merhaba kizlar ben geldim,
nasilsiniz iyimisiniz, sizi özledim yine... Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde öyle.. biz sükür daha iyiyiz. Oglusum uyurken hemen yazayim dedim... Bizden haberleri vereyim hemde sorularimi sorayim:
1) 4 disimizin Allaha sükür hepsi eti yardi cikti, su anda normale dönmeye basladik, hafif huysuzluklarimiz var ama hamd olsun.. gecen son 2 haftada ki kadar degil.
2) yemek yedirirken kesinlikle önlük takmak yada önünde hic bisey istemiyor, hemen yolup atmaya calisiyor.. sizde durumlar nedir?? Siz hangi önlüklerden kullaniyorsunuz?
3)mama sandalyesinde yemek yedirirken belli bir süre sonra kalkmak istiyor, yemegini bitirmeden?? Sizde nasil durumlar?
4) yattigi yerden yedirmeyi deniyorum ama ondada kaciyor
5) gece yatarken sagina soluna dönerek uyumayi seviyor, gece uyandigi zaman emekleme pozisyonuna geciyor - sizinkilerde de varmi bu durum??
6) henüz tam 4 ayak emeklemiyoruz ama emekleme pozisyonundan oturup tekrar emekleme pozisyonuna gecebiliyoruz... bu arada cok oyun cocugu oldu
7) popomuzda ki mantar gecti cok sükür, sadece pipisinin üst kisminda sivilce gibi var, ama oda geciyor...
8) gece beni cok ariyor, aksam babasi gelince hemen ona dogru cabalaya cabalaya gidiyor...
Bana gelince bebisle ugrasirken bazen cok yoruldugumu fark ediyorum, cok stresli olabiliyor... foruma girip sizlerle konustugumda rahatliyorum...ama su son zamanda giremedim dogru dürüst.. kiloma gelince su an 57 olmusum, hamile kaldigim kiloya 1 kilo kaldi, ama hedefim 52 yada 54 olmak.. umarim varirim o kiloya...
Simdilik haberler ve sorular böyle bizden.. öpüyoruz sizleri kocamannnnn
kadifegülcüm canim,
seni cok iyi anliyorum, bende 2 hafta disleri cikana kadar cektim canim, ama su an hamd olsun baya düzeldi durum... ama gündüzleri bazen yarim saatte bir kalkiyo, yeniden uyutuyorum... gece uykusuna gelince simdilerde 00:30 da uyumaya basladi, daha erken yatsa bile gece 1:30 da kalkiyor mutlaka, agliyo, ya yataginda yepesleyip sakinlestiriyorum yada kucagima aliyorum, yada ayagimda sallayip uyutuyorum... sonra yine bir iki mirildaniyor ama gözlerini acmiyor, sonra da devam sütü iciriyorum ve uyuyo... gece simdilerde 2 kere uyanip 90 cc devam sütü icip yatiyor...
Gündüz normalde yatirdigimda 2 saat uyurdu ama simdi 1 saat yada 1,5 saat uyuyup kalkiyor... o yüzden aksam üstü ve aksam tekrar 1er saat daha uyuyo... Ben uyku arkadasi almistim canim, ise yaradi benimkinde, hep uyutacagimda aciyorum, onu dinliyor... tavana yansitnlar ise yarar mi bilmiyorum ama denemek lazim...
Sanirim bebislerimiz uyuyupta biseyleri kacirmak istemiyorlar, her se cok ilginc geliyor onlara cünkü... insallah canim bebisinde idrar yolu enfeksiyonu yoktur...
Öpüyoruz sizi
ben eczacıya sormuştumda emzirirken hap kullanılmıyor demişti. en rahatı spiral ama bi fırsat bulup taktıramadım e bide korkuyorum o da var tabi:)) şimdi kondom kullanıyoruz.Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? Biz simdi fena değiliz. Nezle atlattık ailecek, tam 1 hafta cektik. Gerçi ben de daha hala öksürük devam ediyor ama Azra'm iyi. Daha hala diş falan yok bizde.
