Eki Görüntüle 568234
kızlaar nasılsınız yıne cok yogunum bımerhaba deyıp çıkmak istedım bu da Armin in ayak iziyle yaptırdıgım kolyem.daha farklı esımlerdı vardı fakat buYuk geldı yukleyendımopüyorum hepınınzı
merhaba arkadaslar,
yine uzun bir ara verdikten sonra simdi girebiliyorum foruma... yazdiklarinizi okudum, bana tavsiyelerde bulunan arkadslarada cok tesekkür ediyorum. Oglum firsat vermisken hemen yazayim dedim... Hepinizin iyi olmasina sevindim...
Bize gelince, yaklasik 2 haftadir üst disleriizin cikmasiyla ve onun getirdigi SIKINTILARLA bogusuyorum, bazen inanin cok daraliyorum ama bunu da atlaticaz insallah. 4 dis birden gelince cok SIKINTILI oluyor.. oglumun hic uyku düzeni falan kalmadi dogru dürüstü, dis yataklari agriyor sanirim, yatiriyorum 1 saat anca uyuyor ondan sonra aglayarak kalkiyor ve sürekli kucagimda durmak istiyor... gündüz ki uykularida ayni seklde olmaya basladi... dislerden sadece biri patladi, digerleride görünüyor ama henüz eti yarip cikmis degil. Istahimiz yine pek yok gibi ama yedirmeye calisiyorum.. Bu arada baya kilo verdi gibi oglum ya...
Onun disinda popomuzda ki sorunu baya giderdik sayilir, son gittigimizde doktor baska bisey yazdi, onu kullaniyoruz ve su an öncekine kiyasla daha iyi durumda... türkcesi mese kabugu ekstresi (icinde su alkol ve bir sey daha var...) onu sürdükten sonra mantar kremini sürüyoruz... ha aradada poposunu acik birakiyorum ki biraz hava alsin....
Ya arkadaslar oglum üstten cikan disi ile alt disleri birbirine sürterek gicirdatiyor ve bu bei cok rahatsiz ediyor, bunu yapmaya baslayali 2 gün falan olyor.. sizden böyle bisey yasayaniniz var mi ?? Mujjcum sen Ada da yasadin mi ???
Emeklemeye gelince oglum tam dört el emeklemiyor ama her yere gidiyorsanirim bu ay sonuna kadar emekleyecek... Birlikte oynadigimiz oyunlara gelince, onun avuc iclerini isirir gibi yapmama bayiliyor, sonra bezini alirken de onunla gidik gidik yapiyorum cok seviyor... sonra aksam babasi isten gelince kucagina aliyor, yakalamaca oynuyoruz, deli oluyor ona... sonra ben saklaniyorum Mikail diye cagiriyorum, beni ariyor sonra ceee eee dedim mi cok gülyor...
Sizin bebislerde nasil bilmiyorum ama aksam babasinin gelecegi saatlere dogru huzursuzlanmaya basliyor, babasi gelince ona gitmek icin harekete geciyor, hatta kapida anahtar sesi duydumu kulak kabartiyor - kim geliyor diye :)
Neyse kizlar simdilik haberler bu kadar bizden, yazacagim baska sey varmiydi aklima gelmiyor, kesin yaziyi gönderdikten sonra gelir aklima.. Hepinizi kocamannnn öpüyorum.... kendinize iyi bakin...
Eki Görüntüle 570446 Eki Görüntüle 570448 bunları bugün yaptım tüm günümü aldı ama deydi sanırım.dişbuğdayını cumartesiye yapıyorum,pastayı da ben yapıcam onu da yarın yapınca eklerim..
Supppper olmusss valla harikaaa! Ozenmisssin kalip buldun mu cnm ? Yksa bicakla mi kestin sen de o oyaliyor brz .
Ayy ellerine saglik ne guzel olmuslar, dis bugdayi icin cok guzel olucak bunlar...ne guzel simdiden hayirli olsun
Eki Görüntüle 570446 Eki Görüntüle 570448 bunları bugün yaptım tüm günümü aldı ama deydi sanırım.dişbuğdayını cumartesiye yapıyorum,pastayı da ben yapıcam onu da yarın yapınca eklerim..
