Haticecan
Valla gozun aydin desek mi gecmis olsun mu desek bilemedim.kiyamam 4 tane birden cok zordur.dis cikarma genetiktir.demekki siz de erkenden cikarmissiniz.cnm Ada gicirdatamiyor cunku ust disi patlamadi henuz:)))) anca alisir ama cnm sabret kucukken ben de disim gitti mi ne bileyim dilimi sokardim bosluga hatirliyorum.degisik geliyor henuz anca alisir cnm bnm.sormaaa jel iyi dgl ama evde bulunsun die aldim huzursuzluk yok ilerde olursa azcik surerim napayim.huzursuzluk olmazsa sen de surme cnm bosuna
golgemmkuzum ne sekeri ne tuzu hic gerek yok.hem dogal diyoruz hemde bu yararli olmayan seyleri katma cnm.ben de deneyim valla isteyim makinayi.biz de firindn katkisiz ekmek aliyoruz daaaa iste dogru mu diyorum kendi kendime.buarada yogurtlarim super oluyor esim pek yemezdi aman cok sukur yiyor.ztn sut icmez die kiziodum neyseki yogurt da yiyor her aksam 1 kucuk Ada gibi:)))
merhaba mujj
benim eşim yoğurtlarımı yemiyorsen makina ile mi yapıyorsun yoksa elde mi?
cnm seker ve tuz kullanma taratarı degılım normal yedıgımız ekmeklerdede var doru ama ıste bebek ekmegı yaptıgım ıcın koymadım..kendı tarıfınde koyulması gerekıyor..ben en ıyısı bıze ekmek yapayım bunlarıda koyayım bakalım sonuc ne olacak yarında bunu denıcem eger yıne aynı olursa amann canım uzak dur dıcem:) bu defa sen sınbo alcan yorumu yazcan bu defada ben onu alcam:)))
ayak ızını sevsınler onun ne kadar da tatlı maşaallah barekaallah
ben de esıme bır surprız hazırlıyorum evlenelı 2 seneyı gectı bız dugun fotograflarımızı hala bastırmadık yaklasık 500 tane olunca epeyı tuzlu gelmıstı fıyatı. Oturdum eleme yaptım 120 cıvarında kaldı onları bastırıp guzel bır album yaptırayım dıyorum doum gunu subat ayında ama ben erkenden verırım albumu elıne dayanamam
Düğün vesilesiyle gezmiş de olacaksınız ne güzel. Çok duracak olursanız beklerim :)
Elem harikasın yaaa çok güzel olmuş
kızlar Armin gündüzleri hiç emmiyo artık gecede 1 defa kalkıyo1dakıka emıp yatıyo zorla verirsemde kanatana kadar ısırıyo,ek gıdayı da yemıyokı karnı tok da emmek ıstemıyo dıyeyım canım cok sıkkın sutum cok azaldı bıttı bıtecek,çok üzülüyorum bırakacak dıye
Haticecan
Valla gozun aydin desek mi gecmis olsun mu desek bilemedim.kiyamam 4 tane birden cok zordur.dis cikarma genetiktir.demekki siz de erkenden cikarmissiniz.cnm Ada gicirdatamiyor cunku ust disi patlamadi henuz:)))) anca alisir ama cnm sabret kucukken ben de disim gitti mi ne bileyim dilimi sokardim bosluga hatirliyorum.degisik geliyor henuz anca alisir cnm bnm.sormaaa jel iyi dgl ama evde bulunsun die aldim huzursuzluk yok ilerde olursa azcik surerim napayim.huzursuzluk olmazsa sen de surme cnm bosuna
golgemmkuzum ne sekeri ne tuzu hic gerek yok.hem dogal diyoruz hemde bu yararli olmayan seyleri katma cnm.ben de deneyim valla isteyim makinayi.biz de firindn katkisiz ekmek aliyoruz daaaa iste dogru mu diyorum kendi kendime.buarada yogurtlarim super oluyor esim pek yemezdi aman cok sukur yiyor.ztn sut icmez die kiziodum neyseki yogurt da yiyor her aksam 1 kucuk Ada gibi:)))
beren memeyı tamamen bıraktı ve sutum gerı vurdu kesıldı( cok uzuldum ama ne fayda.. ınsan buyuk konusmayacak ne olursa olsun..dogmadan once kızımı 2 yasına kadar emzırcem dıyordum ama olmadı
beren memeyı tamamen bıraktı ve sutum gerı vurdu kesıldı( cok uzuldum ama ne fayda.. ınsan buyuk konusmayacak ne olursa olsun..dogmadan once kızımı 2 yasına kadar emzırcem dıyordum ama olmadı
Canım benimmm üzme kendini mujun dediği gibi denesen sütünü geri arttırmayı.. Olmazsa da yapacak bişey yok malesef, devam sütüyle devam edivercek kuzun. Yine çok şükür en önemli zamanlarında mahrum kalmadı anne sütünden.
yok cnm gıttı artırmak ıcın neler yaptım sonuc yok..aynen dedıgın gıbı cnm en onemlı zamanında aldı. sutumu.. dr un yanında agladım..dedı 6 ay verdın bu kadar uzulme.. sutum az dıye strese cok gırdım oda etkılı oldu sanırım kesılmesınde bırde bere hanım emmeyınce gıttı
Eki Görüntüle 570446 Eki Görüntüle 570448 bunları bugün yaptım tüm günümü aldı ama deydi sanırım.dişbuğdayını cumartesiye yapıyorum,pastayı da ben yapıcam onu da yarın yapınca eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?