Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Noldu canım ya neden pasif sin ki Dr sormuşsun ya Pendik bölge hastanesi doğan cüceloğlu(ön adı da varunuttum) doğan cüceloğlunın yeğeni. Çok iyi bi insan ve Dr , çok pozitif. Çok hastası var ama . Bi daha olursa ona gideceğim ben de

çook uykum var...
kızım sabaha kadar ba ba ba baaa diye ağladı.herhalde ortada kalan tek dişte patlamıştır bunca ağlamadan sonra...son zamanlardada üstümde uyumayı huy edindi kız göbeğime yatıyo bacağı ikiye açıp sallıyo göğsüme koyup kafayı uyuyo geceleri.beşiği bıraktı yatağıma alıştı şimdide üstümde yatmaya alıştı herhalde yakında kafamdada yatar:))

CANIMCIM , sana ve minik oğluşuna çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede ikinizde iyileşirsiniz. havalar çok soğudu artık daha çok dikkat etmek lazım.

herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar. umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. benim işler epey yoğun pek fırsat bulamıyorum iş yerinde. oğluşumda iyi çok şükür. sizlere ve arkadaşlarına çook selamı var sizi çook çook öpüyoruz...

sana ve oğluşuna geçmiş olsun arkadaşım.olmadığını farketmiştim ama hani bazen bizim sıpaların çok yaramazlığı tutuyo fırsat bulup giremiyoruzya işten güçten öyle diye düşündüm. acil şifalar diliyorum.

sağol yeşimcim
bizde diş sıkıntısı devam etmekte üstüne birde grip... Allah dermansız dert vermesin ne yapalım olacak artıkın bunlar.

Haticecannn

Cok gecmis olsun cnm ya:/ sagol cnm amin darisi size mumkunse 1,5 yil snra tam bzim de kismet bgneymis:)

mujjcum sagolasin canim.. insallah gecip gidecek, her gün daha iyi oluyor oglusum... 1,5 yas uygun gibi bencede . Ha kismetimizde önce olursa ona da bisey diyemeyiz...

Bu arada canim, doktor ne diyor - ilk sezeryanla ikinci arasinda sende kac ay olmus olacak, herhangi bir sIKINTI olmuyor demi simdi... benim doktor en az 2 yil demisti... Inan sen kadar heyecanlandim biliyormusun hamile oldugunu ögrenince... ha birde yazini okudum cok duygulandim, nostalji yapmissin güzel olmus....

Ben neler neler yazmistim kim bilir dogumdan önce...heheheh korkularimi falan... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin prens yada prensesi....

haticecan gelmişgeçmiş olsun canım mikaile verebilirmisin bilmem ama sana zencefil kullanmanı öneririm,benim en büyük kurtarıcım kış ayları için,doğal antibiyotik,bizde sizi öpüyozz

görkemlicim sende sagol canim, ben zencefilli portakalli cay veriyorum, iyi geliyor sanirim... tazesinide alicam, evde bulunsun, cay yapip icerim oglusa da iciririm... sagol canim tavsiyen icin...

canim sizde bizdensiniz desene, bizde üstten 4 dis birden cikardik, sonra rahatladik ). Insallah bir an önce etten cikar dislerde rahat eder deniz hanim... canim huysuzlugu disten oluyor, cikinca gecer yine...

her yere tutunmaya basladi demek, bizimkide ayni, koltuklarin önünde masa vardi onu bile kaldirdik, cenesini falan vurar diye... yatagin dösegini bizde en alt seviyeye indirdik, yataginda pek birakmamaya calisiyorum, korkuluklarindan tutuyor...

oyalayici oyuncak hmm inan bilmiyorum, ben kisa da olsa tv de bir tane tavsan var, onu izletiyorum... o sekilde yemegini falan yediriyorum.. isim varsa onu yapabiliyorum...

Bu arada güzel kilo vermissin canim ya tebrikler.. lipolize nedir???

öpüyoruz sizi...

canim gecmis olsun, insallah hastalanmaz ya.. bebisler hasta olmasin.. cok zor oluyor..

