selam kızlar nasılsınız??yakışıklılar ve güzeller iyidir umarım..diş çıkarma durumları ne alemde??bizim alttaki iki diş çok rahat çıkmıştı ama diğerleri galiba sorunlu olacak çok ağlak olduk bu ara..dentinox jel verdi dr o biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine ağlıyor..mesela bugün hiç uyumadı akşama kadar((siz napıyosunuz ağrısını almak için???
arkadaşlar bir teklifim var bebişlerimizle yaptığımız eğitici aktiviteleri paylaşsak çok iyi olur diye düşünüyorum,ama kastım oyuncaklarla olan değil birebir yaptıklarımızı diyorum..çünkü şunu anladım oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyoruz ve asla bizim yerimizi tutmuyor.deniz benle yaptığı aktivitelerden daha çok mutlu oluyor,ama bende sınırlı etkinlik biliyorum...
haticecan pişik sorunu bizdede var ve geçmiyor ne kullandımsa..drumuzun yorumu diş çıkardığı için hormonlarının etkisiyle idrarındaki ph dengesi değişiyormuş,yani daha asitli old için sık değişmek gerekiyormuş ve yıkamak..zeytinyağı kullanmıştı birimiz..onu nasıl süreceğiz totoya ve devamlımı???
hepinizi ve bebekleri öpüyorum:))
cnm cumartsı bır ara dısarı cıkmıstım kargo gelmıs bulamamıs.araya paar gırdı yarın gıdıp subeden alcam denedıgımde yazarım cnm sonucunu..
ben kullanmıstım eytınyagı..saf olacak ama tatlım her alt acmanda bırazcık zeytınyagını pamuga damlatıp suruyorsun pısık olan bolgeye 2 gune kadar gecer ılk gun her alt acmanda yap ıkıncı gun 2 3 defa yapsan yeter gunde..
aktıvıteye gelınce guzel konuya degınmıssın..oyuncaklarıyla kendı basına oynayan bır cocuk degıl zaten oyuncaklarıyla dahı ben oynatıyorum:) onun dısında martım gıbı bızde saklambac ve dokunma oyunu oynuyoruz dokunma oyun degıl artık hayatımızın parcası oldu.cee ee oyunu bırde cocuk sarkılarıyla ounlar oynuyoruz bız arı vızvız..kırmızı balık golde..mini mini bir kus gibi.. haa bırde ben kedi beren fare evde turtuoz emeklıoz:)) yakalayınca hambur cumbur mıdeye ındırıyorum bayılıyo bunaa:)
kızlar merabayın canlarım umarım herkes ıyıdır ben su anda kızımla mecelleşerek yazıyorum sıze tepeme tırmanmıs vazıyette tek elımle onu tutmaya calısıyorumdıger elımle sıze yazıyorum cok fena olduk cokdıslerımız hala cıkmadı ama cok guzel baba ve anne dıyoruz suya buuu dıyıp mama gordugumuzde hammm dıyoruz bu hafta hasta olduk bogazlarımız mıkrop kapmıs onun ıcın antıbıyotık kullanıyoruz kızımıza cok zayıfladı bırsey yıyemıyor onun ıcın devam sutu aldım bazen kasıkla bazen de sırınga ıle verıyorum agızına bıberondan ıcmıyor malesef bızden haberler bu kadar umarım sızde de hersey yolundadır. Bu arada bu ayın 22 sınde bursaya gıdıyoruz askım ve kızımla bırlıkte sıze kızımın 2 ay oncekı halını gonderıyorum son halını yuklemedım daha bılg. yukleyınce onu da gonderırım
Eki Görüntüle 567316
selam kızlar nasılsınız??yakışıklılar ve güzeller iyidir umarım..diş çıkarma durumları ne alemde??bizim alttaki iki diş çok rahat çıkmıştı ama diğerleri galiba sorunlu olacak çok ağlak olduk bu ara..dentinox jel verdi dr o biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine ağlıyor..mesela bugün hiç uyumadı akşama kadar((siz napıyosunuz ağrısını almak için???
arkadaşlar bir teklifim var bebişlerimizle yaptığımız eğitici aktiviteleri paylaşsak çok iyi olur diye düşünüyorum,ama kastım oyuncaklarla olan değil birebir yaptıklarımızı diyorum..çünkü şunu anladım oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyoruz ve asla bizim yerimizi tutmuyor.deniz benle yaptığı aktivitelerden daha çok mutlu oluyor,ama bende sınırlı etkinlik biliyorum...
haticecan pişik sorunu bizdede var ve geçmiyor ne kullandımsa..drumuzun yorumu diş çıkardığı için hormonlarının etkisiyle idrarındaki ph dengesi değişiyormuş,yani daha asitli old için sık değişmek gerekiyormuş ve yıkamak..zeytinyağı kullanmıştı birimiz..onu nasıl süreceğiz totoya ve devamlımı???
