Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dün gece ilk ev kazamızı yaşadık Allahım beterinden korusun..yeni kalkmıştı üstünü giydirmek için salona getirdim,o ara patiklerini almaya odasına gittim,yüzüstü düşmüş fakat ağzında emzik kalmış olduğundan emzik üstdişetini parçalamış,kucama almamla kan boşaldı kızımın ağzından..suyla çalkaladık,tampon yaptık zor durdurduk kanamayı..ufacık bebekten o kadar kan nasıl geldi anlamadım...

Eveeeet esim bakti hemen cin takvimine gore irrrrrkekkkk:))))
Evet Ada da dgru cikti daha once valla

Susun susun agzimin payini aldim:)) bense saff yaa diyorumki 2. Dogumum strees yapmayin akliniza ne gelirse bana sorun dha girer girme?herkes hak edermi bu cumlemi saf iste Allahim.
Ya gorkemli ben de bilemedim sezeryan da sence ne gibi yanlis yapar die dusunuyorum bilemedim.

Ayyy amannnN Denizimmmm cnm benimmmm.cok gecmis olsun ya(

canım çook geçmiş olsun, allah beterinden korusun. kıyamam yaa çok da ağlamış korkmuştur. geçen hafta sonu alışverişe çıkmıştım kayınvalidem de eymen koltuğa tırmanırken bir anda kafasını radyatöre çarptı dedi. yavrum çook ağlamış. kayınvalidemde çook korkmuş.

ben bizim ufaklıklar yürümeye, koşmaya başlayınca ne yapacağız onu düşünür oldum şimdilerde. 5dk yerinde durmuyorlar. koç burcu bebeklerin özelliklerini okumuştum aynen hafi harfine doğru valla. aceleci, hareketli...

allah başka kaza göstermesin hiç birimize inşallah.

ay canım geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nasıl korkmuşsundur dimi... içim çok fena oldu okuyunca çok geçmiş olsun

ya bu çin takvimi nasıl bişi bende bu yaz değil önümüzdeki yaza planlıyorum inşallahhh bi aksilik olmazsa sabrım bitip boşanmazsam falan... bu arada noldu merak ettim üzdü mü birileri seni

Cnm ne diyorsun ne bosanmasi ( yazini okuyunca uzuldum.
Onceki syfada yazdim cnm oku cnm

Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamamm. Nasıl korkmuşsunuzdur :/
Allah beterinden korusun.

Selam kızlar. Daha daha nasılsınız?
Biz iç güveysinden halliceyiz. Sare hatun diş sıkıntısı çekiyor çoğu bebişimiz gibi. İlk dişimiz yeniyıla girerken yeni yıl hediyesi olarak çıkmıştı. İkincisi ondan 9 gün sonra geldi.
Şu anda 2 incimiz var yani.
Bütün gece (aslında sabahtan sonra demeliyim, çünkü geceyle gündüzümüz tersine döndü, gece oturuyoruz gündüz uyuyoruz) ağlıyor, çok mızmız. Karyolasında uyumuyor, yanımda yatmaya çok alıştı. Ben de karyolasına alıştırmaya çalışıyordum, sonunda pes ettim. Madem dişten huzursuz, varsın yanımda yatsın dedim. Memenin ağızda durmasına da çok alıştı, uyurken hep meme arıyor.
Elim ayağım iyice bağlandı hiç iş yaptırmıyor kızım bana, sağolsun. Evi ... götürüyor derler ya aynen öyle oldu :)

Ayy dislerini yesinler.kiyamam cok zor onada tabi.bizim de 5. Patladi gelioo:))

Cnm ne diyorsun ne bosanmasi ( yazini okuyunca uzuldum.
Onceki syfada yazdim cnm oku cnm

canım öylesine yazdım yok bişi... dünya hali işte tabi Allah korusun inşallah olmaz öyle bişi. işleri çok yoğun ve iş dışında hiç birşeye vakit ayıramıyor tabi onun kadar yoğun olmasada bende çalışıyorum ve herşeyiyle koca ev ve çocuk tamamen benim üstüme kalınca çok yoruluyorum. kafam atıyo bazen ama sonra çok uzaklaşmadan tutuyorum :))

