dün gece ilk ev kazamızı yaşadık Allahım beterinden korusun..yeni kalkmıştı üstünü giydirmek için salona getirdim,o ara patiklerini almaya odasına gittim,yüzüstü düşmüş fakat ağzında emzik kalmış olduğundan emzik üstdişetini parçalamış,kucama almamla kan boşaldı kızımın ağzından..suyla çalkaladık,tampon yaptık zor durdurduk kanamayı..ufacık bebekten o kadar kan nasıl geldi anlamadım...
dün gece ilk ev kazamızı yaşadık Allahım beterinden korusun..yeni kalkmıştı üstünü giydirmek için salona getirdim,o ara patiklerini almaya odasına gittim,yüzüstü düşmüş fakat ağzında emzik kalmış olduğundan emzik üstdişetini parçalamış,kucama almamla kan boşaldı kızımın ağzından..suyla çalkaladık,tampon yaptık zor durdurduk kanamayı..ufacık bebekten o kadar kan nasıl geldi anlamadım...
Eveeeet esim bakti hemen cin takvimine gore irrrrrkekkkk:))))
Evet Ada da dgru cikti daha once valla
Susun susun agzimin payini aldim:)) bense saff yaa diyorumki 2. Dogumum strees yapmayin akliniza ne gelirse bana sorun dha girer girme?herkes hak edermi bu cumlemi saf iste Allahim.
Ya gorkemli ben de bilemedim sezeryan da sence ne gibi yanlis yapar die dusunuyorum bilemedim.
ay canım geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nasıl korkmuşsundur dimi... içim çok fena oldu okuyunca çok geçmiş olsun
ya bu çin takvimi nasıl bişi bende bu yaz değil önümüzdeki yaza planlıyorum inşallahhh bi aksilik olmazsa sabrım bitip boşanmazsam falan... bu arada noldu merak ettim üzdü mü birileri seni
Selam kızlar. Daha daha nasılsınız?
Biz iç güveysinden halliceyiz. Sare hatun diş sıkıntısı çekiyor çoğu bebişimiz gibi. İlk dişimiz yeniyıla girerken yeni yıl hediyesi olarak çıkmıştı. İkincisi ondan 9 gün sonra geldi.
Şu anda 2 incimiz var yani.
Bütün gece (aslında sabahtan sonra demeliyim, çünkü geceyle gündüzümüz tersine döndü, gece oturuyoruz gündüz uyuyoruz) ağlıyor, çok mızmız. Karyolasında uyumuyor, yanımda yatmaya çok alıştı. Ben de karyolasına alıştırmaya çalışıyordum, sonunda pes ettim. Madem dişten huzursuz, varsın yanımda yatsın dedim. Memenin ağızda durmasına da çok alıştı, uyurken hep meme arıyor.
Elim ayağım iyice bağlandı hiç iş yaptırmıyor kızım bana, sağolsun. Evi ... götürüyor derler ya aynen öyle oldu :)
Cnm ne diyorsun ne bosanmasi( yazini okuyunca uzuldum.
Onceki syfada yazdim cnm oku cnm
söylemeyi unuttummm
hani üstte iki yandan diş çıkmış orta boş dediydimya ortadanda çıktı sounda ohh bi süre rahat edecez demiştimki bir diş daha şişmiş kuzumun uykusuz gecelere tam gaz devam:)
ay benim kız diş gıcırdatıyo yaa altlar çıktıya alt dişle üstte çıkan diş uçlarını sürtüp duruyo acıtacak zarar verecek diye koruyorum
Ay kıyamam çok geçmiş olsundün gece ilk ev kazamızı yaşadık Allahım beterinden korusun..yeni kalkmıştı üstünü giydirmek için salona getirdim,o ara patiklerini almaya odasına gittim,yüzüstü düşmüş fakat ağzında emzik kalmış olduğundan emzik üstdişetini parçalamış,kucama almamla kan boşaldı kızımın ağzından..suyla çalkaladık,tampon yaptık zor durdurduk kanamayı..ufacık bebekten o kadar kan nasıl geldi anlamadım...
patron dışarı çıktı bende fırsattan istifade topikğe kaçamak yaptım. şimdi çıkıyorum. herkese iyi akşamlar.
bu arada eymen 'im bugün tam 9 aylık... zaman ne çabuk geçiyor anlamıyor hiç inşan... allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.
canım öylesine yazdım yok bişi... dünya hali işte tabi Allah korusun inşallah olmaz öyle bişi. işleri çok yoğun ve iş dışında hiç birşeye vakit ayıramıyor tabi onun kadar yoğun olmasada bende çalışıyorum ve herşeyiyle koca ev ve çocuk tamamen benim üstüme kalınca çok yoruluyorum. kafam atıyo bazen ama sonra çok uzaklaşmadan tutuyorum :))
Ve mujjj cumArkadaslar merhaba,sagolun iyiyim midem bulaniyor da Allahtan cikarmiyorum.basimi tutamiyorum hep uyumak istiyorum Ada daki gibi:)))
Martimmm neden mi yoktum cook komik bir sebep.eylul annelerinden biri surekli birilerine sariyor cok tuhaf konusuyordu.konusa cok komik o dio gobegim cikti(5 hfta) dgri aa mumkun dgl gibi cvp veriyor oysaki dgrinin onu tersledigi yalanci duruma dusurdugu yok ama iste kendince takti ben de cok bilmis:)))))) son bulsun herkese saygizlik yapmasin die netten yazi kopyaladim okusun bilinclensin die...bana tuhaf cvplar verdi .ben de anlamiyor ufak beynin dedim ve beni sikayet etmis 1 gun dondurdular:)))
Dedimki gebeligimden beri bizim topik de yazisiriz kimse kimseye boyle konusmadi cok tuhafsin dedim....
Aslinda dha once de diodum ben girmem baska topige ocak annelerini bile bilmem cunku size cok alismistim:))) ikinci de ne payalassam da hepiniz ztn yakin zmnda dogurdunuz sizinle konusurumki diyordum.iste sadece girdim biraz aman yarabbim:))))))
Ada 3 gundur sut icmiyor unuttu sukur diodum.dun aksam onumu cekip memmmeee dedi..pof
Dun dr.a gittim bizim tanidigimiz hast. Acmisti ordaki dr. A bir bakayim dedim hem eve yakin ayy bayildim dr. Cok iyiydi ki.kendi dr.umu da seviyorumama simdi sunu dusunuyorum.4 kent de dogurcagima ztn sezeryan 1 e o adamla dogurayim.fikir verin ikinci die mi rahatim ne.sezeryani normale gore dha kucuk goruyorum daha buyuk olmasina ragmen:) su sebepten normalde dr. Kendi acilmayan kadina kesi atabilio vs. bnm dikisim belli acip alir diyorum...ne diyorsunuz kizlar fikir verin kararsizim.ama adam super hem de tanidigim olunca acayip ilgi vs. rahat olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?