kızlar merabayın canlarım umarım herkes ıyıdır ben su anda kızımla mecelleşerek yazıyorum sıze tepeme tırmanmıs vazıyette tek elımle onu tutmaya calısıyorumdıger elımle sıze yazıyorum cok fena olduk cokdıslerımız hala cıkmadı ama cok guzel baba ve anne dıyoruz suya buuu dıyıp mama gordugumuzde hammm dıyoruz bu hafta hasta olduk bogazlarımız mıkrop kapmıs onun ıcın antıbıyotık kullanıyoruz kızımıza cok zayıfladı bırsey yıyemıyor onun ıcın devam sutu aldım bazen kasıkla bazen de sırınga ıle verıyorum agızına bıberondan ıcmıyor malesef bızden haberler bu kadar umarım sızde de hersey yolundadır. Bu arada bu ayın 22 sınde bursaya gıdıyoruz askım ve kızımla bırlıkte sıze kızımın 2 ay oncekı halını gonderıyorum son halını yuklemedım daha bılg. yukleyınce onu da gonderırım
Eki Görüntüle 567316
Eki Görüntüle 563468
Bu da Sare'min mama sandalyesi sevinci
Bi tanıdığımız verdi, onun kızı büyümüş artık kullanmıyormuş, iyi oldu.
Eki Görüntüle 563192 merhaba teyzelerim ve canım arkidişlerim..bizim tatilimiz devam ediyor,ben yüzmeyi öğreniyorum..annemle sizi çok çok öpüyoruz:))
Selam kizlar, ben yokken yine meleklerin resimleri konulmus..kacirmis sayilmam her geldigimde ne var ne yok herseyi tariyorum yani okuyorum benden kacmaz :))
Umarim herkesin keyfi yerindedir, hastalara acil sifa diliyorum veeee miniklerinizide kocaman opmeden gecemiyorum
..
Ohh bereketli kizimiz mama sandelyesi cok isabet olmus, baksana oda cok mutlu olmus bundan ayyy yiyim seni seker gizz,,adida cok guzel.. adi ile yasasin ins,
..
herkese günaydın...
uzun zaman oldu uzak kaldım topikten. arada okuyup çıkıyorum bir türlü yazma fırsatım olmadı.
elemsu kolyeyi ve üzerine yazdırdığın yazıyı çook beğendim. çok güzel olmuş.
görkemli kurabiyeler nefis gözüküyor. diş buğdayı cumartesi yapıyorsun demek allah kolaylık versin sana canım.
haticecan mikail 4 diş birden mi çıkarıyor. canım kıyamam ben ona nasılda canı acıyordur. inşallah bir an önce çıkar da ağrıları son bulur.
meleğim34 canım bebeişin hasta olmuş çook çok geçmiş olsun. allah sağlık versin tüm yavrularımıza.
hyrm güzel gelinimin o güzel gülüşünü yerim ben. çook tatlı cimcime seni ve gelinimi öpüyoruz çook komacan.
golgem ve elemsu bebeişleriniz meme emmediğinden bahsetmişsiniz. benimki de gece uyurken emiyor sadece gündüz zaten işteyim. 8ay emzirdik gönül isterki 2yaşa kadar emsin ama hiç emmemesinden iyidir. üzmeyin canınızı..
gelelim bize...
bildiğiniz üzere ben çalışıyorum ve oğluşuma kayınvalidem bakıyor. geçen hafta perşembe kayınvalidemin annesi yüksek tansiyondan kısmi felç geçirdi ve apar topar hastaneye yatırıldı. beyin damarından 1tanesi tıkanmış. konuşması peltekleşti. ayakta kendi başına duramıyor. bende işten 1hafta izin aldım. kayınvalidem annesinin yanında kalıyor hastanede. ben de oğluşuma bakıyorum. 1hafta kadar tedavisi devam edecek.
ben oğluşum 6aylıkken işe başlamıştım. o zamanlar bu kadar hareketli değildi. ama evde olduğum 1hafta içinde 5dk. yerinde durmayan oğlumla çar çabuk akşam oluveriyor. artık çook seri emekliyor. emeklerken koltuğa tırmanmak istiyor. kucakta hiçç durmuyor. yalnız kalmayı sevmiyor. şarkı söylememe bayılıyor. artık kendi kendime uydurmasyon şarkı sözleri yazıp söylüyorum
oyunlardan bahsetmişsiniz. biz en çok otobüs tren taksi cip bibippp... diyip burumuza dokunmayı seviyoruz. cee yapmayı çok seviyoruz. tavşan kaç oynuyoruz. oğlum yürüteçte kaçıyor ben kovalıyorum.