Çok geçmiş olsun canım. İnan aklıma geldin ama iyiye yordum. İyi olmanıza sevindim artık.

sagolasin canim... sen nasilsin iyimisin, bebis nasil... seni üzmüyor insallah...

CANIMCIM , sana ve minik oğluşuna çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede ikinizde iyileşirsiniz. havalar çok soğudu artık daha çok dikkat etmek lazım.

yessimcim, sende sagol canim.. geciyor yavas yavas...sükür ateslenmiyor artik ona seviniyorum...öksürük ve burun akintisi var ama Allahtan atesi yok.. gecen gün kar yagdi burda ama pek kalmadi, havalar gercekten sogudu baya... ama doktorlarin tavsiyesi larenjit olursa - temiz havaya cikarmak.. o iyi geliyormus...

sagol canim sende... haklisin... ne bilim sitem ettim iste biraz )

=====================================================

Kizlar sitem ettim ama ne yapim, sizleri kardes gibi gördügüm icin - nazim gecer diye..... hakkinizi helal edin... kocaman kocamannnn öpücükler bizden size....

kızlar hepınıze kucak dolusu opucukler sevgıler saygılar

epeyi zamandır yazışamıyorduk sizlerle. İnanın zamanım hiç olmuyor biliyorsunuz evim kayınvalıdemden ayrı bır semtte.Yaklaşık 1 ay oluyor kayınvalidem yolda dustu bilekleri zedelendi hiç iş yapamadı onunla ilgilendik arkasından almanya da erkek kardesı hanımı ve kızı geldı hızmettı yemektı temızlıktı fırsat bulamadım tam onlar gıttı rahatladım evimde vakit geçirebilirim derken dun de yıne kayınvalıdem sandalye tepesınden dolaba esya koyarken dustu ben yıne kayınvalıdeme geldım.

kızım sevee gulınım ıyı cok sukur hareketlendı konusmaya da basladı sıralamaya bıle basladı ama gelın gorun kı hala dişi yok. Yılbasında ben grıp olunca ona da geçti şimdi griple mecelleşiyoruz.

Herşey üst üste gelse de inanın hep aklımdasınız.

Haticecan çok geçmiş olsun tatlım sana da mikail'e de.
Mujjj hamılelıgını tekrar tebrık ederım tatlım. Senin hamıleliğini eşime söyledim. Akıllı kadınmış dedi. Malum ben ikinciye vize vermiyorum

sağol yeşimcim
bizde diş sıkıntısı devam etmekte üstüne birde grip... Allah dermansız dert vermesin ne yapalım olacak artıkın bunlar.

canım, diş gerçekten çok zorluyor bebeklerimizi. şimdilik bizim alttan 2tane çıktı o kadar. o zaman bile 2diş 3haftada ancak çıkmıştı. üsteki dişlerde ne olur bilmiyorum. inşallah tüm bebeklerimiz ağrısız sızısın çıkarır tüm dişlerini. bu arada gülceye çook geçmiş olsun. inşallah hemencik iyi olur tontiş yanaklı fıstık ...

canımcım, sen "GELİN" vasfını tam anlamıyla yerine getiriyorsun valla. maşallah sana. kendi evine ve kayınvalidene ayrı ayrı yetişebiliyorsun. allah yardımcın olsun. bu arada kayınvaliden hizmet ettirmeye alışıp bilerek düşmesin sandalyeden ) şaka bir yana... güzel kızına da çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede toparlanır. diş konusunada üzülme geç çıkması daha iyi diyor doktorlar. sağlıklı olsunlarda...

mujj canımcım nasıl gidiyor hamileliğin ilk haftaları. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım. bu arada adanın doğumgünü resimlerini gördüm çook ama çoook şekersiniz ikinizde. allah nazarlardan korusun.