Eğer çok özel olmazsa korunma konusuna değinecektim. Siz mi yoksa eşiniz mi korunuyor? Ben bu haftasonu genel muayene için gidicemde doktoruma, doğum kontrol hapı alabilir miyim diye soracağım. Kullanıp memnun kalmayan var mı???
canım,öncelikle gözünüz aydın. sonunda dişler patladı demek. inşallah diğerleri sorunsuz çıkar.
sorularına gelince,
** benim ufaklık önlükten nefret ediyor. takar takmaz çekiştiriyor. ben hem boyundan hemde belden bağlı olanı kullanıyorum. cırtcırtlıyı çekip çıkarıyor hemencik.
** ben henüz mama sandalyesi almadım. oturarak yediriyorum. bazende yatarak. çok aç olduğunda çok güzel açıyor ağzını sabırsızlanıyro ama doyunca tutabilene aşkolsun.
aynı reklamlardaki bebeğine mama yedirmeye çalışan anne ve bebek gibi oluyoruz.
** gece yatarken yatapında 4 dönüyor bizimki. bazen kımıldamadan uyuyunca bakıyorum niye sabit kaldı diye. emekleme şekine geçip sonra yatak içinde oturuyor yarı uykulu şekilde.
** canım eymen emekliyor seri bir şekilde hatta birşeylere tutunup kalkmak istiyor. ama ben çok korkuyorum düşer birerini incitir. bişeylere çarpar diye..
** mantarın geçmesine çok sevindim. inşallah tekrar olmaz.
** sanada maşallah. erimiş bitmişsin. bende 58kgyum. ama göbek ne durumda bazen hamile gibi şişiyor benim göbek..
bizde seni ve mikaili çook öpüyoruz. byee...
mujj, haticecan, hyrm geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. anneannemiz hala hastanede. bu hafta da tedavisi devam edecek. inşallah zamanla eski haline döner diye ümit ediyrouz.
Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? Biz simdi fena değiliz. Nezle atlattık ailecek, tam 1 hafta cektik. Gerçi ben de daha hala öksürük devam ediyor ama Azra'm iyi. Daha hala diş falan yok bizde.
Eğer çok özel olmazsa korunma konusuna değinecektim. Siz mi yoksa eşiniz mi korunuyor? Ben bu haftasonu genel muayene için gidicemde doktoruma, doğum kontrol hapı alabilir miyim diye soracağım. Kullanıp memnun kalmayan var mı???
inşallah canım inşallah benimkide düzelir. ben nolur nolmaz içim rahat olsun bu hafta bi doktora götüreceğim.uyku arkadaşından şimdilik vazgeçtim bizimki eller serbest uyumuyoki sarıp uyutuyorum hala başka türlü gözünü kaşıyo burnuyla oynuyo uyumyo.
BU BİR İLANDIR.....
ÇOCUĞUM SATILIKTIR.
Ortalama 4 yaşlarında olan bonus kafalı bir kızımız satılıktır.
Alacaklılar için Kızımızın özellikleri
1- Sabah işe gidecek gibi hergün 07:00 da uyanır öğle uykusu yoktur. Gece 24:00 de hala oyun oynayalım yada yatakjaaa şohpet edelim mi diye sorar. Ama geceleri uyanmaz ! ( bak bu önemli )
2- Eğer çalışan bir anne iseniz her akşam ufak da olsa bir şey alıp ona götürmeniz lazım ! Yoksa o geceyi burnunuzdan getirir.
3- Markete onunla gidecek iseniz yanınızda mutlak suretle ekstra bir para bulundurmanız lazım .Lakin normal havlu kağıt 3,00 TL iken sırf üstünde çizgi film karakteri olduğu için 12.00 TL vermişliğimiz var Şimdi diyeceksiniz ki almasaydın olmuyor efendim markette yere yatmış elini ve ayaklarını yere ısrarla vuran bunu almaz iseniz burayı dağıtırım diyen alınca da şu işi beni ağlatmadan yapsanız ya bacım diye yanıt veren bir fırlama var karşınızda !
4- Ne tür oyuncak alırsanız alın baba her daim at, anne her daim eşek olmaya mahkumdur ! Oyuncaklar onların yerini tutmaz !
5- Bu çocuğu aldıktan sonra anne, baba, teyze, hala, dayı , amca gibi kavramları unutun. Öyle bir huyumuz yoktur. Anne bacım, diğerleri ismi ile hitap edilecektir. Babaanneye kirveeeeeee diye seslenmişliği de vardır !
6- Bu gece eşimle uyuyayım diye düşünme gibi bir lüksünüz yoktur. Çocuk her daim annesi ile uyur ! Bu bir kaidedir. Değiştirmeye kimsenin hükmü yetmez !
