Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba bayanlar,
nasılsınız? dişeler ne alemde uykular düzene girdi mi?
bizim alt iki diş çıktı ama uykudan eser yok gece uyanıpta oyun istiyo sıpacım.
dün sağlık ocağı kontrolü vardı benim tosuncuk 73cm olmuş kilomuzda 11kg
çook cadıyız çok oyun oynadığı oyuncağı elinden almak ne mümkün dokununca bile kıyametleri koparıyo. biri sevmek istese elini uzatsa pat pat eline vurup kendine dokundurtmuyo ama yanına saçlı bir bebek yanaşsın ilk fırsatta parmaklarını doluyo...

Haticecan

Valla gozun aydin desek mi gecmis olsun mu desek bilemedim.kiyamam 4 tane birden cok zordur.dis cikarma genetiktir.demekki siz de erkenden cikarmissiniz.cnm Ada gicirdatamiyor cunku ust disi patlamadi henuz:)))) anca alisir ama cnm sabret kucukken ben de disim gitti mi ne bileyim dilimi sokardim bosluga hatirliyorum.degisik geliyor henuz anca alisir cnm bnm.sormaaa jel iyi dgl ama evde bulunsun die aldim huzursuzluk yok ilerde olursa azcik surerim napayim.huzursuzluk olmazsa sen de surme cnm bosuna
golgemmkuzum ne sekeri ne tuzu hic gerek yok.hem dogal diyoruz hemde bu yararli olmayan seyleri katma cnm.ben de deneyim valla isteyim makinayi.biz de firindn katkisiz ekmek aliyoruz daaaa iste dogru mu diyorum kendi kendime.buarada yogurtlarim super oluyor esim pek yemezdi aman cok sukur yiyor.ztn sut icmez die kiziodum neyseki yogurt da yiyor her aksam 1 kucuk Ada gibi:)))

merhaba mujj
benim eşim yoğurtlarımı yemiyor sen makina ile mi yapıyorsun yoksa elde mi?

merhaba mujj
benim eşim yoğurtlarımı yemiyor sen makina ile mi yapıyorsun yoksa elde mi?

Mrb cnm nslsinz??
Valla eskiden kendim yapiyordum sanirim yazdaki kdr isitamamaya basladim tutmamaya baslamisti,aimdi super oluyor.makinayla yapiyorum cnm ben de sade yiyemiyordum ya kuru meyveli yada birsey katip yiyordum ama sade falan yiyebiliyorum simdi.tefalinkini kullaniyorum.
Buarada maasallah kizcene ayy bzm de asii yaklasiyorrrrr:/

canım sinbo almam çok dandik o marka ama sen dene bakalım olmazsa başka marka bakarız..

Düğün vesilesiyle gezmiş de olacaksınız ne güzel. Çok duracak olursanız beklerim :)

Elem harikasın yaaa çok güzel olmuş

tesekkur ederım kızlar begenmenıze sevındım

kızlar Armin gündüzleri hiç emmiyo artık gecede 1 defa kalkıyo1dakıka emıp yatıyo zorla verirsemde kanatana kadar ısırıyo,ek gıdayı da yemıyokı karnı tok da emmek ıstemıyo dıyeyım canım cok sıkkın sutum cok azaldı bıttı bıtecek,çok üzülüyorum bırakacak dıye

2 haftadır biz de dertliyiz yeme konusunda. Kahvaltıyı hiç yemiyordu, azcık unutsun diye ara verdim.
Çok iştahsız çook. Beni de az emiyor. Gece sürekli kalkıyor da meme istiyor Allah'tan, öyle alıyor anne sütünü.
Ne güzel yiyor ne güzel uyuyor!
Geçici dönemlerdir inşallah.

kızz yok ne koyması kullanmadım kullanmıcam dedım..kendımıze ekmek yapcam dedım ona koycam berenın ekmegıne dııl..bugun musaıt olamadım dısardaydım yaına kaldı artık:)

beren memeyı tamamen bıraktı ve sutum gerı vurdu kesıldı( cok uzuldum ama ne fayda.. ınsan buyuk konusmayacak ne olursa olsun..dogmadan once kızımı 2 yasına kadar emzırcem dıyordum ama olmadı

beren memeyı tamamen bıraktı ve sutum gerı vurdu kesıldı( cok uzuldum ama ne fayda.. ınsan buyuk konusmayacak ne olursa olsun..dogmadan once kızımı 2 yasına kadar emzırcem dıyordum ama olmadı