MUJJJ
eski sayfaya dönüp okudum ya bende merak etmişitim zaten senin profilinde değişik bişi vardı noldu ki diye...
valla benzer şeyle bende karşılaşsam bende susamam konuşurum çokta kızarım birinin birini ezme çabasınada görüp ses çıkarmayanada. valla bizlerde ne stresli dönemler atlattık hep birlikte kimse kimseyi kırmadı biri gerildiyse herkes onu sakinleştirme rahatlatma yoluna gitti. sanırsam bir vusi vardı yanlış anlayıp kırılıp giden ama zaten onada gerekli açıklama yapıldı o gitmeyi tercih etti...
amaan boşver başka topikleri bizle paylaş gelişmeleri zaten:)))

söylemeyi unuttummm
hani üstte iki yandan diş çıkmış orta boş dediydimya ortadanda çıktı sounda ohh bi süre rahat edecez demiştimki bir diş daha şişmiş kuzumun uykusuz gecelere tam gaz devam:)
ay benim kız diş gıcırdatıyo yaa altlar çıktıya alt dişle üstte çıkan diş uçlarını sürtüp duruyo acıtacak zarar verecek diye koruyorum

kızlar çok sağolun neyse bugün rahat geçti,çok korkuyodum yemek yemez falan diye,,uyudu şimdi

kadifegül hyrm hayırlı olsun incileriniz,diğerleride sağlıkla inşallah...

mujum canım ben hastane bakımından söyledim izmiri yoksa dr sen beğenmişindir..yen hastane galiba,orda ekipman,yenidoğan ünitesi gibi durumlar nasıl

Merhaba canım, geçmiş oldun gülce mizr de . Yeni dişlerde hayırlı olsun tabii. Merak etme Ege de gıcırdattı bi süre bıraktı. Keşfediyor şu an. Dua et emerken ısırmamış. O dişleri nerde kullanmasını bilene kadar meme başı bırakmayacaktın ikinciye süt durumu nasıl oldu ?

Ay kıyamam çok geçmiş olsun beterinden korusun Allah. Asitli meyve mandalina portakal verme canım. Yakar orayı.

Maşallah eymen paşaya da Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrularımıza. Geçmiş olsun bi de eymen de k. Valide ile bi kaza atlatmıştı sanırım.

Gorkemli cnmcim aynenn aynen benim sorularimi dusundum suan ben de bilmiyorum kayinpederime dedim sor baba.birde diger gittigimde o bolumu goreyim dedim.bakalim yeterli mi 3 boyutlu yok orda o da sorun degil dr.uma gideim yine.aslinda aklim bir yandan dr.umda ama bir yandan adami birak hast. Para oduyoruz biliosun resmen.belki Ibrahim baska yerde yaparsa duser aslinda 4 den .dur bakalim hepsini bir arastirip dusuneyim

Anladim cnm sen bir an oyle dedin cok uzuldum cunku.cnm esin bankaciydi sanirim oyle demistin hfta sonunuz rahat olmuyormu birseyler yapmak icin?

omrumuzcnm tsk ederim ama esin bana akilli demis ya orda suphem var akilli miyim yksa Uni cahillerinden biri miyim:))) nasil oldu anlamadikki saka gibi,neyseee ksmet hayirlisi cnm ilk yil zor gecr snra rahat ederiz ins.

Ve mujjj cum varya bu insanları anlamak zor. Biz herkesi kendimiz gibi zannediyoruz. Bu topiğe kaç kişi gîrip çıktı herkese açtık kapımızı, her soruya bildiğimiz kadarıyla yardımcı olduk. Kimseyi tanımadığımız halde incitmedik, topiğimizi şahsileştirmedik. Ama sen de ben de dışarıda işlerin böyle yürümediğini gördük. Herkes içindeki afrayı tafrayı , nefreti, Tribini kusacak yer kişi buldu mu bırakmama derdinde. Boşver biz senin bu heyecanının da ortakçısıyız. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın herkesi .
Çin irkek mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…