7- Sürekli olarak en iyi sensin en güzel sensin gibi pohpohlayacak kelime haznenizi geniş tutunuz !
8- Etoburdur efendim paso et yemekleri isteğinde sebze geldiğinde ne bijim yemek ben yiiimem der hatta sırf bu yüzden ilerdeki kocasının kasap olmasını ister !
9- Gece erken uyutmak için sakın ha ona doktor geliyor demeyin ! Gelse de sana bir iğne yapsa rahatlasan der, polis geliyor demeyin o polis değil ambulans hiçbir sey bilmiyorsun der
10- Alacaklılar ve detaylı bilgi için lütfen mutfağa başvurunuz. Aldığınız çocuk ile bir oda dolusu alınıp alınıp hiç oynanmayan oyuncaklarda hediyemizdir.
merhaba kizlar ben geldim,
nasilsiniz iyimisiniz, sizi özledim yine... Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde öyle.. biz sükür daha iyiyiz. Oglusum uyurken hemen yazayim dedim... Bizden haberleri vereyim hemde sorularimi sorayim:
1) 4 disimizin Allaha sükür hepsi eti yardi cikti, su anda normale dönmeye basladik, hafif huysuzluklarimiz var ama hamd olsun.. gecen son 2 haftada ki kadar degil.
2) yemek yedirirken kesinlikle önlük takmak yada önünde hic bisey istemiyor, hemen yolup atmaya calisiyor.. sizde durumlar nedir?? Siz hangi önlüklerden kullaniyorsunuz?
3)mama sandalyesinde yemek yedirirken belli bir süre sonra kalkmak istiyor, yemegini bitirmeden?? Sizde nasil durumlar?
4) yattigi yerden yedirmeyi deniyorum ama ondada kaciyor
5) gece yatarken sagina soluna dönerek uyumayi seviyor, gece uyandigi zaman emekleme pozisyonuna geciyor - sizinkilerde de varmi bu durum??
6) henüz tam 4 ayak emeklemiyoruz ama emekleme pozisyonundan oturup tekrar emekleme pozisyonuna gecebiliyoruz... bu arada cok oyun cocugu oldu
7) popomuzda ki mantar gecti cok sükür, sadece pipisinin üst kisminda sivilce gibi var, ama oda geciyor...
8) gece beni cok ariyor, aksam babasi gelince hemen ona dogru cabalaya cabalaya gidiyor...
Bana gelince bebisle ugrasirken bazen cok yoruldugumu fark ediyorum, cok stresli olabiliyor... foruma girip sizlerle konustugumda rahatliyorum...ama su son zamanda giremedim dogru dürüst.. kiloma gelince su an 57 olmusum, hamile kaldigim kiloya 1 kilo kaldi, ama hedefim 52 yada 54 olmak.. umarim varirim o kiloya...
Simdilik haberler ve sorular böyle bizden.. öpüyoruz sizleri kocamannnnn
...
Öpüyoruz sizi
Ahh ahhh hyrm Ada hanimda pattt die cekiyor onlugunu vllaa.genelde bosuna onluk kirlenmesin ustu kirlenirse kirlensin cikaririm diyorum cok komik amaaa
Bn de giremedim pek golgemmm yazdigin yaziya guldum nrdn buldunnn kiiii:))
Izmirdeydik bizde p.tsi babamin sene devriyesiydi dua okutttuk vs. Allah kabul etsin ins.zmn cok hizli geciyor.sizle dertlestigimi hatirliyorum gecen yil.
Gorkemliiiii cnm onun int. sy baktim evet kek kalibi var sadece ben diyorum ilk yas ozel ya ben yapmayim da alayim.kurabiye kalibi istiyordum iyiki bnnm yere de pat die gitmemisim bi aradimki orda da kek kalibi olarak varmis:/ annem dio kesersin 1 i ne olcak disi de biz kesmistik die bakicm artikk.eveettt sizin oldumu partyyy bakiim? Nasil gecti?? Ben sana atarim bnm atttigim sy. Linkini
Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? Biz simdi fena değiliz. Nezle atlattık ailecek, tam 1 hafta cektik. Gerçi ben de daha hala öksürük devam ediyor ama Azra'm iyi. Daha hala diş falan yok bizde.