hepinizi ve bebekleri öpüyorum:))
kızlar merabayın canlarım umarım herkes ıyıdır ben su anda kızımla mecelleşerek yazıyorum sıze tepeme tırmanmıs vazıyette tek elımle onu tutmaya calısıyorumdıger elımle sıze yazıyorum cok fena olduk cokdıslerımız hala cıkmadı ama cok guzel baba ve anne dıyoruz suya buuu dıyıp mama gordugumuzde hammm dıyoruz bu hafta hasta olduk bogazlarımız mıkrop kapmıs onun ıcın antıbıyotık kullanıyoruz kızımıza cok zayıfladı bırsey yıyemıyor onun ıcın devam sutu aldım bazen kasıkla bazen de sırınga ıle verıyorum agızına bıberondan ıcmıyor malesef bızden haberler bu kadar umarım sızde de hersey yolundadır. Bu arada bu ayın 22 sınde bursaya gıdıyoruz askım ve kızımla bırlıkte sıze kızımın 2 ay oncekı halını gonderıyorum son halını yuklemedım daha bılg. yukleyınce onu da gonderırım
Eki Görüntüle 567316
sekerım makınem geldı..bırazdan ekmegı yapcam yarın sonucu yazarım:) muckk denıze ve sana:)
Merhaba tatlım. Minik Sevde Gülin'e de merhaba. İlk kez görüyoruz minnoşu, maşallah ona, çok tatlı. Geçmiş olsun. Bi kaç haftadır Sare de zorla yiyor.
Bursa'ya düğüne falan mı geliyorsunuz ??
Eki Görüntüle 568234
kızlaar nasılsınız yıne cok yogunum bımerhaba deyıp çıkmak istedım bu da Armin in ayak iziyle yaptırdıgım kolyem.daha farklı esımlerdı vardı fakat buYuk geldı yukleyendımopüyorum hepınınzı
sekerım makınem geldı..bırazdan ekmegı yapcam yarın sonucu yazarım:) muckk denıze ve sana:)
Görkemlicim desteksiz oturmamı yürüme mi anlayamadım. Bizimkî yürümeyi geç yapacak gibi de.denizi desteksiz oturtmak için önüne iyi şişirilmiş bir balon koyuyorum yavrum onu elimde tutacağım diye bayağı desteksiz duruyor..ayrıca emeklemesi ni istiyorsanız da çok faydalı...onu yakalamak için gidiyor balon kaçıyor o gidiyor..bi nevi emekleme topu yani:)))
evet ttlım arkadasım evlenıyor onun ıcın gelıyorum kısmetse 22 aralık cumartesı bursadayım 23 unde yanı pazar gunu de donecegım ınş. hem bursayı da cok severım en son 2010 da balayı ıçın gelmıştım şımdı kızımız da bızımle olacaközledım oraları
Eki Görüntüle 568234
kızlaar nasılsınız yıne cok yogunum bımerhaba deyıp çıkmak istedım bu da Armin in ayak iziyle yaptırdıgım kolyem.daha farklı esımlerdı vardı fakat buYuk geldı yukleyendımopüyorum hepınınzı
bebegım ekmegı yaptım ıcı hamur olmadı ustude ıyı kızardı sonuc guzel ama tam kabarmadı sanırım benden kaynaklandı tam tarıfe uymadım..mayayı cok eksıtmesın dıye az koydum ondanmı oldu acep anlamadım:) bırde tarıfler bebege uygun degıl..sagolsun elemcım taıf vermıstı ona gore yaptım..kullanma kılavuzunda normal ekmek tarıfı var tam bugday ekmegı yaptım ben onun taıfıde varda bebeklere uymaz ıste tuz seker vs eklenıyor..ıkıncı kez tekrar denıcem bakalım maya mıktarını bıraz artırcam nasıl olcak..
mujj cnm sınboda kullanan cok fazla ama dedımya markaya pek guvenemedım.ee madem kullanmıyomus al kullan bare bırde sen dene bakalım kabartması nasıl bende mı makınedemı muallaktayım:)) gercı yorumlarda resımle falan gostermısler gayet guzeldı:) anırım ben beceremedım acemılık oldu
Görkemlicim desteksiz oturmamı yürüme mi anlayamadım. Bizimkî yürümeyi geç yapacak gibi de.
eline sağlık canımcım acaba aletin tarifine göre yapmak daha doğru olmazmıki??fırından aldıklarımızın içinde de var bu malzemeler galiba
canım desteksiz oturtmayı kastettim..bizimki hiç sevmiyor oturtulmayı hep ayakta tutayım istiyor bende şeklilden şekle giriyorum ona oturmayı sevdireyım diye:))bizimkide tam tersi galiba erken yürüyecek,emeklemeyide erken yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?