Cnmm durrr bi hemen pes etme bi.sag bakalim biraz ic humana caydan da ayni zmnda hadi ins. Gelsin.ben anlamadim neden birakti simdi Beren hanim.
elemsustrees yapma dun Ada da kahv. Vs. yapmadi aukur ust sag dis bgn patlamis bgn maasallah guzel yedi ellerine verin sert soguk seyler havuc gibi kasintisini da alsin.bnm ark dio maasallah senin kiz iyi bizimki 1,5 yil pek yemedi sutu kesince yedi dio.ama dis cikarma evresinde mama kasik vs. yemeselerde sutu istememe pek olmaz ama demekki cok yaniyor canlari ins. Ier sutunu kizlariniz uzuldum golgeme ins. Geelir sutu yine
Buarada kolyen cook hos olmus.abimin bir arkadasi da ayak izinden koluna dogme yaptirmis:)) gormedim ben ama ne kdr hos olmustur dedim

Ben de partidunyasindan dogum gunu icin peceteler iste takimi masa ort. Sus pus alcam aman 100 tl tutuyor alt tarafi 10 tl kargo dio sasirmis bunlar vlla .6-7 oduyordum hep anlamadim.Adacik uyuyor simdi bgn 3. Disi gorunce sevindim. Digeri biraz dha zmn snra ciksin cocugum azcik rahat etsin ya

Canım benimmm üzme kendini mujun dediği gibi denesen sütünü geri arttırmayı.. Olmazsa da yapacak bişey yok malesef, devam sütüyle devam edivercek kuzun. Yine çok şükür en önemli zamanlarında mahrum kalmadı anne sütünden.

yok cnım yaklasık 1 aydır verıyorum ben bu savası..yemedıgım kalmadı afedersınız hanı kopegın pıslıgı sut yapıyormus ye deseler onu dahı yıcektım ılk baslarda gelen sarı sut kıvamında geldı brkac gun sonra tmamen gıttı..sıkıyorum 1 2 damla sarımsı gelıyor hala drum onu verme bebege sakın yaramaz dedı.sagıyorum 1 damla sut cıkmıyor..Allah berenımın canına saglık versın bu zamana kadar aldıya sutu buna sukur dıye avunuyorum

yok cnm gıttı artırmak ıcın neler yaptım sonuc yok..aynen dedıgın gıbı cnm en onemlı zamanında aldı. sutumu.. dr un yanında agladım..dedı 6 ay verdın bu kadar uzulme.. sutum az dıye strese cok gırdım oda etkılı oldu sanırım kesılmesınde bırde bere hanım emmeyınce gıttı

Anladım canım. Olacağı varmış. Benim de azaldı mesela. Hiç anne sütü alamayan bebişlerimiz var, bizim minikler şanslı yine çok şükür.

canımm ne kadar uzulme desem de nafıle bılıyorum ama yapacak bır sey yok malesef en azından ılk 6 ay en vıtamınlı sutunu aldı senden buna sevınmek lazım. Cok gecmıs olsun umarım beren kızımızın ıstahı yerınde olur da devam sutunu ıcer.Zira benım kız devam sutunu ıcmıyor uyku sersemıyken verdım verdım yoksa agzına surmuyor

Gecmis olsun cnm, uzme kendini hepimizin basina gelebilcek durum,,ben mesela oglum bir bucuk haftadir hasta ve burnu tikali. bu yuzden yalniz geceleri emen cocuk onuda birakti artik hic almiyor ben ona biberonuda zorla verir oldum..sadece kasikla besleyebiliyorum su aralar ondanda hemen bikiyor cok yemiyor...neyse ben simdi iyice icini sisirmiyim sadece yalniz degilsin uzuntunde ve paylasiyoruz seninle cnm,

bunları bugün yaptım tüm günümü aldı ama deydi sanırım.dişbuğdayını cumartesiye yapıyorum,pastayı da ben yapıcam onu da yarın yapınca eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…