uykusuz bir gecenin daha sabahından hepinize günaydın,
ooy oy gözlerim sızlıyo batışıyor oy...yine durmadı sıpam hem ağladı döndü durdu hemde bir ter attı soğuk soğuk su oldu resmen üstü.
sabahta bi uyanıp gülmesi hareketleri var sanki sabaha kadar mışıl mışıl uyudu aldı uykusunuda şirinlik yapıyo.
bide dün akşam ba ba hecelerken ikisini getirip bi araya baba baba dedi eşim çıldırdı sevinçten. bilinçli demiyo oyun yapıyor ama yinede çok güzeldi.eşim kızım nolduu ne istiyorsun babadan diyo babbaah diye çığırıyo çok komikti
BU BİR İLANDIR.....
ÇOCUĞUM SATILIKTIR.
Ortalama 4 yaşlarında olan bonus kafalı bir kızımız satılıktır.
Alacaklılar için Kızımızın özellikleri
1- Sabah işe gidecek gibi hergün 07:00 da uyanır öğle uykusu yoktur. Gece 24:00 de hala oyun oynayalım yada “ yatakjaaa şohpet edelim mi “diye sorar. Ama geceleri uyanmaz ! ( bak bu önemli )
2- Eğer çalışan bir anne iseniz her akşam ufak da olsa bir şey alıp ona götürmeniz lazım ! Yoksa o geceyi burnunuzdan getirir.
3- Markete onunla gidecek iseniz yanınızda mutlak suretle ekstra bir para bulundurmanız lazım .Lakin normal havlu kağıt 3,00 TL iken sırf üstünde çizgi film karakteri olduğu için 12.00 TL vermişliğimiz var… Şimdi diyeceksiniz ki almasaydın olmuyor efendim markette yere yatmış elini ve ayaklarını yere ısrarla vuran “ bunu almaz iseniz burayı dağıtırım” diyen alınca da “ şu işi beni ağlatmadan yapsanız ya bacım “ diye yanıt veren bir fırlama var karşınızda !
4- Ne tür oyuncak alırsanız alın baba her daim at, anne her daim eşek olmaya mahkumdur ! Oyuncaklar onların yerini tutmaz !
5- Bu çocuğu aldıktan sonra anne, baba, teyze, hala, dayı , amca gibi kavramları unutun. Öyle bir huyumuz yoktur. Anne bacım, diğerleri ismi ile hitap edilecektir. Babaanneye “ kirveeeeeee” diye seslenmişliği de vardır !
6- Bu gece eşimle uyuyayım diye düşünme gibi bir lüksünüz yoktur. Çocuk her daim annesi ile uyur ! Bu bir kaidedir. Değiştirmeye kimsenin hükmü yetmez !
7- Sürekli olarak en iyi sensin en güzel sensin gibi pohpohlayacak kelime haznenizi geniş tutunuz !
8- Etoburdur efendim paso et yemekleri ister sebze geldiğinde “ ne bijim yemek ben yiiimem “ der hatta sırf bu yüzden ilerdeki kocasının kasap olmasını ister !
9- Gece erken uyutmak için sakın ha ona doktor geliyor demeyin ! “Gelse de sana bir iğne yapsa rahatlasan “ der, polis geliyor demeyin “ o polis değil ambulans hiçbir sey bilmiyorsun der “
10- Alacaklılar ve detaylı bilgi için lütfen mutfağa başvurunuz. Aldığınız çocuk ile bir oda dolusu alınıp alınıp hiç oynanmayan oyuncaklarda hediyemizdir.
Dişleriniz hayırlı olsun canım maşallah 4 tane..
Mantarınızın geçmesine de çok sevindim. İnşallah bi daha olmaz.
Önlükten nefret eden bi bebek de bizde var. Genelde takamıyorum. İştahı da öyle kapandı ki aman yesin de her yer batsın temizlerim diyorum artık. Sürekli üst baş değiştiriyoruz bu yüzden. Mama sandalyesi de aynı şekilde.. Hemen sıkılıyor, kasıyor kendini. Yerde devam etmeye çalışıyoruz.
Gece yatarken hiç dönmüyor Sare, çünküüüü yarım saatte bir uyanıp ağlıyor, dönmeye fırsat kalmıyor.