2hafta önce çook öksürüyordu. şimdi dünden beri öksürük yine başladı. kuru kuru öksürüyor. ne kadar dikkat etsemde şifayı kapıyor anlamadım gitti. bizden haberler böyle oğlum uyurken yazıyım dedim. sizi çook öpüyorum. kendinize ve yarularınıza iyi bakın..
Selam kizlar, ben yokken yine meleklerin resimleri konulmus..kacirmis sayilmam her geldigimde ne var ne yok herseyi tariyorum yani okuyorum benden kacmaz :))
Umarim herkesin keyfi yerindedir, hastalara acil sifa diliyorum veeee miniklerinizide kocaman opmeden gecemiyorum
Masallah kuzuya demek konusuyoruz artik, simdi konusuyorlar diye ne cok seviniyoruz ilerde de aman az sussada basimizi dinlesek diyecez ..vay be neler neler gelcek basimiza daha :))
Bu zamanda anne ve baba diyebilmesi cok guzel bir gelisim, masallah
Disler zor, o sureci her sekilde yasicaz artik ama umuyorumki en az agri ile atlatiriz..
Kuzuna masallah annesi cok guzel bir yavru, allah bagislasin, allah dert yuzu gostermesin ins.
Allah bağışlasın canım torunlarını canımcım:))Slm kizlarrrr,soylemeyiiii unutttummmm ben de 1 hftalik anneanneyim
Bizim tavuklarin 6 tane cikcikkkk yavrusuuuu varr:) simdi baktik geldik Adiskomla cok mutlu minicikler yaa ciglik ata ata bakti:)) sariseker ,karamela,karamurat:) simdilik bu isimler var dgrlerini de babisko koysun:))
gorkemlicnm netten kalip bakiyordum sukur Izmirde buldum gida carsisinda bir yer aradim bakalim oraya gidip alicm ins.
ttlım cok şirinler tarifini ve nereden aldığını öğrenirsek memnun oluruzbizim kızın dişleri henuz çıkmadı çıkınca inş diş buğdayı yapacağız biz de
bizim kız seri bir şekilde emeklemeyi bıraktı tırmanıp ayaga kalkıyor sıralıyor sanırım erken yuruyecek.
Ellerine sağlık canım çok hoş olmuşlar
Biz de bi diş çıkarsak ben de yapcam daaa.. Şeker hamuruyla yapmıcam gerçi. Kurabiyelerin tadı nasıl ? Tarifini isteyebilirim, netten bi tarif aldım ama güzel olur mu bilmem.
teyzesi aslında seneye için almıştım mayoyu ama denedim olunca üstüne giydireyim çıbıldak memişler olmasın dedim:))Selam kizlar, ben yokken yine meleklerin resimleri konulmus..kacirmis sayilmam her geldigimde ne var ne yok herseyi tariyorum yani okuyorum benden kacmaz :))
Masallah kuzuya demek konusuyoruz artik, simdi konusuyorlar diye ne cok seviniyoruz ilerde de aman az sussada basimizi dinlesek diyecez ..vay be neler neler gelcek basimiza daha :))
Bu zamanda anne ve baba diyebilmesi cok guzel bir gelisim, masallah
Disler zor, o sureci her sekilde yasicaz artik ama umuyorumki en az agri ile atlatiriz..
Kuzuna masallah annesi cok guzel bir yavru, allah bagislasin, allah dert yuzu gostermesin ins.
Ohh bereketli kizimiz mama sandelyesi cok isabet olmus, baksana oda cok mutlu olmus bundan ayyy yiyim seni seker gizz,,adida cok guzel.. adi ile yasasin ins,
Deniz gizzz senin mayondami var, allah senin iyiligini versin..buydun artik abla oldun ki cup yapiyoruz artik :)) Kocaman masallah tum bebislere,,,
Gorkemliiii
Cnm bnm Cook TSK ederim birlikte yersekk neden olmasıncnm 1 yazılı kalıp almam lazım nerden aldn cnm kalibi? Bu sefr ugrasmayalm bicakla. Buarada eklemiştim foto gördün mü?