canımcım, denize ve sana koskomacaaaann maşallah. sen çook güzel kilo vermişsin. hayırlısıyla yola devam. inş. istediğin kiloya gelirsin hemencik. deniz kızımız 4 diş birden çıkarıyor demek allahım acı, sızı , sıkıntı vermesin inşallah. gerçekten çok zor diş olayı... bebeklerimiz gerçekten çok hareketli hızlarına yetişmek ne mümkün. bende eve geliyorum kayınvalidem başlıyor isyana... 5dk durmadı, uyumadı vs.. vss... ama akşam yoruluyor ve uyuyor kuzucuğum. annesini seviyor diyor gündüz hiç uyumuyor diye ))

patron dışarı çıktı bende fırsattan istifade topikğe kaçamak yaptım. şimdi çıkıyorum. herkese iyi akşamlar.

bu arada eymen 'im bugün tam 9 aylık... zaman ne çabuk geçiyor anlamıyor hiç inşan... allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
yeşim canım teşekkürler güzel dileklerin için.amin Allah onları bize bağışlasın...9.ayınız hayırlı olsun .ne çabuk geçiyor zaman 3 ay sonra yaş diycez inşallah sağlıkla...

Haticecan
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tez zamanda inş.

mujj
yeni gebe çizelgeni yesinler
Nasılsın canım var mı bulantı falan :)

Arkadaslar merhaba,sagolun iyiyim midem bulaniyor da Allahtan cikarmiyorum.basimi tutamiyorum hep uyumak istiyorum Ada daki gibi:)))
Martimmm neden mi yoktum cook komik bir sebep.eylul annelerinden biri surekli birilerine sariyor cok tuhaf konusuyordu.konusa cok komik o dio gobegim cikti(5 hfta) dgri aa mumkun dgl gibi cvp veriyor oysaki dgrinin onu tersledigi yalanci duruma dusurdugu yok ama iste kendince takti ben de cok bilmis:)))))) son bulsun herkese saygizlik yapmasin die netten yazi kopyaladim okusun bilinclensin die...bana tuhaf cvplar verdi .ben de anlamiyor ufak beynin dedim ve beni sikayet etmis 1 gun dondurdular:)))

Dedimki gebeligimden beri bizim topik de yazisiriz kimse kimseye boyle konusmadi cok tuhafsin dedim....
Aslinda dha once de diodum ben girmem baska topige ocak annelerini bile bilmem cunku size cok alismistim:))) ikinci de ne payalassam da hepiniz ztn yakin zmnda dogurdunuz sizinle konusurumki diyordum.iste sadece girdim biraz aman yarabbim:))))))

Ada 3 gundur sut icmiyor unuttu sukur diodum.dun aksam onumu cekip memmmeee dedi..pof
Dun dr.a gittim bizim tanidigimiz hast. Acmisti ordaki dr. A bir bakayim dedim hem eve yakin ayy bayildim dr. Cok iyiydi ki.kendi dr.umu da seviyorumama simdi sunu dusunuyorum.4 kent de dogurcagima ztn sezeryan 1 e o adamla dogurayim.fikir verin ikinci die mi rahatim ne.sezeryani normale gore dha kucuk goruyorum daha buyuk olmasina ragmen:) su sebepten normalde dr. Kendi acilmayan kadina kesi atabilio vs. bnm dikisim belli acip alir diyorum...ne diyorsunuz kizlar fikir verin kararsizim.ama adam super hem de tanidigim olunca acayip ilgi vs. rahat olurum.

MUJ, çin takvimine baktın mı canım cinsiyet için. ben hamileyken bakmıştım doğru çıkmıştı.

senin kadar bizde merak ediyoruz adanın kız mı / erkek mi kardeşi olacak diye

Bu arada bizim burda oluşturduğumuz arkadaşlık başka topiklerde yok gerçekten.

Son düzenleme:
e gidersen başka topiklere böyle olur işte:)))şaka bi yana senin bilgi birikimin zaten fazla tecrübende canını sıkmış sen takıl bize onlar senden mahrum kalsın:)))

bence tanıdık olması sana avantaj sağlar ,hemde yakın diyosun,olmadı doğumu izmirde yaparsın,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…