Sare de emeklemiyor, ama kollarını öne ata ata kendini çektirerek sürünüyor. Hızla istediği yere ulaşıyor. Hele onu odada bırakıp mutfağa gittiğimde, arkamdan kapıya kadar geliyor, e kapı da kapalı oluyor, arkasına dayandığı için zor açıyorum.
Hep gözünün önünde olmamı istiyor.
Gece çok geç yatıyoruz biz, 2-3 ! Delikli delikli derken öğleye kadar yataklardayız. Kalktın, ana-kız karın doyurdun, ortalaığı toparladın, mutfak-yemek derken akşam oluyor zaten. Gün nasıl bitiyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Kilo kalmamış sende de tebrikler. Hedefin de ne kadar az öyle! Ben 3 haftadır en sevdiğim yiyeceklerden biri olan ekmeği kestim, sözde böylece kilo veririm diyordum ama sanırım aksine daha alcam, çünkü tatlıyı arttırdım bu sefer. En son 65 kiloydum. Yaza kadar 57-56 olmak istiyorum, bakalım...
Biz de seni ve Mikail'i çok öpüyoruz.
kızlar merabayın dıs cıkaranların gozu aydın darısı basımıza
benım kız anne baba meme harıcınde hımmm demeye basladı bılmıs mı olacak ne
emeklemede sıkıntı yok tırmanma da da ama benım kız kalktıgı yerde tutunarak yan yan gıdıyor en cok ona kopuyoruzbabası gıbı erken yuruyecek galıba
korunmak konusu bahsedılmıs bızde esım korunuyor ılerıde ne yaparız bılmıyorum
kılolarıma gelınce bır ara ne guzel vermeye baslamıstım kıloları yıne almısım bu ara nasıl verecegım ınanın bılmıyorum ıstahını kes dersenız ınanın olmuyor evde ne zaman canım sıkılsa kendımı buzdolabının onunde buluyorum
merhaba kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz - bebisler falan ne yapiyorsunuz??? Topik baya durgunlasti sanki bu aralarda, ha benimde cok SIK girebildigim söylenemez ama... artik bebisler iyice hareketlendiler, ve vaktimizin tamamini aliyorlar..
Ya kizlar bisey sorucam bugün ogluma tarhana corbasi yaptim ama, normal bizim yedigimizden bebek tarhanasi degil yani.. acaba o cok tuzlu gelmismidir ona?? Yedirirken aklima geldi, yedirmekten vazgectim... ne bilim yemeklerinde tuz kullanilmiyor ya, ondan..
Gelelim Mikail beye, simdi ki yeni hareketimiz emekleme pozisyonundayken popomuzu havaya kaldirmak, sanki ayaga kalkacakmis gibi.. sanirim bu cocuk emeklemeden yürüyecek.
Bisey daha var, mantarimiz gectide bu sefer pipisinin üst kisminda karnina dogru ve bugün fark ettim sol elinin üstünde de sivilce gibi seyler var, acaba ne olabilir?? Böyle bisey yasayaniniz var mi ?? Doktora mi götürsem ki acaba?
Ya kizlar bebisleriniz halen tam püre seyler mi yiyor, yoksa hafif pütürlü seyleri de yiyebiliyor mu? Mikail 1 ay önce falan yiyebiliyordu ama ne zaman ki su dis SIKINTISI cikti, öksürük geldi, iste o zamandan beri - veremiyorum pütürlü.... kusuyor hemen.
bu arada bebislerinizin uyku saatleri düzenlendi mi ??? Aksam ne zaman yatip sabah ne zaman kalkiyorlar ve gece ne kadar sIKLIKLA kalkiyorlar???
Aklima takilanlar simdilik böyle, hepinizi kocamannnn öpüyoruz!!!
hadi ne güzel sevinmis babasi, cok heyecan yapiyorlar... bazen ben oglum hadi anne de diyorum, babasi da ordan hadi oglum dede annenin ici sogusun diye bana takiliyor
canim neden agliyor ve terliyor acaba ya, ne zaman götüreceksin doktora??? Mikailin de dün gece burnu tikandi, iki kere sprey sIKTIK sonra emzigi de vermedim uyudu... yine her zaman ki gibi kalkip mamasini icti yine uyudu...
gercekten komik bir yazi))
merhaba canim,
sagolasin - sükür mantari atlattik.. aman gitsin de gelmesin... Sare de Mikail gibi desene, cogu seyleri inan ayni. Kücücük seyler bir inatlasiyor sasiyorum vallah... nerden biliyorsun degil mi. Bugün fark etttim bizim ki yeni degisik tatlar ariyor. Aman dikkat et canim kapiyi kapatma istersen pesinden gelsin, yoksa elini falan kistirir kapiya..
