merhaba arkadaslarim,
nasilsiniz iyimisiniz?? Bebislerde iyiler insallah?? Yoklugumu pek fark eden olmamis ama neyse :-((.
Yeni yila güzel girdik fakat yilin ilk günlerinden oglusum hastalandi... ve 1 haftadir cekiyor... larenjit yani girtlak iltihabi olmus, kulaklarda var hafif kizariklik, bogazi da öyle ve öksürük var... sürekli atesi inip cikiyor, 4 kere hastaneye gittik, gece yarilarinda hastaneydik, atesi 39, 6 ya falan cikti... ates düsürücü ve agri kesici veriyoruz, 3 saate bir atesi cikiyordu...ates cikinca resmen sünüyor yavrum... istahi falan yok hic.. sükür suyu iciyor.. hic hali yoktu oglusumun.. ama sükür bugün daha iyi... Benimde bogazimda yanma var, burun akintisi öyle.. bu hafta insallah atlatiriz bu hastaliklari da, oglum eski düzenine döner.. Allahtan esimde bu süre zarfindan evde, cok yardimci oluyor.. Sizler ne olur dikkat edin...
yazdikllarinizi okudum ama cevap yazamadim.. Mujjcum seni cok tebrik ediyorum canim, inan cok heyecanlandim, haberini okuyunca...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin...darisi bizlerin basina artik...Ada hanimin da yeni yasi kutlu olsun, nice güzel yaslara insallah...
Hepinizi özledim --- kocaman öpüyorum sizi bebisleri....
herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar. umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. benim işler epey yoğun pek fırsat bulamıyorum iş yerinde. oğluşumda iyi çok şükür. sizlere ve arkadaşlarına çook selamı varsizi çook çook öpüyoruz...
Haticecannn
Cok gecmis olsun cnm ya:/ sagol cnm amin darisi size mumkunse 1,5 yil snra tambzim de kismet bgneymis:)
haticecan gelmişgeçmiş olsun canım mikaile verebilirmisin bilmem ama sana zencefil kullanmanı öneririm,benim en büyük kurtarıcım kış ayları için,doğal antibiyotik,bizde sizi öpüyozz
dondurucu izmir den selam herkese.....
deniz artık koltuk sandalye yatak herşeye tırmanıyor ve sıralıyor,sonra küt yere,heryeri morarır içinde...en büyük korkum yatağından aşağı düşmesi..korkuluklarını yükselttik seviyesini yatağının ama yinede içim rahat deil..minder alacağım yatağın önüne büyüklerinden ,düşerse korusun diye
üstten 4 diş birden çıkıyor,uçlar göründü,doktor bugün yarın patlar diyor,bu sebeple gece biz yatana kadar oturuyor...o uslu kız gitti yerine cadıcan bir kız geldi,,,yatır kaldır,indir çevir hiçbişey kar etmiyor,,,,gündüzde bir defa öğle uykumuz var,,çok yoruyor beni,gözüm sürekli üstünde mecburen,Ama olsun Allah onlara sağlık versin herşey geçiyor:)))
oyalayıcı oyuncak tavsiyesi istiyorum sizlerden ,aktivite masası için erkenmi acaba???
bana gelince 10 kilo verdim 3 ayda,yolu yarıladım..doğumgünümüze kadar bir 10 kilo daha verirsem süper olacak,,bu arada karnım için lipolize gidiyorum,şişliyorlar beni ama deyiyor...tavsiye ederim faydasını görüyorum..sevgilerimizleeeeeeee
üstten iki dişimiz patlamış bulunmakta ama çok komiik üst ikilinin sağda olanı ve soldaki yani yanındaki değil onun öbür yanındaki...
birde aksırık ve burun akıntısı başladı galiba hasta oluyoruz.
Çok geçmiş olsun canım. İnan aklıma geldin ama iyiye yordum. İyi olmanıza sevindim artık.
CANIMCIM , sana ve minik oğluşuna çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede ikinizde iyileşirsiniz. havalar çok soğudu artık daha çok dikkat etmek lazım.
sana ve oğluşuna geçmiş olsun arkadaşım.olmadığını farketmiştim ama hani bazen bizim sıpaların çok yaramazlığı tutuyo fırsat bulup giremiyoruzya işten güçten öyle diye düşündüm. acil şifalar diliyorum.
sağol yeşimcim
bizde diş sıkıntısı devam etmekte üstüne birde grip... Allah dermansız dert vermesin ne yapalım olacak artıkın bunlar.
kızlar hepınıze kucak dolusu opucukler sevgıler saygılar
epeyi zamandır yazışamıyorduk sizlerle. İnanın zamanım hiç olmuyor biliyorsunuz evim kayınvalıdemden ayrı bır semtte.Yaklaşık 1 ay oluyor kayınvalidem yolda dustu bilekleri zedelendi hiç iş yapamadı onunla ilgilendik arkasından almanya da erkek kardesı hanımı ve kızı geldı hızmettı yemektı temızlıktı fırsat bulamadım tam onlar gıttı rahatladım evimde vakit geçirebilirim derken dun de yıne kayınvalıdem sandalye tepesınden dolaba esya koyarken dustu ben yıne kayınvalıdeme geldım.
kızım sevee gulınım ıyı cok sukur hareketlendı konusmaya da basladı sıralamaya bıle basladı ama gelın gorun kı hala dişi yok. Yılbasında ben grıp olunca ona da geçti şimdi griple mecelleşiyoruz.
Herşey üst üste gelse de inanın hep aklımdasınız.
Haticecan çok geçmiş olsun tatlım sana da mikail'e de.
Mujjj hamılelıgını tekrar tebrık ederım tatlım. Senin hamıleliğini eşime söyledim. Akıllı kadınmış dedi. Malum ben ikinciye vize vermiyorum
dondurucu izmir den selam herkese.....
deniz artık koltuk sandalye yatak herşeye tırmanıyor ve sıralıyor,sonra küt yere,heryeri morarır içinde...en büyük korkum yatağından aşağı düşmesi..korkuluklarını yükselttik seviyesini yatağının ama yinede içim rahat deil..minder alacağım yatağın önüne büyüklerinden ,düşerse korusun diye
üstten 4 diş birden çıkıyor,uçlar göründü,doktor bugün yarın patlar diyor,bu sebeple gece biz yatana kadar oturuyor...o uslu kız gitti yerine cadıcan bir kız geldi,,,yatır kaldır,indir çevir hiçbişey kar etmiyor,,,,gündüzde bir defa öğle uykumuz var,,çok yoruyor beni,gözüm sürekli üstünde mecburen,Ama olsun Allah onlara sağlık versin herşey geçiyor:)))
oyalayıcı oyuncak tavsiyesi istiyorum sizlerden ,aktivite masası için erkenmi acaba???
bana gelince 10 kilo verdim 3 ayda,yolu yarıladım..doğumgünümüze kadar bir 10 kilo daha verirsem süper olacak,,bu arada karnım için lipolize gidiyorum,şişliyorlar beni ama deyiyor...tavsiye ederim faydasını görüyorum..sevgilerimizleeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?