Haticecan
Valla gozun aydin desek mi gecmis olsun mu desek bilemedim.kiyamam 4 tane birden cok zordur.dis cikarma genetiktir.demekki siz de erkenden cikarmissiniz.cnm Ada gicirdatamiyor cunku ust disi patlamadi henuz:)))) anca alisir ama cnm sabret kucukken ben de disim gitti mi ne bileyim dilimi sokardim bosluga hatirliyorum.degisik geliyor henuz anca alisir cnm bnm.sormaaa jel iyi dgl ama evde bulunsun die aldim huzursuzluk yok ilerde olursa azcik surerim napayim.huzursuzluk olmazsa sen de surme cnm bosuna
golgemmkuzum ne sekeri ne tuzu hic gerek yok.hem dogal diyoruz hemde bu yararli olmayan seyleri katma cnm.ben de deneyim valla isteyim makinayi.biz de firindn katkisiz ekmek aliyoruz daaaa iste dogru mu diyorum kendi kendime.buarada yogurtlarim super oluyor esim pek yemezdi aman cok sukur yiyor.ztn sut icmez die kiziodum neyseki yogurt da yiyor her aksam 1 kucuk Ada gibi:)))
kızlar Armin gündüzleri hiç emmiyo artık gecede 1 defa kalkıyo1dakıka emıp yatıyo zorla verirsemde kanatana kadar ısırıyo,ek gıdayı da yemıyokı karnı tok da emmek ıstemıyo dıyeyım canım cok sıkkın sutum cok azaldı bıttı bıtecek,çok üzülüyorum bırakacak dıye
beren memeyı tamamen bıraktı ve sutum gerı vurdu kesıldı( cok uzuldum ama ne fayda.. ınsan buyuk konusmayacak ne olursa olsun..dogmadan once kızımı 2 yasına kadar emzırcem dıyordum ama olmadı
Super olmus valla ben cok begendim, guzel fikir ve guzel calisma..
Dort dis mioff aman bu miniklerinde cok buyuk dertleri var, cok uzuluyorum yavrucuklara ne olcak bu halleri..cnm gecmis olsun allah sizlere sabir ,Mikaile de sifa olsun ins.
Mantar azalmis en azindan o sevindirici olmus, bizde cok hasta olduk hatta bir hastaneden dogerine ambulansla sevk edildik cunku oglum bronsit ve astim karisimi bir rahatsizlik gecirdi,,cok sukur suan birazda olsa iyi, hafif hirilti ve burun tikanikligimiz var sadece,,
Oyunlariniz cok guzelmis bizde oglumla saklanmac oynuyoruz, ve ortu ile ceee yapmayi biliyoruz artik,,su gel gel gelide ogretebilsem ne iyi olurdu ama zorlaniyor onda..
Beyin motor gelisimi icin early learning den cikarilabilen geometrik sekilli ve uzerinde hayvan figurlu sses cikarabilen oyuncagimizda var , onlada oynamayi cok seviyor yalniz suan cikardiklari ile dislerini kasiyor bol bol :)) daha ogrenemedik neyi nasil koyucagini
herkese günaydın...
uzun zaman oldu uzak kaldım topikten. arada okuyup çıkıyorum bir türlü yazma fırsatım olmadı.
elemsu kolyeyi ve üzerine yazdırdığın yazıyı çook beğendim. çok güzel olmuş.
görkemli kurabiyeler nefis gözüküyor. diş buğdayı cumartesi yapıyorsun demek allah kolaylık versin sana canım.
haticecan mikail 4 diş birden mi çıkarıyor. canım kıyamam ben ona nasılda canı acıyordur. inşallah bir an önce çıkar da ağrıları son bulur.
meleğim34 canım bebeişin hasta olmuş çook çok geçmiş olsun. allah sağlık versin tüm yavrularımıza.
hyrm güzel gelinimin o güzel gülüşünü yerim ben. çook tatlı cimcime seni ve gelinimi öpüyoruz çook komacan.
golgem ve elemsu bebeişleriniz meme emmediğinden bahsetmişsiniz. benimki de gece uyurken emiyor sadece gündüz zaten işteyim. 8ay emzirdik gönül isterki 2yaşa kadar emsin ama hiç emmemesinden iyidir. üzmeyin canınızı..
gelelim bize...
bildiğiniz üzere ben çalışıyorum ve oğluşuma kayınvalidem bakıyor. geçen hafta perşembe kayınvalidemin annesi yüksek tansiyondan kısmi felç geçirdi ve apar topar hastaneye yatırıldı. beyin damarından 1tanesi tıkanmış. konuşması peltekleşti. ayakta kendi başına duramıyor. bende işten 1hafta izin aldım. kayınvalidem annesinin yanında kalıyor hastanede. ben de oğluşuma bakıyorum. 1hafta kadar tedavisi devam edecek.