Benim ideal kilom aslinda 50-52 Kg, insallah oraya ulasabilirim.. ben ekmek olarak tahilli olanlardan yiyorum, daha az kalorisi var hemde saglikli. Umarim canim sende ideal kilona ulasirsin yaza kadar. Öpüldünüz))
Haticecan
Sağolsun bize kayınvalidem yapıp verdi tarhana. Sormadım ama tuz koymuştur içine.
Miniğime 1tatlı kaşığı kadar pişiriyorum. Tadına baktım da, hiç tuz yok gibi. Hatta nimettir ama tadı çok çirkin oluyor yavan yavan, yemez demiştim ama yiyor çok şükür.
Sen de tadına baktığında tuz tadı almıyorsan sorun olmaz bence canım.
O sivilce gibi şeyler yediği bişeyden olmuş olabilir mi acaba.. Bilemedim. Biraz gözlemleyip geçmezse ya da artma olursa dra gösterebilirsin.
Pütürlü bişey verdiğimde direkt öğürüp kusuyor Sare hanım da.
Uyku düzenini yazmıştım ben, düzen müzen yok bizde
merhaba canım günaydınlar,
yine felaket bir gece geçirdim. uyku düzeni diye bişi kalmadı dün sabah 7de uyandı gün içinde 3kez yarım bir birbuçuk saatlik üç uykuya yattı. akşam 9da yatırdım 9,15de ağladı tekrar emzirip uyuttum 9,30da bidaha ağladı uyutamadım kalktı. 11,30da zorla zorla salla emzir pışpışla derken uyudu 12de bi ağlama daha sonra saate bakmadım ama en uzunu eminim yarım saati geçmedi yanıma aldım bi şekilde ağla sızla sabahladık artık. gece bi terliyo bi üşüyo hasta olmasa keşke. doktor randevumuz bugün saat 13.00de. bakalım ne diyecek inşallah diştendir diştendir diyip başından savmaz.
devam sütü sorcam bide doktora, gece her uyanmaya emiyor ve doğal olarak sabaha karşı süt yetmiyor bide gün içinde gereğinden fazla ek besin alıyor. doymayınca ek besin yerine devam sütümü denim yoksa akşam çok az kıvamlı pirinç lapası yapıp içine kayısı, kan üzümü ne meyve varsa hepsinden azar azar koyup blendırdan geçirip veriyorum daha mı iyi olur diye soracam.
ben kızıma pütürlüde veriyorum mesela şehriye çorbası önceden olsa azda olsa ezerdim şimdi olduğu gibi yiyor, sebze çorbasınıda pütürlü kıvamda yapıyorum hatta bulgur pilavıda vermişliğim var.
emeklemeye niyetimiz varda koca popomuz yerinden kalkmıyor.bide benim kız meme isteyince meme meme diye ağlıyor çok şirin bir sesi var:)
ayy saat bir olsa hemen çok merak ediyorum ya nesi var diye
golgemayy varya ben de cok guldum htta dun neti acip sesli okudum annemler kayinvalidem,esim vs. hepsi dinledi:))))) evet ben de gordum cvp yazcktim aslinda bayana o an kaldi:)
Kizlarrrrrr 3-4 adim derken 8-9 adimlara ciktikkkkkkkbakalim yasina yurur diyorlar ya bakalim kismett.omrumuz senin kiz 10 aylikken yuruyor olacak bence net birsey diyemedim cunku dr. Ada icin erken yurucek dedi normal zmnda yuuruyor bilemedi.ama 9 aylik yuruyen bebek bile duydum siralama vs. yaptigina gore az kaldi cnmcim hadi bakalim korkmasin guc kuvvet versin Allah
kadifegulcnm ins. Birseyi yoktur buaraa yaklasik 1 aydir diyeyim birakip yatirdigimd hicc uyanmayan Ada hanim da gecede 2-3 uyanip sut icip uyur oldu .tek tesellim sut icip uyumasi huysuzluk olmadan.fazla besin aliyorsa duzene sok cnm amann en korktugum sey benim az kdr fazla yenmesi.kabarik mi buarada alt taraf ve ust damak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?