ben oğluşum 6aylıkken işe başlamıştım. o zamanlar bu kadar hareketli değildi. ama evde olduğum 1hafta içinde 5dk. yerinde durmayan oğlumla çar çabuk akşam oluveriyor. artık çook seri emekliyor. emeklerken koltuğa tırmanmak istiyor. kucakta hiçç durmuyor. yalnız kalmayı sevmiyor. şarkı söylememe bayılıyor. artık kendi kendime uydurmasyon şarkı sözleri yazıp söylüyorum
oyunlardan bahsetmişsiniz. biz en çok otobüs tren taksi cip bibippp... diyip burumuza dokunmayı seviyoruz. cee yapmayı çok seviyoruz. tavşan kaç oynuyoruz. oğlum yürüteçte kaçıyor ben kovalıyorum.
2hafta önce çook öksürüyordu. şimdi dünden beri öksürük yine başladı. kuru kuru öksürüyor. ne kadar dikkat etsemde şifayı kapıyor anlamadım gitti. bizden haberler böyle oğlum uyurken yazıyım dedim. sizi çook öpüyorum. kendinize ve yarularınıza iyi bakın..
selam bayanlar,
nasılsınız?
benim gözlerden uyku akıyor az önce bakıcıya bıraktım kızı tatlım ağladı bana gelmek istedi ya hala alışabilmiş değilim bırakmaya hele ağlayınca nasıl bir vicdan azabıdır içim parçalanıyo hala kendime gelebilmiş değilim.
uykusuz gecelerimiz devam ediyor. . 2diş çıktı henüz görünürde başka yok.denemediğim kalmadı. yedirip yatırdım yedirmeden yatırdım az yedirip yatırdım yok da yok 30dakkada bir uyanılır mı yaa? hani akşam uyutursunda bebeği eşimle bi kahve içim iki laflim ne bilim kalan işimi ütümü yapim dersin yok 10gibi ancak uyuyor ve 12ye kadar 15dakkada bir açıyo gözleri ağlıyor geceleri bile uyanıp kalkmak istiyor. bu sabah idrarı kokulu geldide acaba dedim idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi havada çok yağışlı ama test yaptırsam iyi olacak bide kilosu ile ilgili kendi doktorunuda bi görelim...
uyku arkadaşı almayı düşünüyorum alan var mı fikirleriniz nedir bu konuda?
bide tavana yansıtmalı şu dönenlerden gece lambası alsam sizce işe yarar mı sakinleştirme uyutmada?
merhaba kizlar ben geldim,
nasilsiniz iyimisiniz, sizi özledim yine... Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde öyle.. biz sükür daha iyiyiz. Oglusum uyurken hemen yazayim dedim... Bizden haberleri vereyim hemde sorularimi sorayim:
1) 4 disimizin Allaha sükür hepsi eti yardi cikti, su anda normale dönmeye basladik, hafif huysuzluklarimiz var ama hamd olsun.. gecen son 2 haftada ki kadar degil.
2) yemek yedirirken kesinlikle önlük takmak yada önünde hic bisey istemiyor, hemen yolup atmaya calisiyor.. sizde durumlar nedir?? Siz hangi önlüklerden kullaniyorsunuz?
3)mama sandalyesinde yemek yedirirken belli bir süre sonra kalkmak istiyor, yemegini bitirmeden?? Sizde nasil durumlar?
4) yattigi yerden yedirmeyi deniyorum ama ondada kaciyor
5) gece yatarken sagina soluna dönerek uyumayi seviyor, gece uyandigi zaman emekleme pozisyonuna geciyor - sizinkilerde de varmi bu durum??
6) henüz tam 4 ayak emeklemiyoruz ama emekleme pozisyonundan oturup tekrar emekleme pozisyonuna gecebiliyoruz... bu arada cok oyun cocugu oldu
7) popomuzda ki mantar gecti cok sükür, sadece pipisinin üst kisminda sivilce gibi var, ama oda geciyor...
8) gece beni cok ariyor, aksam babasi gelince hemen ona dogru cabalaya cabalaya gidiyor...
Bana gelince bebisle ugrasirken bazen cok yoruldugumu fark ediyorum, cok stresli olabiliyor... foruma girip sizlerle konustugumda rahatliyorum...ama su son zamanda giremedim dogru dürüst.. kiloma gelince su an 57 olmusum, hamile kaldigim kiloya 1 kilo kaldi, ama hedefim 52 yada 54 olmak.. umarim varirim o kiloya...
Simdilik haberler ve sorular böyle bizden.. öpüyoruz sizleri kocamannnnni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?